سلام من حدودا توی 13 یا 14 سالگی یه بازی کامپیوتری بازی کردم حاضرم تموم زندگیم بدم اسمشو پیدا کنم بازی احتمالا ساخت 2009 و این ورا باشه سبک بازی شوتینگ اول شخص هست گان های بازی بیشتر شبیه بازی quake و سام ماجراجو رو داره سبک بازیش مثل کالاف میمونه که یه سرباز هستی فضایی یا نمیدونم زامبی ها هستن اینجور شروع میشه که توی یه پادگان مانند یا زمین نظامی هستی سفینه ها یا هلیکوپتری چیزی فرود داره میاد یا تو هوا رد میشه اصلحه اول بازی هم یه جور کلت هست و واسه شروع بازی از یه دریچه کوچیک هوا رد میشی داخل سفینه میشی هرچی جلو تر میری تفنگ های بهتری پیدا میکنی و یکی از تفنگ هاش که یادمه لیزر رنگی شلیک میکرد مثل رنگین کمون بود تیرش یا یه صحنه ای که ازش تو ذهن دارم بعد از پایان یکی از مراحلش فرماندشون که یکم پیر هست مو هاش سفیده به شخصیت اصلی داستان یه سیلی میزنه و از هواپیما پرتش میکنه پایین یه همچین چیزی اگه بازی کردین ممنون میشم اسمش رو بگین
سلام . singularity نیست؟

سلام یه بازی هست که یه موجود ابی رنگ که شبیه انسان هست و در شروع از فضا با یه دستگاه های کوچیک میان زمین و میجنگن و هر دوستی که از اون ها میمیره گردنبندشو درمیاره و نگه میداره تروخدا پیدا کنین برام اینو خیلی دوس دارم و اینکه فضای بازی هم کلا یه جورایی ابی رنگ هست

سلام به همگی
من نزدیک ۵ یا ۶ سال پیش یه بازی می‌کردم که ژانرش ماجراجویی و معمایی بود . یه پسر دزد فکر کنم بود که چتری زرد داشت جوری که فقط دهنش پیدا بود لباسشم مشکی طور بود. کلا فضای مینیمال و رنگی رنگی داشت، بعد این کلا مرحله مرحله بود ، تو یه مرحله باید یه تاج از یه پرنسس میدزدیدی ، تو یه مرحله یه فرمول تو بطری از یه کاپیتان ، یه جا دیگه یه کیک صورتی بود ، یه جا دیگه گل و گیاه بود
وای من خیلیییییییی دنبال این بازیه ام
لطفا اگه کسی حتا شبیه این بازی رو هم میدونه بگه تا شاید بتونم پیداش کنم😭💞
تورو جان جدت اگه پیدا کردی به منم بگو تورو خدا این شمارم ۰۹۳۵۵۷۴۵۶۶۹
اینم آیدی اینستا amir_yahyaei8798

سلام به همگی
من نزدیک ۵ یا ۶ سال پیش یه بازی می‌کردم که ژانرش ماجراجویی و معمایی بود . یه پسر دزد فکر کنم بود که چتری زرد داشت جوری که فقط دهنش پیدا بود لباسشم مشکی طور بود. کلا فضای مینیمال و رنگی رنگی داشت، بعد این کلا مرحله مرحله بود ، تو یه مرحله باید یه تاج از یه پرنسس میدزدیدی ، تو یه مرحله یه فرمول تو بطری از یه کاپیتان ، یه جا دیگه یه کیک صورتی بود ، یه جا دیگه گل و گیاه بود
وای من خیلیییییییی دنبال این بازیه ام
لطفا اگه کسی حتا شبیه این بازی رو هم میدونه بگه تا شاید بتونم پیداش کنم😭💞
فاکینگ پیداش کردم شتتتتت هورااااااا اسمش
Tiny thief

• Like
Reactions: ALI PUNKER
سلام دوستان من دنبال ی بازی میکردم که میرفت مجسمه های قدیمی درست میکرد بعدش بازیش اینطور بود یک صفحه پر سکه بود که رو هرکدوم یه راه ورود و خروج داشت روش که میزدی سکه میچرخید جهتش عوض میشد بعد باید یک نور طلایی از این سکه ها رد میکردی میبردی سمت راه خروج اصلی بعدش هرچی از سکه های بیشتری رد میکردی اون مجسمه از طلا یا نقره ساخته میشد سکه ها هم فکر کنم رو بعضیاشون عکس اژدها بود

سلام لطفا کمک کنین
قدیم یه بازی ۲بعدی بود واسه کامپیوتر که پس زمینه بازی فصل های سال بود کارتونی بود یه پسر مو سیخ سیخ که جوجه تیغی ها جلو راهش بود و بگم که بازی فکری بود و حالت موزیکال داشت

سلام دنبال اسم یه بازی موبایلی میگردم که داستانش از این قراره که زمین نابود شده و فضاپیما رو که حامل انسان هاست باید کنترل کنی و از بین موانع سخت بگذرونی
اگه کسی اسمش رو میدونه لطفا بگه🙏

سلام دوستان من یه بازی استراتژیک حدود 10 سال پیش بازی کردم ولی الان هر چی میکنم اسمش یادم نمیاد دوستان گیمر که بازی های استراتژی قدیمی رو بازی کردن کمک کنن پیدا کنم اسمشو
سلام باید اطلاعات و مشخصاتی بدی که بقیه یادشون بیاد

سلام من حدودا ۸.۹ سال پیش یه بازی میکردم
با گوشی نوکیا. مشخصات بازی :چهار آدم بزرگ سال با یه بچه توی یه جزیره هستند و باید ازشون نگهداری میکردی و زاد و ولد میکردنو.....
کنترل کاراکتر ها این جوری بود که از پشت یقه شون می‌گرفتم و جابجا میکردم
البته راه اول این بود که یکی رو انتخاب میکردم و
تو مسیری که میخواستم بره کلیک میکردم
(مثل جنگ های صلیبی)
البته این بازی هیچ گونه جنگی نداشت فقط اگه سر نمیزدم اهالی جزیره از گشنگی میمردن
خیلی گشتم پیدا نشد اگه کسی بازی کرده یا می‌دونه اسمش چیه ممنون میشم برام پیامک بزنه ۰۹۳۰۱۷۰۱۱۶۳

یه بازی اندروید استراتژیک بود که به مزرعه شیاطین حمله می کردن و تو اون مزرعه یه مجسمه شبیه مریم مقدس که طلایی رنگ بود حمله شده بود و رنگش به سیاه تغییر کرده بود. ممنون میشم کسی اگه میدونه اسمش چیه بگه

سلام ب همه
حدود ۱۰ سال پیش ی بازی دوبعدی داشتم
ی شخصیتی داشت میرفت زنبورارو ازاد میکرد بعد ی چیزای قرمزی ام داشت ک اگه میخوردن بهت میمردی

سلام

یه بازی بود یه نینجا سیاه بود که یه دستش شلاق (یا شمشیر) بود و به دست دیگش تیر میزد . تیر ها خیلی محدود بودن و این شکلی بودن * شبیه ستاره. یه غول های شمشیر به دست هم تو بازی بود. خیلی رو مخمه اسمشو کسی میدونه؟

سلام دوستان
من یه بازی میکردم حدود ۱۰ تا ۱۲ سال پیش هر چقدر میگردم دنبالش متاسفانه هیچ اسمی ازش پیدا نمیکنم خواستم توضیحاتمو درموردش توی این پیج بفرستم شاید کسی بازیش کرده یه نشونی بهم بده.
این بازی جنگی و تیراندازی بود دو گروه بودن یکی ارتش انسان ها بود یکی موجودات فضایی. تانک و نفر بر و هلیکوپتر و جت هم داشت و میتونستی سوار بشی و استفاده کنی و وقتی میمردی بعد چند ثانیه دوباره از هوا با چتر میومدی پایین توی پایگاه خودت. البته اگه جزو فضایی ها بودی تند پرت میشدی روی زمین بدون چتر توی پایگاه خودت. سرباز های مختلفی رو میتونستی برداری و بری بجنگی از هر گروه (آدما و فضایی ها) انتخاب میکردی. و هر چقد میکشتی لولت میره بالاتر و قوی تر میشدی و وسایل مختلفی برات باز میشد که می‌تونستی ازشون استفاده کنی بعضیاشون رو سر راه میذاشتی برای کشتن و حتی بمب اتم هم داشت و باید منطقه های بیشتری رو به گروه اضافه میکردی تا کامل کل مپ مال گروه خودی بشه هم میتونستی تو گروه انسانها بازی کنی هم میتونستی تو گروه فضایی ها باشی بازی رو هم خودت مشخص میکردی مثلا ۸به۸ بعد زمانی بازی تموم میشد که کل نقشه رو میگرفتی و جای توی پایگاه دشمن بود باید نابود میشد تا بازی تموم بشه. ببخشید طولانی شد... اگه کسی همچین بازی رو بازی کرده یه نشونی بده ازش که بتونم دانلودش کنم ممنون میشم دوستان.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or