سلام من خیلی وقته دنبال یک بازی هستم ولی هر جارو گشتم پیداش نکردم این بازی مال ۱۰ سال پیش نیست ماله ۳ یا۴ سال پیشه این بازی ایرانی بود فکر کنم داستان بازی راجب این بود که ما یک شکارچی بودیم با اسلحه‌های مختلف میرفتم داخل یک غار یا یک ساختمونی یک موجودات تک چشم پرنده ای هم داشت با اسکلت و تو قسمت های جلوتر یک غول تک چشمی هم میومد یک چیزی که خیلی خوب یادم مونده اینه که تو بخش جوایز روزانه یک چیتا بهت میداد (حیوون های کمکی برای مثلا شکار) بازی سه بعدی بود توی برنامه بازار تبلیغش میکرد لطفاً اگر اسمشو میدونین اطلاع بدید

Painkiller game?
سرچ کن ببین خودشه یا نه
فضاش شبیه همین بازی بود ولی این نبود اسکلتا از دیوار میومدن بیرون بهت حمله میکردن لباساشونم شبیه سربازای رومی بود گاوای تبر به دست داشت که با سرعت زیاد میومدن میکشتیشون دوتا بچه میشدن دوباره حمله میکردن

فضاش شبیه همین بازی بود ولی این نبود اسکلتا از دیوار میومدن بیرون بهت حمله میکردن لباساشونم شبیه سربازای رومی بود گاوای تبر به دست داشت که با سرعت زیاد میومدن میکشتیشون دوتا بچه میشدن دوباره حمله میکردن
will rock

• Like
Reactions: pouria.sh
سلام من خیلی وقته دنبال یک بازی هستم ولی هر جارو گشتم پیداش نکردم این بازی مال ۱۰ سال پیش نیست ماله ۳ یا۴ سال پیشه این بازی ایرانی بود فکر کنم داستان بازی راجب این بود که ما یک شکارچی بودیم با اسلحه‌های مختلف میرفتم داخل یک غار یا یک ساختمونی یک موجودات تک چشم پرنده ای هم داشت با اسکلت و تو قسمت های جلوتر یک غول تک چشمی هم میومد یک چیزی که خیلی خوب یادم مونده اینه که تو بخش جوایز روزانه یک چیتا بهت میداد (حیوون های کمکی برای مثلا شکار) بازی سه بعدی بود توی برنامه بازار تبلیغش میکرد لطفاً اگر اسمشو میدونین اطلاع بدید
ببین این به کارت میاد یا نه :D

سلام دوستان یه بازی قبلا داشتم بازی سه بعدی بود اکشن بود بازیه حالت روباتیک و یه شبیه سازی از آینده بود و تیر های سربازای بازی حالت لیزری داشت و شخصی که بازی می‌کرد فرمانده ربات ها بود و باید برج های حریف رو خراب میکردی تا میبردی.
هم تک نفره میشد هم دونفره (صفحه دو قسمتی میشد) بازیه مال ۸ یا ۹ سال پیش بود

آقا سلام من قبلا ی بازی روی گوشیم داشتم دو بعدی بود. زمین سیاه بود ولی آسمون رنگهای مختلفی داشت .بعد ۳ تا موجود رو کنترل میکردم یکیشون چاق یکی لاغر و یکی هم خیلی ریز .سیاه هم بودن هر ۳ تاشون .بعد بازی داستانش اینطوری بود که روستای این ۳ تا جونور آتیش میگیره مجبور میشن سفر کنند بعد توی هر تیکه از بازی با یکی از این جونورا میتونستی معما رو حل کنی .بازیه دو بعدی بود باید همینطور میرفتی جلو .فقط میشد بری جلو یا عقب یا پرش رو بزنی.تروخدا اگه کسی می‌دونه بهم بگه اسمش چیه

سلام
دنبال یک بازی جنگی قدیمی روی کامپیوتر هستم.چیز زیادی ازش یادم نیست..یادمه لوگوی بازی روی صفحه ک میخواستی بازیو شرروع کنی عقاب بود..شروع بازی زیر یه جای پل مانند بود
یکی از مرحلهاش تانک داشت باید از گوشه ها مثل ی حالت گودال میرفتی نزدیک تانک ارپیجی برمیداشتی

سلام خدمت گیمرای عزیز من تقریباً حدود ده سال پیش یه بازی میکردم که اکشن بود و سلاح‌هاشون نیزه و شمشیر و اینجور چیزا بود و سربازان و کاراکترهای اصلی هم فک کنم چینی بودن کلا چشم بادومی بودن اصلی ترین چیزی که یادم میاد اینه که می‌تونستی اسب رو با دکمه سوت زدن صدا کنی و یه کاراکترش یه شمشیر +طوری داشت که هر چهار طرفش هم شمشیر بود حالا بماند که بعضی از کاراکتراش هم تیر کمون و نیزه و اینجور چیزا داشتن البته بگم که فک کنم چند نفره هم میشد بازی کرد
خدایی اگه فهمیدین چه بازیه شاهکار کردین من پنج ساله دنبال بازیم هنوزم که هنوزه پیداش نکردم

سلام یک بازی بود که عکسش یه قطب نما بود بعد اولشم یه کشتی بود که شکسته بود بعد با اون کشتی باید ادم یا...میخرید
مثلا میزاشتی یکی از ادما درختع کار کنه بعد ادم ها رو ارتقاع میدادی فکر کنم 5 تا سطح داشتن ادما
ترو خدا بگید بد جور دنبالشم

سلام یک بازی بود که عکسش یه قطب نما بود بعد اولشم یه کشتی بود که شکسته بود بعد با اون کشتی باید ادم یا...میخرید
مثلا میزاشتی یکی از ادما درختع کار کنه بعد ادم ها رو ارتقاع میدادی فکر کنم 5 تا سطح داشتن ادما
ترو خدا بگید بد جور دنبالشم
The Settlers
این نیست؟

سلام یه بازی بود برای چند سال پیش شمشیری بود بعد سوت که میزدی اسبت میومد سوارش می‌شدی بعد اگه رئیس یه منطقه ای رو شکست می‌دادی کاراکترش برات باز میشد اگه کسی اسمشو می‌دونه بگه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or