zahra_22
عضو جدید
کاراکتر بازی زن بود مرد بود حیوان بود چی بود ..روی کنسول بود بازیش
دمتون گرم مرسی که جواب دادینSerious Sam
آره خودشه خیلی ازتون ممنونم
کاراکتر بازی زن بود مرد بود حیوان بود چی بود ..روی کنسول بود بازیش
دمتون گرم مرسی که جواب دادینSerious Sam
کسی میدونه اسم این بازی چیه هم جهان باز بود هم فانتزیدوستان نزدیکای سال 2010 الی 2015 دقیق سالشو یادم نیس یه بازی میکردم که شروعش اینجوری بود انگار تو یه رویا بودی یه زره سفید با شمشیر خودتو با چنتا سرباز میدیدی که دارن به یه موجوداتی حمله میکنن به سمت یه غولی میری که بکشیش فک کنم دقیق یادم نیس بعد زدنش اوار سرت میریزه بیهوش میشی فک کنم اینجوری بود که یه دفعه از خواب بیدار میشی یه مرده نجاتت داده و تو خونشی بعد انتخواب ظاهر کاراکترت{ریش.خالکوبی.چهره}از خونه میزنی بیرون خودتو تو یه دهکده میبینی دور تا دورش دیوار کشیده شده اسلحه فروشیو گوشت فروشیو معجون فروشیو این چیزارم داره نمیدونم خودت اول کار داری یا بهت پول میده که بری بخری خب وقتی از دروازه شهر بری بیرون همه جور حیوون و هیولایی توش داره همون اول کار موشای بزرگو میبینی گوزن که میتونی گوشتشو بخوری و بفروشی و درضمن بازی خیلی گسترده و بزرگی هستش گرافیکشم دقیق یادم نیس ولی فک کنم در حد ویچر 2 و اینا شایدم بالاتر باشه یه بازی نقش افرینی لذت بخش بود از نظر من ممنون میشم اگه میدونید بهم بگید
Dragon's Dogma نیست احیانا؟ اگه خودشه که قسمت دومش رو هم دارن میسازند.کسی میدونه اسم این بازی چیه هم جهان باز بود هم فانتزی
سلام من دنبال یه بازی استراتژیک قدیمی میگردم بازی اینظوری بود که واسه پول دراوردن چنتا میمون میزاشتی از یه جایی فکر کنم الماس استخراج میکردن برای جنگیدنم فکر کنم یکی از گزینه ها ادمای اولیه بودن اگه کسی یادشه لطفا راهنمایی کنه. ممنونهمین؟ 1000 تا بازی استراتژی 10 سال پیش داریم! راهنمایی بیشتر.
فکر کنم اسم بازیش battlefield 2سلام دنبال یه بازی میگردم شبیه کانتر ولی توش باید پرچم دشمنه میگرفتی ماشین تانک و ... میشد سوار شد گروهی حمله میکردی اسمشو یادم نیست اگه کسی میدونی راهنمایی کنه
احتمال زیاد سرباز سرنوشت اکتیویژن میگی که شروع جدیدی بر ارتقای سبک اکشن اول شخص بود یادش بخیرآقا سلام من دنباله یه بازی میگردم که فکر نمیکنم کسی بدونه ولی خوب شانسمو امتحان میکنم . من دونبال یه بازی میگردم که اکشن و تفنگی بود ساله ۲۰۱۲ اون بازی کردم کرکترش یک مرد عینکی بود و یادم میاد که مرحله اولش تمرین بود و تو جایی بودیم که کسی نبود و فقط باید به تخته ها یا چیزای دیگه شلیک میکردی دیوار های مرحله اولش یادمه که سفید بود و مرحله سومش یه هلیکوپتر بود که باید اونو منفجر میکردم
نه داداش متاسفانه این که میگی نبوداحتمال زیاد سرباز سرنوشت اکتیویژن میگی که شروع جدیدی بر ارتقای سبک اکشن اول شخص بود یادش بخیر
مرد عینکی معروف در دنیای گیم دوک نوکم هست که به نوعی ادای آرنولد درمیاره به سبکی دیگه اینم سرچ کنم شاید این باشهنه داداش متاسفانه این که میگی نبود