دوستان نزدیکای سال 2010 الی 2015 دقیق سالشو یادم نیس یه بازی میکردم که شروعش اینجوری بود انگار تو یه رویا بودی یه زره سفید با شمشیر خودتو با چنتا سرباز میدیدی که دارن به یه موجوداتی حمله میکنن به سمت یه غولی میری که بکشیش فک کنم دقیق یادم نیس بعد زدنش اوار سرت میریزه بیهوش میشی فک کنم اینجوری بود که یه دفعه از خواب بیدار میشی یه مرده نجاتت داده و تو خونشی بعد انتخواب ظاهر کاراکترت{ریش.خالکوبی.چهره}از خونه میزنی بیرون خودتو تو یه دهکده میبینی دور تا دورش دیوار کشیده شده اسلحه فروشیو گوشت فروشیو معجون فروشیو این چیزارم داره نمیدونم خودت اول کار داری یا بهت پول میده که بری بخری خب وقتی از دروازه شهر بری بیرون همه جور حیوون و هیولایی توش داره همون اول کار موشای بزرگو میبینی گوزن که میتونی گوشتشو بخوری و بفروشی و درضمن بازی خیلی گسترده و بزرگی هستش گرافیکشم دقیق یادم نیس ولی فک کنم در حد ویچر 2 و اینا شایدم بالاتر باشه یه بازی نقش افرینی لذت بخش بود از نظر من ممنون میشم اگه میدونید بهم بگید
کسی میدونه اسم این بازی چیه هم جهان باز بود هم فانتزی

سلام یک بازی دفاعی بود که به این صورت باید سنگ های داخل سیاره رو جمع می کردی و برج هایی رو میساختی برای دفاع که به انرژی هایی گرد شکل زرد نیاز داشتن و دشمن ها سفینه های فضایی بودن و یک برج هم داشت که لیزر میزد و اگه دوتا یا بیشتر بودن می تونستی لیزر شون رو یکی کنی و فقط یکی شون لیزر قوی تری میزد

دنبال یک بازی آندروید میگردم که استراتژیک بود توی زمین زمستونی یک پایگاه داشتی که باید به کامیون ها نفت می‌آوردی و سرباز های خودتو با اون پول نفت ها می‌ساختی حدود سال 95. 96 بود فک کنم

سلام خسته نباشید. من به شدت دنبال این بازیم اگر میشه کمک کنید:
تاحالا مامور های ویژه رو دیدید که نقاب میزنن عکس بازی دوتا مامور ویژه به رنگ قرمز و ابی که روی یک جیپ جنگی نشستند نشون میده این بازیو من اواخر سال ۸۰ انجام میدادم و جنگ بین دوتا تیم ابی و قرمز بود و میتونستم انتخاب کنم کی منو کاور بده کی اینجا نهگبانی بده و … اسلحه های مختلفی داشت و انها پولیم نبودن به اندازه کیفتون میتونستید اسلحه بردارید. مپ های مختلفی داشت مثل یک جنگل تاریک یا توی ی منطقه یخی یا توی کویر شبیه تکزاس مدل های مختلفی برای بازی داشت مثلا برای هر تیم ی کاپیتان معلوم میشد و تیما سعی میکردن کاپیتان را بکشن و هرکی کاپیتان رو امتیاز میگرفت و هرکی امتیاز بیشتری میگرفت کاپیتان جدید میشد یا ی مدل دیگه برای هر دو تیم یک پرچم گذاشته میشد که ما باید اون پرچم رو بر میداشتیم و میاوردیم توی منطقه خودمون کنار پرچم خودمون این یک امتیاز برای ما ثبت میشد و … (این بازی افلاین و بازی با ربات ها بود + اول شخص) چهارتا ماشینم بیشتر نداشت باگی، جیپ، کامیون و نفر بر لطفا اگر این بازی را کسی میدونه یا بازی کرده بهم اسمشو بده مرسی.:((

سلام دوستان من دنبال یه بازی استراتیژیکی میگردم که چند نفره بود مثلا ۲ تا یا ۳ تا پلیر میتونستیم انتخواب کنیم یا تکی با رباط بازی کنیم اینجوری بود که هرکی یه گروهی انتخواب میکرد یکی گروه گربه ها یکی گروه انسان ها و بعد تو بازی باید مناطق رو تساحب میکردیم میگرفتیم هرکی یه رنگی داشت زمین به صورت چند ضلعی جدا شده بود که باید اون مناطق رو میگرفتیم کسی یادش هست همچین چیزی؟

همین؟ 1000 تا بازی استراتژی 10 سال پیش داریم! راهنمایی بیشتر.
سلام من دنبال یه بازی استراتژیک قدیمی میگردم بازی اینظوری بود که واسه پول دراوردن چنتا میمون میزاشتی از یه جایی فکر کنم الماس استخراج میکردن برای جنگیدنم فکر کنم یکی از گزینه ها ادمای اولیه بودن اگه کسی یادشه لطفا راهنمایی کنه. ممنون

سلام دنبال یه بازی میگردم شبیه کانتر ولی توش باید پرچم دشمنه میگرفتی ماشین تانک و ... میشد سوار شد گروهی حمله میکردی اسمشو یادم نیست اگه کسی میدونی راهنمایی کنه

آقا سلام من دنباله یه بازی میگردم که فکر نمیکنم کسی بدونه ولی خوب شانسمو امتحان میکنم . من دونبال یه بازی میگردم که اکشن و تفنگی بود ساله ۲۰۱۲ اون بازی کردم کرکترش یک مرد عینکی بود و یادم میاد که مرحله اولش تمرین بود و تو جایی بودیم که کسی نبود و فقط باید به تخته ها یا چیزای دیگه شلیک میکردی دیوار های مرحله اولش یادمه که سفید بود و مرحله سومش یه هلیکوپتر بود که باید اونو منفجر میکردم

• Love
Reactions: ALI PUNKER
آقا سلام من دنباله یه بازی میگردم که فکر نمیکنم کسی بدونه ولی خوب شانسمو امتحان میکنم . من دونبال یه بازی میگردم که اکشن و تفنگی بود ساله ۲۰۱۲ اون بازی کردم کرکترش یک مرد عینکی بود و یادم میاد که مرحله اولش تمرین بود و تو جایی بودیم که کسی نبود و فقط باید به تخته ها یا چیزای دیگه شلیک میکردی دیوار های مرحله اولش یادمه که سفید بود و مرحله سومش یه هلیکوپتر بود که باید اونو منفجر میکردم
احتمال زیاد سرباز سرنوشت اکتیویژن میگی که شروع جدیدی بر ارتقای سبک اکشن اول شخص بود یادش بخیر

• Like
Reactions: pouria.sh

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or