دمت گرم برای پاسخ دادنت ولی اینم نبود کیفیت بازی خیلی بیشتر از دوک نوک بودمرد عینکی معروف در دنیای گیم دوک نوکم هست که به نوعی ادای آرنولد درمیاره به سبکی دیگه اینم سرچ کنم شاید این باشه
دمت گرم برای پاسخ دادنت ولی اینم نبود کیفیت بازی خیلی بیشتر از دوک نوک بودمرد عینکی معروف در دنیای گیم دوک نوکم هست که به نوعی ادای آرنولد درمیاره به سبکی دیگه اینم سرچ کنم شاید این باشه
بیشتر جزییات بده با کلی گویی نمیشه من خودم بازیایی داشتم جزییات دادم دوستان برام پیداشون کردندمت گرم برای پاسخ دادنت ولی اینم نبود کیفیت بازی خیلی بیشتر از دوک نوک بود
اول شخص بود یا سوم شخص؟آقا سلام من دنباله یه بازی میگردم که فکر نمیکنم کسی بدونه ولی خوب شانسمو امتحان میکنم . من دونبال یه بازی میگردم که اکشن و تفنگی بود ساله ۲۰۱۲ اون بازی کردم کرکترش یک مرد عینکی بود و یادم میاد که مرحله اولش تمرین بود و تو جایی بودیم که کسی نبود و فقط باید به تخته ها یا چیزای دیگه شلیک میکردی دیوار های مرحله اولش یادمه که سفید بود و مرحله سومش یه هلیکوپتر بود که باید اونو منفجر میکردم
Half Life نیست احیانا؟آقا سلام من دنباله یه بازی میگردم که فکر نمیکنم کسی بدونه ولی خوب شانسمو امتحان میکنم . من دونبال یه بازی میگردم که اکشن و تفنگی بود ساله ۲۰۱۲ اون بازی کردم کرکترش یک مرد عینکی بود و یادم میاد که مرحله اولش تمرین بود و تو جایی بودیم که کسی نبود و فقط باید به تخته ها یا چیزای دیگه شلیک میکردی دیوار های مرحله اولش یادمه که سفید بود و مرحله سومش یه هلیکوپتر بود که باید اونو منفجر میکردم
Painkiller game?سلام من خیلی سال پیش رو pc یه بازی میکردم که سوم شخص بود که دشنماش اسکلت و گاوایی بودن که وقتی میکشتیشون دوتا میشدن و بهت حمله میکردن و عقاباش اتیش پرت میکردن به سمتت و فضای بازیم تو یه جایی مثل شهر پترا بود هرچی دنبال اسمش میگردم پیداش نمیکنم