آقا سلام من دنباله یه بازی میگردم که فکر نمیکنم کسی بدونه ولی خوب شانسمو امتحان میکنم . من دونبال یه بازی میگردم که اکشن و تفنگی بود ساله ۲۰۱۲ اون بازی کردم کرکترش یک مرد عینکی بود و یادم میاد که مرحله اولش تمرین بود و تو جایی بودیم که کسی نبود و فقط باید به تخته ها یا چیزای دیگه شلیک میکردی دیوار های مرحله اولش یادمه که سفید بود و مرحله سومش یه هلیکوپتر بود که باید اونو منفجر میکردم
اول شخص بود یا سوم شخص؟

آقا سلام من دنباله یه بازی میگردم که فکر نمیکنم کسی بدونه ولی خوب شانسمو امتحان میکنم . من دونبال یه بازی میگردم که اکشن و تفنگی بود ساله ۲۰۱۲ اون بازی کردم کرکترش یک مرد عینکی بود و یادم میاد که مرحله اولش تمرین بود و تو جایی بودیم که کسی نبود و فقط باید به تخته ها یا چیزای دیگه شلیک میکردی دیوار های مرحله اولش یادمه که سفید بود و مرحله سومش یه هلیکوپتر بود که باید اونو منفجر میکردم
Half Life نیست احیانا؟

• Like
Reactions: ALI PUNKER
منم یه بازی حدود ۹ سال پیش داشتم که یه قلعه آبی و یکی قرمز بود ما ابی بودیم و صفحه فاصله ی دوقلعه رو نشون میداد
بعد چند نوع نیرو و یک ابرقهرمان داشتیم تو فصل اول با سرباز های قرمز می جنگیدیم و آخر فصل با یه کوه که تبدیل به غول سنگی میشو میجنگیدیم
فصل دوم با خوک ها و موجودات وحشی دیگه و آخرش با ابرقهرمان قرمز
فصل سوم با غول های مختلف

منم یه بازی حدود ۹ سال پیش داشتم که یه قلعه آبی و یکی قرمز بود ما ابی بودیم و صفحه فاصله ی دوقلعه رو نشون میداد
بعد چند نوع نیرو و یک ابرقهرمان داشتیم تو فصل اول با سرباز های قرمز می جنگیدیم و آخر فصل با یه کوه که تبدیل به غول سنگی میشو میجنگیدیم
فصل دوم با خوک ها و موجودات وحشی دیگه و آخرش با ابرقهرمان قرمز
فصل سوم با غول های مختلف

سلام یک بازی داشتم فظایی بود با دست میبردیش بالا پایین و حرف طرف ... پَره فلزی هم داشت و میتونستی قویش کنی تا بقیرو بتونی نابود کنی کسی می‌تونه اسم بازی رو بگه

دوستان عزیز شاید بتونید کمک کنید
دنبال یک بازی ام که حدود 10 سال پیش بازی میکردم
چیزی که از بازی یادمه اینه که ماچند تا دختر و پسر کوچیک بودیم که توی یک خونه گیر افتاده بودیم و توی خونه هم یک سری دزد یا خلافکار بودند که دنبال ما بودن ما باید یک سری کار ها رو انجام میدادیم تا بتونیم از خونه فرار کنیم
من این بازی رو توی ps2 انجام میدادم

سلام من حدود سال ۹۰ ۹۲ بود یه بازی کامپیوتری داشتم یه خروس بود که خلبان یه هواپیمای جنگی بود بعد همینجوری مرحله به مرحله میرفت تجهیزات جدیدم میگرفت مثل موشک و اینجور چیزا تا مرحله آخرش یادمه رفتم که هرچقد موشک یا تیر میزدی تموم نمیشدن به شدت دنبال اسم این بازیم لطفا اگه کسی میدونه بگه

دوستان 5 سال پیش یه بازی توی موبایل میکردم که ممنون میشم کمک کنین پیداش کنم
از سری stickman بود، آدمَکِش سیاه و بدون صورته، انگار توی یه جزیره بود که موقع شروع بازی وحشی ها با اسلحه یا دست خالی از اطراف صفحه نزدیک میشدن و حمله میکردن، ازونور باید با تیرکمون یا تفنگ میکشتیشون، بازیش تک نفره و هر چقدر لولت بالاتر میرفت اسلحه‌های بهتری آنلاک میشدن و وحشی ها هم قوی‌تر میشدن

های گایز من دنبال دو تا بازی هستم
اولیش از این دیزاین و دکوراسیون خونه ها بود و خیلی باحال بود توی خونه یه قسمتی از خوده خونه باز بود و به قولی کف خونه وسایل ریخته بود و جابه حایی و تمیز کردن و ادقام کردن اونا با هم خونه رو دیزاین میکردی و وقتی وسایل یه تیکه یه قسمت تموم میشد قسمت بعدی تیکع بعدی خونه باز میشد
دومی بازی هم باز دیزاین خونه بود که خونه رو خیلی قشنگ سه بعدی دیزاین میکردی و میتونی هر جایی خودت دوست داری وسایل رو بزاری و خرکت بدی دست خودت بود و کلیی تنوع وسایل داشت و بعد نیتونستی از خونهه سه تا عکس بکیری یعنی باید بگیری پ حتی میتونستی به عکسای دیگران رای بدی لایک بدی و نیازی به این بازی های پازلی نبود اصلا نداشت رایگان هم بود
اگه کسی میدونه اسم این دو تا چیه بگه بهم لطفا خیلی

دوستان دنبال یه بازی هستم که اگه یادم باشه باید برای خیلی‌ها شناخته شده باشه
بازی مال ps1 هستش. در بازی ما یک روح سفید رنگ بودیم که فکر کنم به طرف دشمنا یک چیزی تو مایه های گلوله سفید رنگ پرتاب میکردیم. خیلی معروف بود روی ps1. ممنون میشم اگه کسی شناختش اسمش رو بگه

دوستان دنبال یه بازی هستم که اگه یادم باشه باید برای خیلی‌ها شناخته شده باشه
بازی مال ps1 هستش. در بازی ما یک روح سفید رنگ بودیم که فکر کنم به طرف دشمنا یک چیزی تو مایه های گلوله سفید رنگ پرتاب میکردیم. خیلی معروف بود روی ps1. ممنون میشم اگه کسی شناختش اسمش رو بگه
casper ps1
۲۰۲۳۰۷۲۷_۱۶۴۶۰۲.jpg

• Love
Reactions: pouria.sh
سلام من خیلی سال پیش رو pc یه بازی میکردم که سوم شخص بود که دشنماش اسکلت و گاوایی بودن که وقتی میکشتیشون دوتا میشدن و بهت حمله میکردن و عقاباش اتیش پرت میکردن به سمتت و فضای بازیم تو یه جایی مثل شهر پترا بود هرچی دنبال اسمش میگردم پیداش نمیکنم

سلام من خیلی سال پیش رو pc یه بازی میکردم که سوم شخص بود که دشنماش اسکلت و گاوایی بودن که وقتی میکشتیشون دوتا میشدن و بهت حمله میکردن و عقاباش اتیش پرت میکردن به سمتت و فضای بازیم تو یه جایی مثل شهر پترا بود هرچی دنبال اسمش میگردم پیداش نمیکنم
Painkiller game?
سرچ کن ببین خودشه یا نه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or