قربونت :Angel:

من بازی نکردم اینو ولی بازی های شبیه رفتم :D

توی نت هر بازی فکر کنی پیدا میشه فقط باید یه سرچ ساده انجام بدی

The Terminator: Future Shock - Old Games Download
بابا نتم داغونه اکثرا زدن فیلتر کردن متاسفانه... دمت گرم زحمت کشیدی ثواب خیر جمعی هم کردی ممنونت میشیم اگه لینک هارد لاین رو هم بزاری

• Like
Reactions: ravi
بابا نتم داغونه اکثرا زدن فیلتر کردن متاسفانه... دمت گرم زحمت کشیدی ثواب خیر جمعی هم کردی ممنونت میشیم اگه لینک هارد لاین رو هم بزاری
لینک دانلود..hard line 1997... یه فایل zip اصلی ..
ver.jpg08-Oct-2019 09:4671.0K
00cover_thumb.jpg08-Oct-2019 09:465.9K
Hardline_1997.zip (View Contents)08-Oct-2019 09:481.4G
Hardline_1997_screenshot.png08-Oct-2019 09:4546.3K
__ia_thumb.jpg08-Oct-2019 09:4616.4K
msdos_Hardline_1997_files.xml13-Oct-2019 20:132.2K
msdos_Hardline_1997_meta.sqlite08-Oct-2019 09:4929.0K
msdos_Hardline_1997_meta.xml13-Oct-2019 20:13
۲۰۲۳۰۶۱۱_۱۸۴۴۴۲.jpg

لینک دانلود..hard line 1997... یه فایل zip اصلی ..
ver.jpg08-Oct-2019 09:4671.0K
00cover_thumb.jpg08-Oct-2019 09:465.9K
Hardline_1997.zip (View Contents)08-Oct-2019 09:481.4G
Hardline_1997_screenshot.png08-Oct-2019 09:4546.3K
__ia_thumb.jpg08-Oct-2019 09:4616.4K
msdos_Hardline_1997_files.xml13-Oct-2019 20:132.2K
msdos_Hardline_1997_meta.sqlite08-Oct-2019 09:4929.0K
msdos_Hardline_1997_meta.xml13-Oct-2019 20:13
View attachment 296562
بچه ها عشقید واقعا نمیدونم چی بگم :Rose: :x واقعا سپاس موفق سلامت باشین دعاگویتان هستم فقط امیدوارم اجرا بشه خودتون تستش کردین چون من ویندوزم 10 هست اینا مال زمان داس و ویندوز nt بودن نهایت تا 95

بچه ها عشقید واقعا نمیدونم چی بگم :Rose: :x واقعا سپاس موفق سلامت باشین دعاگویتان هستم فقط امیدوارم اجرا بشه خودتون تستش کردین چون من ویندوزم 10 هست اینا مال زمان داس و ویندوز nt بودن نهایت تا 95
فدات داداش:x خودم تستش نکردم ولی احتمالآ با شبیعه ساز ویندوز 95 اجرا بشه..
لینک زیرم اجرا بازی با خود ویندوز مستقیم توسط شبیعه ساز مربوط .فقط باید بازی کامل دانلود کنی تو خود نرم افزار تا اجرا شه. امیدوارم لذت ببری
<iframe src="Hardline : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive" width="560" height="384" frameborder="0" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" allowfullscreen></iframe>

• Love
Reactions: ALI PUNKER
نرم افزارش آنلاینه یعنی نیاز به نت داره برای اجرا؟
بعد راستی کدتقلب نمیرشم میدونی قدیم 20 سال پیش که بازیش میکردم یه جاییش بود خیلی سخت بود هی میمردم

نرم افزارش آنلاینه یعنی نیاز به نت داره برای اجرا؟
بعد راستی کدتقلب نمیرشم میدونی قدیم 20 سال پیش که بازیش میکردم یه جاییش بود خیلی سخت بود هی میمردم
برای اجرا باید فایل کامل تو خود شبیعه ساز دانلود کنی بعد از این که دانلود شد بازی اجرا میشه فقط نهایت شاید باید به نت وصل باشی برای load.
بازی بعد قابل قطع کردن اینترنت .ولی به نظر خودم ویندوز ۹۵ دانلود کن که امکاناتش خیلی بیشتر رو سیستم هم مثل یه برنامه نصب هر موقع میخای اجراش میکنی ...چیت به خصوصی فکر نکنم داشته باشه این بازی

• Like
Reactions: ALI PUNKER
یه مومیایی بود یادمه ماز مانند بود از بالا نشون میداد.
یدونه آکواریوم بود ماهی میخریدی و اینا.
یدونه هم بود ماهی تو دریا بود ماهی های کوچکتر میخورد و بزرگ میشد کلا بازیهای پاپ کپ کوچک ولی مفرح بود ولی پیشنهاد میکنم اینجا نذارید. یه تاپیک جدید درست کنیم به اسم popcap games اونجا دونه دونه بذارید سعی میکنم من هم معرفیشونو بذارم.<:-P

• Like
یه مومیایی بود یادمه ماز مانند بود از بالا نشون میداد.
یدونه آکواریوم بود ماهی میخریدی و اینا.
یدونه هم بود ماهی تو دریا بود ماهی های کوچکتر میخورد و بزرگ میشد کلا بازیهای پاپ کپ کوچک ولی مفرح بود ولی پیشنهاد میکنم اینجا نذارید. یه تاپیک جدید درست کنیم به اسم popcap games اونجا دونه دونه بذارید سعی میکنم من هم معرفیشونو بذارم.<:-P

اینایی که گفتی نسبتا معروف تره و حتی روی کنسول هم اومد مثلا اون ماهیه :D

ایده خوبیه دونه دونه آپلود کنیم و حجمی هم نداره :Angel:

mummy-maze-deluxe_1.jpg post-7-1094919580.jpg

Insaniquarium.png
WinInsaniquarium_setup.jpg

feeding-frenzy-generic-packart.jpg

اینایی که گفتی نسبتا معروف تره و حتی روی کنسول هم اومد مثلا اون ماهیه :D

ایده خوبیه دونه دونه آپلود کنیم و حجمی هم نداره :Angel:

View attachment 297407View attachment 297408

View attachment 297406
View attachment 297409

View attachment 297405
فیدینگ فرینزی یادش بخیر یادمه چنتا پشت سر هم سریع ماهی میخورد یه صدای خفن میگفت سوپر فرنزی ، مگا فرنزی... 8->

• Like
سلام دوستان من یه بازی داشتم حدودا 10 - 11 سال پیش بازی میکردم یه بازی اکشن (جنگی) و اول شخص بود. بازی گرافیک خوبی داشت و انمی هاش هم ی سری هاش موجودات سبز رنگ تک چشمی بود یه سری های دیگه هم آدم بودن ولی دوتا دست و کله شون از بمب بود میرسید بهت میترکید یه سری های دیگه هم ارّه برقی دستشون بود. یکی از مرحله هاش از توی یه جنگل شروع میشد که کنارش یه برکه بود. همین قدر یادمه اگه کسی اسم بازیو میدونه لطفا بگه مدیونش میشم :)

• Like
Reactions: navidkid
سلام دوستان من یه بازی داشتم حدودا 10 - 11 سال پیش بازی میکردم یه بازی اکشن (جنگی) و اول شخص بود. بازی گرافیک خوبی داشت و انمی هاش هم ی سری هاش موجودات سبز رنگ تک چشمی بود یه سری های دیگه هم آدم بودن ولی دوتا دست و کله شون از بمب بود میرسید بهت میترکید یه سری های دیگه هم ارّه برقی دستشون بود. یکی از مرحله هاش از توی یه جنگل شروع میشد که کنارش یه برکه بود. همین قدر یادمه اگه کسی اسم بازیو میدونه لطفا بگه مدیونش میشم :)
کاراکتر بازی زن بود مرد بود حیوان بود چی بود ..روی کنسول بود بازیش

Serious Sam

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or