من دنبال یه بازی کامپیوتر فکری هستم که یک دختر چشمش به یک عینک میفته و میره اونو برداره دستش بهش نمیرسه و از بشکه میوفته و گم میشه و فقط یه پارچه قرمز رنگ ازش میمونه و شخصیت اصلی بازی میره دنبال اون پارچه قرمز تا خواهرش رو پیدا کنه /

اثل بازی دو شخصیت داشت که هر دو بچه بودند یکی دختر بچه و یک پسر بچه که اون دختر بچه در اثل گم میشه حالا نمیدونم باد اونو میبره یا چیری ولی وقتی گم میشه یه پارچه قرمز رنگ از میمونه و یجا گیر میکنه و شخصیت اصلی که پسر بچه هست میره دنبال پارچه قرمز با انجام مراحل، مراحل بصورت فکری هست با انجام مراحل میره جلو/بازی قدیم بصورت دیسک داشتم

سلام دوستان من قبلاً یه بازی بازی میکردم تنها چیزی که ازش یادمه این بود که باید حیوانات رو آزاد بکردی و براشون لونه بساختی و از دست خوفاش ها نجاتشون میدادی

یه بازی رو ps 1 بود که تقریباً شبیه رزیدنت ایول بود دوربینش ولی اکشن اولش که شروع می‌شد رو سقف قطار بودیم بعد می‌رفتیم داخل ....‌دوتا سی دی هم بود

Covert Ops: Nuclear Dawn
دمت گرم خودش بود رفتم واس اندروید دانلودش کردم اون موقع خیلی سنم کم بود یادمه با صدا کلتش خیلی حال میکردم هی الکی الکی تیر میزدم که فقط صداشو بشنوم بعد همش تیرام تموم میشد بلد هم نبودم آیتم جمع کنم یا سوییچ کنم رو مشت لگد زدن‌ برا همین هیچ وقت نتونستم از ده دقیقه اول بازی جلوتر برم بعد هی بازی رو ریست میکردم از اول میرفتم :D الان میخوام تمومش کنم B-):>

• Like
Reactions: FUTURE
سلام من دنبال یه بازی قدیمی هستم مال نسخه pc بوده و حالتاشم اینطوری بگم که زمین سیاهه و ماهم حالت یه لورد و یا شوالیه هستیم حالت تغریبا هم دوبعدی داره زمانی که وارد زمین های سیاه میشیم یواش یواش معلوم میشه و راستی حالت دسته بندی داره یعنی کارتی مانند بود زمانی که میخواستی با کسی بجنگی اول میرفتی سمت طرف بعد کارتات نمایش داده میشد که چجوری حمله کنی بعدشم میتونستی کارتارو ارتقا یا عوض کنی حالت داستانی جذابی داشت کارتاش اولا سرباز عادیه بعد که ارتقا پیدا میکنه میشه به توپخونه دار یا شوالیه تبدیلش کرد (با هر حمله ای که میکنی میتونی ارتقاش بدی) راستی یکسری حالتاشم شبیه به وار کرفت بود مثلا میتونستی زره یا به کارکترت قدرت بدی

دوستان یه بازی فکری بود ماله چند سال پیش
که یه پسر مو زرد بود که باید کار هاشو انجام میدادی
مثلاً گفته بود توپ تنیس بیاد از مسیری بره که به همه ستاره ها بخوره و بعدش بره تو سبد
و فصل های مختلفی داشت
و وسایلی که بهت میداد:تخته ، لوله ، دستکش بوکس ، و توپ و چند تا چیزی دیگه
و همه بازی بر پایه‌ی قوانین فیزیک و واکنش‌های زنجیره‌ای بود
و خیلی سخت بود
هرکسی پیداش کنه خیلی ممنون میشم🤩❤️

خیلی وقته دمبال بازی قدیمی دهه نودی میگردم رو پیسی بود حالت آخر الزمانی بود سبک اکشن اول شخص بود ترمیناتوری بود به ماه تیر میزدی ماه محو میشد از آسمون خلاصه خیلی فضای وحشت ترس جالبی داشت ممنون میشم کسی اسمش میدونه بگه نوستالژیش حسابی کشته منو :x

خیلی وقته دمبال بازی قدیمی دهه نودی میگردم رو پیسی بود حالت آخر الزمانی بود سبک اکشن اول شخص بود ترمیناتوری بود به ماه تیر میزدی ماه محو میشد از آسمون خلاصه خیلی فضای وحشت ترس جالبی داشت ممنون میشم کسی اسمش میدونه بگه نوستالژیش حسابی کشته منو :x
Arena 51 نبود؟

• Sad
Reactions: ALI PUNKER
مثلاً گفته بود توپ تنیس بیاد از مسیری بره که به همه ستاره ها بخوره و بعدش بره تو سبد
و فصل های مختلفی داشت
و خیلی سخت بود

و فصل های مختلفی داشت
و خیلی سخت بود
تو رو خدا یکی بگه ۳ ساله دنبالش می گردم 😢🥺
و در ضمن بازی موبایلی بود🥺

Arena 51 نبود؟
نه متاسفانه دوست عزیز این که شما گفتی 2005 من گفتم دهه نودیه... بعد من گفتم حالت ترمیناتوری بود شخصیتمون یه ربات اسکلتی بود بعد فک کنم تو مریخ بود زمینش خاکی بود بچه بودم 14 سالم بود که بازیش کردم...بازیش هم دوره بازی hard line بود که اونم بدجوری دمبالشم سه سیدی بود متاسفانه تو اسباب کشی گم شد فقط یه دیسکش مونده اونم بدلیل غلبه زمان خراب شده ممنون میشم کسی داشت بگه یا لینک دانلودی باشه=((

آخرین ویرایش:
سلام من دنبال یه بازی قدیمی هستم مال نسخه pc بوده و حالتاشم اینطوری بگم که زمین سیاهه و ماهم حالت یه لورد و یا شوالیه هستیم حالت تغریبا هم دوبعدی داره زمانی که وارد زمین های سیاه میشیم یواش یواش معلوم میشه و راستی حالت دسته بندی داره یعنی کارتی مانند بود زمانی که میخواستی با کسی بجنگی اول میرفتی سمت طرف بعد کارتات نمایش داده میشد که چجوری حمله کنی بعدشم میتونستی کارتارو ارتقا یا عوض کنی حالت داستانی جذابی داشت کارتاش اولا سرباز عادیه بعد که ارتقا پیدا میکنه میشه به توپخونه دار یا شوالیه تبدیلش کرد (با هر حمله ای که میکنی میتونی ارتقاش بدی) راستی یکسری حالتاشم شبیه به وار کرفت بود مثلا میتونستی زره یا به کارکترت قدرت بدی
لطفا بگید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or