سلام بچه های
اقا من قبلا یه بازی تفنگی انجام دادم اسمش و فراموش کردم فکر کنم سوم شهص بود و اینکه در یکی از مراحلش باید با یه عقرب برقی میجنگیدی و به چهار تا پاش شلیک میکردی تا انرژیش تموم بشه و اینکه اون عقرب با انرژی که داشت سفینه ی گروهمون رو نگه میداشت

سلام دوستان
این بازی مثل بازیه صعود تپست ماشینش مثل خاور ولی بارش پرندست پس زمینه ی این بازی زرده وتپه وماشین هم سیاه.پرنده بارزده ووقتی این پرنده هاباقفسشون میفتن قفس میشکنه واوناپروازمیکنن ووقتی این پرنده هاتموم شدن بازیرومیبازی.
خیلی دنبالشم اگه میشه پیداش کنین🙏

سلام دوستان
یه بازی قدیمی بود شبیه بگرد و پبدا کن ها داخل اهرام ثلاثه مرفتی مجسمه هایی که انسان بودن ولی کله عقاب داشتم هم تو مرحله مصر بود عصای فرعون و... رو بر می داشتی

کلا بازی های تو این سبک که هم قدیمی باشه هم بگرد و پیدا کن باشه (شبیه اشیاء گمشده) و هم حالت داستانی داشته باشه چند تا بگید

سلام من قبلا روی ps1 یک بازی فایتینگ شبیه تیکن ۳ داشتم که متأسفانه چیز زیادی ازش به یادم نمونده فقط یادم هست که قسمت تمرینش یک زمین شطرنجی بود و یادم میاد که یک کاراکتر مخفی داشت که فقط میتونستی روی حالت رندوم پیدا کنی که اونم خیلی شانسی در میومد و یکی از کاراکتراش یک شوالیه بود ولی شمشیر نداشت البته بازی سه بعدی بود اگه اسمشو میدونید لطفا بگید

آخرین ویرایش:
نه متاسفانه دوست عزیز این که شما گفتی 2005 من گفتم دهه نودیه... بعد من گفتم حالت ترمیناتوری بود شخصیتمون یه ربات اسکلتی بود بعد فک کنم تو مریخ بود زمینش خاکی بود بچه بودم 14 سالم بود که بازیش کردم...بازیش هم دوره بازی hard line بود که اونم بدجوری دمبالشم سه سیدی بود متاسفانه تو اسباب کشی گم شد فقط یه دیسکش مونده اونم بدلیل غلبه زمان خراب شده ممنون میشم کسی داشت بگه یا لینک دانلودی باشه=((
کسی نیست جواب مارو بده انگار این که نشد... تاپیک عشقی زدن فایده نداره ما انتظار داریم دوستان پاسخگو باشند وگرنه همه بلدن تاپیک بزنن

سلام من دنبال یه بازی میگردم
خیلی دوسش دارم
بازی دو بعدی هست داستان بازی مال قدیمه بعد از انقلاب صنعتی ، بعد داستانه بازی توی فرانسه هست فک کنم ،توش ۵ تا برادر هستن که یه مردی با سربازاش ۴ تا از این برادرا رو دست گیر میکنه ، یکی شون رو پیدا نمیکنه
بعد ما نقش همونو داریم، توی بازی خبری از تفنگ نیست و همه با شمشیرن ما هم شمشیرمون از اون شمشیراست که توی مسابقه شمشیر بازی هست
و باید کلی مانع رو رد کنیم تا به برادرامون برسیم و نجاتشون بدیم.
من الان نهم هستم وقتی که کلاس اول یا دوم بودم اینو بازی کردم و کامپیوترم خیلی خیلی خیلی قدیمی بود

سلام من دنبال یه بازی میگردم
خیلی دوسش دارم
بازی دو بعدی هست داستان بازی مال قدیمه بعد از انقلاب صنعتی ، بعد داستانه بازی توی فرانسه هست فک کنم ،توش ۵ تا برادر هستن که یه مردی با سربازاش ۴ تا از این برادرا رو دست گیر میکنه ، یکی شون رو پیدا نمیکنه
بعد ما نقش همونو داریم، توی بازی خبری از تفنگ نیست و همه با شمشیرن ما هم شمشیرمون از اون شمشیراست که توی مسابقه شمشیر بازی هست
و باید کلی مانع رو رد کنیم تا به برادرامون برسیم و نجاتشون بدیم.
من الان نهم هستم وقتی که کلاس اول یا دوم بودم اینو بازی کردم و کامپیوترم خیلی خیلی خیلی قدیمی بود
brothers : a tale of two sons رو یه نگاهی بنداز شاید اون باشه

سلام من قبلا روی ps1 یک بازی فایتینگ شبیه تیکن ۳ داشتم که متأسفانه چیز زیادی ازش به یادم نمونده فقط یادم هست که قسمت تمرینش یک زمین شطرنجی بود و یادم میاد که یک کاراکتر مخفی داشت که فقط میتونستی روی حالت رندوم پیدا کنی که اونم خیلی شانسی در میومد و یکی از کاراکتراش یک شوالیه بود ولی شمشیر نداشت البته بازی سه بعدی بود اگه اسمشو میدونید لطفا بگید
Bloody roar 2 احتمالا باشه

سلام بچه های
اقا من قبلا یه بازی تفنگی انجام دادم اسمش و فراموش کردم فکر کنم سوم شهص بود و اینکه در یکی از مراحلش باید با یه عقرب برقی میجنگیدی و به چهار تا پاش شلیک میکردی تا انرژیش تموم بشه و اینکه اون عقرب با انرژی که داشت سفینه ی گروهمون رو نگه میداشت
احتمالا Lost Planet: Extreme Condition
هستش.

آخرین ویرایش:
داداش دمت گرم خیلی حال دادی
خاطرات بچگیم زنده شد
خواهش میکنم
من و برادرم این بازی رو روی دستگاه های سکه ای همدان بازی میکردیم. منم خیلی باهاش خاطره دارم. من اون پیرمرد تیر کمونی رو میاوردم. یادش بخیر

• Like
Reactions: reza8
نه متاسفانه دوست عزیز این که شما گفتی 2005 من گفتم دهه نودیه... بعد من گفتم حالت ترمیناتوری بود شخصیتمون یه ربات اسکلتی بود بعد فک کنم تو مریخ بود زمینش خاکی بود بچه بودم 14 سالم بود که بازیش کردم...بازیش هم دوره بازی hard line بود که اونم بدجوری دمبالشم سه سیدی بود متاسفانه تو اسباب کشی گم شد فقط یه دیسکش مونده اونم بدلیل غلبه زمان خراب شده ممنون میشم کسی داشت بگه یا لینک دانلودی باشه=((

اینه؟

ezgif-4-e2debd6d40.jpg

دمت گرم راوی جان خاطراتم زنده کردی :x :Rose: چقدر پای این بازی ترس داشتم مو به تنم سیخ میکرد به ماه تیر میزدی ماه فرار میکرد!!! یه چیزی توی دلم میگفت راوی جوابش میدونه دل به دل راه داره میخاسم تو پیوی بهت بگم دیگه داشتم از این تاپیک نا امید میشدم خودتم بازیش کردی؟ اون موقع اوج داس و ویندوز nt بود
این بازی و بازی hard line به نظرت هست تو نت ؟ اون موقع شروع بازی های سبک فیلمی با موس بود فیلم واقعی ولی بازی 3 دیسک بود

• Like
Reactions: ravi
دمت گرم راوی جان خاطراتم زنده کردی :x :Rose: چقدر پای این بازی ترس داشتم مو به تنم سیخ میکرد به ماه تیر میزدی ماه فرار میکرد!!! یه چیزی توی دلم میگفت راوی جوابش میدونه دل به دل راه داره میخاسم تو پیوی بهت بگم دیگه داشتم از این تاپیک نا امید میشدم خودتم بازیش کردی؟ اون موقع اوج داس و ویندوز nt بود
این بازی و بازی hard line به نظرت هست تو نت ؟ اون موقع شروع بازی های سبک فیلمی با موس بود فیلم واقعی ولی بازی 3 دیسک بود

قربونت :Angel:

من بازی نکردم اینو ولی بازی های شبیه رفتم :D

توی نت هر بازی فکر کنی پیدا میشه فقط باید یه سرچ ساده انجام بدی

The Terminator: Future Shock - Old Games Download

• Love
Reactions: ALI PUNKER
درود
بازی popcap talismania لینک دانلود و کرک ازش میشناسید؟
پیشاپیش تشکر.

من احتمالا داشته باشم و باید بگردم روی دیتاهای قدیمی ببینم پیداش میکنم برات آپلود کنم

اگه فرصت کنم امشب میگردم ببینم پیدا میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or