کسی نیست جواب مارو بده انگار این که نشد... تاپیک عشقی زدن فایده نداره ما انتظار داریم دوستان پاسخگو باشند وگرنه همه بلدن تاپیک بزنننه متاسفانه دوست عزیز این که شما گفتی 2005 من گفتم دهه نودیه... بعد من گفتم حالت ترمیناتوری بود شخصیتمون یه ربات اسکلتی بود بعد فک کنم تو مریخ بود زمینش خاکی بود بچه بودم 14 سالم بود که بازیش کردم...بازیش هم دوره بازی hard line بود که اونم بدجوری دمبالشم سه سیدی بود متاسفانه تو اسباب کشی گم شد فقط یه دیسکش مونده اونم بدلیل غلبه زمان خراب شده ممنون میشم کسی داشت بگه یا لینک دانلودی باشه
brothers : a tale of two sons رو یه نگاهی بنداز شاید اون باشهسلام من دنبال یه بازی میگردم
خیلی دوسش دارم
بازی دو بعدی هست داستان بازی مال قدیمه بعد از انقلاب صنعتی ، بعد داستانه بازی توی فرانسه هست فک کنم ،توش ۵ تا برادر هستن که یه مردی با سربازاش ۴ تا از این برادرا رو دست گیر میکنه ، یکی شون رو پیدا نمیکنه
بعد ما نقش همونو داریم، توی بازی خبری از تفنگ نیست و همه با شمشیرن ما هم شمشیرمون از اون شمشیراست که توی مسابقه شمشیر بازی هست
و باید کلی مانع رو رد کنیم تا به برادرامون برسیم و نجاتشون بدیم.
من الان نهم هستم وقتی که کلاس اول یا دوم بودم اینو بازی کردم و کامپیوترم خیلی خیلی خیلی قدیمی بود
Bloody roar 2 احتمالا باشهسلام من قبلا روی ps1 یک بازی فایتینگ شبیه تیکن ۳ داشتم که متأسفانه چیز زیادی ازش به یادم نمونده فقط یادم هست که قسمت تمرینش یک زمین شطرنجی بود و یادم میاد که یک کاراکتر مخفی داشت که فقط میتونستی روی حالت رندوم پیدا کنی که اونم خیلی شانسی در میومد و یکی از کاراکتراش یک شوالیه بود ولی شمشیر نداشت البته بازی سه بعدی بود اگه اسمشو میدونید لطفا بگید
احتمالا Lost Planet: Extreme Conditionسلام بچه های
اقا من قبلا یه بازی تفنگی انجام دادم اسمش و فراموش کردم فکر کنم سوم شهص بود و اینکه در یکی از مراحلش باید با یه عقرب برقی میجنگیدی و به چهار تا پاش شلیک میکردی تا انرژیش تموم بشه و اینکه اون عقرب با انرژی که داشت سفینه ی گروهمون رو نگه میداشت
داداش دمت گرم خیلی حال دادیtenchi wo kurau ii
خواهش میکنمداداش دمت گرم خیلی حال دادی
خاطرات بچگیم زنده شد
نه متاسفانه دوست عزیز این که شما گفتی 2005 من گفتم دهه نودیه... بعد من گفتم حالت ترمیناتوری بود شخصیتمون یه ربات اسکلتی بود بعد فک کنم تو مریخ بود زمینش خاکی بود بچه بودم 14 سالم بود که بازیش کردم...بازیش هم دوره بازی hard line بود که اونم بدجوری دمبالشم سه سیدی بود متاسفانه تو اسباب کشی گم شد فقط یه دیسکش مونده اونم بدلیل غلبه زمان خراب شده ممنون میشم کسی داشت بگه یا لینک دانلودی باشه
دمت گرم راوی جان خاطراتم زنده کردی چقدر پای این بازی ترس داشتم مو به تنم سیخ میکرد به ماه تیر میزدی ماه فرار میکرد!!! یه چیزی توی دلم میگفت راوی جوابش میدونه دل به دل راه داره میخاسم تو پیوی بهت بگم دیگه داشتم از این تاپیک نا امید میشدم خودتم بازیش کردی؟ اون موقع اوج داس و ویندوز nt بود
دمت گرم راوی جان خاطراتم زنده کردی چقدر پای این بازی ترس داشتم مو به تنم سیخ میکرد به ماه تیر میزدی ماه فرار میکرد!!! یه چیزی توی دلم میگفت راوی جوابش میدونه دل به دل راه داره میخاسم تو پیوی بهت بگم دیگه داشتم از این تاپیک نا امید میشدم خودتم بازیش کردی؟ اون موقع اوج داس و ویندوز nt بود
این بازی و بازی hard line به نظرت هست تو نت ؟ اون موقع شروع بازی های سبک فیلمی با موس بود فیلم واقعی ولی بازی 3 دیسک بود
درود
بازی popcap talismania لینک دانلود و کرک ازش میشناسید؟
پیشاپیش تشکر.