سلام من چند وقته دارم دنبال یک بازی می گردم هر کاری می کنم پیداش نمی کنم
اینطوری بگم که بازی برای کامپیوتر بود روش یک عکس گورخر داشت البته سیستم مورد نیاز کمی هم داشت چون من اون موقع داشتم با سیستم رم 2 بازیش می کردم
وقتی داخلش میرفتی هر مرحله یک حیوون بهش اضافه می شد و اینطوری بود که تو میتونستی کنترل گورخر رو داشته باشه و از دست شیر فرار کنی یا شیر بشی و بری دنبال گورخر
هدف اصلی هم این بود که از هر حیوون تعدادی که بازی میگه رو تولید کنی
البته حیوانات دیگه ای هم داشت مثل تمساح فیل زرافه فلامینگو کفتار کرکس
و یک چیز دیگه هم هست این بود که با یک چیزی شبیه گل حیوون اسپاون می کردی و با یک چیزی شبیه الماس میتونستی باران و درخت ایجاد بکنی
Sim safari نبود؟

سلام به شدت دنبال این بازیم بازی تفنگی اول شخص بود و باید یه موجوداتی مثل زامبی میکشتی و اول شخص بود غول مرحله اول ان یه چیز گنده لود مثل ادم ولی سر نداشت و ضره تنش بود و یه تبر هم دستش و یه خفاش بالا سرش بود که اون بهش دستور میداد و باید به خفاشه تیر میزدی که جونش کم بشه و بمیره لطفا اگه اسم میدونید راهنمایی کنید

سلام من سال ۲۰۱۰ یه بازی داشتم که خیلی دوستش داشتم بازی rpg بود حتی عکس DVD هم یادمه یه یارو داشت از روی یه سخره می پرید تا با شمشیر به یه موجود اژدها شکل ضربه بزنه.بازی اول از یه معدن شروع می شد که ما توش زندانی بودیم بعد سوزن گیر میاریم و قفل در رو باز می کنیم بعد باید یه مقداری یواشکی از کنار نگهبانا رد شی بعدش هم به چندتا گابلین میرسی که باید بکشیشون. تورو خدا این بازی ۴ ساله ذهنمو درگیر کرده.

Divinity II: The Dragon Knight Saga​

سلام به شدت دنبال این بازیم بازی تفنگی اول شخص بود و باید یه موجوداتی مثل زامبی میکشتی و اول شخص بود غول مرحله اول ان یه چیز گنده لود مثل ادم ولی سر نداشت و ضره تنش بود و یه تبر هم دستش و یه خفاش بالا سرش بود که اون بهش دستور میداد و باید به خفاشه تیر میزدی که جونش کم بشه و بمیره لطفا اگه اسم میدونید راهنمایی کنید
The House of the Dead II

سلام من چند وقته دارم دنبال یک بازی می گردم هر کاری می کنم پیداش نمی کنم
اینطوری بگم که بازی برای کامپیوتر بود روش یک عکس گورخر داشت البته سیستم مورد نیاز کمی هم داشت چون من اون موقع داشتم با سیستم رم 2 بازیش می کردم
وقتی داخلش میرفتی هر مرحله یک حیوون بهش اضافه می شد و اینطوری بود که تو میتونستی کنترل گورخر رو داشته باشه و از دست شیر فرار کنی یا شیر بشی و بری دنبال گورخر
هدف اصلی هم این بود که از هر حیوون تعدادی که بازی میگه رو تولید کنی
البته حیوانات دیگه ای هم داشت مثل تمساح فیل زرافه فلامینگو کفتار کرکس
و یک چیز دیگه هم هست این بود که با یک چیزی شبیه گل حیوون اسپاون می کردی و با یک چیزی شبیه الماس میتونستی باران و درخت ایجاد بکنی
لطفا اگه میدونید بگید

سلام رفقا . 2 تا بازی دارم که مطمعنم اولی رو همه یادتونه فقط اسمش رو نمیدونم ! ممنون میشم بگید بهم .

1 -یه بازی شوتینگ بود که دوربینش از بالا بود و اولش حق انتخاب بین کاراکتر زن و مرد میداد بهمون . بعد بازی با یه کُلت تو یه حالت حیاط سبز شروع میشد میرفتیم جلو میدیدم چند تا موجود فضایی سبز رنگ مردن وسط سمیز با خون قرمز رنگ بعد میرفتیم تو کارخونه پررر ازاین موجودات زرد و نارنجی و سبز بود که باید با تفنگ های مختلف میکشتیمشون .

2 -حدود 10 یا 12 سال پیش یا شایدم کمتر یه بازی بود که فکر کنم استراتژی بود سبکش . دوربین از بالا هست و بهمون یه دریا رو نشون میده که توش یسری غول روی سخره ها وایستادن و از کشتی هایی که از اونجا رد میشن سنگ پرت میکنن تا غرقشون کنن .و فکر میکنم وظیفه ما این بود که اون کشتش هارو بدون اینکه غرق بشن به اخر خطر برسونیم

سلام من یه بازی داشتم یه مرد نارنجی بود ک خیلی گوگولی بود و موتور سوار میشد و باید از موانع میپرید و ۳ تا ستاره میگرفت . بازی زمین های مختلف داشت مثل زمستون و اینا و کلی لول هم داشت یادمه طرف ی بال چوبی داشت ک میتونستی هی بزنی و پرواز میکرد اولش هم اسم بازی رو میاورد ک فکر کنم حرف او رو با چرخدنده نوشته بود و تو بک گراند اون مرد نارنجیه خابیده بود و بازی ۳ بعدی بود

سلام به همگی لطفا در پیدا کردن بازی که کلی خاطره باهاش دارم کمکم کنید
ی مردی وارد ی اتاقی میشه و اونجا ی جعبه طلایی هست با مجسمه سر اژدها در دو طرفش اگه خوب یادم بیاد. وقتی مرد نزدیک جعبه میشه روی جعبه جای دست ظاهر میشه مرد دستش رو روی جای دست تنه جعبه میزاره و از درون جعبه ی خنجر وارد دست مرد میشه و بعدش هیولایی ازاد میشه وارد شهر میشن و در ادامه اون میره این طلسمو از بین ببره توی بازی عقاب های بزرگی بود دو مدل گرگینه بود و… یجا هایی مردان ارتشی و جنگی بود
لطفا اگه اسمشو میدونین یا اطلاعات بیشتر دربارش دارین بهم بگین!!!

سلام به همگی لطفا در پیدا کردن بازی که کلی خاطره باهاش دارم کمکم کنید
ی مردی وارد ی اتاقی میشه و اونجا ی جعبه طلایی هست با مجسمه سر اژدها در دو طرفش اگه خوب یادم بیاد. وقتی مرد نزدیک جعبه میشه روی جعبه جای دست ظاهر میشه مرد دستش رو روی جای دست تنه جعبه میزاره و از درون جعبه ی خنجر وارد دست مرد میشه و بعدش هیولایی ازاد میشه وارد شهر میشن و در ادامه اون میره این طلسمو از بین ببره توی بازی عقاب های بزرگی بود دو مدل گرگینه بود و… یجا هایی مردان ارتشی و جنگی بود
لطفا اگه اسمشو میدونین یا اطلاعات بیشتر دربارش دارین بهم بگین!!!

Legendary

سلام دوستان خسته نباشی
حدودا ۶ سال پیش ی بازی برا انروید هست میکردم بد جور دنبالشم ممنون میشم راهنمایی کنین
بازی این جوری بود ک مرحله ای بود بعد هر ۱۰ یا ۲۰ مرحله ی قول داشت
برای شروع هر مرحله باید یک گوشت میدادی با ۴ تا کاراکتر بازی رو شروع میکردی بعد حالت انیمه ای بود تقریبا
ک ی سری چیزا شبی زامبی یا کلاغ یا اورک گاومیش سوار میومد ک بزنتت یک کاراکترش مثل هیلر بود جون میداد یکی جادوگر بود و.... قول هایی هم ک داخل بازی بود یکیش کرم بود از تو زمین در میومد یکی ی اورک بزرگ بود و....

یه بازی دوبعدی که داستانش اینطوری بود آدم فضایی ها بچه یارو نصفه شب می دزدن(فکر کنم دخترش)بعد این میره همه‌شون رو با اسلحه میکشه دخترش رو پس میگیره پلت‌فورم موبایلم هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or