hosseinstar2000
عضو جدید
نه سیستم مورد نیازش کم بود خود بازی هم عکس گورخر داشت تا جایی که یادم میاد اثری از انسان هم توی بازی نبودSim safari نبود؟
نه سیستم مورد نیازش کم بود خود بازی هم عکس گورخر داشت تا جایی که یادم میاد اثری از انسان هم توی بازی نبودSim safari نبود؟
سلام دوستان
روی کنسول ps1 یه بازی داشتم دو بعدی بود
یه جنگجو آسیای شرقی بود توی جنگل
کسی یادش هست همچین چیزی ؟
پیشاپیش ممنون
سلام من سال ۲۰۱۰ یه بازی داشتم که خیلی دوستش داشتم بازی rpg بود حتی عکس DVD هم یادمه یه یارو داشت از روی یه سخره می پرید تا با شمشیر به یه موجود اژدها شکل ضربه بزنه.بازی اول از یه معدن شروع می شد که ما توش زندانی بودیم بعد سوزن گیر میاریم و قفل در رو باز می کنیم بعد باید یه مقداری یواشکی از کنار نگهبانا رد شی بعدش هم به چندتا گابلین میرسی که باید بکشیشون. تورو خدا این بازی ۴ ساله ذهنمو درگیر کرده.
The House of the Dead IIسلام به شدت دنبال این بازیم بازی تفنگی اول شخص بود و باید یه موجوداتی مثل زامبی میکشتی و اول شخص بود غول مرحله اول ان یه چیز گنده لود مثل ادم ولی سر نداشت و ضره تنش بود و یه تبر هم دستش و یه خفاش بالا سرش بود که اون بهش دستور میداد و باید به خفاشه تیر میزدی که جونش کم بشه و بمیره لطفا اگه اسم میدونید راهنمایی کنید
آره داداششمشیری بود؟
لطفا اگه میدونید بگیدسلام من چند وقته دارم دنبال یک بازی می گردم هر کاری می کنم پیداش نمی کنم
اینطوری بگم که بازی برای کامپیوتر بود روش یک عکس گورخر داشت البته سیستم مورد نیاز کمی هم داشت چون من اون موقع داشتم با سیستم رم 2 بازیش می کردم
وقتی داخلش میرفتی هر مرحله یک حیوون بهش اضافه می شد و اینطوری بود که تو میتونستی کنترل گورخر رو داشته باشه و از دست شیر فرار کنی یا شیر بشی و بری دنبال گورخر
هدف اصلی هم این بود که از هر حیوون تعدادی که بازی میگه رو تولید کنی
البته حیوانات دیگه ای هم داشت مثل تمساح فیل زرافه فلامینگو کفتار کرکس
و یک چیز دیگه هم هست این بود که با یک چیزی شبیه گل حیوون اسپاون می کردی و با یک چیزی شبیه الماس میتونستی باران و درخت ایجاد بکنی
یه کم بیشتر توضیح بده. گرافیکش کارتونی فانتزی بود؟لطفا اگه میدونید بگید
سلام به همگی لطفا در پیدا کردن بازی که کلی خاطره باهاش دارم کمکم کنید
ی مردی وارد ی اتاقی میشه و اونجا ی جعبه طلایی هست با مجسمه سر اژدها در دو طرفش اگه خوب یادم بیاد. وقتی مرد نزدیک جعبه میشه روی جعبه جای دست ظاهر میشه مرد دستش رو روی جای دست تنه جعبه میزاره و از درون جعبه ی خنجر وارد دست مرد میشه و بعدش هیولایی ازاد میشه وارد شهر میشن و در ادامه اون میره این طلسمو از بین ببره توی بازی عقاب های بزرگی بود دو مدل گرگینه بود و… یجا هایی مردان ارتشی و جنگی بود
لطفا اگه اسمشو میدونین یا اطلاعات بیشتر دربارش دارین بهم بگین!!!