METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAINسلام خسته نباشید یه بازی بود حدودا پارسال گیم میزدم داستانش این طوری بود که اول از همه یک نفر بوده سرگروه جنگا بوده هلیکوپترش سقوط میکنه و سر از تیمارستان در میاره دستش هم به صورت رباتی شکل میمونه یه سریا از ارتش میان که جلوی اون اهریمنی که توی تیمارستان هست رو بکشند و این مرده هم یه دوست پیدا میکنه ازونجا خارج میشن با آمبولانس بعد با اسب فرار میکنن اهریمنه هم میاد دنبالشون با اسب اینا هم با تیر میخوان اونو بزنن که میزنن و فرار میکنن اون دوستش و خودش وقتی بر میگردن تو حامل نفتکش دریایی میبینن اتیش گرفته همه چیز رو از نوع میزازن و در جلو تر ها هی میتونی ماموریت بزنی و خلاصه اره اینم هم میتونع اسبش که سفیده رو با چتر بفرسته هوا که برگرده به نفت کش یا تیر و تفنگ سفارش بده یا از نیروی نظامی نفت کش کمک هلیکوپتر بخواد و تو مأموریت ها بیاد کمکش با تیر بزنه بقیه رو و جلوتر یه زن اسنایپ دار هم پیدا میکنه به هوای اون به شخصیت بازی کمک میکنه توی میشن ها منظور از نفت کش همون جایگاه نفت هوایی هست که تو دریاهاست
مطمئن نیستم، ولی اول شخص بودن و شروع توی فضای سبز و شب در کنار مرغها، برای من علامتهای Redneck Rampage هستن. البته الآن یه نگاهی کردم، برای ۱۹۹۷ هست ولی نزدیکه به ۱۹۹۵.خیلی سال پیش داداشم ی بازیی روی پیسی داشت که اول شخص مانند بود، محیط بازی توی ی فضای سبز محیط شب شروع می شد می رفتیم کلید پیدا میکردیم بعد توی خونه ایی اسلحه پیدا می کردیم ی سری مرغ خنده دار هم توی بازی بودن حدود سال های 1995 اینا بود
ی چیزی دیگه ام که یادمه ی کلید بود بالای تیر چراغ برق که هیچ وقت نفهمیدیم چجوری برش داریم
اگه کسی می تونه اسم این بازی چی بود ممنون میشم بگه
خود خودشه دمت گرم روحم شاد شدمطمئن نیستم، ولی اول شخص بودن و شروع توی فضای سبز و شب در کنار مرغها، برای من علامتهای Redneck Rampage هستن. البته الآن یه نگاهی کردم، برای ۱۹۹۷ هست ولی نزدیکه به ۱۹۹۵.
سالها پیش روی پیسی داشتمش، ولی همون اوایل گیر میکردم و نمیدونستم چی به چیه!
گوگل کن Packman یا CD-Manسلام دوستان یه بازی بود یابرای محیط داس یا ویندوز ۹۸،بعد یه چیزی بود گرد مثل توپ چشم و دهن داشت بعد با کلیدهای چپو راست فقط میشد بازی کرد و توی هرمرحله قیچی ها دنبالش میکردند واون باید کلیدو پیدا میکرد تابتونه بره مرحله بعد کسی میدونه اسم بازی چیه؟
Stronghold یا همون قلعه خودمون نبود؟درود . من یک بازی جنگی داشتم اسمشو یادم نیست ولی یا روم بودن یا اسپارت که دو رنگ داشتن قرمز و ابی، میتونستیم تو چادر هایی که هست سرباز بسازیم با پولی که داریم و قلعه رو پس بگیریم یا نگه داریم اگه کسی اسمشو میدونه بگه.
فکر کنم اصلا میونه ای با بازیهای آنلاین نداری.