یه بازی دیگه هم بود قبل ۲۰۰۴ پنج تقریبا من اون موقع بازی کردم شاد قدیمی تر باشه. یعنی بازی که نکردم داییم بازی میکرد من کنارش نگاه میکردم. یادمه گلادیاتور بودی اولش خیلی هم سخت بود تو یه ارنا بزرگ بودی باید چند نفرو میزدی
متاسفانه همینقدر فقط یادمه از داییمم که میپرسم فقط میگه گلادیاتور ولی گوگل کردم پیدا نکردم

سلام یه بازی زامبی کشی بود، یه مرحله داشت از توی یه مزرعه بزرگ که چیزای بلند کاشته بودند باید عبور میکردی بعدش میرفتی بالای یه چیزی مثل سیلو درست یادم نمیاد. امکان گم شدن داشتی و دوروبرشم بسته بود.
قبل یا بعدشم فک کنم شاید اولاش تو یه ساختمون کلیسا قدیمی وارد که میشدی بهت حمله میکردن
مطمعنم که لفت فر دد نبود. از اون قدیمی تر بود گرافیکش فانتزی بود تک نفره هم بودی تیم نداشتی. همونو تا اخرش نتونستم برم انگاری دمو باشه تا یجایی رفتم تموم شد یهو
اصلا امید ندارم پیداش کنم چون خیلی بد توضیح دادم یادم نمیاد درست یه تیری تو تاریکی
بچه ها پیدا کردم land of the dead: road to fiddler's green

سلام دوستان من قبلا چند سال پیش یه بازی ای داشتم مدل دیزاین و چیدمان و حابه جایی و طراحی خونه بود ، سه بعدی بود و این مدلی که سه تا کزینه بذه و فلان و بازی کنه امتیاز بده اینجوری نبود هر جور میخواستی میتونستی بچیتی جاشو خودت تایین میکردی و تنوع زیاد داشت بعد این مدلی بود که سه تا عکس از خونت میگرف و با بقیه توی برنامه به اشتراک میزاشت و تو هم میتونستی واسه بقیه رو ببینی و نظر بدی و لایک بدی و ... و بقیه هم مال تو رو نیدین و بعدش هم که خونه های دیگه بهت میداد من کلی دنبال این برنامم پیداش نمیکنم لطفا کسی میدونه بگههه

سلام دوستان من قبلا چند سال پیش یه بازی ای داشتم مدل دیزاین و چیدمان و حابه جایی و طراحی خونه بود ، سه بعدی بود و این مدلی که سه تا کزینه
این لینک چک کن :
https://www.thegamer.com/interior-d...e/#my-home-makeover---design-your-dream-house

15تا بازی/برنامه معرفی کرده، 4-3تا به چیزی که توضیح دادی نزدیک بود.

سلام دوستان حدودا 8 سال پیش یه بازی میکردم که الان اسمش یادم نیس اگه میشه کمک کنید ممنون .
بازی از نمای بالا بود یه ماشین بود که از پنجره سمت راست و چپش تفنگ بیرون میومد .
بازی در دوران غرب وحشی بود .
ماموریت از روی مپ میداد و مپ خاصی داشت .
ماشینش هم زرد بود .
ماشین و تفنگ واینا همه قابل ارتقا بود .

سلام.بازی واسه حداقل ۶ ۷ سال پیشه معمایی ترسناک بود وارد خونه ک میشدی نمیدونم ی چیزیو ک پیدا میکردی کل خونه میلرزید خون از در و دیوار میومد تابلو ها اتیش میگرفت بعد روح زنه جلوت ظاهر میشد میرفت طبقه بالا. بعد بعضی قسمتاش ک یادمه اینه ک ی دری بود وقای میخواستی بازش کنی یهو صدا جر و بحث میومد بعد این تفنگه روی هوا ب در شلیک میشد انگاری با شاتگان نامزدشو کشته اینا اخر بازی ک دوتا حلقه نامزدیشونو پیدا میکنی میزاری اونجا کنار درخته روحشونو میبینی بعد اتیش میگیره اونجا. ی جاییشم یادمه توی اتاق خواب این قطارای برای بازی رو درستش میکردی بعد یکی حلقه ها رو بهت میداد یجا هم توی وان باید دنبال وسایل میگشتی براش چراغ قوه میخواستی یجای دیگه توی اتاق زیر شیروونی باید ی وازل ک مال در ی جعبه بود رو حل میکردی. یچیز دیکه ک عکسای شجره نامه بود انگار باید جمع میکردی میچیدیشون سر جاشون.
بازی خیلی باحالیه کسی اسمشو بدونه ممنون میشم بگه

سلام. حدود ۷ ۸ سال پیش ی بازی معمایی ویندوز با کیفیت بالا بود ک زاویه دیدش فقط دستاشو میدیدی. یادم نمیاد قبل اینکه بیاد تو خونه چطور بود ولی وقتی توس خونه ی چیزی رو میزاشتی کنار هم خونه میلرزید روح ی زنی ظاهر میشد میرفت طبقه بالا. ی وان توش بود باید اشیاعی ک میخاستو پیدا میکردی بعد عکسایی ک برای شجره نامه بودن باید پیدا میکردی یحایی بود میرفتی پایین دوتا گوی میزاشتی ی در باز میشد حالا طبقه بالاش باز ی قطار بازی بود درستش میکردی یدونه حلقه ها بهت میداد. حلقه هارو ک پیدا کردی میزاشتی پیش هم کنار ی درخت یهو روح یی زن و مرد ظاهر میشد و اتیش میگرفت اونجا و بازی تموم میشد.

دوستان پونزده سال پیش یه بازی رو پی سی داشتم توپ تنیس مانند ضربه میزدی بالا اشیا را خراب میکرد و برمیگشت دوباره میزدیش توپ بزرگ میشت بعضی وقتها مثل گرز سیخ دار میشد مراحل بالاتر اسمش هم مثل بازیهای پین بال بود ولی هرچی میگردم پیدا نمیشه

سلام دوستان بازی اندروید
دنبال یه بازیم که پنج سال پیش بازی میکردم و الان خیلی تلاش میکنم پیداش کنم ولی نمیتونم.
یه بازی هست افلاین دقیق مثل همین بازی(fort conquer)تسخیر قلعه.
همه چیش شبیه همین بازی با این تفاوت که سربازاش ادم بودن
اروپایی هندی شرقی غربی،صحنه نبردش کلا شبیه همین بازیه تسخیر قلعه بود و تنها تفاوتش اینه که بازی fort conquer سربازاش اژدها و حیوانات اما بازی که در تلاشم پیدا کنم سرابازاش ادم ،در ضمن مثل fort conquer برای حمله چند تا لاین داشت و تک لاین نیست برای حمله
مرحله ای بود ،فصل اول با عرب ،فصل دوم با اروپای ها فک کنم و...
فروشگاه خرید کارت داشت،افزایش لول قلعه و تولید مانا.
قسمت مبارزه نامحدود داشت،دوبعدی بود،کارتونی
قسمت ارتقا سرباز داشت.
،کارت های اپیک ، لجندری ، ریر و انکمن داشت،خیلی ممنون میشم بگید.

یه بازی هست با چند تا قهرمان یکشونم بهشون جون میده.میری یه شخصیت هایی به اسم ارک رو میکشی و بعد چند مرحله با یه غولشون جنگ میکنی بدون دیتا و افلاینه

سلام. من حدود 10 سال پیش یه بازی تو گوشی داشتم، شهر سازی بود ک تو شهر فقط مغازه درست میکردم و به حالت افقی بود و از رو ب رو نشون میداد. دو بعدی بود، اولین ساختمان ک میساختی، فقط از رو ب رو نشون میداد و پول ک جمع کردی دومی رو سمت راست دوباره میساختی و سومی و.... همینجوری میرفتی. ادمک های کوچولو میومدن خرید میکردن. خیلی دنبالشم، فقط شروعش یادمه ک یکی از ادمک ها با لباس پاندا بود و لبخند میزد. ادمک ها کارتونی و با لباس و چهره های متفاوت بودن.

سلام. من حدود 10 سال پیش یه بازی تو گوشی داشتم، شهر سازی بود ک تو شهر فقط مغازه درست میکردم و به حالت افقی بود و از رو ب رو نشون میداد. دو بعدی بود، اولین ساختمان ک میساختی، فقط از رو ب رو نشون میداد و پول ک جمع کردی دومی رو سمت راست دوباره میساختی و سومی و.... همینجوری میرفتی. ادمک های کوچولو میومدن خرید میکردن. خیلی دنبالشم، فقط شروعش یادمه ک یکی از ادمک ها با لباس پاندا بود و لبخند میزد. ادمک ها کارتونی و با لباس و چهره های متفاوت بودن.
این چیزی که گفتی منو یاد tower bloxx انداخت. یه نگاه بهش بنداز شاید همون باشه. البته تو این خرید نمی کردن انگار آدما می رفتن تو ساختمونا ساکن میشدن! :-? نمیدونم شایدم نباشه:-??

این چیزی که گفتی منو یاد tower bloxx انداخت. یه نگاه بهش بنداز شاید همون باشه. البته تو این خرید نمی کردن انگار آدما می رفتن تو ساختمونا ساکن میشدن! :-? نمیدونم شایدم نباشه:-??
نه😢 اینی ک گفتی خونه هارو میچینی رو هم. بازی ای ک من دو ساله دنبالشم کنار هم تو یه ردیف میچینی. وااااای چی جوری پیداش کنمممم. مغازه ها دو طبقه بودن همشون. دو بعدی بود ولی خیلی کیفیتش بالا بود و انگار سه بعدی بود. مغازه آرایشگری، بار، رستوران و همه چی بود، داخل ساختمون ک میومدن بعد جن ثانیه میومدن بیرون و دستشون پاکت خرید بود. مغازه دار ها هم داخل اون مغازه ها راه میرفتن. ینی میشه پیداش کنمممم؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or