یه بازیم بود حالت Beat 'em up داشت تمامش روی یه صحنه مث تئاتر بود. دو نفر میتونستی انتخاب کنی یارو یه چوب دستی مث عصا داشت و یه سبیل مشتی هم داشت😁 مث شورش در شهر از راست به چپ میرفتی جلو و کمبوهای خفن با همون عصاش میزد

سلام دنبال بازیم مال pc, یه بازی بود که دوتا تیم قرمز و آبی داشت چهار پنج تا گیم مود مختلف داشت یکیش این بود یه نفر رئیس میشد باید ازش محافظت میکردیم یکیشم این بود باید پرچم تیم مقابل رو می دزدیدی سوار ماشین هم میشد مپ برفی هم داشت، یه مودم داشت که تو منطقش یه چراغ بود هر تیمی که تایم بیشتر نزدیک چراغه میموند برنده بود. یه مودشم این بود که یه کامیون که تانکر پشتش وصل بودو باید اونو میدزدی میبردی منطقه خودت

سلام حسته نباشید دنبال یک بازی قدیمی میگشتم ماله دهه 80 بود شخص اول بازی مردی بود نیمه عریان که تو مرحلهی اول یا دوم با یک اژدهای دوسر مبارزه میکرد.یادم نیست شکست میخورد یا نه ولی بدش پرت میشد تو اب و یک نفر نجاتش میداد اینجا هم یادم نیست ولی فکر کنم پری دریایی بود.بد چند تا مرحلهی تمرینی داشت مثل بالا رفتان از تپه و دیوار و...
بد وارد یک مرحله میشدی که کشتیرانی میکردی که خیلی سخت بود نتونستم دیگه ادامه بدم ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام من سال ۲۰۱۰ یه بازی داشتم که خیلی دوستش داشتم بازی rpg بود حتی عکس DVD هم یادمه یه یارو داشت از روی یه سخره می پرید تا با شمشیر به یه موجود اژدها شکل ضربه بزنه.بازی اول از یه معدن شروع می شد که ما توش زندانی بودیم بعد سوزن گیر میاریم و قفل در رو باز می کنیم بعد باید یه مقداری یواشکی از کنار نگهبانا رد شی بعدش هم به چندتا گابلین میرسی که باید بکشیشون. تورو خدا این بازی ۴ ساله ذهنمو درگیر کرده.

• Like
Reactions: rasoul_1375
سلام دوستان یه بازی بود یابرای محیط داس یا ویندوز ۹۸،بعد یه چیزی بود گرد مثل توپ چشم و دهن داشت بعد با کلیدهای چپو راست فقط میشد بازی کرد و توی هرمرحله قیچی ها دنبالش میکردند واون باید کلیدو پیدا میکرد تابتونه بره مرحله بعد کسی میدونه اسم بازی چیه؟
Hey Georgie

Attachments

• supaplex.png
    supaplex.png
    15.2 KB · مشاهده: 7
  • Like
Reactions: pouria.sh
سلام حسته نباشید دنبال یک بازی قدیمی میگشتم ماله دهه 80 بود شخص اول بازی مردی بود نیمه عریان که تو مرحلهی اول یا دوم با یک اژدهای دوسر مبارزه میکرد.یادم نیست شکست میخورد یا نه ولی بدش پرت میشد تو اب و یک نفر نجاتش میداد اینجا هم یادم نیست ولی فکر کنم پری دریایی بود.بد چند تا مرحلهی تمرینی داشت مثل بالا رفتان از تپه و دیوار و...
بد وارد یک مرحله میشدی که کشتیرانی میکردی که خیلی سخت بود نتونستم دیگه ادامه بدم ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام من سال ۲۰۱۰ یه بازی داشتم که خیلی دوستش داشتم بازی rpg بود حتی عکس DVD هم یادمه یه یارو داشت از روی یه سخره می پرید تا با شمشیر به یه موجود اژدها شکل ضربه بزنه.بازی اول از یه معدن شروع می شد که ما توش زندانی بودیم بعد سوزن گیر میاریم و قفل در رو باز می کنیم بعد باید یه مقداری یواشکی از کنار نگهبانا رد شی بعدش هم به چندتا گابلین میرسی که باید بکشیشون. تورو خدا این بازی ۴ ساله ذهنمو درگیر کرده.
اژدهاش دو تا سر نداشت

سلام رفقا ، حدودا 10 سال پیش یه بازی موبایل داشتم ، سبک نینجا بود ، طوری ک تو یجا ثابت بودی و از دو طرف میومدن سمتت و باز ضربه به دو طرف لمس به اینا ضربه میزد و هر مرحله ک رد میکردی سخت تر میشد و باید سریع تر و با دقت بازی میکردی ، خیلی وقته دنبالشم

سلام وقت بخیر
من یک بازی کامپیوتری داشتم متاسفانه پاک شد
یه حالتی بود که دید ما از بالا بود نسبت به بازی و شخصیت بازی یه چراغ قوه داشت که با یه کلید خاموش روشن میشد ولی یادم نیست چیکار می کرد باهاش و بازی یکم ترسناک بود تقریبا همه جا تاریک بود و یه آهنگ مرموز و مخوف داشت بازی
تشکر⚘
سلام فک کنم 2dark باشه

یه بازیم بود حالت Beat 'em up داشت تمامش روی یه صحنه مث تئاتر بود. دو نفر میتونستی انتخاب کنی یارو یه چوب دستی مث عصا داشت و یه سبیل مشتی هم داشت😁 مث شورش در شهر از راست به چپ میرفتی جلو و کمبوهای خفن با همون عصاش میزد
Foul play

• Like
Reactions: Hmbazi
سلام دوستان ما قبلا یک بازی کامپیوتری داشتیم اواخر دهه هشتاد بود بعد تو این بازی شخصیت اصلیش شبیه علاالدین بود که شمشیر داشت بعد سرزمین هاش مختلف بود یک سرزمین می رفت با گرگ ها می جنگید یک سرزمین با دزدان دریایی می جنگید بعد یک انرژی ابی داشت که وقتی فعالش می کردی شتری که می خواستی دنبالت راه می افتاد مقدارشم کم بود اسمش که یادم نمی اد و هرچی هم تو نت می گردم پیداش نمی کنم کسی اسمش و می دونه ممنون می شم بگه

سلام دوستان ی بازی قدیمی بود که شخصیت بازی داخل یسری هلیکوپتر هایی شبیه بشکه که بالاش پره داره میشد و با موس بازی میکردی
بازیش طوری بود که باید میرفتی به شمشیر های بزرگی که تو بازی بود میخوردی تا متصل بشن به هلیکوپترت بعد با چرخوندن موس ب اسلحه شتاب میدادی و میزدی تو سر بقیه هلیکوپتر ها
هرطرف موسو میبردی هلیکوپتر هم همون طرفی می‌رفت
اسلحه ها هم بعضی هاشون جایی برای الماس داشتن هر الماس قابلیتی داشت
مثلا الماس ابی وقتی به شمشیرت وصل میشد با برخورد شمشیر به هرجا باعث یخ زدنش میشد لطفاً کمک کنید پیداش کنم بدجور رفته تو مخم🥲🙏😬

سلام من چند وقته دارم دنبال یک بازی می گردم هر کاری می کنم پیداش نمی کنم
اینطوری بگم که بازی برای کامپیوتر بود روش یک عکس گورخر داشت البته سیستم مورد نیاز کمی هم داشت چون من اون موقع داشتم با سیستم رم 2 بازیش می کردم
وقتی داخلش میرفتی هر مرحله یک حیوون بهش اضافه می شد و اینطوری بود که تو میتونستی کنترل گورخر رو داشته باشه و از دست شیر فرار کنی یا شیر بشی و بری دنبال گورخر
هدف اصلی هم این بود که از هر حیوون تعدادی که بازی میگه رو تولید کنی
البته حیوانات دیگه ای هم داشت مثل تمساح فیل زرافه فلامینگو کفتار کرکس
و یک چیز دیگه هم هست این بود که با یک چیزی شبیه گل حیوون اسپاون می کردی و با یک چیزی شبیه الماس میتونستی باران و درخت ایجاد بکنی

سلام من بچه بودم تو گوشی یکی از آشنا ها یه بازی کردم چند سالی هست دنبالشم
بازی اینجوری بود که باید از یه ساختمانی محافظت میکردی
بعد یه چیز های که شکلیک میکردن اسلحه هایی شبیه دوربین مدار بسته بگم همچین چیزی بود انسان نبود بعد صفحه رو‌ می‌کشیدی بالا
پایین تر یه پالایشگاه بود که باید یه ساختمان میساختی اون ماشین بره از پالایشگاه بار بیاره پول بدع تا بتونی از اون اسلحه ها بزاری و حمله کنی
بازی هم اینجوری تموم میشد که هر کدوم زود تر ساختمان حریف تموم کنه
آفلاین مال قبل 95 اینا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or