Abolfazl niaz
عضو جدید
یه بازی اندروید بود شبیه بازی fort conquer که حیواناتی مثل گربه به زامبی ها حمله میکردند اگه کسی اسمشو میدونه بگه
Hey Georgieسلام دوستان یه بازی بود یابرای محیط داس یا ویندوز ۹۸،بعد یه چیزی بود گرد مثل توپ چشم و دهن داشت بعد با کلیدهای چپو راست فقط میشد بازی کرد و توی هرمرحله قیچی ها دنبالش میکردند واون باید کلیدو پیدا میکرد تابتونه بره مرحله بعد کسی میدونه اسم بازی چیه؟
سلام حسته نباشید دنبال یک بازی قدیمی میگشتم ماله دهه 80 بود شخص اول بازی مردی بود نیمه عریان که تو مرحلهی اول یا دوم با یک اژدهای دوسر مبارزه میکرد.یادم نیست شکست میخورد یا نه ولی بدش پرت میشد تو اب و یک نفر نجاتش میداد اینجا هم یادم نیست ولی فکر کنم پری دریایی بود.بد چند تا مرحلهی تمرینی داشت مثل بالا رفتان از تپه و دیوار و...
بد وارد یک مرحله میشدی که کشتیرانی میکردی که خیلی سخت بود نتونستم دیگه ادامه بدم ممنون میشم راهنمایی کنید
اژدهاش دو تا سر نداشتسلام من سال ۲۰۱۰ یه بازی داشتم که خیلی دوستش داشتم بازی rpg بود حتی عکس DVD هم یادمه یه یارو داشت از روی یه سخره می پرید تا با شمشیر به یه موجود اژدها شکل ضربه بزنه.بازی اول از یه معدن شروع می شد که ما توش زندانی بودیم بعد سوزن گیر میاریم و قفل در رو باز می کنیم بعد باید یه مقداری یواشکی از کنار نگهبانا رد شی بعدش هم به چندتا گابلین میرسی که باید بکشیشون. تورو خدا این بازی ۴ ساله ذهنمو درگیر کرده.
سلام فک کنم 2dark باشهسلام وقت بخیر
من یک بازی کامپیوتری داشتم متاسفانه پاک شد
یه حالتی بود که دید ما از بالا بود نسبت به بازی و شخصیت بازی یه چراغ قوه داشت که با یه کلید خاموش روشن میشد ولی یادم نیست چیکار می کرد باهاش و بازی یکم ترسناک بود تقریبا همه جا تاریک بود و یه آهنگ مرموز و مخوف داشت بازی
تشکر⚘
Foul playیه بازیم بود حالت Beat 'em up داشت تمامش روی یه صحنه مث تئاتر بود. دو نفر میتونستی انتخاب کنی یارو یه چوب دستی مث عصا داشت و یه سبیل مشتی هم داشت مث شورش در شهر از راست به چپ میرفتی جلو و کمبوهای خفن با همون عصاش میزد