سلام دوستان من ۲ سال پیس یه بازی دانلود کردم سبکش شمشیری زنی جادویی بود بازی قدیمی بود مرحله اولش توی قصر بود بعد میریم صحرا قبیله گابلین بعد بازی یکم واقعه گرانه بود می تونستی شمشیر بسازی اهنگری کنی کسی اسم بازی می دونه

سلام اقا من حدودا ۲ سال پیش یه بازی نصب کردم تو سبک اول شخص بعد سبکش توی قدیم شوالیه بود شمشیر زنی و جادویی بود مرحله اولش تو قصر بود بهت خیانت می کنن شبنه فرار می کنی می ری سوار کشتی می شی می ری صحرا قبیله گابلین بعدم می ری توی معبد اژدها کشی بعد یه چیز جالب داشت می تونی شمشیر بسازی یعنی واقعا اهنگری کنی بازیش شبیه بازی The Elder Scrolls V دقیقا شبیه همینه گرافیکشم همینه

سلام اقا من حدودا ۲ سال پیش یه بازی نصب کردم تو سبک اول شخص بعد سبکش توی قدیم شوالیه بود شمشیر زنی و جادویی بود مرحله اولش تو قصر بود بهت خیانت می کنن شبنه فرار می کنی می ری سوار کشتی می شی می ری صحرا قبیله گابلین بعدم می ری توی معبد اژدها کشی بعد یه چیز جالب داشت می تونی

سلام اقا من حدودا ۲ سال پیش یه بازی نصب کردم تو سبک اول شخص بعد سبکش توی قدیم شوالیه بود شمشیر زنی و جادویی بود مرحله اولش تو قصر بود بهت خیانت می کنن شبنه فرار می کنی می ری سوار کشتی می شی می ری صحرا قبیله گابلین بعدم می ری توی معبد اژدها کشی بعد یه چیز جالب داشت می تونی شمشیر بسازی یعنی واقعا اهنگری کنی بازیش شبیه بازی The Elder Scrolls V دقیقا شبیه همینه گرافیکشم همینه
هیچکی نمی دونه

• Like
Reactions: Yasinzari12
سلاممن 4 5 سال پیش ی بازی بود دو بعدی دوربین از بالای سر نشون میداد محیط بازی هم چند تا ادم داشتی باید میرفتی پایگاه ویروسا رو تصرف میکردی یا بر عکس اونا میومدن بیس تورو میگرفتن ادماش هم چند سبک داشتن یکی اسنایپر داشت یکی شیش لول یکی تفنگ اتیشی خلاصه دربه در دنبالشم بازیش هم داخل این game colection ها بود

سلام دوستان
یه بازی خیلی قدیمی حالت شهر سازی بود که توش ساحل هم داشت
شما باید امکانات برای مردم میساختین . مثلا باید سطل زباله میزاستین . اگه انجام نمیدادین مردم ناراحت میشدن و میرفتن ....
مثلا بستنی فروشی و ... باید به اندازه میساختین تا کسی ناراحت نشه و رضایت داشته باشن.
هر چی گشتم نتونستم پیداش کنم.
ممنون میشم اگه کسی اسمش رو بدونه بهم بگه

سلام خسته نباشید من از بین سال های 90 تا 97 بازی دانلود کردم که فکر کنم یه موجود مربع شکل بود که از خار های مثلثی شکل و اره برقی ها می پرید و قابلیت چسبیدن به دیوار هارو داشت و باید سعی میکردیم با قابلیت هایی که داریم از اون مکان ها فرار کنیم بازیش مراحل متنوعی داشته کرکتر مربعی شکلش چشم و دهن هم داشت اگه اشتباه نکنم این بازی اندروید هست و خیلی وقته دنبالش هستم اگر میشه برام پیداش کنید خیلی دنبالشم

سلام خسته نباشید من از بین سال های 90 تا 97 بازی دانلود کردم که فکر کنم یه موجود مربع شکل بود که از خار های مثلثی شکل و اره برقی ها می پرید و قابلیت چسبیدن به دیوار هارو داشت و باید سعی میکردیم با قابلیت هایی که داریم از اون مکان ها فرار کنیم بازیش مراحل متنوعی داشته کرکتر مربعی شکلش چشم و دهن هم داشت اگه اشتباه نکنم این بازی اندروید هست و خیلی وقته دنبالش هستم اگر میشه برام پیداش کنید خیلی دنبالشم
سلام و درود
اسم بازی مورد نظر شما
Super meat boy
هست و برای تقریبا همه پلتفورم ها هست (کنسول ها، پی سی، موبایل)

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

• Like
Reactions: pouria.sh
سلام دنبال یه بازی میگردم یه 6 یا 7 سال پیش بازی می کردم توش یه ادم فضایی به رنگ ابی بودی که اولش با یه سفینه کوچولو به یه سایاره فرستاده میشی و مثل کالاف های کامپیوتر باید مراحل را جلو ببریم و یک کوله پشتی داریم که حین جون پر کردن یا خشاب عوض کردن یه بازو داشت که کمکت میکرد و یک تفنگ داشتیم که وقتی از داخل دوربینش نگاه کنی تبدیل به اسنایپر میشه و وقتی بدون نشونه بزنی یه اسلحه عادی هستش

کمک یک بازی داشتم اسمش یادم رفته بازی ۲ بعدی بود بعد سمت راست صفحه گوشی مکان کندن درخت بود وست گوشی هم یک مکان بود که برج رو میساختی و هی بالا میرفت برج هی بالا میرفت بعد از این بازی های بود که باید انگشت بزینی تا کارگر ها برج رو ببرن بسازن بره بالا ایکون یک بیل هم داشت بیل نه ها از این هایی که سیمان رو با هاش صاف میکنن لطفا بگیید چه اسمش خیلی بازی رو دوست دارم

سلام دوستان
من چند سال پیش ی بازی نصب کردم هرچی میگردم پیداش نمیکنم اسمشو یادم نمیاد اصصلاااا
ی بازی بود تو زمان قدیم به سبکه قلعه ای بود
و استراتژیک نبود ، اول شخص بود (از دستای شخصیته نشون میداد)
داستان بازی بینظیر بود
خانواده ش رو تا جایی ک یادمه کشتن و این شخص اصلی بازی دنبال انتقام بود تا جایی ک یادمه
یادمه بین قلعه های مختلف میرفت البته خط داستانی بازی اینطور بود ، حتی ی چیزی ک یادمه تو مسافر خونه میرفت میتونس حموم کنه ..
یا شمشیر میساخت
هرکی بتونه بازیشو بهم معرفی کنه واقعا از خجالتش در میام :*

سلام من یه بازی قبلا روی گوشی بازی می‌کردم اینطوری بود که تو توی ماشین بودی و اصلا نمیشد از ماشین پیاده شی توی یک شهر بزرگم بودی بعد وسط شهر یه فیل خیلی بزرگ بود و بعد دورش خونه بود و اصلا نمیتونستی بری پیش پاهاش فقط باید از دور میدیدیش بعد از شهر یه پل بزرگ می‌خورد به یک جزیره .
جزیره توش یه پیست مسابقه بود و میرفتی مسابقه می‌دادیم.
گرافیکشم خوب بود بعد ماشین میتونستی بخری یادم یه ماشین خریدم رنگش قرمز آلبالویی کردم صدا زیاد نداشت ماشینه صدا سوت بود تقریبا
این تنها چیزیه که یادمه
اگه کسی اسمشو میدونه بهم بگه ممنون میشم

یه بازی آنلاین موبایل چن سال پیش من بازی میکردم فوتبالی بود و سبکش مثل soccer star مهره ای بود ولی مثل کلش رویال صفحه گیم به صورت عمودی بود اگه خاطرم باشه
صفحه اول گیم یا آیکون بازی هم اگه اشتباه نکنم عکس انیمیشنی مارادونای چند سال پیش بود که ریش گذاشته بود
مهره ها هم شخصیت های فوتبالی بودن که با لول آپ کردن و باز کردن اونا از جعبه ها بازی باز میشد
اسم بازیکنان و شخصیت ها هم درست نوشته شده نبود یعنی مثل اسم کوتینیو رو نوشته بود cortinho یا اسم لواندوسکی رو نوشته بود lemendoneki و عکس بازیکنان هم فان مانند بود اگه اشتباه نکنم بازی داخلش تبلیغات هم داشت و اگه روزانه نگاه میکردی جعبه و پول میداد
هر چقدر تو مارکتهای ایرانی و گوگل پلی و سایتها دنبالش گشتم نبود که نبود
یه جوان مردی اگه اسمشو میشناسه بگه خیلی رو مخم گیر کرده پیداش کنم :D

سلام بچه آقا من یه بازی داشتم سوم شخص بود و تفنگی تو مرحله اولش نشون میداد که سه نفر تو یک هواپیمایی هستیم که شامل دو مرد و یک زن بود که داشتیم از بالای یک منطقه رد میشدیم که بهمون حمله میشه و یکی از اون دو مرد میمیره و برای ادامه بازی باید میجنگیدیم که کازکتر زن هم کمکمون میکرد یکسری جاها و این که تو یکی از مراحلش باید با یه عقرب برقی میجنگیدی و به چهار تا پاش شلیک میکردی تا انرژیش تموم بشه جا های پاهاش قرمزم بود بعد از اینکه تموم میشد انرژیش باید میرفتی روی سرش تا ازبین ببریش و اینکه اون عقرب با انرژی که داشت سفینه ی گروهمون رو نگه میداشت

سلام به همگی
من نزدیک ۵ یا ۶ سال پیش یه بازی می‌کردم که ژانرش ماجراجویی و معمایی بود . یه پسر دزد فکر کنم بود که چتری زرد داشت جوری که فقط دهنش پیدا بود لباسشم مشکی طور بود. کلا فضای مینیمال و رنگی رنگی داشت، بعد این کلا مرحله مرحله بود ، تو یه مرحله باید یه تاج از یه پرنسس میدزدیدی ، تو یه مرحله یه فرمول تو بطری از یه کاپیتان ، یه جا دیگه یه کیک صورتی بود ، یه جا دیگه گل و گیاه بود
وای من خیلیییییییی دنبال این بازیه ام
لطفا اگه کسی حتا شبیه این بازی رو هم میدونه بگه تا شاید بتونم پیداش کنم😭💞

• Like
Reactions: amir_yahyaei8798
سلام من حدودا توی 13 یا 14 سالگی یه بازی کامپیوتری بازی کردم حاضرم تموم زندگیم بدم اسمشو پیدا کنم بازی احتمالا ساخت 2009 و این ورا باشه سبک بازی شوتینگ اول شخص هست گان های بازی بیشتر شبیه بازی quake و سام ماجراجو رو داره سبک بازیش مثل کالاف میمونه که یه سرباز هستی فضایی یا نمیدونم زامبی ها هستن اینجور شروع میشه که توی یه پادگان مانند یا زمین نظامی هستی سفینه ها یا هلیکوپتری چیزی فرود داره میاد یا تو هوا رد میشه اصلحه اول بازی هم یه جور کلت هست و واسه شروع بازی از یه دریچه کوچیک هوا رد میشی داخل سفینه میشی هرچی جلو تر میری تفنگ های بهتری پیدا میکنی و یکی از تفنگ هاش که یادمه لیزر رنگی شلیک میکرد مثل رنگین کمون بود تیرش یا یه صحنه ای که ازش تو ذهن دارم بعد از پایان یکی از مراحلش فرماندشون که یکم پیر هست مو هاش سفیده به شخصیت اصلی داستان یه سیلی میزنه و از هواپیما پرتش میکنه پایین یه همچین چیزی اگه بازی کردین ممنون میشم اسمش رو بگین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or