سلام دوستان
من یه بازی میکردم حدود ۷ سال پیش هر چقد میگردم دنبالش متاسفانه هیچ اسمی ازش پیدا نمیکنم خواستم توضیحاتمو درموردش توی این تاپیک بگم اگه کسی بازیش کرده یه نشونی بهم بده.
این بازی سوم شخص مفرد تیراندازی بود دو گروه بودن یکی ارتش انسان ها بود یکی موجودات فضایی یکم حالت Gears رو داشت... تانک و نفر بر و هلیکوپتر هم داشتن و وقتی میمردی بعد چند ثانیه دوباره از هوا با چتر میومدی پایین. البته اگه جزو فضایی ها بودی تند پرت میشدی روی زمین بدون چتر میپریدی. سرباز های مختلفی رو میتونستی برداری و بری بجنگی از هر گروه (آدما و غولا) انتخاب میکردی. و هر چقد میکشتی لولت میره بالاتر و قوی تر میشدی و باید منطقه های بیشتری رو به گروه اضافه میکردی تا کامل کل مپ مال گروه خودی بشه. جزییات بیشتر یادم نیست کسی که بازی کرده فک کنم بفهمه. ببخشید طولانی شد... اگه کسی همچین بازی رو بازی کرده یه اسم یا عکسی نشونی بده ازش که بتونم دانلودش کنم ممنون میشم دوستان.
داداش منم دنبال همین بازی میگردم توی بازی میتونستی سوار هلیکوپتر و تانک و جت بشی و بعد اینکه افراد حریف رو چند بار میکشتی تجهیزاتت باز میشد و میتونستی توی راه بزاری برای کشتن دشمن و هم میتونستی توی گروه ادما باشی و هم گروه رباتها بازی توی یه نقشه بود که نمیتونستی از نقشه خارج بشی ‌بازی چند نفره بود مثلا ۴به۴ و میتونستی دستکاری کنی کم و زیاد کنی بازی زمونی تموم میشد که تا پایگاه حریف رو به تصرف خودت در بیاری و پایگاه شون رو نابود کنی

سلام من یه بازی قبلا روی گوشی بازی می‌کردم اینطوری بود که تو توی ماشین بودی و اصلا نمیشد از ماشین پیاده شی توی یک شهر بزرگم بودی بعد وسط شهر یه فیل خیلی بزرگ بود و بعد دورش خونه بود و اصلا نمیتونستی بری پیش پاهاش فقط باید از دور میدیدیش بعد از شهر یه پل بزرگ می‌خورد به یک جزیره .
جزیره توش یه پیست مسابقه بود و میرفتی مسابقه می‌دادیم.
گرافیکشم خوب بود بعد ماشین میتونستی بخری یادم یه ماشین خریدم رنگش قرمز آلبالویی کردم صدا زیاد نداشت ماشینه صدا سوت بود تقریبا
این تنها چیزیه که یادمه
اگه کسی اسمشو میدونه بهم بگه ممنون میشم

سلام من یه بازی قبلا روی گوشی بازی می‌کردم اینطوری بود که تو توی ماشین بودی و اصلا نمیشد از ماشین پیاده شی توی یک شهر بزرگم بودی بعد وسط شهر یه فیل خیلی بزرگ بود و بعد دورش خونه بود و اصلا نمیتونستی بری پیش پاهاش فقط باید از دور میدیدیش بعد از شهر یه پل بزرگ می‌خورد به یک جزیره .
جزیره توش یه پیست مسابقه بود و میرفتی مسابقه می‌دادیم.
گرافیکشم خوب بود بعد ماشین میتونستی بخری یادم یه ماشین خریدم رنگش قرمز آلبالویی کردم صدا زیاد نداشت ماشینه صدا سوت بود تقریبا
این تنها چیزیه که یادمه
اگه کسی اسمشو میدونه بهم بگه ممنون میشم
Drive for Speed Simulator؟

1698955926261.png

• Like
Reactions: ash.one
سلام من دنبال یه بازی موبایل قدیمی میگردم کیفیتش پیکسلی بود بعد دو بعدی بود و وقتی یکم بازی میکردی بهت شانسی بین کارکتر آتشین و یخی بهت میداد باید می‌رفتی سمت دشمن و نابودش میکردی جلوتر می‌تونستی سوار دایناسور بشی دو نوع دایناسور‌ داشت بعد یکی میتونست آتیش بده بیرون یکی شاخ میزد

سلام من دنبال یه بازی موبایل قدیمی میگردم کیفیتش پیکسلی بود بعد دو بعدی بود و وقتی یکم بازی میکردی بهت شانسی بین کارکتر آتشین و یخی بهت میداد باید می‌رفتی سمت دشمن و نابودش میکردی جلوتر می‌تونستی سوار دایناسور بشی دو نوع دایناسور‌ داشت بعد یکی میتونست آتیش بده بیرون یکی شاخ میزد عکس بازی هم یه مرده با مو های سیخ سیخی قرمز بود

سلام من دنبال یک بازی دو بعدی میگردم که خیلی قدیمی و پیکسلی بود اینجوری بود که باید یار جمع میکردی و بعد به دشمن حمله کنی بعد دوتا دایناسور داشت یکی آتیش میزد یکی شاخ میزد بعد عکس بازی اینجوری بود که یه مرد با مو های سیخ سیخ قرمز عصبانی بود بعد وقتی کم بازی میکردی بین دوتا کارکتر آتشین و یخی یکی رو بهت میداد بخیه میتونست گلوله یخی پرت کنه اتشینه میتونست مشت آتشین بزنه اگه کسی اسم بازی رو میدونه بگه شمارم هم ۰۹۳۷۴۵۱۲۸۷۰ هست اینجا بهم پیام بده لطفا بهم کمک کنید

درود و سلام بر دوستان عزیزم .
بچه ها یه کمکی میتونید به من کنید . حدود 10 سال یا بیشتر یه بازی دوبعدی و لی خیلی خوش ساخت با گرافیک زیبا بود که حالت استراتژیک بود که دو طرف مپ دوتا قصر یا برج یا قلعه بود که ما هر چند ثانیه با توجه به پول یا امتیازی که هر لحظه به ما میداد یه نیرو با انتخاب خودمون میزاشتیم تو نقشه که اون خودش میرفت جلو خودش هرکی جلوش بود رو میزد اون طرف مقابل عینن همین بود ولی خوب نوع نیرو هاش فرق داشت . بعد هم ما اون قلعه یا برجی که داشتیم هم میتونستیم نیرو هایی که میخوایم استفاده کنیم رو هم خونه هاش یا اتاق هاش رو روی هم میچیدیم . در ضمن یه منجنیق یا کمان بزرگی هم داشتیم که هر چند ثانیه شارژ میشد و پر تاب داشتیم . جادو هم میتونستیم استفاده کنیم. این یه بازی قشنگ داستانی محور بود .
چنتا شاخص دیگه بگم مثلا یه جا توی داستان چنتا خر پیدا میکنند و واز اون خر ها هم استفاده میکنند و یسری سر باز خر سوار به نیرو ها اضافه میشه . اینم بگم توی اول بازی با وایکنیگ ها مبارزه میکنند بعدش با هم در اخر با یسری از گروهشون دوست میشن خلاصه بازی قشنگیه . سبکش دو بعدیه .:-h^:)^^:)^

سلام ممنون که کمک کردی آره همین بود بخدا انقدر خوشحال شدم الان ۳ ساله که دارم دنبالش میگردم.دمت گرم
اسم کامل بازیش این بود

Drive For Speed Simulator 2018: Orange and Blue Cars Dri​

خواهش میکنم.
من خودم این لینک دانلود زیر رو تست نکردم، ولی ببین جواب میده؟
https://www.dl.farsroid.com/game/Drive-for-Speed-Simulator-1.29.02(www.Farsroid.com).apk

درود و سلام بر دوستان عزیزم .
بچه ها یه کمکی میتونید به من کنید . حدود 10 سال یا بیشتر یه بازی دوبعدی و لی خیلی خوش ساخت با گرافیک زیبا بود که حالت استراتژیک بود که دو طرف مپ دوتا قصر یا برج یا قلعه بود که ما هر چند ثانیه با توجه به پول یا امتیازی که هر لحظه به ما میداد یه نیرو با انتخاب خودمون میزاشتیم تو نقشه که اون خودش میرفت جلو خودش هرکی جلوش بود رو میزد اون طرف مقابل عینن همین بود ولی خوب نوع نیرو هاش فرق داشت . بعد هم ما اون قلعه یا برجی که داشتیم هم میتونستیم نیرو هایی که میخوایم استفاده کنیم رو هم خونه هاش یا اتاق هاش رو روی هم میچیدیم . در ضمن یه منجنیق یا کمان بزرگی هم داشتیم که هر چند ثانیه شارژ میشد و پر تاب داشتیم . جادو هم میتونستیم استفاده کنیم. این یه بازی قشنگ داستانی محور بود .
چنتا شاخص دیگه بگم مثلا یه جا توی داستان چنتا خر پیدا میکنند و واز اون خر ها هم استفاده میکنند و یسری سر باز خر سوار به نیرو ها اضافه میشه . اینم بگم توی اول بازی با وایکنیگ ها مبارزه میکنند بعدش با هم در اخر با یسری از گروهشون دوست میشن خلاصه بازی قشنگیه . سبکش دو بعدیه .:-h^:)^^:)^

Castlestorm؟

1699108727653.png

1699108781690.png

سلام دوستان
من یه بازی میکردم حدود ۱۰ تا ۱۲ سال پیش هر چقدر میگردم دنبالش متاسفانه هیچ اسمی ازش پیدا نمیکنم خواستم توضیحاتمو درموردش توی این پیج بفرستم شاید کسی بازیش کرده یه نشونی بهم بده.
این بازی جنگی و تیراندازی بود دو گروه بودن یکی ارتش انسان ها بود یکی موجودات فضایی. تانک و نفر بر و هلیکوپتر و جت هم داشت و میتونستی سوار بشی و استفاده کنی و وقتی میمردی بعد چند ثانیه دوباره از هوا با چتر میومدی پایین توی پایگاه خودت. البته اگه جزو فضایی ها بودی تند پرت میشدی روی زمین بدون چتر توی پایگاه خودت. سرباز های مختلفی رو میتونستی برداری و بری بجنگی از هر گروه (آدما و فضایی ها) انتخاب میکردی. و هر چقد میکشتی لولت میره بالاتر و قوی تر میشدی و وسایل مختلفی برات باز میشد که می‌تونستی ازشون استفاده کنی بعضیاشون رو سر راه میذاشتی برای کشتن و حتی بمب اتم هم داشت و باید منطقه های بیشتری رو به گروه اضافه میکردی تا کامل کل مپ مال گروه خودی بشه هم میتونستی تو گروه انسانها بازی کنی هم میتونستی تو گروه فضایی ها باشی بازی رو هم خودت مشخص میکردی مثلا ۸به۸ بعد زمانی بازی تموم میشد که کل نقشه رو میگرفتی و جای توی پایگاه دشمن بود باید نابود میشد تا بازی تموم بشه. ببخشید طولانی شد... اگه کسی همچین بازی رو بازی کرده یه نشونی بده ازش که بتونم دانلودش کنم ممنون میشم دوستان.
Nuclear Dawn نبود؟

یه بازی بود خیلی وقت رو پی سی میرفتیم. من به اسم سلطان جاده ها میشناسمش ولی نمیدونم اسمش اصلیش این بود یا نه. اولش یه تریلی آبی داشتیم بعد میشد ماشینای بهتری گرفت. ماشینِ سواری هم داشت ولی بیشتر truck simulator بود. کسی اسمشو میدونه؟

یه بازی بود خیلی وقت رو پی سی میرفتیم. من به اسم سلطان جاده ها میشناسمش ولی نمیدونم اسمش اصلیش این بود یا نه. اولش یه تریلی آبی داشتیم بعد میشد ماشینای بهتری گرفت. ماشینِ سواری هم داشت ولی بیشتر truck simulator بود. کسی اسمشو میدونه؟
دقیقا اسمش بود King of the Road اتفاقا!
Hard Truck 2: King of the Road - Wikipedia

Nuclear Dawn نبود؟
ممنون از تلاشت، ولی این نیست چون این بازی نمیتونی سوار تانک و وسایل دیگه بشی بازی که میگم دقیقا شبیه اینه توی یه نقشه هستی میجنگی تا پایگاه حریف رو بگیری و نابود کنی و زمانی که میمردی از اسمون با چتر می افتادی پایگاه خودت دوباره البته اگه طرف انسان ها بودی اما اگه طرف فضایی ها (رباتها) بودی مسقیم بدون چتر توی پایگاهت می افتادی خودت انتخاب میکردی کدوم طرف باشی اول بازی انتخاب میکنی انسان باشی یا ربات بعد میرفتی میجنگیدی تا نقشه رو تصاحب کنی تا پایگاهشون رو بگیری اون موقع که رفتم بازی رو بخرم سر برگش عکس یه ربات بود که دو دستش اصلحه بود بعد توی بازی میتونستی سوار تانک و جت بشی اگه دشمن رو میکشتی مثلا ۵ بار و نمیمردی از وسایلی مثل تیربار و بمب اتم میتونستی استفاده کنی وسایل نقلیه تانک داشت جت داشت اها از نقشه نمیتونستی بیرون بری دور مانیتور قرمز میشد اگه بیشتر میرفتی میمردی دوبار از اسمون به پایگاه خودت فرستاده میشدی تیم رباتها رباتهای واقعی بودن ولی بزرگ نبودن یه خورده از انسان ها بزرگتر بودن از نظر قد و هیکل ،هر کس اون شخصیت رو که انتخاب میکرد همون رو میبرد باهاش میجنگید مثل همین بازی ولی از بالا نشون داده نمیشد کل بازی شخصیتی که انتخاب کردی باهاش میرفتی میجنگیدی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or