amir hosein 14
کاربر سایت
احتمالا یکی از نسخه های بازی Farm Frenzy هستش . مخصوصا Farm Frenzy: Pizza Party چون توی یک سری لپ تاپ نصب بود . اینم لینک صفحه استیمش امیدوارم کمک بکنهسلام رفقا من خیلی وقته دارم دنبال یک بازی می گردم هر کاری می کنم پیداش نمی کنم
اینطوری بگم که بازی برای کامپیوتر بود آیکونش عکس گورخر بود البته سیستم مورد نیاز کمی هم داشت چون من اون موقع داشتم با سیستم رم 2 بازیش می کردم
اول بازی هم توی یک محیط نسبتا بزرگ بودی
هر مرحله با مرحله دیگه محیطش فرق داشت
مرحله اولش فقط یک حیوون داشت که گورخر بود هر مرحله که تموم میشد یک حیوون بهش اضافه می شد طوری شد که آخر بازی حیوون هایی مثل شیر تمساح فیل زرافه فلامینگو کفتار کرکس و خرگوش هم بودن
حالا در مورد گیم پلی بازی بگم براتون
بازی یک مینی مپ داشت و اینطوری بود که تو میتونستی روی گورخر کلیک کنی و کنترل گورخر رو داشته باشی و از دست شیر فرار کنی یا روی شیر کلیک کنی و شیر بشی و بری دنبال گورخر
در ابتدای هر مرحله میگفت از این حیوون ها اندازه یک مقدار مشخص تولید کنید و فقط در صورتی مرحله تمام میشد که از همون حیوون ها تولید میکردی حیوون ها هم یا با جفت گیری (عین ماینکرافت ) تولید می شدن یا یک روش دیگه هم میشد حیوون تولید کرد اون روش این بود که داخل صفحه اصلی بازی یک کادر بود که 6 تا گل داشت و تعداد این گل ها از 6 تا بیشتر نمیشد و تو میتونستی از این گل ها استفاده کنی و حیوون ایجاد کنی
هر حیوون هم تعداد گل های خاصی رو لازم داشت مثلا گورخر و شیر 2 تا گل برای تولید می خواستن اما زرافه و فیل 3 تا
تعداد گل ها هم اگر از 6 کمتر بود بعد هر چند ثانیه خودکار یکی بهش اضافه میشد
علاوه بر اون کادر گل یک کادر الماس هم بود که چند تا الماس داشت و اینطوری بود که با الماس مثلا میتونستی یک گودال خشک رو کاری کنی بالای اون گودال که یک ابر بیاد و شروع کنه به باریدن و گودال پر از آب بشه یا میتونستی با اون الماس ها درخت ایجاد کنی
در مورد حیوون ها هم بگم که هم یک نوار تشنگی داشتن هم یک نوار گرسنگی
نوار تشنگی که معلومه با آب خوردن پر میشه اما نوار گرسنگی داخل گیاه خوار ها با خوردن علف یا خوردن برگ درخت ها پر میشد اما توی گوشتخوار ها باید یک حیوون دیگه رو شکار می کردن و گوشتش رو میخوردن تا نوار گرسنگی پر بشه
اگر هرکدوم از نوار ها هم خالی میشد حیوون می مرد
دوستان اگر اسم این بازی به ذهنتون رسید حتما بگید من خیلی وقته دنبالش می گردم هر کاری می کنم پیدا نمیشه یک بار دیگه هم همینجا پیام دادم کسی جواب نداد این سری توضیحات رو بیشتر کردم امیدوارم که اسم این بازی پیدا بشه
Farm Frenzy Pack on Steam