کل رکورد در Rayman Raving Rabbids (حتما بیا)

سلام arvin جان من امروز بازی رو از همونجایی که گفتی گرفتم(مرکزکامپیوتر ولیعصر )من میخوام رکورد بزنم اگه میشه راهنماییم کن کدوم قسمت بازی برم از کجا رکوردامو کپی کنم کجا بزارم اگه میشه لطف کن یه توضیح کلی بده.

سلام
یه توضیح میدم که همه استفاده کنند

بازی سه بخش داره
story- score- family
که اولی رو ( family) رو بیخیال و شما برای رکورد زدن باید باید score مود رو انتخاب کنید ( حالا من یادم نیست که score mode بازی هاش بازه یا نه) که اگه بازیهاش باز نبود باید story رو بازی کنید تا score بازی هاش باز بشه
بعد شما تو اسکور مود که یه بازی رو انتخاب می کنید اگه پایین صفحه رو scores یه بار کلیک کنید رکوردای قبلی و اگه دوبار کلیک کنید می نویسه که اگه شما از این امتیاز به بالا بیارید امتیاز کامل (1000امتیاز) رو می گیرید و بعد رو play کلیک می کنی و بازی که تموم شد یه صفحه میاد که internet code و رکوردتونو می نویسه مثلا gsqcsjHhgcL3
این نوشته رو باید با دقت یجا بنویسی (یه نکته در مورد این تو 9 پست قبلی نوشتم اونجوری راحت تره)
بعد می ری تو سایتی که صفحه اول نوشتم رجیستر می کنی وگوشه صفحه یجایی هست که نوشته your internet code اونجا کدت رو وارد می کنی
همین enjuy that
امید وارم چیزی یادم نرفته باشه

راستی من تو یه بازی هرچی رکورد می زنم (3بار امتحان کردم) ولی می گه کد اشتباست :evil::mad::evil::mad::evil::mad::evil:
اگه امتیاز اونو می گرفتم 1ول می شدم:mad:
نمی خوان ایرانیها پیشرفت کنند:cheesygri

آقا وقتی در قسمت send my code کد رو وارد میکنم این پیغام رو میده ERROR : Invalid Internet code

Your Results این برای چیه؟
وسط کدها فاصله ای چیزی هست یا باید با حروف بزرگ یا کوچیک نوشته بشه؟

آقا وقتی در قسمت send my code کد رو وارد میکنم این پیغام رو میده ERROR : Invalid Internet code

Your Results این برای چیه؟
وسط کدها فاصله ای چیزی هست یا باید با حروف بزرگ یا کوچیک نوشته بشه؟

سمیر جان اگه پستایه قبلی رو بخونی جواب سوالتو می گیری
ولی این ارور ماله اشتباه وارد کردنه حروف بزرگ و کو چیکو دقت کن وفاصله هم نداره
پستای قبلی رو هم بخون

آقا از بازی میشه پرید ویندوز؟
اگه بشه که خیلی خوب میشه چون میشه کدارو از بازی تو نوت بد کپی کرد بعدش همرو یه جا وقتی فرصت شد وارد کرد!!!
میشه؟

ایول الان همه رو قبول میکنه یه سوال هر چی بیشتر بازی کنم امتیازام بیشتر میشه یا امتیاز همون یه بازی رو میزاره؟

هر بازی 1000 امتیاز داره واگه مثلا شما از یه بازی 800 امتیاز بگیری و بعد بازی کنی و رکوردتو بهترکنی و 1000 امتیاز بگیری امتیاز کلت دیگه نمی شه 1800 امتیاز می شه بالاترین امتیازت یعنی همون 1000 امتیاز
یعنی اگه شما 100 بار 1000 امتیاز از یک بازی بگیری هیچ فایده ای نداره وبیشترین امتیازت وارد می شه
برای اینکه امتیازت بالا بره باید بازی های بیشتری بازی کنید

آقا از بازی میشه پرید ویندوز؟
اگه بشه که خیلی خوب میشه چون میشه کدارو از بازی تو نوت بد کپی کرد بعدش همرو یه جا وقتی فرصت شد وارد کرد!!!
میشه؟

بابا من نمی دونم دوستان پستای قبلی منو نمی خونن؟؟؟؟؟؟
نکنه جریانه فیلم the others شده
تو پستای قبلیم گفتم
بله می شه alt+tab رو زد اومد بیرون به شرتی که یه پنجره دیگه باز باشه وگرنه نمی شه
قبلنم گفتم من خودم با برنامه fraps از رکوردام عکس می گیرم بعد که بازیم تموم شد میام کدارو تو نتپد و بعد تو سایت وارد می کنم;)

به دوستایی که تازه شورو کردن پیشنهاد می کنم برای اینکه یکدفعه پیشرفت تو امتیازا داشته باشن پیشنهاد می کنم بازی های
تیراندازی رو بازی کنید من از بخش امتیازیش از همه بازی هاش 1000 امتیاز کامل رو گرفتم:cheesygri;)

سلام دوستان
اگه تا حالا تو کار رکورد گیری تو این بازی بودید حتما تو قبول شدن کد ها دچار مشکل شدید وبا این که کد رو درست وارد کردید ولی بازیم خطا می ده
امروز رفتم تو انجمن همون سایت دیدم همه این مشکل رو دارن
من فکر می کردم چون ماله ما نسخه کرک شدست این مشکلو داریم....دیدم نه همه مشکل دارن
یکی از یوزر ها ایمیل زه بود بهشون مشکل رو گفته بود و اونا هم جواب دادن که تو چند روز آینده این مشکل حل می شه
گفتم دوستایی که تازه شروع کردن کد هاشونو یهجا نگه دارن که اگه یوقت در یک عملیات انتهاری سایت دوباره از راه افتاد کد هارو داشته باشن حتی اونایی که ارور میده رو هم نگهدارن
چون من و خیلیهایه دیگه که تو سایت بودن هرچی تو بخش challeng رکورد تو سایت می زنند سایت می گه شما امتیازای بهتری دارید!!!!!!
و یچیزه دیگه که من متوجه شدم اینکه کسایی که Wii دارن کد هارو مثل ما وارد نمی کنند و از همون شبکه خود کنسول کد رو وارد می کنه براهمین تو صدر جدول هستن

تو عکس های پایین من با نفر اول رکوردامو مقایسه کردم سمت چپ رکورده منه ولی با این که رکورد من از اون بیشتره ولی اون از من تو اون بازی بالا تر ایستاده (رنگ نارنجی نشانه برتری طرف هست)
وگرنه شاید من تو صدر جدول بودم

4fw73gp.jpg

2d6s93l.jpg

48pkzdx.jpg

2a649qa.jpg

والا منم گیچ شدم....خیلی از رکورد های خدای منو ازشون erorr میگیره..... ولی همشون رو نگه داشتم.....
یه چیز دیگه هم نظر من رو خیلی جلب کرده ........ این تفاوت امتیاز ها است.....

مثلا در مرحله ای که باید با چکش بزنی تو سر خرگوش هر چی بیشتر باد کنه بهتر.......
من خود کشی کردم، لغمه گرفتم، موسم ترکید،،، 201 متر زدم :(
آقا اروین هم 190 متر زدن....
بعد این یارو امریکایی که صدر جدول هست و WII داره.... تو این رشته 356 متر زده!!!!!! :eek: خداییش عنده نامردیه :evil:

من گاورو با کیبورد و موس 144 متر انداختم بعد نفر اول 211 متر با wii انداخته بعد جالب اینه که بیشترین رکورد با pc 150 متر بوده واقعا نامردیه
راستی کسی با ps2 امتحان کرده ببینه چه جوریه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or