کل رکورد در Rayman Raving Rabbids (حتما بیا)

آقا من این بازی رو گرفتم ولی کرک نشده هستش میشه یه توضیح بدی وقتی رو آیکون بازی کلیک میکنم یه ارور میده .عکس ارور رو اینجا میزارم این برنامه yasu رو کجا باید بریزم این عکس رو نگاه کن .تورو خدا بگو باید چیکار کنم
دوست عزیز شما احتمالا روی ویستا بازی رو نصب کردی؟؟؟؟ اگر رو ویستا نصب کردی نمیتونی بازی کنی چون یاسو رو ویستا درست حسابی اجرا نمیشه ;)

گفتم جواتی وارد میشود!!!! حالا وارد میشود با رکورد های امشب.... حالا بازی هنوز دستم نیومده باید فردا هم بازی کنم و رکورد های خوب بزنم و آبروی ایرانی ها رو حفظ کنم :biggrin1:
فقط یه چیز بگم هر کس نخره نصف عمرش بر فنا رفته :biggrin1:

4dq8j1c.jpg

دوست عزیز شما احتمالا روی ویستا بازی رو نصب کردی؟؟؟؟ اگر رو ویستا نصب کردی نمیتونی بازی کنی چون یاسو رو ویستا درست حسابی اجرا نمیشه ;)

گفتم جواتی وارد میشود!!!! حالا وارد میشود با رکورد های امشب.... حالا بازی هنوز دستم نیومده باید فردا هم بازی کنم و رکورد های خوب بزنم و آبروی ایرانی ها رو حفظ کنم :biggrin1:
فقط یه چیز بگم هر کس نخره نصف عمرش بر فنا رفته :biggrin1:

4dq8j1c.jpg

رکوردات برای شروع عالیه
صدر جدول در انتظار منو توست
تو 3تا از بازی ها رکوردت 1 ثانیه از من بهتره (ترکوندی)
این موس من یکم اذیت می کنه فردا برم یه موس حرفه ای بخرم
iranian storm is now comming

آخرین ویرایش:
رکوردات برای شروع عالیه
صدر جدول در انتظار منو توست
تو 3تا از بازی ها رکوردت 1 ثانیه از من بهتره (ترکوندی)
این موس من یکم اذیت می کنه فردا برم یه موس حرفه ای بخرم
iranian storm is now comming
اختیار داری..... شما کجا ...من کجا :biggrin1:
موس منم قطع و وصل میشه ضد حال میزنه یه دفعه...... میخام با کمک آروین به تمام جهان ثابت کنیم گیمر ایرانی یعنی چی :cool:

بابا شما که ادعا میکنید ما بازی خور تمام حرفه ای هستیم.... شما که میگید ما از 24 ساعت 23 ساعت بازی میکنیم..... کجا هستید؟؟؟؟ :cool:

دارم می یام یواش یواش

سلا برو بکس بابا مثل اینکه ما بد جوری از دنیا عقب فتادیم همه اول دوم شدن ما هنوز بازی رو گیر نیاوردیم.دیگه هر جور شده بازی رو امرووز گیر میارم بچه ها منتظرم باشید که دارم میام.

اختیار داری..... شما کجا ...من کجا :biggrin1:
موس منم قطع و وصل میشه ضد حال میزنه یه دفعه...... میخام با کمک آروین به تمام جهان ثابت کنیم گیمر ایرانی یعنی چی :cool:

بابا شما که ادعا میکنید ما بازی خور تمام حرفه ای هستیم.... شما که میگید ما از 24 ساعت 23 ساعت بازی میکنیم..... کجا هستید؟؟؟؟ :cool:

دقیقا منم همینو می گم این همه ادعا بعد .......
اگه تعداد زیاد شه بین هم کل می افته و باعث بالا رفتن رکوردها می شه
مثلا تو اون بازی ها که شما رکوردت از من بیشتر بود خوب من می فهمم که می شه رکورد بهتری زد می رم رکوردمو بهتر می کنم
راستی از منوی compare whit friend می تونیرکورداتو مقایسه کنی با دیگران
این ej_wna کیه؟؟؟؟
لطفا هرکی عضو می شه ID شو تو اون سایت اینجا هم بگه;)

یه پیشنهاد خدا بدم که همه بگید دمت گرم
برای اینکه رکوردایی که می زنید رو درست بنویسید و اگه اشتباه کردید راهی باشه
با یه برنامه مثل fraps از صفحه رکوردتون عکس بگیرید
این جوری اگه تو نوشتن اشتباه داشتته باشید زحماتتون به باد نمی ره

ویه نکته دیگه این که تمام L هایی که تو بازی هست همه همه به شکل بزرگ هست یعنی اصلا l کوچیک نداره و تمام حروفی که شکل بزرگ و کوچیکشون یکی هست ( مثل w-s-c-v-f.......) به شکل کوچیکن (بجز L که گفتم)

راستی پایه اید در مورده نکات حرفه ای این بازی برای رکورد زدن بحث کنیم
الان چیزه توپولی یادم نمیاد ولی تو اون فوتباله اگه به موقع شوت بزنی *2 و همچنین به کنج دروازه وزیر طاق دروازه بخوره امتیازت *4 می شه
اگه کسی هم روش خفنی پیدا کرد بگه تا همه استفاده کنن
چنتا چیزه دیگه هم هست بعدا می گم

الانم تو جهان 8تم و تو pc دومم

آخرین ویرایش:
:p
منتظر من باشید! Mhr وارد خواهد شد!
البته قبلش یه سوال.
من اسکرول ماوسم خرابه.بازیهاش به اسکرول نیاز دارن؟
باتشکر....

نه نیاز نداره

من امروز کلی رکورد زدم فقط یکیشو قبول کرد
این ارور رو میده ERROR : Internet code already used
دارن بر علیه (درست نوشتم ؟) من توطیه می کنن من اول نشم

آقا مگه اين بازي واسه Ps2 هم نيست؟ چرا هيچ جا ندارن؟ :(

نمی دونم ولی با ps2 دیگه بازی کردنش فاجعه ست

رفتم تو 6تا تو pc هم دومم
این بالایی من یه رکوردایی زده عجیب :eek:
اصلا غیر ممکنه!!!!!!!!!
عوضش تو یه چیزایی گند زده که بازم عجیب :eek:

2ry0odw.jpg

سلام arvin جان من امروز بازی رو از همونجایی که گفتی گرفتم(مرکزکامپیوتر ولیعصر )من میخوام رکورد بزنم اگه میشه راهنماییم کن کدوم قسمت بازی برم از کجا رکوردامو کپی کنم کجا بزارم اگه میشه لطف کن یه توضیح کلی بده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or