کل رکورد در Rayman Raving Rabbids (حتما بیا)

من گاورو با کیبورد و موس 144 متر انداختم بعد نفر اول 211 متر با wii انداخته بعد جالب اینه که بیشترین رکورد با pc 150 متر بوده واقعا نامردیه
راستی کسی با ps2 امتحان کرده ببینه چه جوریه؟

آره شما خودتو با pc بسنج
اونا بازی شون راحت تره
من اون گاورو 152 پرت کردم
ولی dj-mj قبلا گفته 162 یا 172 :eek:
فکر کنم دیگه گاوه از اون کوهه پرت شده اونور
اون بالایی من تو شیر دوشیدن گاو 4.90 ثانیه رکوردی داره :eek: اصلا غیر ممکنه
یعنی تو هر 1.78 ثانیه یه سطل پر میشه:eek:

می گم کد هاتونو نگهدارید که مشکلات چند روز دیگه حل میشه

اینم جواب ubi به یوزری که ایمیل زده بود در مورد خرابی بازی

Hallo Mr. Kollek,

This Hall of Fame problem have been already seen by us.
We have given it to the people of the WEB-team.
Now we all have to wait till they´ve found the reason for the problem. (Probably it will take them a few days...)

I know that that´s not that what you wish by the support-team, but here it seems to be the only way.

Sorry for all problems with the HOF.

Greetz

Your Ubisoft support

راستی dj_mj جان
شما رکوردات خیلی خوبه
اگه تعداد بازی هات مثل من بشه حتما می ری صدر جدول دومی هم ماله منه :)

آخرین ویرایش:
خوب منم به جمعتون پیوستم
البته بازی رو تازه شروع کردم واسه همین رکورد هام خوب نیست
Omidoo_iran هستم
فعلا توی ایران پنجم هستم
مثل اینکه هر 6 نفر ایرانی از بازیسنتر هستن !

من تو story mode توی روز 9 توی اون که از بالن میندازنت پایین باید از توی اون حلقه ها رد بشم گیر کردم کسی اونجا رو رد کرده ؟
لطفا کمکم کنید;)

من تو story mode توی روز 9 توی اون که از بالن میندازنت پایین باید از توی اون حلقه ها رد بشم گیر کردم کسی اونجا رو رد کرده ؟
لطفا کمکم کنید;)

سلام آره رد کردم
مشکلت چیه؟
باید جا برای موست زیاد باشه که بتونی مانور بدی
کلیک چپ رو هم پگیری با سرعت می ره
یکم سخته باید انقدر بازی کنی تا قلقش دست بیاد

الان تونستم تو ایران سوم بشم اینم امتیازای من تا الان برم رکورد بزنم بهتر بشه فکر کنم نفر دوم arvin جان یا اون dj باشه

samir_dante [PC

General Ranking Results

Category My rank

Worldwide #466

Iran #3

PC #49

Iran/PC #3

بلاخره صدر جدول تسخیر شد
And now
I go to the top of the HoF
البته اختلاف امتیاز خیلی کمه
1e95617b97.jpg

یچیزی یادم رفت بگم
Dj_mj جان ارور invalid اگه بده به احتمال 90% (90%) کد رو اشتباه وارد کردی ( البته تو بعضی از بازی ها مشکل داره) که اگه مطمینی درست وارد کردی که جزو اون 10% ی
ولی بیشتر مشکل اینه که مثلا رکوردتو ترکوندی بعد که تو سایت می زنی می گه شما رکورد قبلیتون بهتر بوده!!!!!!!!!!!
و تو challeng که دیگه هیچی اصلا امتیازاتو قبول نمی کنه!!!!

نکته دیگه اینکه برای امتیاز کل یا رنکینگتون مهم اینه که شما 1000 امتیازو بگیرید
دیگه مهم نیست شما گاورو 190 متر پرت کنید یا 450 متر مهم اینه که شما 1000 امتیازو بگیرید
ولی از نظر رکوردی فقط ارزش داره
من تو 3 یا 4 بازی رکورد جهانی رو دارم و اولم

یه تکنیک یادتون بدم حال کنید
تو بازی هایی که باید موس رو سریع بالا و پایین کنید
اگه موس اپتیکال دارید موس را برگردانید و با یه چیزی مثلا یه دفترچه بگیرید رو لیزرش و سریع حرکت بدیداینجوری راحت تره
من بخاطر این بازی ( االبته کلا نیاز داشتم) رفتم 24000 تومن یه موس حرفه ای و 25000dpi گرفتم

سلام.
من امروز اين بازي رو تو Game One ديدم.
جدا ظلم ميكنيد اگه با چيزي غير از Wee بازيكنيدش.
خدايي جريان چيز ديگه اي ه!
از خريدش واسه PS2 شديدا منصرف شدم.

این وجدان نمیزاره که ...

سلام بچه ها
من چند روزیه دوست دارم این بازی را بگیرم ولی خودتون بهتر میدونید دیگه الان فصل امتحاناته و هر کاری کردم نتونستم وجدان خودما راضی کنم که بازی را بگیرم هر چی باشه ما سه ماهه رفتیم مدرسه با هزار بد بختی و بیخوابی :biggrin1: به خاطر همین 20 روز امتحانات!
به خاطر همین میخوام بدونم که برای این رکورد زنی ها زمانی در نظر گرفته شده؟(یعنی در زمان مشخصی تموم میشه رکورد زنی و ...)
یکی دیگه اینکه برای نفرات اول تا سوم چیزی هم جایزه میدن؟
و میخواستم بپرسم بازیه دیگری هم هست که مثل این نسخه از بازی ریمن بشه توش اینطوری رکورد زنی و رقابت کرد؟
سوال بعدی اینکه شماره بعدی بازی اصلآ قراره ساخته بشه؟
و در انتها باید بگم آروین جان خسته نباشی خدا قوتت بده :cheesygri منم اگه عمری باقی بود حتمآ تو این کَل جهانی شرکت میکنم
راستی این سمیر تویی(پردیس)؟امیدوارم که تغییر رفتار داده باشی آخه 2 ماهه پیش که خیلی آتیشت تند بود نسبت به من و کلی گرد و خاک به راه انداختی' امین شاهد بود دیگه!(راستی ببخشید که اون موقع اسمتا اشتباهی سمیرا تلفظ کردم)

من همون سمیر هستم یادت باشه که اونشب شما به من توهین کردی به هر حال بیخیال شیم دیگه on نمیشی؟ راستی آروین شما تو اون رقصا تونستی امتیاز خوب بیاری یا نه میخوام ببینم رکورد همشون رو بگیرم یا نه فعلا تو pc 38 هستم شما که ماشالا جدول رو ترکوندی

من بخاطر این بازی ( االبته کلا نیاز داشتم) رفتم 24000 تومن یه موس حرفه ای و 25000dpi گرفتم
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چی میگی؟؟!
بهترین ماوسهای موجود (G5_G7_Copperhead) بیشتر از 2000DPI ندارن! اونوقت چجوری شما یه ماوس 25000DPI خریدی؟! اونم با 24000 تومن؟

لعنتی کدهایی من تو challeng می زنم قبول نمی کنه :evil::mad:
صدر جدول رو از دست دادم :cheesygri:blushing:
البته مشکل از سایته وگرنه رکوردای من با اینکه چلنج رو قبول نمی کنه از اون بیشتره
من نمی دونم چجوری اون امتیازش از من بیشتره!!!!؟؟؟؟

سلام بچه ها
من چند روزیه دوست دارم این بازی را بگیرم ولی خودتون بهتر میدونید دیگه الان فصل امتحاناته و هر کاری کردم نتونستم وجدان خودما راضی کنم که بازی را بگیرم هر چی باشه ما سه ماهه رفتیم مدرسه با هزار بد بختی و بیخوابی :biggrin1: به خاطر همین 20 روز امتحانات!
به خاطر همین میخوام بدونم که برای این رکورد زنی ها زمانی در نظر گرفته شده؟(یعنی در زمان مشخصی تموم میشه رکورد زنی و ...)
یکی دیگه اینکه برای نفرات اول تا سوم چیزی هم جایزه میدن؟
و میخواستم بپرسم بازیه دیگری هم هست که مثل این نسخه از بازی ریمن بشه توش اینطوری رکورد زنی و رقابت کرد؟
سوال بعدی اینکه شماره بعدی بازی اصلآ قراره ساخته بشه؟
و در انتها باید بگم آروین جان خسته نباشی خدا قوتت بده :cheesygri منم اگه عمری باقی بود حتمآ تو این کَل جهانی شرکت میکنم
راستی این سمیر تویی(پردیس)؟امیدوارم که تغییر رفتار داده باشی آخه 2 ماهه پیش که خیلی آتیشت تند بود نسبت به من و کلی گرد و خاک به راه انداختی' امین شاهد بود دیگه!(راستی ببخشید که اون موقع اسمتا اشتباهی سمیرا تلفظ کردم)

به همه کسایی که امتحان دارند شدیدا توصیه می کنم به هیچ وجه این بازی رو نگیرند چون بد جوری اعتیاد آورد
بزارید امتحانا تموم شه و بعد منو لعنت نکنید
این رکوردها حالا حالا ها هست
نگران نباشد
والله من خبری از جایزه ندارم و فکر نکنم چون رکوردها ثابت نیست
ولی دیگه خیلی بخوان حال بدن اینه که بصورت یوزر حرفه ای شناخته بشیم و در شماره های آیندش مارو به عنوان تستر بازی بخوان که ما ایرادایه بازی رو بگیم که چون تو ایرانیم فکر نکنم ( بد توهم زدم- عمرا-)
الان که چیزی در مورد شماره آینده صحبتش نیست ولی فکر نکنم ubi حالا حالا ها دست از این عنوان پر فروش بر داره

من همون سمیر هستم یادت باشه که اونشب شما به من توهین کردی به هر حال بیخیال شیم دیگه on نمیشی؟ راستی آروین شما تو اون رقصا تونستی امتیاز خوب بیاری یا نه میخوام ببینم رکورد همشون رو بگیرم یا نه فعلا تو pc 38 هستم شما که ماشالا جدول رو ترکوندی
من تو رقص زیاد قوی نیستم ولی تو یکی 1000 امتیازو گرفتم
بغیه هم بالای 550 امتیاز گرفتم
تو این بازی اگه دو نفر باشید فکر کنم راحت تر باشه

سلام برو بچ من این بازی رو بالاخره گیر آوردم 100%منتظرم باشید تا چند هفته دیگه تو دنیا اول هستم حالا ببینید.:cheesygri
سلام احمد جان خسته نباشید واقعا
کجایی بابا
ما که خیلی وقته منتظریم ولی به همین راحتی ها هم نیست :biggrin1:
ببینیمو تعریف کنیم;)

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چی میگی؟؟!
بهترین ماوسهای موجود (G5_G7_Copperhead) بیشتر از 2000DPI ندارن! اونوقت چجوری شما یه ماوس 25000DPI خریدی؟! اونم با 24000 تومن؟

علیکه سلام!!!!!!
چه عصبانی!!!!
اون قدیما بود اینو ببین باورت می شه watch
موست رو ببر رو نوشته ی 6 dpi بعد اون بقل توضیح میده که با دکمه وسط می تونی dpi
javascript:void(0); رو از 600 تا 2500 تنظیم کنی
ما که دروغ ندایم بگیم تازه 24000 تومن کم پولی برای یه موس نیست!!!!!:cool:

بالاخره تونستم از dj_mj جلو بزنم و نفر دوم تو ایران بشم آروین هم که تو ایران نفر اول دیگه نمیشه از آروین جلو زد چاکر داش آروین هم هستیم اینم عکس امتیازات من
454br88.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or