کل رکورد در Rayman Raving Rabbids (حتما بیا)

بالاخره تونستم از dj_mj جلو بزنم و نفر دوم تو ایران بشم آروین هم که تو ایران نفر اول دیگه نمیشه از آروین جلو زد چاکر داش آروین هم هستیم اینم عکس امتیازات من
454br88.jpg

ما مخلصیم
هنوز زوده با من مقایسه کنید من 115 تا بازی دارم ولی شما 28 تا و معلومه کی امتیازش بیشتره
می بینم خوب بین بروبچ کل افتاده این جوری بیشتر حال میده:cheesygri:love:;)
ولی سمیر جان dj-mj بازی هاش 4 تا از تو کمتره
مواظب باش بزودی می گیرتت :cheesygri

من دیگه بازی دیگه ای نمونده که برم بجز چلنج که اون هم ماله منو قبول نمی کنه:((:evil:
فکر نکنم تا درست شدن سایت بتونم صدر جدول رو پس بگیرم:((
من نمی دونم این نفر اول چجوری از من بالاتره من رکوردام بهتره ولی اون....
خدا کنه سایت زودتر درست شه ما به حقمون برسیم

آره رکوردام به dj-mj نزدیکه الان داشتم اون عکاسی رو بازی میکردم این خوبه چون همه ی فلش ها رو رو کاغذ مینوشتم تونستم بالاترین امتیاز رو بگیرم ولی رقص خیلی سخته ولی خیلی حال میده آهنگ های توپی داره

راستی dj_mj جان
شما رکوردات خیلی خوبه
اگه تعداد بازی هات مثل من بشه حتما می ری صدر جدول دومی هم ماله من
اخیتار داری...من تا راه بیفتم کار داره...چون روزی نیم ساعت بیشتر نمیتونم بازی کنم....

خوب منم به جمعتون پیوستم
البته بازی رو تازه شروع کردم واسه همین رکورد هام خوب نیست
Omidoo_iran هستم
فعلا توی ایران پنجم هستم
مثل اینکه هر 6 نفر ایرانی از بازیسنتر هستن !
خوش اومدی...
من اینجا هم بازیکده ایی هستم هم بازیسنتری..... الان ایران مهمه

Dj_mj جان ارور invalid اگه بده به احتمال 90% (90%) کد رو اشتباه وارد کردی ( البته تو بعضی از بازی ها مشکل داره) که اگه مطمینی درست وارد کردی که جزو اون 10% ی
من از صفحه بازی عکس میگیرم بعد با استفاده از اون وارد میکنم و هیچ وقت اشتباه نیست.... همون مشکل از سایته

سلام.
من امروز اين بازي رو تو Game One ديدم.
جدا ظلم ميكنيد اگه با چيزي غير از Wee بازيكنيدش.
خدايي جريان چيز ديگه اي ه!
از خريدش واسه PS2 شديدا منصرف شدم.
جون من بگو این گیم وان رای شما چه جوری باز هست؟؟؟؟ همه کد ها عوض شده و گیم وان هم باز نمیشه....

سلام احمد جان خسته نباشید واقعا
کجایی بابا
ما که خیلی وقته منتظریم ولی به همین راحتی ها هم نیست :biggrin1:
ببینیمو تعریف کنیم;)
دقیقا.... منم قبل از اینکه بازی رو بگیرم از این چیزا میگفتم

بالاخره تونستم از dj_mj جلو بزنم و نفر دوم تو ایران بشم آروین هم که تو ایران نفر اول دیگه نمیشه از آروین جلو زد چاکر داش آروین هم هستیم اینم عک
به فکر جلو زدن از من یا هیچکس دیگه ای نباش سعی کن آبروی ایران رو حفظ کنی ...
همین الان نگاه کنی گرفتمت

آخرین ویرایش:
Dj_mj من دیشب تا ساعت 1 رکورد زدم از شما جلو بودم ولی مثل اینکه دیشب نخابیدیا عیب نداره تا شب میگیرمت بهر حال رقابت جالبیه
من دیشب ساعت 11 تا 12 رکورد میزدم:biggrin1:

چه جالب ، یوبی یه قابلیتی به بازیهای PC اش که با 360 مشترک هستن داده که خیلی جالبه ، کسایی که دسته 360 داشته باشن ، دسته شون بطور اتوماتیک! شناخته میشه!! و توی بازی مثل بازی های دیگه نمی نویسه Press Button 1 or 2 ! مثلا مینویسه Press LT!!! یا Press A !!
خیلی جالبه بازی میشه دقیقا نسخه 360 ، تاحالا که R6:Vegas و R:RR اینطور بودن ، بازی به مراتب با دسته 360 سخت تر میشه ولی خیلی لذت بخش تر از موس و کیبورده ، مثلا مسابقه Racing با گاوها! با تریگر سمت راست میتونین به مقدار مورد نیاز گاز بدید:cheesygri تریگر رو تا وسط فشار بدید حیوونه (وسیله نقلیه تون!) آروم راه میره! خلاصه خیلی فاز میده ، به کسایی که دسته سیمدار 360 دارن توصیه می کنم دسته رو وصل کنن و درایور رو از سایت مایکروسافت دانلود کنن (درایور های فرعی مثل XBCD رو نریزین ها!!) بعد برن تو بازی ، واقعا خیلی جالبه که بازی خودش دسته رو بشناسه و دکمه ها رو هم نشون بده! تازه مثلا توی مسابقه ی Bunnies Dont give Gifts که باید هدیه در حال انفجار رو به خرگوش دوم برسونی ، خیلی جالب تر میشه ، همتون فکر می کنید که باید یه آنالوگو بالا پایین کنید ، ولی اینطور نیست! باید آنالوگ چپ رو بدید بالا و آنالوگ راست رو بدید پایین و بلعکس!!

خلاصه از من گفتن بود درسته به رکورد های خوف نمیرسید با دسته 360 ولی حالش بیشتره!

---------

راستی یه نفر می تونه کنترل های "Wii" رو بزاره؟ مثلا با فلان حرکت ، فلان کارو تو بازی می کنه و با فلان دکمه ، فلان حرکت!
خواهشا چیزی که هست رو بنویسید نه اون چیزی که فکر می کنید :biggrin1:

همون طور که dj_mj گفت ما باید 20 نفر اول لیست رو بگیریم تا بدونن تو بازی از ژاپنی ها و آمریکایی ها قویتریم.بچه ها من با دسته joiestic بازی میکنم باور کنید انقدر بازی راحت شده که اصلا همه ی رقص ها و میشه بالای 800 گرفت

همون طور که dj_mj گفت ما باید 20 نفر اول لیست رو بگیریم تا بدونن تو بازی از ژاپنی ها و آمریکایی ها قویتریم.بچه ها من با دسته joiestic بازی میکنم باور کنید انقدر بازی راحت شده که اصلا همه ی رقص ها و میشه بالای 800 گرفت
آره توی رقص بخاطر اینکه با دست چپ و راست کنترل می کنی ، بطور ناخودآگاه درست میزنی! ولی توی مسابقه هایی مثل نقاشی اش ، یا مثل اونی که باید با پرنده هه خوک ها رو بگیری ، بینهایت ، تکرار می کنم ، بینهایت سخت میشه :D

مهبد جان یعنی شما دسته 360 گرفتی اونوقت خودشو نگرفتی ؟
راستی این بازی واسه 360 نداره ؟
==============================================
اینم جدیدترین وضعیت من . خوبه ؟ :confused:
i140798_untitled.jpg

مهبد ....(استغفرالله) رو نمیناسی؟؟:)

جای خالی تابلوئه که باید با چه کلمه ای پر بشه!:biggrin1:

http://www.gamespot.com/xbox360/action/rayman4/index.html
مهبد جان یعنی شما دسته 360 گرفتی اونوقت خودشو نگرفتی ؟
نه .. یعنی آره دیگه :biggrin1:

دیدم خودش 500 تومنه دستش 70 تومن ، دسته خریدم:biggrin1: خیلی بازی باهاش فاز میده :love: تازه خوبیش اینه که میتونی دکمه ها رو هرجور خواستی بچینی! یعنی بازی DMC3 ای که از هرلحاظ کنترلش با هر دسته ای مشکل داشت ، با دسته 360 مشکل نداره!
-----
تازه اگه میخواهید به عشق من به 360 پی ببرید ، بدونید که گیرز آو وار رو هم خریدم!!!:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or