کل رکورد در Rayman Raving Rabbids (حتما بیا)

سلام
جواب سوال ها رو اول بدم
این ربطی نداره یعنی یوزر نمی خواد فقط می رید تو سایتی که گفتم یه ID می سازید
و بعد تو بازی که رکورد می زنی اونو ور می داری می زاری تو سایت
البته من که هنوز به مشکلی بر نخوردم
ولی ممکنه که چون بازی هامون یکی هست.... رکوردامون مثل هم بشه و کدی که می گیریم باطل شده باشه
راستی یه پیشنهاد اون کد هایی که می گیرید از صفحه عکس بگیرید
چون من چنتا رکورد خدا زدم ولی مثل اینکه اشتباه نوشته بودم تو سایت قبول نمی کرد:mad:

نامرد رکورد نفر اول pc رو ببینید می گرخین
http://raymanzone.uk.ubi.com/myranking.php?thelogin=Zutro
راس میگی عجب رکوردی چکی ها هم راه افتادن ها.

عیبی نداره بزار با هم حالشو میگیریم. خوووووب:cool:

ببین تو اون تاپیک خوب جوابم رو ندادی:blushing:
اگه میشه بیشتر توضیح بده؟
احمد جان فکر کنم شما در جریان این بازی قرار نداری یا من بد متوجه شدم
این شماره مثل قبلی ها (مثلا شماره 3) نیست که ریمن رو راه ببری و پرواز کنی و بپری …..
نه این شماره شما اسیر این خرگوشا ( بانی ها ) شدید و باید مثل گلادیاتور ها تو میدون 4 تا در رو برید و رد کنید تا در اصلی باز بشه و شما یه لوله باز کن جایزه بگیرید تا برای فرار ازش استفاده کنید
ولی برای رکورد زدن باید score mode بازی کنید

از همه ی دوستان ممنونم !
من هیچ کدوم از شماره های قبلی این بازی رو انجام ندادم مگه نه یه چیزهایی ازش میفهمیدم:blushing:
در ضمن اسمم امین هست نه احمد!
بای

خود کشی

آروین جان من تمام نسخه هاشو بازی کردم و داستان شماره چهارم را هم کاملا میدونم ولی با دستام بازی نکردم ببینم مثل قبل هست یا نه اگه نباشه که وای بر من عاشق بیچاره شدم چون من با گیم پلی قشنگ اون حال میکنم.
ولی اگه Raving Rabid اونجوری نباشه اونوقت خود کشی.....

Hoodlum Havok

از همه ی دوستان ممنونم !
من هیچ کدوم از شماره های قبلی این بازی رو انجام ندادم مگه نه یه چیزهایی ازش میفهمیدم:blushing:
در ضمن اسمم امین هست نه احمد!
بای
احمد منم جیگر نه کس دیگه احمد ریمن.
اگه بازی نکردی همرو مخصوصا شماره سوم رو بگیر پشیمون نمیشی به خدا.:biggrin1:

آروین جان من تمام نسخه هاشو بازی کردم و داستان شماره چهارم را هم کاملا میدونم ولی با دستام بازی نکردم ببینم مثل قبل هست یا نه اگه نباشه که وای بر من عاشق بیچاره شدم چون من با گیم پلی قشنگ اون حال میکنم.
ولی اگه Raving Rabid اونجوری نباشه اونوقت خود کشی.....

پس خودتو باسه خود کشی آماده کن چون اونجوری نیست ولی خیلی باحاله
یچیزی مثل crash شده

اینم رکورد جدید من
پیشرفت خوبی داشتم
2e31qwm.jpg

ولی من یه رکوردایه خدایی می زنم ( مثلا یه گاو رو باید پرتاب کنم ... انقدر محکم پرتش می کنم که اصلا از محوطه خارج می شه) بعد که می آم تو سایت می زنم مثلا تو اون رشته تو pc می شم مثلا 15 :eek: نمی دونم اونا خیلی شاخن یا نامردا یه کلکایی می زنند:mad::cool:

خیلی جالبه..... تو ایران فقط مثل اینکه آروین جان بازی رو خریدند و دارن رکورد میزنن ;) منم از پس فردا میام :biggrin1: خیلی جالبناک تر اینه که 10 نفر اول همهWII دارن :biggrin1:

خیلی جالبه..... تو ایران فقط مثل اینکه آروین جان بازی رو خریدند و دارن رکورد میزنن ;) منم از پس فردا میام :biggrin1: خیلی جالبناک تر اینه که 10 نفر اول همهWII دارن :biggrin1:

آره بازی تو Wii خیلی آسون تره
خودتو تو pc بسنج
من هنوز خیلی از بازی هاشو بازی نکردم هنوز ولی فکر کنم تو 10 تا بتونم بیام
منتظر بقیه هستم می خوام بترکونیدا
یه کل دوروستو حسابی راه بندازیم :cool:;)

انسل کجایی؟؟؟

نمی دونم
من هیچ وقت دنبال رمز نبودم
مگه رمز داره!!!!!!!!!!!
اگه داره بگید که ما الکی خودمونو ازیت نکنیم
واقعا از معبودم در دنیای گیم توقع نداشتم بازی را از آن حالت داستانی و مرحله ای و ماموریتی در باره آقای انسل چرا ما ها رو بیچاره کردی:((

انسل کجایی؟ ؟ ؟

از معبودم در دنیای بازی یعنی آقای میشل انسل موقع نبودم که مرد روشنایی(یه نوع ماهی)ریمن را از آن حالت مرحله ای و داستانی و ماموریتی در بیاره و اونو به یه بازی رنکی تبدیل کنه.
البته یه سیاست بود برای دنیا و طرفداران مثل مینی گیم ریمن راش.:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or