کل رکورد در Rayman Raving Rabbids (حتما بیا)

نمی دونم
من هیچ وقت دنبال رمز نبودم
مگه رمز داره!!!!!!!!!!!
اگه داره بگید که ما الکی خودمونو ازیت نکنیم

البته فکر نکنم این قدر ببو گلابی باشن که نفهمن داری از چیت استفاده میکنی:)
ولی بی خیال این کار عاقب نداره 1 نفر شرکت کننده تو ایران هست اونم داریم منحرف میکنیم:biggrin1:

در ضمن چیت هم نداره:cheesygri

کم کم دارم نزدیک می شم
14 هم تو pc هستم
چرا هنوز هیچ کی از ایران نیست؟؟؟!!!!
2dhfqjp.jpg

بلاخره تو 10 تایه اول اومدم :-":p

ولی نامرد سایته 6 تا از رکوردایه خدایه منو قبول نمی کرد
وگرنه 7 تم می شدمبا 49000 امتیاز

4360d4z.jpg

آخرین ویرایش:
دلسرد نشی ها...

آروین جان دمت گرم خداییش به قرآن من حتی وقت ندارم برم بازار بگیرمش سی دی هاشو اصلا وقت ندارم والا اگه بگیرمش حتما شروع میکنم به رکورد زنی تمام وقتمو میخام بزارم رو رکوردزنی یه ذره صبر داشته باش جیگر دلسرد نشو...:blushing:

سلام
امروز ubi بیست ساله شد
اگه به حرف من گوش داده بودید و توش عضو می شدید الان شاید یه بازی اورجینال جایزه می گرفتید
چون بخاطر 20 سالگیش شانسی به یوزرهاش جایزه می ده برم ببینم چیزی بردم !!!!
(من که ازین شانسا ندارم)

الانم 8تم هستم

آخرین ویرایش:
لعنتی یه بخشی داره که باید دونفره حتما باشی ( دو نفره باید شلیک کنی) منم کسی ندارم دیروز دوستم اومد یکم وقت شد که بازی کنیم اونم تا یکی یه جونش بره بازی هنگ می کنه میاد بیرون
در ضمن بعضی از بازی هایی هم که نیاز به دو نفر نداره هم اگه دونفر باشید رکوردای بهتری می تونید بزنید ( که من فعلا بی نصیبم)

آقا من امروز از اول تا آخر میدون انقلاب تا ولیعصر رو گشتم هیچ کس این بازی رو نداشت تورو خدا بگید از کجا گرفتید من عاشق این بازی هستم جان هر کی دوست دارید آدرس جایی که این بازی رو داره بگید که منم شروع کنم به رکورد زدن.آروین جان اگه میشه جوابمو بده

به نظر من ارزش خریدن داره
با توجه به این که تا 2 3 ماه دیگه بازی دیندون گردی نمی آد حتما ارزشو داره
@@@@@@@@@@@@@@@@

من از پاساژه مرکز کامپوتر ولیعصر ( میدون ولیعصر) خریدم

بلاخره تو کل کنسول ها من 10هم وتو pc
3وم شدم
2jetnr7.jpg

34t99he.jpg

آقا من این بازی رو گرفتم ولی کرک نشده هستش میشه یه توضیح بدی وقتی رو آیکون بازی کلیک میکنم یه ارور میده .عکس ارور رو اینجا میزارم این برنامه yasu رو کجا باید بریزم این عکس رو نگاه کن .تورو خدا بگو باید چیکار کنم
2lbmer7.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or