کدام region را بخرم ؟

سلام من j اسيا خريدم منتها پك جديدش كه تمام بازيهاي j رو اجرا ميكنه بعضي از بازي هاي u هم اجرا ميكنه البته از j هاي معمولي گرونتره

منم جدیدا j asia گرفتم از کجا بفهمم مثل مال شما هستش و بعضی بازیهای uc رو اجرا می کنه؟

منم جدیدا j asia گرفتم از کجا بفهمم مثل مال شما هستش و بعضی بازیهای uc رو اجرا می کنه؟

یه بازی ucگیر بیار و تست کن
76.gif

جوابش رو هم به من بده
72.gif

البته فکر نمیکنم پک جدیدی در کار باشه:confused:
از همون قدیم هم J بعضی از از بازیهای UC رو اجرا میکرد...

پک جدید که نه ولی این جدید ها برق مستقیم هستن و زیر آداپتورش توشته که 220 تا 240 ساپورت میکنه برای همین برای ایران خیلی خوبه چون برق 220 استفاده میکنیم.

سلام منم اسیا دارن بازی tiger wood uc هم رو کنسولم بازی کردم البته این j های جدید از اون قدیمیا نیستن که بعضی از بازی های j رو اجرا نکنه

سلام منم اسیا دارن بازی tiger wood uc هم رو کنسولم بازی کردم البته این j های جدید از اون قدیمیا نیستن که بعضی از بازی های j رو اجرا نکنه

از کجا دستگاه رو گرفتی؟؟؟ جدی Tiger Wood uc رو اجرا کردی ؟؟؟ چه باحال اگر اینجوری باشه.

آره این 360های جدید j/asia که برقشون 220 هست خیلی ردیفن من دارم تا حالا که باهاش مشکلی نداشتم البته همه 360ها خوبن به جز اون قدیمیا که داغ می کردن و به ندرت بعضیا که واقعا بد شانسیه مثل سوختن gpu دوتا از دوستامون که این مقدار هم تو همه کنسولها طبیعیه

میشه بگید از کجا گرفتی
راستی از کجا میشه فهمید که این ها جی جدیدی هستند(فکر کنم باید جی آسیا نوشته شده باشه)
لطفا بگید چند گرفتید

میشه بگید از کجا گرفتی
راستی از کجا میشه فهمید که این ها جی جدیدی هستند(فکر کنم باید جی آسیا نوشته شده باشه)
لطفا بگید چند گرفتید

فقط از تو جعبه میفهمی چون توش آداپتور 220 داره و سر کابل برقش استاندارد دوشاخه هست.
البته بچه ها میگن [ قدیمی ها روش نوشته only for japan ول من اونا رو ندیدم اگر درست باشه پس جعبه ای که روش اینو ننوشته باشه هم امکان داره NTCS/J آسیایی باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or