کدام region را بخرم ؟

چجوری دلتون میاد یه همچین حرفی بزنید؟:) J به نظر من بهتره ....کلا از این آمریکایی ها بدم میاد...به هیچ دردی نمیخورن:)
J تو پک های اولیش ریموت داره...بعضی بازی های رجیون های دیگه توش اجرا میشه...ارزونتره...دیگه چی میخواهید؟
ای آقاااااا.چه فرق میکنه j و uc هردو 360اند دیگه.تو ای مملکت الکی هر چیزی تقاضاش بره بالا گرونش میکنند.:confused: (مثل اختلاف قیمت در رنگهای ماشین ها و ..... که به نظر من خیلی مسخرستش)

من که رفتم گرفتم . ولی خوب برام فرق هم نمیکنه . فقط یک سوالی دارم . این اداپتور سیاهه رو بدونه هیچ ترانسی باید بزنم به برق ؟
مبارکه:biggrin1:
نه:eek: یه وقت این کارو نکنی که یاور 360 استاد میشه:p
حتما باید یه مبدل 220 به 110 داشته باشی و ترانس 360 رو به اون بزنی;)

یه بار دیگه سوالم رو میپرسم!
یعنی بازی هایی که از این به بعد میان همه free هستن؟

صحبتش هست ولی هنوز قطعی نیست با یه بازی هم نمیشه فهمید به نظر من باید صبر کرد تا 2 3 ماه دیگه که حداقل 8 تا بازی عرضه بشه چون میگم قطعی تایید نشده ولی ما که از خدامونه هرچی زودتر این اتفاق بیوفته

واقعيتش ما ايراني ها بايد از پال استفاده كنيم كه مال اروپاست و برقمون و سيستم تلويزيونمون هم پال هست.(البته الان ديگه همه ي تلويزيون ها قدر به پخش همش هستند)
ولي به لطف وارد كننده ها و قاچاقچيان عزيز و دانلودرهاي گيم عزيز:) مجبوريم از ريجن هاي ديگه استفاده كنيم.
اگه توجه كنين اكثر ps2 هاي موجود پال هستند وسيستم برقشون هم درسته

الان بیشتر 360 هایی که در بازار است چه j چه u بدون ترانس هستند چون آداپتور 220 دارن و نیازی به ترانس نیست و مشکلی هم نداره البته اگر دوست داشته باشید برای اطمینان و برای اینکه اگر یه موقع نوسان برق پیش بیاد و نخواین که به دستگاهتون فشار بیاد میتونید از این ترانس های محافظ استفاده کنید . از این پیشمرگ ها :biggrin1: که خودش رو فدای 360 میکنه .

البته دوستان اگر میشه این بحث ترانس رو دیگه در این بخش ادامه ندین تا بیشتر تمرکزمون روی بحث اصلی باشه و موارد فنی رو در بخش دیگری عنوان کنید.
با تشکر.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or