کدام region را بخرم ؟

j نگیرید به هیچ وجه j نگرید چون jمال ژاپن است و به علت فروش کم xbox در ژاپن بازی رزیدنت5 برای xbox های ژاپنی نمیاد و بازی بزرگی از دست میدید

عزیز من یه ذره به حرفت فکرکن RE5 رو یه شرکت ژاپنی داره میسازه بعد میاد واسه مردم خودش عرضه نمیکنه واسه امریکایی ها و اروپایی ها میده بیرون !!! :confused: اینجوریشو دیگه نشنیده بودیم
بعد گفتیم منبع بده نه اینکه چون یکی از مجله های ایرانی که توش دروغ هم کم نمینویسن رو منبع قرار بدی

یه خبرایی دارم که بهت میگم بازی های پال زیاد میشه(حداقل تو اصفهان)
من برام 360 رو از اسپانیا آوردن اونجاهم فقط پال دارن.اصلا هم از دست پال بودنش ناراضی نیستم.فقط یه بازی نتونستم بازی کنم (بین اونایی که می خواستم)که اونم تا 2 هفته ی دیگه بازی میکنم.

آقا من امروز زنگ زدم تهران كه قيمت UC رو در بيارم ؟
ارزونترين جا 550 بود تازه 600 هم قيمت گرفتم :eek: بابا چه خبره مگه PS3 ميفروشن :mad:
به نظر من خريدن UC كاملا اشتباهه . چون فراواني بازيهاي j به اندازه UC هم هست و ارزش نداره
صرفا بخاطر اينكه يو سي هست بيشتر از صد هزار تومن پول بديم:evil:

سلام من j اسيا خريدم منتها پك جديدش كه تمام بازيهاي j رو اجرا ميكنه بعضي از بازي هاي u هم اجرا ميكنه البته از j هاي معمولي گرونتره

من که uc گرفتم،اون موقع از این تاپیک ها نبود که در مورد ریجون ایکس باکس صحبت کنه،خلاصه زنگ زدیم که تکاوچ و گفتش که ایکس باکس دارم 500 تومان،من هم بدون پرسیدن ریجن رفتم گرفتم:biggrin1: :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or