کدام region را بخرم ؟

از کجا دستگاه رو گرفتی؟؟؟ جدی Tiger Wood uc رو اجرا کردی ؟؟؟ چه باحال اگر اینجوری باشه.

اقا من از پیکسل خریدم اول ندونستم ولی بازی یکی از دوستامو که u بود گرفتم انداختم دیدم کار کرد البته بقیه ی بازیها رو نگاه نکردم ولی همه ی بازیها j بود فقط این بازی نیست(البته ایران download نکردن)

soal

man ye Xbox first generation daram PAL hast as Otrish kharidam. kheli ham asash raziam vali daram miam iran nazaretun chie age tu iran PAL khoob javab nemide va baziash nis haminja befrushamesh , mamnun misham khabar bedin , mamnun
farhad

man ye Xbox first generation daram PAL hast as Otrish kharidam. kheli ham asash raziam vali daram miam iran nazaretun chie age tu iran PAL khoob javab nemide va baziash nis haminja befrushamesh , mamnun misham khabar bedin , mamnun
farhad
سلام
همونجا برو بفروشش که تو ایران هیچ کس pal نمیخره چون بازیهاش کمه!:)

دیگه نمیشه این حرفو زد !!
westgame یه عالمه بازی پال هم داره !
نه آقا شما نفروشی هم مشکلی نداره ! ;)
چیزی که مهمه فقط 1 مغازه این طوری هست و در ضمن الان تو دهن همه ی ملت افتاده پال نگیرین و با این اوصاف اونجا بفروشه بهتره;)

uc بهتره

به نظر من اگه مي خواي 360 بخري يا uc بخر يا j - only for japan فوريه 2006 به بعد بخري بهتره ولي از قديم گفتن هر چقدر پول بدي360 xbox مي خوري!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
جدي نگريد!! منظورم اينكه uc گرون تر از J هستش پس ucبهتره من كه uc رو ترجيح مي دم.:cheesygri

تو ایران هیچی قانون نداره و هرکی هر قیمتی که بخواد میفروشه
49.gif

اون زمان که من میخواستم بگیرو 6 هفته پیش jبا درایوhitachiبود420.000و samsungبود480.000
که هیچ فرقی هم نمیکنه
الان هم الکی دارن قیمت ها رو بالا میدن
69.gif

اگه بالا میدن نخرید
81.gif

uc باj هیچ فرقی نداره مهم این هست که کنسول سالم باشه
(بچه دختر یا پسر فرق نداره مهم این هست که سالم باشه)
39.gif

به نظر من اگه مي خواي 360 بخري يا uc بخر يا j - only for japan فوريه 2006 به بعد بخري بهتره ولي از قديم گفتن هر چقدر پول بدي360 xbox مي خوري!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
جدي نگريد!! منظورم اينكه uc گرون تر از J هستش پس ucبهتره من كه uc رو ترجيح مي دم.:cheesygri

شما که تازه از راه رسیدی این همه اطلاعات رو از کجا آوردی . قبلا در مورد این مسائل با بچه ها زیاد بحث کردیم . بعد اینکه چون u گرون تره دلیل بر بهتر بودنش نیست چون از نظر کیفیتی تمام 360 های موجود در بازار با هم کی هستند .

اون زمان که من میخواستم بگیرو 6 هفته پیش jبا درایوhitachiبود420.000و samsungبود480.000
که هیچ فرقی هم نمیکنه

البته فرق که میکنه:biggrin1: امکانات درایو سامسونگ بیشتره!
در کل نباید قیمتها رو واسه یه درایو این قدر بالا بگن:eek:

هیچ فرقی ندارن یکم فکر کنید مگه میشه Xbox که در آمریکا و کانادا قراره باشه با اونی که در آسیا هست باید فرقی داشته باشه ؟؟؟ چرا از خودتن حرف در میارین.

bebinam yani man moshkel mitoonam baaziha palo gir biaram? ya in ke harmaghazeyi nadare? khob hala 1 soale dige mage gharar nis bazi ha XBOX 360 dige region free beshe?
yani inghadr baazi haa PAL tu iran kame?!?!?
سلام
بازی هاش تو ایران کمه و فقط WESTGAME تعداد بیشتری بازی پال داره که یک مغازه کافی نیست;)
قراری نیست که این طوری بشه و همش شایعه هست و فکر نکنم هم ریجن فری بشه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or