منظورم اینه که وسایل جانبی اون راحت تر گیر میاد
در ضمن بازی های UC بیشتر از J هست یه سر به لیست بازی x360 سایت nextgen بزن
هر بازی که داره حتما نسخه UC اونم هست اما J نه
من چند بار گفتم و باز هم میگم بین یوسی و j هیچ تفاوتی وجود نداره! تنها تفاوتش این هست که بعضی از بازی های j دیر تر از uc وارد میشه( ماکزیمم سه الی چهار هفته) اون هم بعضیاش!
به نظر من این j و uc برنامه هایی که این فروشنده ها در آوردن که قیمت ها رو بالا پائیین کنن. شما برای اینکه مطمئن بشی برو 4 تا مغازه سئوال کن ببین کدوم از بازی ها زیاد تره! ما که فرقی ندیدیم. اتفاقا دیروز پایتخت بودم. از 4 تا مغازه ای که سئوال کردم فقط یک مغازه صوت و تصویر پایتخت بود که فقط نسخه پال رو می فروخت. اگر بتونی رجیون j رو که کنترل داره پیدا کنی شک نکنید و بخرینش!:biggrin1:
دلیلی نداره که اگه یه نفر داره بازی های uc رو می فروشه یعنی همه فروشگاه ها یا فروشنده ها uc می فروشن! در کل که نگاه بکنید می بینید که j از uc سر تره (اونم فقط به خاطر کنترلش که البته توی پک های جدید مثل اینکه نیست)
پس ديدي داري الكي حرف ميزني !
مگه مرز دارم الکی بگم همونطور که دوستمون گفت اگه لایو رو از اول با کشور آمریکا ثبت نام کنی باید از اونجا بگیری
قیمتش که خیلی عالیه حالا چه ریجنی هست؟!سلام
بچه ها یه مغازه توی شیراز داره xbox 360 رو پریمیوم میده 430 هزار تومن
مسگه از دبی میارم اکبند جلو خودت باز میکنم و کپی خورش میکنم
به نظر شما کا رش درسته ؟
سلام. عزیزم به قول دوستان فکر PS3 رو نکن خیلی گرونه X360 رو نگاه از لحاظ قدرت سخت افزاری در اکثر موارد با PS3 برابر ( فقط در Blu -ray و سی پی یو cell برتری داره که به نظر من بلو ری فرمت بازنده ی رقابت فرمت هاست و HD DVD کنسول 360 برنده جنگ فرمت هاست و بلو ری خیلی هم گرونه ) پس چرا X360 نخری این دو کنسول از لحاظ سخت افزاری همونطور که گفتم تقریبا برابر هستند حالا شما وقتی این دو تا برابرند میای گرونتر و بخری یا ارزوتره خب معلومه دیگه کدوم به صرفه تر تازه از لحاظ بازی وکیفیت آنها دیگه نیازی به توضیح نیست همه میدونن که X360 از این لحاظ هم از PS3 برتره و تازه PS3 هیچ بازی نداره که بازیباز رو مجبور به این بکنه که این کنسول رو بخره ولی X360 رو نگاه یه بازی مثل GoW تحمل آدم رو واسه خرید کنسول به زیر صفر میبره !! نه تنها Gow بلکه بازی های دیگری هم هست و تازه کیفیت بازی های مشابه بروی هر دو کنسول نگاه کنید و به امتیاز دهی Game spot توجه کنی در زمینه کیفیت بازی ها هم X360 برتره . این بود یک کمک کوچک به شما تا از سر در گمی در خرید کنسول در بیای .آقا سلام من یک کمک فوری میخوام من الن تو شیراز یک ps3 20 gig 600 'بدون بازی گیرم اومده و همچنین یک 360 (j)که میگه با تبدیل و همه چیز 480 بازی هاش هم 6 تومن اگر میشه لطفا سریع جواب بدین چون میخواهم چهرشنبه شب بخرم بسیار ممنون میشم راستی طرف میگه الان همه دیگه دارن (j) میخرن و ntsc us میگه ارزون تره اگر میشه لطفا زود باشین تا بابام نظرش بر نگشته
سلام. عزیزم به قول دوستان فکر PS3 رو نکن خیلی گرونه X360 رو نگاه از لحاظ قدرت سخت افزاری در اکثر موارد با PS3 برابر ( فقط در Blu -ray و سی پی یو cell برتری داره که به نظر من بلو ری فرمت بازنده ی رقابت فرمت هاست و HD DVD کنسول 360 برنده جنگ فرمت هاست و بلو ری خیلی هم گرونه ) پس چرا X360 نخری این دو کنسول از لحاظ سخت افزاری همونطور که گفتم تقریبا برابر هستند حالا شما وقتی این دو تا برابرند میای گرونتر و بخری یا ارزوتره خب معلومه دیگه کدوم به صرفه تر تازه از لحاظ بازی وکیفیت آنها دیگه نیازی به توضیح نیست همه میدونن که X360 از این لحاظ هم از PS3 برتره و تازه PS3 هیچ بازی نداره که بازیباز رو مجبور به این بکنه که این کنسول رو بخره ولی X360 رو نگاه یه بازی مثل GoW تحمل آدم رو واسه خرید کنسول به زیر صفر میبره !! نه تنها Gow بلکه بازی های دیگری هم هست و تازه کیفیت بازی های مشابه بروی هر دو کنسول نگاه کنید و به امتیاز دهی Game spot توجه کنی در زمینه کیفیت بازی ها هم X360 برتره . این بود یک کمک کوچک به شما تا از سر در گمی در خرید کنسول در بیای .
منم با شما موافقم ولی ps3 هم شاهکار هایی منحصر به فرد خودشو داره مثل:
MGS4
God of War III
Heavenly sword
Final Fantasy XIII
Tekken 6
...