پس چرا تو نیم ساعت داشتی با من راجب کپی خور شدن ps3 و ارزون شدن blue-ray بحث می کردی؟ps3 که کپی خور نشده واسه چیته؟!
کپی هم خور هم بشه واسه چیته؟:biggrin1: اخه بلوری گرونه و باید چند سالی بگزره که شاید تو ایران ارزون بشه...
مطمئنی من رو با کسه دیگه ای اشتباه نگرفتی؟!:biggrin1:پس چرا تو نیم ساعت داشتی با من راجب کپی خور شدن ps3 و ارزون شدن blue-ray بحث می کردی؟
نه عزیز :biggrin1:مطمئنی من رو با کسه دیگه ای اشتباه نگرفتی؟!:biggrin1:
اتفاقا شایع های خیلی قوی هست که احتمالش بیشتر از 1% هست!
الان NTSC-J:هایی که تو بازار هستن کنترل دارن
امکان داره مثلا من ntsc بگیرم ولی تلویزیونم pal باشه و بهش نخوره تلویزیونم پارس گراندیک مدلشم رمیس هست تو دفترچش چیزی در این باره ننوشته
ممنون
یکی به من بگه j بهتره یا uc بازی های کدوم بیشتر گیر میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ راستی ممکنه بعده ها یه بازی بیاد و فقط مال یه رجیون نیاد مثلا re5 واسه j نیاد :cheesygri ؟؟؟؟؟؟؟
همونطوری که دوستان گفتند همه ی بازی ها (تقریبا همه) بر روی همه ی ریجن ها میاد... از این بابت نگران نباشید... اکثر بازی ها j/asia هم روی j اجرا میشه... بازی های خدا هم که بیشترشون free هستند... شما نگران نباش همون j/asia رو بخر حالشو ببر...region ntsc j ba asia j fargh dare?man az hooman asia j begiram nemitonam bazihaye ntsc j mesle blue dragon ro ejra konam?ya inke bazihaye hamo ejra mikonan?
age nemishe man age asia j begiram nemitonam az next gen ke faghat ntsc j dare bazi begiram?
foroshgahe nextgen j asia nadaran?
pas ki bazihaye j asia ro mifroshe?
blue dargon??