کدام region را بخرم ؟

ps3 که کپی خور نشده واسه چیته؟!;)
کپی هم خور هم بشه واسه چیته؟:biggrin1: اخه بلوری گرونه و باید چند سالی بگزره که شاید تو ایران ارزون بشه...
پس چرا تو نیم ساعت داشتی با من راجب کپی خور شدن ps3 و ارزون شدن blue-ray بحث می کردی؟ :) ;)

الان NTSC-J:هایی که تو بازار هستن کنترل دارن
امکان داره مثلا من ntsc بگیرم ولی تلویزیونم pal باشه و بهش نخوره تلویزیونم پارس گراندیک مدلشم رمیس هست تو دفترچش چیزی در این باره ننوشته
ممنون

یکی به من بگه j بهتره یا uc بازی های کدوم بیشتر گیر میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ راستی ممکنه بعده ها یه بازی بیاد و فقط مال یه رجیون نیاد مثلا re5 واسه j نیاد :cheesygri ؟؟؟؟؟؟؟

الان NTSC-J:هایی که تو بازار هستن کنترل دارن
امکان داره مثلا من ntsc بگیرم ولی تلویزیونم pal باشه و بهش نخوره تلویزیونم پارس گراندیک مدلشم رمیس هست تو دفترچش چیزی در این باره ننوشته
ممنون

مال من که نداشت . کنترل میخوای چی کار . کنسولو عشق است :p
من تلوزیونم پال بود وقتی وصل میکردم تصویر سیاه و سفید بود ولی بازم من گرز رو سیاه و سفید بازی کردم و وقتی کابل VGA گرفتم دوباره رفتمش .:laughing:
این مشکلات قابل حله :cool:

یکی به من بگه j بهتره یا uc بازی های کدوم بیشتر گیر میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ راستی ممکنه بعده ها یه بازی بیاد و فقط مال یه رجیون نیاد مثلا re5 واسه j نیاد :cheesygri ؟؟؟؟؟؟؟

هیچ فرقی نمیکنه ولی بازی های J بیشتر و بهتر گیر میاد اگه درایوتم SAM باشه که معرکه هست دیگه .
همه بازی ها هم روی هر دو تا میاد ... مشکلی نیست ...

region ntsc j ba asia j fargh dare?man az hooman asia j begiram nemitonam bazihaye ntsc j mesle blue dragon ro ejra konam?ya inke bazihaye hamo ejra mikonan?
age nemishe man age asia j begiram nemitonam az next gen ke faghat ntsc j dare bazi begiram?

region ntsc j ba asia j fargh dare?man az hooman asia j begiram nemitonam bazihaye ntsc j mesle blue dragon ro ejra konam?ya inke bazihaye hamo ejra mikonan?
age nemishe man age asia j begiram nemitonam az next gen ke faghat ntsc j dare bazi begiram?
همونطوری که دوستان گفتند همه ی بازی ها (تقریبا همه) بر روی همه ی ریجن ها میاد... از این بابت نگران نباشید... اکثر بازی ها j/asia هم روی j اجرا میشه... بازی های خدا هم که بیشترشون free هستند... شما نگران نباش همون j/asia رو بخر حالشو ببر... ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or