کدام region را بخرم ؟

بله منم موافقم که در شرایط فعلی هیچ فرقی نداره فقط دوستانی که میخوان بخرن حواسشون باشه که یه موقع یه فروشنده اومد گفت J تمام بازیها رو اجرا میکنه یا برعکس uc پس بیا این کنسول رو بخر به نظر من همون موقع از اون مغازه بیاین بیرون چون اگه یه فروشنده ریگی تو کفشش نباشه واقعیت رو بهتون میگه

بله منم موافقم که در شرایط فعلی هیچ فرقی نداره فقط دوستانی که میخوان بخرن حواسشون باشه که یه موقع یه فروشنده اومد گفت J تمام بازیها رو اجرا میکنه یا برعکس uc پس بیا این کنسول رو بخر به نظر من همون موقع از اون مغازه بیاین بیرون چون اگه یه فروشنده ریگی تو کفشش نباشه واقعیت رو بهتون میگه

اگه یه ریگی تو کفشش بود بزن شیشه های مغازه رو بیر پایین
2 تا هم 360 ور دار بیا بیرون یکی (جی) یکی هم (یو سی)

اگه یارو گنده منده بود چی کار کنم؟؟
اگه بچه تهرانی میتونی بیای باهم میریم
اگه هم بچه شهرستانی بازم بیا باهم میریم
شما میری تو مغازه (مصلا فروشگاه شادی ) به بهنام میگی آقا کفشتو در بیار بعد در میاده تو کفش رو میبینی اگه سنگ بود 2 تا کنسول 360 ور میداره میای بیرون
اگه اون پسره که dvdمیفروشه شاخ شد (که یبار برامن شاخ شد بود)من رو صدا میکنی میان تو
اول با قمه خودمو میزنم بعد اون پسررو بعد اون یکی پسره عرفان میاد از بالا پایین میگه احسان چرا ناراحت شدی ییواره 2 تا ps3بهمون میده به همین سادگی

اگه یه ریگی تو کفشش بود بزن شیشه های مغازه رو بیر پایین
2 تا هم 360 ور دار بیا بیرون یکی (جی) یکی هم (یو سی)

از این برنام ها داشتین به ما هم بگید البته فرقی نداره j براداری یا U چون فرقی ندارن کالا بحث ما در این مورد بود :biggrin1:

اره فرقی نمیکنه فقط باید 360 باشه :biggrin1:
تو ژاپن یکیps3دزدیده بودش
35.gif

ردش رو میگیرن میرن در خونش 10 تا پلیس انگار میخوان قاتل بگیرن :biggrin1:
یارو مقاومت نشون میده و سگشم به پلیس ها حمله میکنه سگرو میکشن و به یارو دزده رو هم با تیر میزنن و بعد به دلیل خون ریزی میمیره :(
سگه بهتره یا ps3 یا 360؟؟؟؟؟
من که میگم اگه دزدی باشه همش خوبه اینجوری هم ps3و360 ییواره بدست میاری:cool:

آخرین ویرایش:
بچه ها اگه از بازی های که ژاپنی ها زیاد بهشون علاقه دارن خوشتون میاد ( مثل من ) ، ریسک نکین و J بگیرین جون مایکروسافت قراره بیش از 50 عنوان بازی رو فقط مختص ژاپن عرضه کنه! یعنی J !!!!! و شاید این بازی ها رو مایکروسافت Free نکنه پس ریسک نکنید!

من این مطالب رو قبلا هم گفته بودم ( یک جای دیگه ) !! فقط خواستم یادآوری بشه!

j نگیرید به هیچ وجه j نگرید چون jمال ژاپن است و به علت فروش کم xbox در ژاپن بازی رزیدنت5 برای xbox های ژاپنی نمیاد و بازی بزرگی از دست میدید

j نگیرید به هیچ وجه j نگرید چون jمال ژاپن است و به علت فروش کم xbox در ژاپن بازی رزیدنت5 برای xbox های ژاپنی نمیاد و بازی بزرگی از دست میدید

مایکروسافت برای اینکه فروش کنسولش رو ببره بالا حتما تمام بازی هاش رو از جمله RE5 برای ژاپن عرضه می کنه!
و در ضمن بازی ها قراره Free بشن ، در مورد بازی های ژاپنی هم گفتیم اگه کسی خوشش میاد ریسک نکنه و بره J بخره!!!

اگر یکم فکر کنی همچین چیزی امکان نداره چون مگه میشه ژاپنی ها resident بازی نکنند. باز یکی از UC دار ها اومد از این حرف ها زد بعدش اگر بازها free بشن که فرقی نمیکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or