من اصلا چیزی از نسخه دوم گفتم؟ نسخه اول به اندازه کافی عظیم بود که با 5 نسخه TES و داستان پردازیش مقایسه بشه. عظیم تر و بهتر نباشه ضعیف تر و کوچیک تر هم نیستمتاسفانه Bioware خیلی خراب کرد نسخهی 2وم رو. نسخهی اول یک سری اطلاعات از یک Universe فوقالعاده داد (ولی دیگه مقایسه با TES بعد از 5 نسخه داستانپردازی 2 حالت داره : 1. فیلم هندی دیدی؟:biggrin1: 2.آمیتا پاچه هم توش بود؟:biggrin1 ولی نسخهی دوم به صورت کاملا عجیب، وقتی Codexهاش رو میخوندم نصفش همون اطلاعات نسخهی اول بود!
از کجای گیم پلی "نقش آفرینی خفن" (Air Quote :d) اسکایریم بگم؟ از Skill Tree نا کار آمد و نا موثر تو گیم پلی اش بگم؟ به شخصه اصلا تو Skill Tree ـه اسکایریم وقتمو تلف نکردم (محض خرج Perk، به صورت random چارتا Skill لول آپ کردیم )، اما آلدویین رو به طرزی کشتم که اون سه تا جنگجوی همراهم فکشون از Sovngard سقوط کرد رسید به Whiterunهمون فن پنهان بهتره :biggrin1:
از نابودی علنی سیستم کلاس ها بگم؟ یعنی چی که کلاس ها پخش شدن تو Skill Tree و هر نژاد در واقع یه نوع کلاس به حساب میاد؟ ME1&2 حداقل تو این موارد بهتر و نقش آفرینی تر بودن!
@kaizershauze
بزرگی میگه که :arrowd:
چطور اون موقع خوب بود!؟:biggrin1:
الان اون چه ربطی به موضوع داره؟ من خیلی هم از اسکایریم لذت بردم، اما اینکه بگیم اسکایریم از نظر نقش آفرینی از DA و ME1&2 بهتره دیگه خیلی ظلمه!
پ.ن: From Software رو فراموش کردیم؟
پ.ن2: من رفتم بکپم