کدام یک برترین سازنده RPG غربی هست؟؟؟

کدام یک برترین سازنده RPG غربی هست؟؟؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    146
Eru Ilúvatar ضربه فنی شدی عـــــــــامو ;;) >:d
با این منطقی که شماها دارین صرفا میشه مثل تاپیک فوتبال کل کل کرد، نه اینکه بحث منطقی شکل بگیره :دی مثلا کامنت قبلی آرش:
داستان بدون پایان شد داستان؟
تو بحث داستان بازی Rpg هدف لذت بردن از پایان داستان/مقصد نیست
!!!!
==
ضمن اینکه مقایسه Dragon Age: Origins با فلان بازی از نظر عناصر نقش آفرینی، به نظر من توهین به Origins هست (همون بحث کل کل :دی)

الان مثلا داستان ME با DA (در کل و ماهیت) چه فرقی با هم دارن که اینقدر روش مانور میدی؟! خلاصه داستانشون اینکه یه تیم برا خودت جمع کن برو به جنگ پلیدی‌ها :d سیو ایمپورت کن، کاراکترت رو بکشون بیار آخر ME3 یه بچه جقله بیلاخ نشونت بده :| این شد داستان؟!:| این شد پایان؟!:| داستان بدون پایان شد داستان؟!:d
الان داستان Skyrim فوق خفن بود؟! :دی داستان کل سرزمین تامریل رو کاری ندارم (اونم کلا با داستان دنیای DA قابل مقایسه نیست ;;) :d) اما داستان Skyrim خداییش چی داشت؟ :دی
البته این صحبتا مربوط به بازی‌های Rpg میشه، نه سری ME که این قسمت‌هاش محدود به غذا دادن به ماهی‌ها یا همjنس بازی با نژادهای عجیبالخقه کهکشان میشه:d داستان اسکایریم هیچ مشکلی نداره:d همه چیش سره جاشه، پاشم از گلیمش دراز تر نکرده که مجبور بشه برا پایان بازیش گند بزنه به همه چی:|:d
/:) :دی هرچی باشه ME1&2 از اسکایریم نقش آفرینی تر هستن! :دی شاید نقش آفرینی ME2 پیرو نقش آفرینی های "هلو برو تو گلو" (:دی) باشه که می تونستی بدی خودش برات lvl up کنه و اینا، اما حداقل از Skyrim بهتر بود! یوخده xp گرفتن و چارتا Potion خوردن که نمیشه نقش آفرینی ;;) والا! :دی
در ضمن، حالا یه شماره پایان ضایع داشت! :| :دی پایان فوق العاده ME2 رو که یادتون نرفته که؟!;;) :دی

پ.ن:در عظمت بتزدا شکی نیست، بحث من سر مقایسه اسکایریم با ME و DA بود :دی
پ.ن2: فن پنهان Bioware بیدار می شود :دی

چقدر ME Fan داریم اینجا نمیدونستم
قبلا توی یک فروم دیگه از 1ME طرفداری کردم ، بن شدم (جزئیات قضیه بماند )

البته اضافه کنم من هم تا حدودی قبول دارم اسکایریم داستان فوق خفنی نداشت اما بیشتر داستان این بازی مربوط به lore هست.
فرض کنید در کنار صدای ترق تروق هیزم نشسته اید و به یک موسیقی آرام گوشی می کنید و هم زمان تاریخچه ی پیمان سفید - طلایی رو می خونید
به شخصه بیشتر مجذوب فضای بازی های Bethesda میشم

مثلا کامنت قبلی آرش:
داستان بدون پایان شد داستان؟
این حرفش رو که باید با طلا نوشت:دی
الان داستان Skyrim فوق خفن بود؟! :دی
بزرگی میگه که :arrowd:
Norse Mythology + Skyrim As A Course = The Ultimate Dream of Every Gamer!

:d
اساطیر نورس و اسکاندیناوی جزو غنی ترین و قدیمی ترین افسانه های جهان هستن. واقعا هم شیرین و جذاب ـن! هر کی داستان ها و اساطیر نورس رو نمی شناسه بهش پیشنهاد می کنم بره داستان هاشونو بخونه! :biggrin1: اینم برای اطلاعات بیشتر! :

Norse mythology - Wikipedia, the free encyclopedia

Celts - Wikipedia, the free encyclopedia

Scandinavian folklore - Wikipedia, the free encyclopedia

خلاقیت مردمان شون بسی بالا بوده!:biggrin1:
چطور اون موقع خوب بود!؟:دی :-"
هرچی باشه ME1&2 از اسکایریم نقش آفرینی تر هستن!
biggrin1.gif
فک کنم
gallery_298_17_3897.gif
هستم
th

پ.ن2: فن پنهان Bioware بیدار می شود
biggrin1.gif
میخوابونیمشون
yahoo_19.gif

آخرین ویرایش:
@ Eru Ilúvatar
:|
خب معلومه وقتی جمله رو از تار و پود متن میکشی بیرون معنی‌ای میده که نویسنده دنبالش نیست :| ولی هنوز سره حرفم هستم، هر دوتاش! :|

یکی مثل من هیچوقت Fast Travel نمیکنه و قدم زنان تا مقصد میره و بین راه هم چند جا استراحت میکنه و ماموریت فرعی انجام میده.

اوه اوه!! من همچین کاری کردم، 160 ساعت رفتم تو بازی یک دونه کوئست اصلی هم حل نکردم :دی از این کارا تو Skyrim جواب نمیده:دی ماموریت‌های فرعی رو میری آخر سر از یکجا در میای، اونجا باز یک ماموریت دیگه میری و ... همینجوری میره تا 200 - 300 ساعت بازی :دی

(اونم کلا با داستان دنیای DA قابل مقایسه نیست ;;) :d)

متاسفانه Bioware خیلی خراب کرد نسخه‌ی 2وم رو. نسخه‌ی اول یک سری اطلاعات از یک Universe فوق‌العاده داد (ولی دیگه مقایسه با TES بعد از 5 نسخه‌ داستا‌ن‌پردازی 2 حالت داره : 1. فیلم هندی دیدی؟:دی 2.آمیتا پاچه هم توش بود؟:دی) ولی نسخه‌ی دوم به صورت کاملا عجیب، وقتی Codexهاش رو میخوندم نصفش همون اطلاعات نسخه‌ی اول بود!

هرچی باشه ME1&2 از اسکایریم نقش آفرینی تر هستن! :biggrin1: شاید نقش آفرینی ME2 پیرو نقش آفرینی های "هلو برو تو گلو" (:biggrin1:) باشه که می تونستی بدی خودش برات lvl up کنه و اینا، اما حداقل از Skyrim بهتر بود! یوخده xp گرفتن و چارتا Potion خوردن که نمیشه نقش آفرینی ;;) والا! :biggrin1:

همون فن پنهان بهتره :دی

Skyrim رو کاری ندارم، اون موقع که Morrowind عناصر نقش آفرینیش و اصلا مکانیزم های گیم پلی ـش از شدت پیچیدگی باید ساعت ها باهاش کلنجار می رفتی، تا بیاد دستت کجا بودید که الان دراگون ایج شد واسه ما نماد عناصر نقش آفرینی:دی؟!
کار داره بقیه استدیوها به Bethesda برسن تو این ژانر، در واقع Bethesda has CLASS.
بایوویر هم برای من به خاطر شبهای نور وینتر شدیدا محترمه توی ژانر نقش آفرینی؛ از دراگون ایج خوشم نمیآد و مسفکت هم (با این که علاشقشم) و نقش آفرینی هم هست، اما بیشتر یه شوتر سوم شخص با المانهای نقش آفرینیه تا یه نقش آفرینی خالص.

Skyrim رو کاری ندارم، اون موقع که Morrowind عناصر نقش آفرینیش و اصلا مکانیزم های گیم پلی ـش از شدت پیچیدگی باید ساعت ها باهاش کلنجار می رفتی، تا بیاد دستت کجا بودید که الان دراگون ایج شد واسه ما نماد عناصر نقش آفرینی:دی؟!
کار داره بقیه استدیوها به Bethesda برسن تو این ژانر، در واقع Bethesda has CLASS.
بایوویر هم برای من به خاطر شبهای نور وینتر شدیدا محترمه توی ژانر نقش آفرینی؛ از دراگون ایج خوشم نمیآد و مسفکت هم (با این که علاشقشم) و نقش آفرینی هم هست، اما بیشتر یه شوتر سوم شخص با المانهای نقش آفرینیه تا یه نقش آفرینی خالص.
بحث واسه این نسل و خصوصا Skyrim هست :دی وگرنه میخوای بری به گذشته های دور بهتره یه سری هم به Baldur's Gate و Neverwinter Nights (خودت اشاره کردی) و اینا بزنی :دی راستی اینو هم بگم که من خودم Skyrim رو نزدیک 80 ساعت بازی کردم و خیلی هم خوشم اومد ولی دلیل نمیشه به خاطرش داستان ME زیر سوال بره (حالا ربط این دو تا چی بود که بحث به اینجا رسید من خودم هم متوجه نشدم :دی)، Dragon Age: Origins هم از نظر عناصر نقش آفرینی بهتر از Skyrim هست، نظر شخصی هم نیست :دی

آخرین ویرایش:
من خودم Skyrim رو نزدیک 80 ساعت بازی کردم و خیلی هم خوشم اومد ولی دلیل نمیشه به خاطرش داستان ME زیر سوال بره

کی این رو گفته !؟ ؟! ؟! ؟!:| :| :| :| از کجا یه همچین نتیجه ای استخراج کردی!؟ :-/

من بخاطر Skyrim به داستان ME گیر دادم !؟ :| اصلاً قد و اندازه این 2 تا مگه با هم برابره که من بخوام بکوبم تو سر ME که Skyrim بالاتر قرار بگیره!؟ ME چارپایه هم بگذار زیر پاش به Skyrim نمیرسه ;;)
پ.ن:
m89sv0dmtpnchthk007_thumb.jpg

ممد شبهای نوروینتر که خیلی اکشن ـه اتفاقا:دی! این اصلا بد نیستا، بالاخره هر کی با یک دید بازی می سازه و قرار نیست همه مثل هم بازی بسازن که! اما از نظر این که کدوم پچیده تره(فعلا کل کل سر اینه گویا!:دی) به نظرم Morrowind خیلی وحشتناکه. حد اقل برای من بود چون سنم یه مقدار کم بود.
جاداره یادی هم از بهترین RPG نسل (اصلا من نگوشییشنی ندارم سر این و حرفم فکت مطلقه!:دی) Dark Souls بکنیم که یه ژاپنی رو دست هر چی غربی زده و فهمونده دود ازکنده بلند می شه:> ...

آخرین ویرایش:
کی این رو گفته !؟ ؟! ؟! ؟!:| :| :| :|
پس 4 صفحه هست داریم در مورد چی بحث میکنیم؟ :-/
من بخاطر Skyrim به داستان ME گیر دادم !؟ :| اصلاً قد و اندازه این 2 تا مگه با هم برابره که من بخوام بکوبم تو سر ME که Skyrim بالاتر قرار بگیره!؟ ME چارپایه هم بگذار زیر پاش به Skyrim نمیرسه ;;)
آره باگ های Skyrim اینقدر عظیم هستن که کل سری ME رو یه جا می بلعه ;;)

پ.ن: اینم بحث منطقی 8-| :دی
ممد شبهای نوروینتر که خیلی اکشن ـه اتفاقا
biggrin1.gif
! این اصلا بد نیستا، بالاخره هر کی با یک دید بازی می سازه و قرار نیست همه مثل هم بازی بسازن که! اما از نظر این که کدوم پچیده تره(فعلا کل کل سر اینه گویا!
biggrin1.gif
) به نظرم Morrowind خیلی وحشتناکه. حد اقل برای من بود چون سنم یه مقدار کم بود.
جاداره یادی هم از بهترین RPG نسل (اصلا من نگوشییشنی ندارم سر این و حرفم فکت مطلقه!
biggrin1.gif
) Dark Souls بکنیم که یه ژاپنی رو دست هر چی غربی زده و فهمونده دود ازکنده بلند می شه:-> ...
گفتم که من صرفا در مورد این نسل صحبت کردم وگرنه بخواد بریم سال های قبل که پای کلی بازی و استودیو وسط میاد (و البته سال های خیلی دور هم کلی RPG عالی وجود داشته که دوستان باتجربه باید در موردشون نظر بدن) :دی ولی مثلا دوستان میگن بازی های Bethesda چون خیلی عظیمه پس قطعا بهتره در حالیکه خودت میدونی مدل بازی های BioWare چطوری هست. در ضمن من مشکلی با این ندارم که بازی های Bethesda یا هر RPG ساز دیگه ای بالاتر از بازی های BioWare قرار بگیرن ولی وقتی بعضی واضحات مثل داستان ME (احتمالا به خاطر پایان ME3) زیر سوال میره، دیگه بحث از حالت منطقی خودش خارج میشه :دی

آخرین ویرایش:
پس 4 صفحه هست داریم در مورد چی بحث میکنیم؟ :-/

آره باگ های Skyrim اینقدر عظیم هستن که کل سری ME رو یه جا می بلعه ;;)

پ.ن: اینم بحث منطقی 8-| :دی
یعنی من به ME گیر دادم که Skyrim رو ببرم بالا دیگه ، باشه :) این اولین جاییه که به ME این گیر داده میشه

ج.پ.ن:عجب،اون کی بود که گفت بحث منطقی نمیخواد تیریپ تاپیک فوتبال بریم جلو!؟
yahoo_29.gif
حتماً این منم

یعنی من به ME گیر دادم که Skyrim رو ببرم بالا دیگه ، باشه :) این اولین جاییه که به ME این گیر داده میشه

ج.پ.ن:عجب،اون کی بود که گفت بحث منطقی نمیخواد تیریپ تاپیک فوتبال بریم جلو!؟ 8-|حتماً این منم
مگه گفتم تو گیر دادی؟ کل تاپیک 4 صفحه هست، برو هر 4 صفحه رو بخون ببین قضیه چی بوده :دی در ضمن من کجا گفتم بحث منطقی نمیخواد؟ :-o گفتم با این منطقی که تو کامنت های علیه ME وجود داره اصلا نمیشه بحث کرد، جدا این دو تا حرف چه شباهتی با هم دارن؟

قبل اون ابر شاهکاری به نام Baldurs Gate از همین Bioware اومده بود که تا همین الانم هنوز بازی‌ای تو المان‌های RPG بهش نرسیده

مگه گفتم تو گیر دادی؟ کل تاپیک 4 صفحه هست، برو هر 4 صفحه رو بخون ببین قضیه چی بوده :دی در ضمن من کجا گفتم بحث منطقی نمیخواد؟ :-o گفتم با این منطقی که تو کامنت های علیه ME وجود داره اصلا نمیشه بحث کرد، جدا این دو تا حرف چه شباهتی با هم دارن؟
من خط به خط رو خوندم ;;)
نه نگفتی ولی این بحث رو من شروع کردم
باز هم میگم اصلاً بحث بالا بردن Skyrim نیست
1)Skyrim به این جلف بازی ها احتیاجی نداره :>
2)گیر به ME وارده نمیخوای قبول کنی فقط 8-|
با این منطقی که شماها دارین صرفا میشه مثل تاپیک فوتبال کل کل کرد
/:)
پ.ن:کوشی مرتضی !؟ لایکت هست خودت نیستی :-" :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن