Red V
کاربر سایت
این محمد اِرو همه رو از راه به در کرده حتی ماکروفن ها رو
GeoW
منبع : بازیسنتر | مقالهها | مقالههای ویژه | بودن یا نبودن: بررسی حضور در بازی هاسبک RPG می تواند خانه ی خوبی برای حضور در یک دنیا باشد ولی بسیاری از بازی های هستند که واقعا عبارت Role Playing را از ماهیت خود حذف کرده اند و خلاصه شده اند به ارتقاء شخصیت وشمیر و زره. البته این مسائل به خودی خود یکی از عوامل موثر در هرچه قوی تر کردن حس رابطه هستند ولی تعریف "نقش آفرینی" در بازی ها خیلی فراتر از این موارد می رود. به طور مثال بیایم نگاهی کنیم به یکی از مراحل فرعی Fallout 3. در یکی از مراحل این بازی شما می توانستید به یک دانشمند کمک کنید که دارویی برای درمان بیماری های رادیواکتیویته بر آب آشامیدنی بسازد ولی این موضوع نیازمند آزمایش روی انسان است پس دانشمند از شما درخواست می کند که تا می توانید آب و بعضی خوراکی های دیگری که رادیواکتیو در آن قرار دارد بنوشید و بخورید و در عوض ممکن است درمانی برای آنها پیدا کنید که در طول بازی از این پس تمام خوراکی ها بتوانند مفید باشند، ولی اگر نتیجه آزمایش اینطور نباشد چه خواهد شد ؟ بازی با یک ماموریت فرعی ساده شما را در موقعیتی قرار می دهد که واقعا خود را به عنوان علت و بازی و نتیجه تصمیم شما را به عنوان معلول قبول می کنید. من حاضر شدم که به دانشمند کمک کنم ولی نتیجه آزمایش موفقیت آمیز نبود، بارها و بارها تلاش کردم و به نظر می رسید که آزمایش با شکست رو به رو شده است ولی در لحظه آخر بالاخره درمان پیدا شد و توانستم نفسی راحت بکشم! شما می توانستید پس از مشاهده عدم پیشرفت در پروسه به طور کلی از آزمایش کناره گیری کنید ولی من تا آخر ایستادم و به دانشمند کمک کردم. جدا از زیبایی این ماموریت فرعی وقتی با دید کلی تری به این موضوع نگاه می کنیم می بینیم که در دنیای Fallout چقدر جزئیات می تواند وجود داشته باشد که ما از آن خبر نداریم و چقدر می توانند تاثیری بزرگ بر کلیت ساختار بازی داشته باشند، وقتی به احتمالات نگاه می کنید به یاد دنیای واقعی می افتید، جایی که هرچیزی امکان پذیر است، جایی که اجزا، کل را می سازند. گستره ی این موضوع در Elder Scrolls V: Skyrim وسیع تر می رود و ما حتی می توانیم از این بازی به عنوان یک شبیه ساز زندگی یاد کنیم!
نمودی اقا:dاین ME اگه من بفهمم چی داره که جون ها عاشقشن
1)این بازی برای من تو لیست Most Overrated Video Games in History تو رتبه ی دوم/سوم قرار داره !!جالبه اون یکی بازی هم که نمیدونم این رو بالاش بگذارم یا زیرش یه متای 96 دارهنمودی اقا:d
یک کلام بگو خو خوشم نیومد از این بازی:d چرا می پیچونی؟ همین طور که برای یه سری مثل من بهترین franchise نسل ـه, برای تو هم ننگ BW ـه:d دیگه نمی دونم چرا این همه گیر دادی به این بدبخت؟:d
دقیقا از چی ME خوشت نیومد؟شاید از دسته ای هستی که عاشق ME1 شدی ولی بخاطر بیش از حد اکشن شدن بازی های بدی زده شدیاز این سری, شاید از همون اول خوشت نیومده از این سری یا ...
گه بگd موشکلت دقیق چیه با ME شاید تونستیم وارد راه مستقیمت کنیم :d
بحث و دعوا اینا رو تو همین تاپیک بکن, اصلا برای همینه :d
من درست نمیدونم اما فکر کنم به دلیل حجم بسیار بسیار بالای Contentــیی که تو بازی هاشون گنجوندن اگر بخوان یه گرافیک تکنیکی خیلی خفن هم بزنن تنگش وحشتناک دیگه بازی سنگین میشهاین Bethesda رو هم دوست دارم بازی هاش رو, فقط به دلایل نامعلومی از نظر تکنیکی بسیار ضعیفن!ولی خب من کلا بازی های BW رو ترجیح می دم.
1- یه بازی هم هست که متاش 94 ـه و همین شرایط رو برای من داره، الان من باید بگم اون بازی خوبی نیست؟1)این بازی برای من تو لیست Most Overrated Games in History تو رتبه ی دوم/سوم قرار داره !!جالبه اون یکی بازی هم که نمیدونم این رو بالاش بگذارم یا زیرش یه متای 96 داره
2)اسمش RPGـه اما عمق RPGــییش قدر CoD:BO ــه
3)بازی شخصیت پردازیش عالیه ، داستانش خیلی خوبه،گیم پلی و شوترش و این ها هم عالین!قشنگ یه TPS ـــه بینظیره! ولی تا شماره ی 3 لوت نداره!پرونده ی یه 3 گانه ی بزرگ رو به زشت ترین و احمقانه ترین حالت ممکن بستن،lvl up رسماً تو این بازی معایی نداره و تنها چیزهایی که از دنیا RPG داره اون تصمیم گیری هاست که به غیر از آخر ME 2 من هیچ جا تفاوت خیلی محسوسی ندیدم داشته باشه!+کارما و روابط رو خوب در آوردن
4)محیط های به شدت خطی و به شدت کوچیک و محدودی داره
تو شماره 3 که فقط یه Citadel بود میشد رفت
5)بازی به غیر از داستان و کاراکتر و این حرف ها ! چیز جدیدی معرفی میکنه!؟ منظورم اینه که نوآوری داره!؟
1)بایدی نیست باش حال نکنی و چیزی نداشته باشه میتونی بگی MGS 4 هم Overratedــه خداییش قبول نداری ME2 یه بازی Overrated هست دیگه!؟ ~x(1- یه بازی هم هست که متاش 94 ـه و همین شرایط رو برای من داره، الان من باید بگم اون بازی خوبی نیست؟
2- Action RPG حالا خوب یا بد BioWare تصمیم گرفت سری ME رو تو این راه پیش ببره، RPG دوست داری برو Dragon Age: Origins بازی کن و لذت ببر
3- بازی یه دنیای عظیم داره که به راحتی با StarWars رقابت میکنه، چیزی که تا حالا نمونش تو دنیای بازی خیلی کم بوده. این چیزی که من گفتم یه دستاورد خیلی بزرگه و به راحتی نمیشه زیر سوال بردش
4 و 5- بی خیال دیگه بحث اینکه از یه بازی خوشمون نیاد یه چیزه، اینکه بیایم ازش ایراد الکی بگیریم یه چیز دیگه. نوآوری؟
پ.ن: بهت توصیه میکنم Art of Mass Effect رو بخونی تا متوجه بشی BioWare دقیقا چی خلق کرده، آره قربونش
نه قبول ندارم، خیلی های دیگه هم قبول ندارن.1)بایدی نیست باش حال نکنی و چیزی نداشته باشه میتونی بگی MGS 4 هم Overratedــه خداییش قبول نداری ME2 یه بازی Overrated هست دیگه!؟ ~x(
2)Deus Ex : HR هم یه بازی Action RPGــه اون هم محیط هاش کوچیکن ولی خطی !؟
3)ربطش به 3 ــه من چی بود!؟!! مه خداییش خودت بگو چه ربطی داشت!؟
4)محیط هاش خطی و کوچیک نیستن پس
5)تو که جوابش رو تو 3 دادی اتفاقاً از همین نوآوری میشه بر علیه اتون استفاده کرد،یه پلات کلی رو بایوور جای دیگه ای خلق کرد و بعد کلونی از اون رو آورد برای ME
من تو زندگیم کارهای مهمتری هم دارم
که انجامشون نمیدم
دِ اشتباهت همینجاست !!! گفتم بازی یا RPGنه قبول ندارم، خیلی های دیگه هم قبول ندارن.
Why Mass Effect 2 is one of the greatest games ever made | GamesRadar
بقیه جواب ها رو هم تو کامنت قبلی دادم، در ضمن فهمیدم بازی کوچک و خطی (!!!) بازی بدی هست :biggrin1:
من درست نمیدونم اما فکر کنم به دلیل حجم بسیار بسیار بالای Contentــیی که تو بازی هاشون گنجوندن اگر بخوان یه گرافیک تکنیکی خیلی خفن هم بزنن تنگش وحشتناک دیگه بازی سنگین میشه:biggrin1::-o:-b
پ.ن:چرا هر موقع من به ME گیر میدم سر و کله ات پیدا میشه آخه!؟