!AtMoSpHeRe
کاربر سایت
من صحبتهام کاملا درست و بجا بود.و فکر نميکنم جايي از صحبتهام نقص داشته باشه.نوشته شده توسط shervinrs:من بودم پستم رو يك ويرايش حسابي مي كردم. ايشون ارتباطي با قرعه كشي PG نداشتند و تا جايي كه مي دونم يكي از نويسندگان بازي رايانه هستند. مجله بازيكده مدت هاست كه تعطيل شده و ... همين.
نکنه فکر کردي حالا چون ايشون مجله نويس هستند بايد بيان اينجا هر چي که دلشون خواست بگن ! ايشون که به قول خودش فکر میکنن شخص مهمي هستن واسه جامعه و اگه نباشن شرکتهاي بازيسازي تعطيل ميشن
ايشون مدير انجمن پرشين گيمرز بودن و من خودم اونجا شاهد بودم که ايشون قول و قرار غير مستقيم ميداد به بقيه مديرها که بيان پيغامشون رو اونجا مطرح کنن.دوستاني که اونجا هستند از اين موضوع خبر دارن و لازم هم نيست که من بيام اون قضيه رو ثابت کنم چون هيچ ارزشي واسه من نداره اين بحث و از اون مهمتر هيچ ربطي به اينجا نداره و اصلا هم بجا نيست که اين بحث ادامه پيدا کنه.(چون خودم از سير تا پياز اون موضوع خبردار هستم)
نام کاربري ايشون هم فقط يک نفر توي دنيا پيدا ميشه که اين اسم داشته باشه و اونم خود شخص خودشون هستند.
يه مدت توي پرشين گيمرز فعاليت داشتن و بعد از يک مدت از مديريت برکنار شد و رفت توي بازيکده فعاليت کرد و حالا هم که بازيکده تعطيل شده اومده اينجا ! (من خودم توي بازيکده عضو نيستم ولي بعضي اوقات که قبلا ها ميرفتم اونجا ايشون رو اونجا ميديدم.)
ببين آخرش هميني که ميگم ميشه...بهتر نيست شما به اين توجه داشته باشين که PS3 هنوز عرضه نشده اما 360 چند ماه که عرضه شده.بهتره تعداد بازي هاي PS3 رو با تعداد بازيهاي 360 توي همين موقع ها يعني 4 يا 5 ماه قبل از عرضه مقايسه کنيد
از تاخير 12 ماهه سوني نميشه سر پوشي کرد.و همين تاخير ها باعث ميشه که بازي کمتر واسش ساخته بشه و در کل بازيهاي کمتري نسبت به 360 داشته باشه.
اگه الان 360 288 عنوان داره و پي اس 3 169 تا...مطمعنا تا 1 سال آينده تعداد بازيهاي 360 دوبرابر از الان ميشه و P$3 هم دوبرابر ميشه ! اين يعني اينکه اگه سوني خودش رو آب و گلم که بزنه تا 10 ساله ديگه ام نميتونه تعداد بازيهاش رو به 360 برسونه.
خيلي دلم ميخواد بدونم اگه متال گير 4 نبود شماها الان کجا بوديد و چي داشتيد بگيد واسه گفتن و چجوري ميخواستيد از کنسولتون دفاع کنيد !نه ميدونم بي چي 360 مي نازي که به من که عمرمو با پلي استيشن و ايکس باکس گزروندم ميگي که پشيمون ميشم
اينجور که شماها ميگيد کل کنسول PS3 يه طرف...متال گير 4 يه طرف...يعني اگه اين بازي نبود ديگه اين کنسول واسه نگاه کردن خالي هم خوب نبود ! (اينجور که شماها ميگيد !)
ببين, اينهمه دليل و مدرک واستون آورديم, بازم ميگيد کمه !! اگه لينک هم بزاريم بازم يه چيزي داريد دارید بگید !شما هم هر چي مي خواي بشين حساب کن 22 پنج تا از 17 بيشتره يا 30 ده تا از 40 کمتره واسه اينجور حسابها وقت و حوصله دارين ولي ذر جواب اون دوستي که ليست ولينک خواستن بيکار نبو دنتون و نداشتن حوصله رو بهونه ميکنيد

ولی خوشبختانه ما طرفدارای سابق سونی جزو اون گروه نیستیم ما دنبال بازی خوب هستیم