کدام کنسول نسل جدید؟

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام کنسول را انتخاب می کنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    433
نوشته شده توسط Ali_Amini:
اگه شما اینقدر اسم دعوا و این چیزا وسط نکشی,این تاپیک اسم دعوا هم توش نمیاد...
دعوا کجا بود ؟ من که تا حالا چیزی ندیدم ! اونی که شما میگی دعوا اون در اصل بحثه...که بحث کردن هم خیلی فرق میکنه با دعوا !! و خیلی طبیعیه که بحث بعضی اوقات سبک و سنگین میشه.
شما اگه میشه اینقدر نگو دعوا.اگه یه کاربر تازه بیاد اینجا چی فکر میکنه ؟؟؟

.
ممنون
من خودم اینجا خیلی کاربر پرسابقه ای نیستم
در ضمن من این رو نگفتم دعوا اون متال گیر اسپلینتر سل رو گفتم دعوا که چیز کاملا بیخودی هستش(خیلی ها تو این دعوا شرکت کردن دماغ هم دیگه رو به خاک مالیدن اما هیچ چیزی گیرشون نیومده{من خودم هم بودم})
اینجا رو نزارید مثل همون بشه

ببین دوست عزیز GODOFEVIL شما باید جیزایی رو با هم مقایسه کنید که با هم رابطه داشته باشن مثلا xbox1 با ps2 یا psp با ds یا ps3 با xbox360 اگه غیر از این مقایسه کنی یه نتیجه بی معنی میگیری
تو اینکه ps2 یه کنسول عالیه هیچ کس شک نداره و همه اینو قبول دارن ولی این ربطی به ps3 نداره به قول قدیمیا گیریم پدر تو بود فاضل از فضل پدر تو را چه حاصل;)
باید صبر کنین تا ps3 بیاد اونموقع با 360 مقایسه کنینش;)
در ضمن شما که طرفدار ps3 هستین چرا از فضائل کنسول خودتون مخصوصا بازیهاش چیزی نمیگین و گیر دادین به 360 بر فرض که 360 یه کنسول بیخود این باعث نمیشه که ps3 عالی باشه :confused:
یه نکته هم بگم اگه میخواین از بازیهای ps3 تعریف کنین پای ps2 رو وسط نکشین فقط بازی های ps3 رو اینجا تعریف کنین

دوست عزیز یکم مهربونتر باشی هیچ مشکلی پیش نمیاد ما اینجا دشمن نیستیم:love:

sony این طوریش با حاله :)
با من که نیستی نه چون من sony نسیتم Sony هستم !

اقای سونی منظور من فروش ماهانه اش بود پس به حال خودت بخند (یا گریه کن)

بازم اگه فکر کنی میفهمی که ps2 قیمتش خیلی پایینه و یه کنسول کاملا جا افتادست با این سیاست جدید سونی هم که قیمت کنسولش رو پایین اورده که معلومع فروشش زیاد میشه 360 هم فروشش رو این ماه میبینی که عزیز دل من )dead risng( براش میاد.!:)
----
خب خدا رو شکر...:love:
مثل اینکه بحث های ما هم همچین بی ثمر نبوده.
بی ثمر که نمیمونه به هیچ وجه ولی من با کمبود شدید بودجه مواجه هستم و برای ایران هم 360 بهترین انتخابه البته برای قشر متوسط جامعه !
----
من خودم اینجا خیلی کاربر پرسابقه ای نیستم
سابقه اصلا مهم نیست این بار پست ها هستند که مهمند.
----
ما اینجا دشمن نیستیم:love:
درسته اما بعضی اعضا که با چند پست راهی به انجمن باز کردن میان سر سری نظرات ........انه ای میدن که ارزش پست های خوبی که بعضی اعضای دیگر با زحمت مدرک و دلیل براش جمع میکنند رو از بین میبره اگه مدیرا یه کاری بکنند بعضی تاپیک ها رو محدود کنند جلوی اعضای .... روبگیرند اوضاع خیلی بهتر میشه الان خیلی شیر تو شیر شده!:cool:
----
در کل مدیرا یه فکریس برای بهتر کردن اوضاع بکنند من هنوزم میگنم با چند تا از خودشون هم حرف زدم بهتره به کیفیت بیشتر از کمیت اهمیت داده بشه نباید کیفیت فدای کمیت بشه
کیانوش بیچاره هم حرفش همین بود برای همیشه بن شد خدا به داد من برسه:)

من كه فعلا سفارش 360 دادم برام بيارن.Wii هم اگه قيمتش مناسب باشه 100% مي خرم ولي اگر پلي استيشن با توجه به اين اخبار ها قيمت تخيلي باشه 1 سال صبر مي كنم ارزون تر بشه مي خرم.من تقريبن يه كلكسيون از كنسول ها دارم.

من درسته طرفدار ps3 هستم اما میبینم که یکمی این نینتندو داره سر همه کلاه میزاره همه درگیر دعوا این دو تا هستن که این هم وسط معرکه میشه اونهم با چیزی که خوب بقیه اصلا تصورش رو نداشتن من آرزوم اینه که این اتفاق بیفته چون نمیتونم از این بگزرم که بازی های پلی استیشن هم گرونن هم غیر قابل کپی ! :((
همیشه ابتکار دست نینتندو بوده :love:

هم گرونن هم غیر قابل کپی !
یک سال بعد از امدن ps3 تاش نیست.
هم کپی میشه هم ارزون مثل ps2 وdvd در تون زمان!
Wii هم اگه قيمتش مناسب باشه 100% مي خرم
باید دید قیمت این کنسول چقدره اگه نینتندو ابتکار به خرج بده و قیمت رو خیلی پایین بزنه برنده این نسل هست!

نوشته شده توسط Sony:
یک سال بعد از امدن ps3 تاش نیست.
هم کپی میشه هم ارزون مثل ps2 وdvd در تون زمان!
اصولا من حوصله 1 سال منتظر موندن رو ندارم به خاطر این میگم در ضمن فکر نکنم حتی تو یک سال بتونن کاریش بکنن

اول از همه از آقای GODOFEVIL خواهش می کنم کمی آرومتر شما که از منم بدتری من لحنم تند بود چون ناراحت بودم به خاطر اینکه توهین زیاد بهم شده بود و ماجرای آقای Waggle (همون حمید) باعث شد که من یه هفته هرکی سر راهم بود توی سایت گاز بگیرم اما الان یه مدتی هست که آروم شدم تا یه مقداری درجه ام کم شده تصمیم هم گرفتم که توی این تاپیک کمتر بیام ولی اگر یه دفعه حرف مفت دیدم میام ساکت نمی شینم مثل همون آقایی که گفت بازی های Wii بچه گونس و گرافیک نداره یا اون دوستی که می گفت طرفدارای سونی تا حالا بازی های کنسول های سونی رو بازی نکردن .
در مجموع نمی گم خودم چرند نگفتم بعضی مواقع خیلی بی خود حرف زدم اما خوب در مقابل چرندیات چرند گفتم . من بدلایل زیادی نمی تونم خودمو راضی به خرید 360 کنم چون انگیزه ی کافی ندارم PS3 رو ولی خیلی انگیزه دارم MGS4 برای من یه انگیزه ی بزرگ نیست اما DMC4 می تونه از پایه نظر من رو نسبت به خرید کنسول عوض کنه مثلا کافیه این شایعه ای که توی ویکی پدیا گفته DMC4 برای 360 میاد صحت داشته باشه تا من برم فردا یه Pre بخرم . من خودم بخاطر اینکه احساس می کنم با خرید Xbox یه حرکت احمقانه ی بزرگ کردم نمی تونم مایکروسافت رو ببخشم چون ما هنوز Xbox نخریده بودیم که 360 رو داد تو بازار و بازار Xbox رو تعطیل کرد و ما موندیم و یه کنسولی که اصلا مزه نداد بازی هاییش هم که خوب بود پشت سر هم برای PC اومد .
این تاپیک زیاد فایده نداشته چون من به پست های خودم و دیگر دوستان توجه کردم دیدم خبری از منطق نیست هر چی من می گفتم طرف برای اینکه کم نیاره یه جواب می داد و منم می خواستم کم نیاورده باشم الکی یه چی می گفتم و بی خود و بی جهت بحث ادامه پیدا می کرد آخرش هم موجب دلخوری یکی از طرفین بحث می شد بعضی از دوستان هم پا برهنه می دویدن وسط بحث یه چیزی می گفتن و همه ی کاسه کوزه رو می ریختن بهم دیگه هم پیداشون نمی شد .
من دیگه بی خیال این بحث شدم چون غیر از اصاب خوردی هیچی نداره .
پ.ن:خداحافظ

حرف مفت دیدم میام ساکت نمی شینم مثل همون آقایی که گفت بازی های Wii بچه گونس و گرافیک نداره
تو که گفتی اروم شدم پس این کلمه مفت چیه!؟
فکر کنم زمان بیشتری برای پاک کردن کینه ها احتیاج دارین
----
من هنوزم حرفم همینه از بازی هایی که برای wii معرفی شده 70 درصدشون درجه c میگیرن
گرفیکم که اصلا نداره فقط کمی از xbox بیشتر هست و الا اصلا از لحاظ گرافیک نسل بعد نیست حمایتشم کمتر از 2 کنسول دیگه خواهد بود! اما خوب کنترولرش باعث میشه بازی های اشغال با گرافیک میکرو یه گیم پلی خیلی حسابی داشته باشه که باعث دلیل خرید کنسول میشه

من نمیخوام که جو هواداران Wii یا 360 یا PS3 رو به هم بزنم ولی عجیب نیست ؟!

نینتندو همیشه حرفش اینه که ما میخواهیم که همه نوع بازیکن رو جذب کنیم...از 4 سال گرفته تا 90 سال....خب ! اینا میخوان که بازیکنای آماتور رو جذب کنن تا تعداد بیشتری به بازی کردن روی بیارن و خود نینتندو هم بتونه بازار بیشتری رو تحت کنترل بگیره....
حالا ما خودمون رو در نظر میگیریم....ماها بازی بازهای حرفه ایی هستیم و برای بازیبازهای حرفه ایی که با اولین کنسولها بوده اند یک فاکتور برای بازیهای نسل بعدشون خیلی مهمه...اون چیه ؟! اون گرافیک هست....
هیچکسی نمیتونه اقرار کنه که گرافیک براش مهم نیست....حالا در نظر بگیرین که نینتندو موفق شد و خیلی از بازیبازهای آماتور رو جذب کرد...همه ما هم میدونیم که هر بازیکن آماتوی بالاخره یک بازیکن حرفه ایی مثل ماها میشه....اونوقت چی ؟! فکر نمیکنین که بازیکنهای حرفه ایی به گرافیکی بالاتر از گرافیک Wii نیاز پیدا کنند ؟! فکر نمیکنین که CPU کنسول فوق که اسم رمزش Broadway هست تا 5 سال آینده ممکنه بعد از جذب بازیکنهای آماتور دیگه چیزی برای عرضه نداشته باشه ؟!
هیچ شکی در توپ بودن دسته های Wii نیست...ولی بالاخره این دسته ها هم در بازیها عادی میشه...بالاخره روزی میرسه که دیگه بازی کردن ژانرهای اول شخص مثل اولین بازیهای این سبک (Red Steel) حال نمیده...اونوقت نینتندو دنبال چی خواهد گشت ؟! یک کنسول جدیدتر و قوی تر ؟! مگه چقدر میتونه کنسولی با گرافیکی قویتر از کنسولهای نسل بعدش بسازه ؟!

همین حالت برای PS3 هم هست....اگه PS3 یا 360 برای خودشون فاکتور گرافیک رو در مرتبه اول قرار دادند و Gameplay رو در مرتبه دوم ممکنه بعد از چند وقت دیگه حوصله بازیکنها از یک حالت خطی توی بازیها سر بره...دو تا کنسول نسل بعد فوق حتی تکنولوژی جدیدتری از یک کارت 7800 بصورت کلی و زیاد ندارند...حتی Shader Model 3 که الان برای کارتهای سری 6 شرکت Nvidia هستش , روی 360 و PS3 پشتیبانی میشه و هممون میدونیم که ارتقای کنسولهای نسل بعد هم حرف مزخرفی هست چونکه یک کنسول مثل PC نیست که هر چند وقت یک بار باید Upgrade ش کنی....هر چند که PS3 با مجهز کردن دسته هاش با Motion Sensor ها میتونه کمی از فاکتور Gameplay بهتر رو همراه با گرافیک پیش هم بیاره ولی تا چقدر ؟! در این بین 360 باید فقط به بازیهایش متوصل باشد و فقط با نوآوری میتونه از رقیباش جلو بزنه...ولی با چه نوآوری ایی ؟! با گرافیک ؟! خب ! صحبت زیادی سر گرافیک بین دو کنسول هست ولی همونطور هم که قبلا گفته ام (و کسی هم توجه نکرده !!!) تفاوت سخت افزاری بین دو کنسول اونقدر زیاد نیست که بشود بازیهایی فراتر از هم روی کنسول دیگر سوار کرد....پس میرسیم به فاکتور Gameplay....Gameplay ارتباط مستقیمی با دسته داره....در این بین 360 تنها کنسولی هست که از حالتهای Motion Sensor یا هر نوع تکنولوژی دیگر استفاده نمیکنه....پس نتیجه ایی که میگیریم فقط و فقط بازیهای کنسولهای نسل بعد هست که در موفقیتشون (نه از نظر کمیتی بلکه از نظر کیفیتی)تاثیر مستقیم خواهد گذاشت....حالا به نظرتون بازیهای Wii می تونند فقط با متوصل شدن به فاکتور Gameplay راهشونو جلو ببرند(باید قبول کرد که مشخصات سخت افزاری کنسول Wii آنچنان که باید و شاید از کامپیوتر شخصی من یا هر کدام از افراد حاضر در این بحث قویتر و بهتر نیست !!!) یا بازیهای 360 با توسل به فاکتور گرافیک ؟!(چونکه از نظر دسته های 360 این کنسول Gameplay متفاوت تری از کنسولهای نسل قبل ارائه نخواهد کرد) یا بازیهای PS3 با توسل به دو فاکتور گرافیک و Gameplay (با توجه به مشخصات سخت افزاری این کنسول و دسته های دارای Motion Sensor...)

من خودم طرفدار PS3 هستم ولی از این موضوع بر علیه من استفاده نکنید چونکه واقعا تعصبی نسبت به این کنسول ندارم و با اینکه دو نسل قبلی رو باهاش گذروندم ولی همیشه آماده پذیرفتن حقایق هستم و اگر به نظرتون اشتباهی در گفته ام هست لطفا با آرامش در میون بگذارینش...

حالا به نظرتون (با توجه به این مزخرفات و چرت و پرتهایی که نوشتم!!!) کدوم یکی از این 3 کنسول موفق تر خواهند بود ؟! لطفا موفقیت رو در مورد کیفیت حساب کنین نه کمیت...
از شما هم میخواستم خواهش کنم که تعصبی با موضوع برخورد نکنین و حرف حق رو در این مورد بزنین....هیچکسی شما رو بخاطر حرفتون محکوم نخواهد کرد !!!

متشکرم...Nemesis

آخرین ویرایش:
شاید درست باشه که بگیم سخت افزاره خوب تو یه بازی تاثیر گذاره. اما باید اینو هم بدونیم که موتور بازی یا کد نویسی برای یه بازی از خوده سخت افزار هم واجب تره چون اگه این دو مورد نباشه خدای سیستم هم داشته باشی بازم مشکل داری.

نوشته شده توسط 789:
شاید درست باشه که بگیم سخت افزاره خوب تو یه بازی تاثیر گذاره. اما باید اینو هم بدونیم که موتور بازی یا کد نویسی برای یه بازی از خوده سخت افزار هم واجب تره چون اگه این دو مورد نباشه خدای سیستم هم داشته باشی بازم مشکل داری.
نه ! نه ! خواهش میکنم که موضوع من رو با این موضوع قاطی نکنید....بازیها رو شرکتهای بازیسازی میسازین نه شرکتهای کنسول سازی....ما درباره خود کنسولها صحبت میکنیم وگرنه همیشه شرکتهایی هستند که بالاخره راهی برای استفاده بهینه از تمام قدرت یک سخت افزار پیدا میکنند مثل id Software یا Valve یا .....

پس خواهش میکنم که موضوع رو خوب بخونید و بعد نظرتون رو بگین...
متشکرم...Nemesis

خوب نمسیس عزیز من هم به یکی از مواردی که شما اشاره کردید تمرکز کردم و اونجایی که گفتی از لحاظ سخت افزاری با هم تفاوت ندارن. من به همین موضوع اشاره کردم که دو شرکت کنسول ساز هستن که با استفاده از سرمایه و روابطشون با شرکت های بازی سازی میتونن موفقیت کنسول خودشون رو درصدشو بالاتر ببرن. ولی من نتجه گیری رو گزاشتم زمان عرضه دو تا کنسول دیگه به خصوص ps3 تا ببینیم که کدوم پیروز میشن که این هم زمان میبره اما من میگم که 65به 35 به نفع 360 هست . سونی راه سختی رو در پیش رو داره.

در ضمن خیلی ماها تو این تاپیک ها خیلی چیزا یاد گرفتیم اگه یه نگاه به صفحه های اول همون تاپیک xbox360vsps3 بکنی و بیای الان اینجا رو ببینی میفهمی که چقدر بچه ها وارد شدن یه مدرک دیگه هم واست میارم نگاه کن به کاربرای تازه وارد وقتی میان و به پستهاشون دقت کن که چقدر ناشیانه هست و اطلاعاتشون کمه ما هم موقع اومدن به این سایت مثل اونا بودیم ولی الان خیلی چیزا یاد گرفتیم و همه اینا واسه اینه که موقع بحث چون میخوایم کم نیاریم میریم تحقیقات میکنیم و مطلبهای مختلف میخونیم و این باعث میشه پیشرفت کنیم;)
از اینکه پرحرفی کردم میبخشید:blushing:[/QUOTE]

من واقعا متاسفم برای این طرز فکر ;)
ببین اگر میبینی که یک نفر 3 - 4 تا ارسال داده و میاد اینجا نظرشو میگه دلیل بر این نمیشه که شما چون ارسالات بیشتره بیشتر از اون بدونی...
من خودم تو سایت دیگه ای عضوم و بعضی موقع ها میام میبینم که بعضی از بچه های سایت ما اینجا پست میدن ولی شما خیال میکنید که اینا تازه وارد هستند و شما خیلی بیشتر از اینا میفهمید :-" اصلا اینطوریا که فکر میکنی نیست ;)
البته شاید بعضی ها واقعا تازه وارد باشند و چیزی ندونند ولی شما در این صورت حتما برای اینکه به کس دیگه بر نخوره باید بگی منظورت کیه :)

صحبت بالا رو در جواب این شخص گفتم: mt3691
در مورد این بحث هم چون یک ارسال دادم نظرم هم میگم:
من خودم اول از همه طرفدار پی اس 3 هستم اونم به علت اینکه ادامه بازی هایی مثل دویل می کرای - متال گیر و ... که عمری باهاشون بودیم رو برم :cheesygri و یک سری دلیل دیگه....
بیبینید در مورد موفقیت کنسول ها واقعا بعضی ها پست هایی دادن که جز خنده چیز دیگه ای نداره :D مثلا یکی گفت گرز آف وار به کل بازی های پی اس 3 میرزه در این مورد باید بگم گرز آف وار بازی بزرگیه ولی از این خبرا هم نیست :-"
در مورد نینتندو وی باید بگم این کنسول به هیچ وجه شکست نمیخوره چون سراسر نو آوری هست ولی شاید خیلی هم نتونه موفق بشه اونم 2 علت داره یکی اینکه اگر این کنسود در کنار این نو آوری از سخت افزار قدرتمندی مثل 360 و پی اس 3 بهره میبرد مطمئنا برنده این نسل از کنسول ها میشد ولی متاسفانه یا خوشبختانه اینطور نیست....
دلیل دوم هم مربوط به بازی ساز ها هست که خیلی خیلی خیلی کمتر از آنچه که از 360 و پی اس 3 حمایت می کنند از نینتندو وی حمایت نمیکنند و این باز یک مشکل بزرگ هست ;)
و 360 هم بازی های خیلی بزرگی داره و اینبار مایکروسافت مطمئنا شکست ایکس باکس رو تجربه نمیکنه و از اون شکست درس گرفته من خودم به شخصه امکان نداره که بتونم از dead rising و یا lost planet بگذرم ( شاهکار غول بازی سازی کپکام :cheesygri )
من خودم سعیم بر این هست که هر 3 کنسول نسل بعد رو بگیرم و این رو هم باید بگم که هر کسی هر یک از کنسول های نسل بعد یا نسل جدید رو بخره ضرر نمیکنه برای اینکه هر 3 کنسول عالی هستند :love:
چیزی هم که معلومه اینکه این بار مثل نسل های قبل نیست که یک کنسول با فروش خیره کننده کنسول رقیب رو له کنه این بار هر 3 کنسول موفق خواهند شد و اگر شکستی هم باشه با فاصله خیلی کمی هست :)
با تشکر احسان واحدی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or