صحبت بالا رو در جواب این شخص گفتم: mt3691
در مورد این بحث هم چون یک ارسال دادم نظرم هم میگم:
من خودم اول از همه طرفدار پی اس 3 هستم اونم به علت اینکه ادامه بازی هایی مثل دویل می کرای - متال گیر و ... که عمری باهاشون بودیم رو برم :cheesygri و یک سری دلیل دیگه....
بیبینید در مورد موفقیت کنسول ها واقعا بعضی ها پست هایی دادن که جز خنده چیز دیگه ای نداره

مثلا یکی گفت گرز آف وار به کل بازی های پی اس 3 میرزه در این مورد باید بگم گرز آف وار بازی بزرگیه ولی از این خبرا هم نیست
در مورد نینتندو وی باید بگم این کنسول به هیچ وجه شکست نمیخوره چون سراسر نو آوری هست ولی شاید خیلی هم نتونه موفق بشه اونم 2 علت داره یکی اینکه اگر این کنسود در کنار این نو آوری از سخت افزار قدرتمندی مثل 360 و پی اس 3 بهره میبرد مطمئنا برنده این نسل از کنسول ها میشد ولی متاسفانه یا خوشبختانه اینطور نیست....
دلیل دوم هم مربوط به بازی ساز ها هست که خیلی خیلی خیلی کمتر از آنچه که از 360 و پی اس 3 حمایت می کنند از نینتندو وی حمایت نمیکنند و این باز یک مشکل بزرگ هست
و 360 هم بازی های خیلی بزرگی داره و اینبار مایکروسافت مطمئنا شکست ایکس باکس رو تجربه نمیکنه و از اون شکست درس گرفته من خودم به شخصه امکان نداره که بتونم از dead rising و یا lost planet بگذرم ( شاهکار غول بازی سازی کپکام :cheesygri )
من خودم سعیم بر این هست که هر 3 کنسول نسل بعد رو بگیرم و این رو هم باید بگم که هر کسی هر یک از کنسول های نسل بعد یا نسل جدید رو بخره ضرر نمیکنه برای اینکه هر 3 کنسول عالی هستند
چیزی هم که معلومه اینکه این بار مثل نسل های قبل نیست که یک کنسول با فروش خیره کننده کنسول رقیب رو له کنه این بار هر 3 کنسول موفق خواهند شد و اگر شکستی هم باشه با فاصله خیلی کمی هست
با تشکر احسان واحدی