من هنوزم حرفم همینه از بازی هایی که برای wii معرفی شده 70 درصدشون درجه c میگیرن
گرفیکم که اصلا نداره فقط کمی از Xbox بیشتر هست و الا اصلا از لحاظ گرافیک نسل بعد نیست حمایتشم کمتر از 2 کنسول دیگه خواهد بود! اما خوب کنترولرش باعث میشه بازی های اشغال با گرافیک میکرو یه گیم پلی خیلی حسابی داشته باشه که باعث دلیل خرید کنسول میشه
پیشرفت می کنی
درجه ی C هنوز کشف نشده .
حرف مفت همیشه مفته . من خودمم حرف مفت زدم مثل اوندفعه که گفتم 360 سه سال بیشتر عمر نمی کنه
فکر نمیکنین که CPU کنسول فوق که اسم رمزش Broadway هست تا 5 سال آینده ممکنه بعد از جذب بازیکنهای آماتور دیگه چیزی برای عرضه نداشته باشه ؟!
شما می دونین که قدرتش Broadway چقدره ؟
من بارها گفتم در مورد قدرت Wii هنوز نظر دادن زوده مثلا یه مقایسه ی کوچیک بین گرافیک دو بازی Super Mario Galaxy و Super Mario Sunshine به من می گه که پیشرفت گرافیک این دو تا بیش از یک نسل هست . بازی RedSteel اولین بازیه FPS ی هست که منو انقدر جذب کرده و نمی دونم چرا اما عکسایی که از این بازی پخش می شه روز به روز پیشرفت گرافیکی بالاتری رو نشون می ده . Metroid Prime: Echoes از نظر من توی گرافیک Halo2 رو می خورد تازه این بازی مال GC بود که به اصطلاح از XB ضعیفتر بود .
بازی هایی مثل God of War ، سایه ی کلوسوس و RE4 با اون عظمت روی PS2 اومدن یعنی سخت افزار سال 99 و خیلی از بازی هایی که روی سخت افزارهای 2005 برای PC اومدن رو می خوردن و Wii دستکم دوبرابر GC قدرت داره یعنی چهار برابر PS2 وقتی اون بازی ها روی PS2 اومدن خیلی راحت می شه گفت که بازی های خفنتر برای دوستداران گرافیک میاد . شما نگاه کن یه بازی ای مثل Onimusha1 برای PS2 اون اولا اومد توی 2005 نسخه ی چهارمش اومد تفاوت گرافیک چقدر بود خیلی اما سخت افزار همون بود این مثال در مورد RE4 و RE:Code Veronica هم صادقه تازه CV یه بازی پورت شده هم بود .
ماها بازی بازهای حرفه ایی هستیم و برای بازیبازهای حرفه ایی که با اولین کنسولها بوده اند یک فاکتور برای بازیهای نسل بعدشون خیلی مهمه...اون چیه ؟! اون گرافیک هست....
حرفه ای داریم تا حرفه ای مثلا اونی که مطالب ویکی پدیا رو کپی می کنه بعد می گه از جاهای مختلف و اطلاعات خودم نوشتم فکر می کنه حرفه ایه .
آدم حرفه ای دنبال گیم پلی هست نه دنبال گرافیک نمی گم گرافیک چیز مهمی نیست اما برای من رده ی آخر رو داره رو داره اول از همه گیم پلی هست گیم پلی از دیدگاه من تعریف داره (بازی باید مفرح باشه و بی خودی لنگ نزنه و ریتمش سریع باشه و کنترل درستی داشته باشه و چیز جدیدی داشته باشه ترجیحا صحنه ی خنده دار و دیالوگ های فکاحی هم داشته ) جایگاه دوم داستان هست (البته داستان هم جزئی از گیم پلی هست ) اصولا چیزی که آدم رو تا آخر یه بازی نسبتا طولانی مثل KOTOR نگه می داره داستانشه وگرنه گیم پلی بازی 5 یا 6 ساعت کشش داره حتی اگر بازی RPG باشه مثلا من Quake رو خیلی دوست دارم اما برای یه بازی که 30 -40 مرحله داره مثل Quake یه داستان خوب نیازه ولی نبود اون باعث می شه آدم تو مرحله 17-18 خسته بشه . جایگاه سوم صداگزاری بازی که خیلی مهمه شاید خیلی از بازی ها می تونستن با یه صداگزاری درست و حسابی بزرگتر از اینی که هستن بشن و بعضی از بازیا (مثل بازی هایی که Rock Star Games می سازه ) یکی از نقاط قوتشون صداگزاریشون هست .
در آخر بگم که موسیقی متن زیاد برای من مهم نیست چون معمولا زیاد حواسم به حس شنوایی نیست موقع بازی .
یه نکته هم اضافه کنم که من هنوز بازی ها رو روی Normal یا حداکثر Hard بازی می کنم (منهای DMC) پس من اصلا حرفه ای و این حرفا نیستم حتی ادعای حرفه ای بودن نداشتم منهای چنتا بازی که توشون حریف ندارم .
Gameplay ارتباط مستقیمی با دسته داره.
اولین باره که توی عمرا این جمله رو می شنوم رک بگم اگه ناراحت نمی شی خیلی نظر مسخره ای هست اصلا گیم پلی چه ربطی به کنترلر داره ؟ مهم اینه که یه سازنده بخواد بازیش چی باشه گیم پلی کاملا وام گرفته از سبک بازی هست کنترلر رابط کاربر با بازی هست هرچه کنترلر بهتره باشه کاربر راحتتره و این ربطی به سازنده ی بازی و گیم پلی بازی نداره این کاملا به گیمر مربوطه مثلا من یه رفیق دارم با دسته های مسخره ی GC خیلی راحته من وقتی می بینمش کپ می کنم یا پسر خاله ام از این دیگ قابلمه ها (بخونید دسته ی Xbox) خیلی خوشش میاد من فعلا با کنترلر های PS راحتم ولی به نظر باید فاصله بین دکمه ها بیشتر بشه چون معمولا موقع زدن یه دکمه دو رو بریاش هم می زنی خیلی ناجوره .
در این بین 360 تنها کنسولی هست که از حالتهای Motion Sensor یا هر نوع تکنولوژی دیگر استفاده نمیکنه
هر چند که PS3 با مجهز کردن دسته هاش با Motion Sensor ها میتونه کمی از فاکتور Gameplay بهتر رو همراه با گرافیک پیش هم بیاره ولی تا چقدر ؟
مایکروسافت نیازی به ژیرو نداره به نظر من (البته جدیدا ) قرار دادن حسگر توی کنترلر های PS3 چیزی فراتر از یه فاجعس . مثالی که دوستمون SUPERMEHR زد منو بدجوری برد تو فکر اینکه مثلا بخوای DMC رو با قابلیت این حسگر ها بازی کنی و چون امکان خاصی رو نمی دن مجبوری از آنالوگ ها هم استفاده کنی بعد اون وقت می پیچی تو هم . نینتندو اگر توی کنترلرهاش حسگر گذاشت بخاطر این بود که بازیاش با این قابلیت کاملا سازگار بودن اما PS3 چی سونی خودشم حتی که بازی درست و حسابی نداره Warhawk هم خیلی با حال بود طرف کنترلر رو می داد چپ هواپیما می رفت راست بالا میداد می رفت بالا در حالی که هواپیما وقتی فرمونش رو می دی بالا می ره پایین و ... اصولا سونی اگه فردا بیاد بگه آقا اشتباه کردیم همون کنترلر قدیمیا رو می زاریم رو کنسول با Rumble این حسگرها رو هم ور می داریم خیلی بهتره چون فردا می فهمه که نه تنها این کنترلر ها مزیت آنچنانی نداشتن بلکه امکان Rumble رو از کنترلر ها گرفتن مایکروسافت بازیهاش با این کیک فنجونی ها (بخونید دسته های 360( کاملا سازگاره اصولا من نیازی نمی بینم که بازی های 360 به این حسگر ها متوصل بشن چون بازی های FPSش روی Xbox امتحان پس دادس و نیازی به استفاده از این حسگرها برای نشونه گیری نداره اما PS توی FPS همیشه ضعیف بوده این دسته ها هم تاثیر آنچنانی نمی گم بی تاثیره ولی چقدر شاید 20 درصد کار رو رونتر بکنه .
نه ! نه ! خواهش میکنم که موضوع من رو با این موضوع قاطی نکنید....بازیها رو شرکتهای بازیسازی میسازین نه شرکتهای کنسول سازی....ما درباره خود کنسولها صحبت میکنیم وگرنه همیشه شرکتهایی هستند که بالاخره راهی برای استفاده بهینه از تمام قدرت یک سخت افزار پیدا میکنند مثل id Software یا Valve یا .....
شما خودت هم نمی دونی راجب چی حرف می زنی این بازیه که قدرت گرافیکی یه کنسول رو نشون می ده اصلا مهم نیست که کنسول چه قدرتی داشته باشه مثلا شما نگاه کن یه بازی ای مثل Crime Life با اون فضاحت مال PC هست یه عظمتی مثل Doom3 هم مال PC هست پس این کنسول نیست که مشخص می کنه که قدرت گرافیکی بازی ها چه جوری باشه البته ممکنه شما کنسول رو بدون بازی روشن کنی و از گرافیکش لذت ببری .
يك گرافيك زيبا هم داريم (يا هر چي كه شما اسمش رو ميزاريد)
من بهش می گم هنری چون یه نگاه کوچیک به این نوع گرافیک آدم رو سر ذوق میاره و نگاه کردن پیاپی بهش آدم رو خسته نمی کنه چون همیشه و در همه حال یه چیز جدیدی توی گرافیکش هست ولی مثلا Quake4 که من خودم به شدت دوستش دارم گرافیکش رو توی مرحله ی اول می بینی و تمام هیچ چیز خاصی نداره اما یه بازی SMG بدلیل نوع محیط هاش باعث می شه که در هر لحظه نوع گرافیک تغییر کنه .
فراموش كنيم كه ما داريم بازي مي كنيم .
من این جمله رو گفتم یکی از دوستان مسخره ام کرد گفتم برو گیم بوی بخر و بازی کن نسل بعد می خوای چی کار بازی واقعی بازیه که نفس بازی بودنش رو حفظ کنه فروش خیره کننده ی Lego Star Wars و Katamari بخاطر همین چیزاس چون واقعا بازی بودن .
dead resign رو با اونهمه زامبی ساخت ولی الان میشه و این یه حال جدید به گیمر میده و این چیزیه که نینتندو نمیتونه بکنه برای من که یه بازیباز قدیمی هستم الان گیم پلی مهمه و دوست دارم چیزای جدید ببینم که تا حالا ندیدم که بنظر من ps3 و xbox360 میتونن اینکارو بکنن.
خوب محیط شلوغ می خوای Doom1 هم یا Dark Forces که مال 10-12 سال پیش بودن محیطشون خیلی شلوغ بود تازه از کجا معلوم تعداد فریم هایی که این بازی میده بالای 20 تا باشه و از کجا معلوم این بازی چیزی بجز بکش بکش نداشته باشه و از کجا معلوم این بازی بتونه خیلی تعریفای دیگه که ازش شده رو توش بگونجونه .
دسته های wii برای یه بازیکن تازه وارد خیلی خوبه و میتونه خیلی هارو جذب کنه ولی برای بازیکنهای حرفه ای اصلا جذاب نیست من اصلا نمیتونم فکرشو بکنم که جلوی تلوزیون ادا اطوار در بیارم راستش با اینکار فرداش منو تحویل تیمارستان میدن و جدا میگم خیلی از گیمرهای قدیمی که سنشون بالای 25 هست به این روش از کنترل هیچ علاقه ای ندارن (باز نیاین حرف منو رد کنین اگه بالای 25 هستین هرچی میخواین بگین ولی پاینتر لطفا نظر نده)
دلیلی وجود نداره که شما حتما با Wii-Mote بازی کنین یه کنترلر عادی روی Wii هست برای افرادی که ادعاشون می شه بازی کردن با Wii-Mote دیوونه بازیه . اما اینکه شما می گی بالای25 سال جواب بده خیلی مسخره س یعنی چی چون یکی سنش کمه لابد عقلش نمی رسه شاید شما چون خودت به این روش علاقه نداری می گی چیز جالبی نیست اما بهتره بدونی توی ژاپن 37 درصد کسانی که گفتن می خوان Wii بخرن در بازه ی سنی 18-28 سال بود
هر جور حساب کنی تنها کنسولی که واقعا نسل بعده Wii هست چون یه چیزی داشته که ارائه بده اما مایکروسافت چی 360 رو داده که همون Xbox هست با سخت افزار بالاتر هیچ چیز جدیدی توی بازیهاش نبوده یا سونی دلش رو خوش کرده به سازنده هایی که سابقا براش بازی می ساختن اما توی این نسل این انحصار گری ها کاهش فراوانی پیدا کرده مثلا تنها بازی های کپکام برای PS3 بازی های DMC4 و RE5 اما بین اون دوتا بازی RE5 برای 360 میاد و DMC4 هم حرفش زیاده اصولا سونی کار خاصی نکرده از لحاظ قدرتی فاصله ی این دو کنسول مثل فاصله ی Xbox با PS2 یا حتی فاصله ی GC با PS2 نیست تنها چیزی که سونی اضافه کرده یه درایو بلوری هست که مزیت بالایی محسوب نمی شه از کجا معلوم بازی ها روی دیسک های بلوری عرضه بشن بدون شک توی صنعت گیم بلوری فرمت برنده نیست چون بازی های مولتی پلتفرم باید حداکثر روی DVD9 عرضه بشن این یعنی برای 80 درصد بازیها بلوری چیز بدرد نخوری هست در مجموع اگر بخوایم اگر واقعا نسل بعد بودن رو مشخص کنیم
1-Wii
2-360
3-PS3
مایکروسافت فعلا برگ ها برنده ی خوبی داشته اما سونی روی حمایت ژاپنی ها حساب کرده و Wii هم یه چیزی این وسطه اوایل تو نظر سنجی ها خیلی بالا بود اما الان توی ژاپن و توی غرب از PS3 عقب افتاده 360 فروشش از Xbox بیشتر خواهد بود اما باز توی ژاپن شکست خورده توی اروپا هم کار خاصی رو صورت نداد می مونه توی آمریکای شمالی که شاید از بقیه بهتره باشه اما توی این دو هفته ی اخیر فروشش مقداری افت داشت بر خلاف فروش سه ماه گذشته که روند صعودی داشت مایکروسافت فقط یه راه حل توپ داره که دودمان سونی رو به باد بده اول از همه فروش کور رو از سیستم فروشش خارج کنه و دو روز قبل از عرضه ی PS3 قیمت Pre رو یه 50 یا 100 دلار کاهش بده .