کدام کنسول نسل جدید؟

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام کنسول را انتخاب می کنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    433
نوشته شده توسط pandora tomorrow:
:)

موضوع قیمت هست که همه انتقاد بیشتر سره همین قیمته :D

به هر دوشون بستگی داره من و شما هیچ وقت بعضی چیز ها رو حتی اگه مفت هم بدن نمیخریم . البته اگه همون طوری که کیفیت با قیمت باید تناسب داشته باشه قیمت هم باید با کیفیت تناسب داشته باشه یعنی بگن یه بازی اصلا آخرشه از اون ور بیرون اومده اصلا این قدر خوبه اما 2 میلیون تومن باشه اصولا کسی که بخره یه تخته که چه ارض کنم تعداد تخته هاش منفی هستش :))

موضوع قیمت هست

آقا من به نظرات شخصی و محترم بچه ها کاری ندارم ولی مگه تمام مشکل کسانی که PS3 رو نمیخرن قیمتشه ؟! یعنی اگه هم قیمت 360 بود تمام افراد میرفتن و میخریدنش ؟!
با تمام احتراماتی که برای افراد فعال حاضر در اینجا دارم به نظرم اگه کسی میخواست نظرش رو در مورد هر کدوم از کنسولهای نسل بعد تغییر بده تا الان داده بود...مگه ما طبیعت خودمون رو نمیشناسیم ؟! تا وقتی که هزاران هزار دلیل برای ما آورده بشه ما از نظرمون روی گردان نمیشیم...به عنوان مثال خودم !!!من طرفدار PS3 هستم ولی در قلبم میدونم که تا الان 360 خیلی بهتر و سریعتر عمل کرده و به قول بعضی از طرفدارهای 360 اگه PS3 متال گیر یا DMC رو نداشت میخواستم چیکار کنم؟در قلب هم مثل تمام طرفدارهای PS3 اعتقاد دارم که 360 تا اینجا از یک سری لحاظ مختلف نسبت به PS3 برتریهایی داره ولی راستشو بخواین باز هم مثل تمام افراد اینجا باید بگم که هنوز هم طرف اولین نظرم در مورد کنسول نسل بعد هستم...کسانی که اول PS3 دوست داشتن و حالا رفتن سمت 360 خیلی اندک هستند و کسانی هم که 360 دوست داشتن و رفتن سمت PS3 کمتر...
پس میبینیم که هر چقدر بیشتز زور میزنیم و انواع دلایل مختلف میاریم کسی از نظرش روی گردان نیست...حالا چرا باید اینقدر به خودمون فشار بیاریم تا نظر کسی رو عوض کنیم؟! درسته ! اگر میخواهیم که اشتباهات بقیه رو در این مورد تصحیح کنیم و از نظر علمی بقیه رو بالا ببریم بد نیست ولی خودتون برین یه نگاهی به صفحه های گذشته بیاندازین !!! آیا اونجا چیزی به غیر از بی منطقی میبینین ؟!
(با تمام احترامات به افراد نقد شده...)

همین gow به کنسول پی 3 می ارزه بقیه بازی ها رو فعلا کاری ندارم
در مورد بازی من خفه
ببين, اينهمه دليل و مدرک واستون آورديم, بازم ميگيد کمه !! اگه لينک هم بزاريم بازم يه چيزي داريد دارید بگید
من با این بالایی موافقم....
از ته دل میخوام سونی و P$3 با دماغ بخورن زمین که خیلی دردشون بیاد

لطفا توجه داشته باشین که این نقل قولها فقط جنبه نمایشی دارن...خواهش میکنم به من گیر ندین و شروع نکنین دوباره دلایل مختلف آوردن...من به نظرات همه احترام میگذارم و برام با ارزش هستند...فقط میخواستم بحث رو یک خورده از حالت تعصبی و غیرتی خارج کنیم....
با تشکر از تمام بر و بچ بسیار توپ این قسمت و با عرض عذر خواهی از کسانی که نوشته هاشون رو نقل کردم : Pandora Tommorow...Esikhafan....SuperMHR...Ali Amini

باز هم از همتون متشکرم...Nemesis

آخرین ویرایش:
به هر دوشون بستگی داره من و شما هیچ وقت بعضی چیز ها رو حتی اگه مفت هم بدن نمیخریم . البته اگه همون طوری که کیفیت با قیمت باید تناسب داشته باشه قیمت هم باید با کیفیت تناسب داشته باشه یعنی بگن یه بازی اصلا آخرشه از اون ور بیرون اومده اصلا این قدر خوبه اما 2 میلیون تومن باشه اصولا کسی که بخره یه تخته که چه ارض کنم تعداد تخته هاش منفی هستش :))
چیزی که بدردم نخوره مرض ندارم( همون تخته منفی) برم بخرم و پول اضافی بدم یک کلام ختم کلام.

Nemesis من دیگه نقل نمیکنم.;)

Nemsis جان دستت درد نکنه که حرف راست رو گفتی;)
ولی یه نکته هم بد نیست من اضافه کنم که تو این تاپیک بجز چن نفر که پست میزنن و طرفین بحث هستن خیلی کسای دیگه هم هستن که تماشاچی هستن یه نگاه به تعداد رای گیری بکن و این تماشاچی ها خیلی هاشون اومدن تا ببینن کدوم کنسول بهتره و کارایی کنسولها چیه که خیلی راحت میتونن از بین بحث بچه ها چیزی که میخوان رو پیدا کنن و به نتیجه برسن
شما اگه دقت کنی تو نظر سنجی قبلی 28 به 60 به نفع ps3 بود ولی تو این تاپیک رسیده به 47 به 56 که این نشون میده حرفهای طرفدارای 360 همچین بی فایده هم نبوده ;)
در ضمن خیلی ماها تو این تاپیک ها خیلی چیزا یاد گرفتیم اگه یه نگاه به صفحه های اول همون تاپیک xbox360vsps3 بکنی و بیای الان اینجا رو ببینی میفهمی که چقدر بچه ها وارد شدن یه مدرک دیگه هم واست میارم نگاه کن به کاربرای تازه وارد وقتی میان و به پستهاشون دقت کن که چقدر ناشیانه هست و اطلاعاتشون کمه ما هم موقع اومدن به این سایت مثل اونا بودیم ولی الان خیلی چیزا یاد گرفتیم و همه اینا واسه اینه که موقع بحث چون میخوایم کم نیاریم میریم تحقیقات میکنیم و مطلبهای مختلف میخونیم و این باعث میشه پیشرفت کنیم;)
از اینکه پرحرفی کردم میبخشید:blushing:

سلام.
دقیقا با محمد موافقم خودتون هم میدونید که من فقط میخونم (از تشکر ها هم معلومه)
اینو گفتم که سینا بفهمه :)
من خودم رو در حد جواب دادن نمیدونم چون واقعا اطلاعتش رو ندارم ولی دیگه دیروز طاقت نیاوردم شرمنده دیگه...

اگه بیایید اینجا حرف منطقی بزنید باور کنید به هدفتون میرسید.
اون افرادی که میان ناشیانه پست میدن,دست خودشون نیست چون اطلاعات کم دارن و نباید با تندی باهاشون برخورد بشه که به پیشنهادات همدیگه اهمیت ندن.
من خودم تا حالا چند با اینجور کاربر ها برخورد کردم و از کوره در رفتم,ولی حالا میفهمم که این کارا بیشتر جنبه منفی داره تا مثبت و کار از اونی که هست هم بدتر میشه.پس باید با اینجور دوستان با ملایمت برخورد کرد تا دقت بیشتری به پستها بکنن و دلسرد نشن.
اینجوری مطمعن باشید هم اونا حاضر میشن به حرفهای ما اهمیت بدن و هم ماها به اونی که میخوایم رسیدیم.پس با ملایمت برخورد کنید.هر چقدر که طرف مقابل نسنجیده و بی اطلاع پست داده باشه.

من از همه بچه های با منطق این تاپیک تشکر میکنم...و باید اضافه کنم که منکر بار علمی همچنین تاپیکهایی نیستم ولی بعضی وقتها باز هم یه مشکلاتی پیش میاد که اجتناب ناپذیره...
بیخیال ! بیاین همه دست به دست هم بدیم و یک موضوع عالی رو برای بحث انتخاب کنیم نه اینکه کدوم کنسول فلان رو داره که اون یکی نداره !!!! چونکه واقعا ارزششو نداره که خودتونو سرش ناراحت کنین...من هم به عنوان یک بیننده بیشتر توی این قسمت هستم ولی ایندفعه دیدم که بد نیست یک کمی خودمون رو داخل کنیم شاید یه فرجی شدش !!!

باز هم از تمام بروبچ توپ این تاپیک تشکر میکنم...
متشکرم....محمد مهدی حاجی اسمعیلی

من نمیدونم شما طرفدارای 360 چه فکری میکنین . کنسولی که همین الانش فروشش از کنسولی که 6 سال قبل عرضه شده پایینتره وقتی PS3 و Wii بیان دیگه چه غلطی میخواد بکنه . نکنه فکر کردین که وقتی PS3 و Wii بیان یهو معجزه میشه و فروش 360 بجای اینکه پایین بیاد بالا میره !!!!!!!!؟
من الان دیگه مطمعنم که سرنوشت 360 از سرنوشت دریمکست هم وخیمتر خواهد بود . لاقل دریمکست killer app هایی مثل Soul Calibour , Crazy Taxi , Shenmue داشت که از سایتهای بازی امتیاز کامل 10 گرفته بودن ولی 360 چی ؟ بهترین بازی اکشنش کال 2 بوده که امتیاز حدود 9 گرفته و به Saint Row و Dead Rising هم دلتونو خوش نکنین . من سر یه PS3 حاضرم شرط ببندم که این بازیا هم امتیاز زیر 9 میگیرن
بازم میگم 360 اخرین کنسول مایکروسافت خواهد بود

من نمیدونم شما طرفدارای 360 چه فکری میکنین . کنسولی که همین الانش فروشش از کنسولی که 6 سال قبل عرضه شده پایینتره وقتی PS3 و Wii بیان دیگه چه غلطی میخواد بکنه . نکنه فکر کردین که وقتی PS3 و Wii بیان یهو معجزه میشه و فروش 360 بجای اینکه پایین بیاد بالا میره !!!!!!!!؟
خیلی ها هستن که منتظرن هر 3 کنسول بیان و یکیش رو انتخاب کنن :)

من الان دیگه مطمعنم که سرنوشت 360 از سرنوشت دریمکست هم وخیمتر خواهد بود . لاقل دریمکست killer app هایی مثل Soul Calibour , Crazy Taxi , Shenmue داشت که از سایتهای بازی امتیاز کامل 10 گرفته بودن ولی 360 چی ؟
:eek:
چیزی هم میشه گفت !!!!!!!!!!

من سر یه PS3 حاضرم شرط ببندم که این بازیا هم امتیاز زیر 9 میگیرن

شما اول ببین میتونی یه ps3 تا چند سال اینده تو ایران ببینی بعد شرط ببند :-":-"

نمیدونم چرا من هیچ وقت از بازی های خیبلی بزرگ خوشم نیومده مثلا اصلا متال گیر 4 رو دوست ندارم gow هم بجز یه گرافیک دیگه چیزی ازش ندیدم نمیدونم چرا انتظار این بازی رو هم اصلا نمیکشم!:(
مایکروویو
------
موضوع قیمت نیست موضوع کیفیت هستش
مخالفم شما حاضری برای هر بازی 10 تومن پول بدی یا 3 تومن هان!
------
آقا من به نظرات شخصی و محترم بچه ها کاری ندارم ولی مگه تمام مشکل کسانی که PS3 رو نمیخرن قیمتشه ؟! یعنی اگه هم قیمت 360 بود تمام افراد میرفتن و میخریدنش ؟!
با تمام احتراماتی که برای افراد فعال حاضر در اینجا دارم به نظرم اگه کسی میخواست نظرش رو در مورد هر کدوم از کنسولهای نسل بعد تغییر بده تا الان داده بود...مگه ما طبیعت خودمون رو نمیشناسیم ؟! تا وقتی که هزاران هزار دلیل برای ما آورده بشه ما از نظرمون روی گردان نمیشیم...به عنوان مثال خودم !!!من طرفدار PS3 هستم ولی در قلبم میدونم که تا الان 360 خیلی بهتر و سریعتر عمل کرده و به قول بعضی از طرفدارهای 360 اگه PS3 متال گیر یا DMC رو نداشت میخواستم چیکار کنم؟در قلب هم مثل تمام طرفدارهای PS3 اعتقاد دارم که 360 تا اینجا از یک سری لحاظ مختلف نسبت به PS3 برتریهایی داره ولی راستشو بخواین باز هم مثل تمام افراد اینجا باید بگم که هنوز هم طرف اولین نظرم در مورد کنسول نسل بعد هستم...کسانی که اول PS3 دوست داشتن و حالا رفتن سمت 360 خیلی اندک هستند و کسانی هم که 360 دوست داشتن و رفتن سمت PS3 کمتر...
پس میبینیم که هر چقدر بیشتز زور میزنیم و انواع دلایل مختلف میاریم کسی از نظرش روی گردان نیست...حالا چرا باید اینقدر به خودمون فشار بیاریم تا نظر کسی رو عوض کنیم؟! درسته ! اگر میخواهیم که اشتباهات بقیه رو در این مورد تصحیح کنیم و از نظر علمی بقیه رو بالا ببریم بد نیست ولی خودتون برین یه نگاهی به صفحه های گذشته بیاندازین !!! آیا اونجا چیزی به غیر از بی منطقی میبینین ؟!
باید بگم من طرفدار سر سخت ps3 هستم و مطمئنم که برنده این نسل هست با اختلاف حداقل 2 به 3 نسبت به 2 کنسول دیگه اما میخوام یه 360 بگیرم و قصدی برای خرید ps3 اصلا ندارم و رای خودمو پس میگیرم چون 360 میخرم نه ps3 به خاطر فقط فقط فقط و فقط قیمت!
-----
حالت تعصبی و غیرتی خارج کنیم....
شما که هیچی اگه تمامی مدیرای سایتم بخون نمیشه!
-----
ما هم موقع اومدن به این سایت مثل اونا بودیم
تمیدوارم من جز این ما نباشم.
چون هیچ وقت نیومدم حتی در پست اولم بگم که ps3 برندس از اولم معلوم بود!
گفتم ps3 به نظر من برندست با این دلایل !
من تا وقتی که پستام به 150 نرسیده بود در تاپیکی بجز next news gen پست نداده بودم بجز تک پستی که برای راه اندازی تاپیک xbox360 vs ps3 دادم . در ضمن من در بازیدات هم عضو بودم و خبر هم جمع میکردم اما خیلی کم پست میدادم کسی هم id اونجامو نمیدونه:p
-----
اون افرادی که میان ناشیانه پست میدن,دست خودشون نیست چون اطلاعات کم دارن و نباید با تندی باهاشون برخورد بشه که به پیشنهادات همدیگه اهمیت ندن.
درسته علی جون جواب بدی که با بدی نیست نه1
-----
ولی بعضی وقتها باز هم یه مشکلاتی پیش میاد که اجتناب ناپذیره...
هر سبد میوه ای که بش دست بزنی چند تا میوه گندیده و خرابم داره!
-----
کنسولی که همین الانش فروشش از کنسولی که 6 سال قبل عرضه شده پایینتره
نمیدونم باید بخندم یا گریه کنم به حال شما کنسولی که 6 سال قبل اومده تا به حال کلی فروش کرده این کنسول تازه چند ماهه اومده
-----
نکنه فکر کردین که وقتی PS3 و Wii بیان یهو معجزه میشه و فروش 360 بجای اینکه پایین بیاد بالا میره !!!!!!!!؟
حداقل کسی اینجا این فکرو نمیکنه اما مکنه چون اون ماه تازه بازی های خوب 360 میان:
-----
من الان دیگه مطمعنم که سرنوشت 360 از سرنوشت دریمکست هم وخیمتر خواهد بود
مخالفم (به نمایندگی از تمامی طرفدار های منطقی هر 3 کنسول)
-----

چیزی هم میشه گفت !!!!!!!!!!
به گمانم میشه گفت متاسفم فقط همین!
-----

فقط در پایان بگم که ما در این تاپیک دعوا نمیکنیم بحث میکنیم و همه با هم رفیق هستیم گرچه اسم همدیگرو هم نمیدونیم من میگم یه جوری یه همایشی بزارن مدیرا که بچه ها بیشتر با هم اشنا شن نه موافقین!/
پ. ن: من که خیلی دوست دارم چهره عماد روببینم:)

من الان دیگه مطمعنم که سرنوشت 360 از سرنوشت دریمکست هم وخیمتر خواهد بود . لاقل دریمکست killer app هایی مثل Soul Calibour , Crazy Taxi , Shenmue داشت که از سایتهای بازی امتیاز کامل 10 گرفته بودن ولی 360 چی ؟ بهترین بازی اکشنش کال 2 بوده که امتیاز حدود 9 گرفته و به Saint Row و Dead Rising هم دلتونو خوش نکنین . من سر یه PS3 حاضرم شرط ببندم که این بازیا هم امتیاز زیر 9 میگیرن

دوست عزیز...فکر نکنم فروش یک کنسول بازی یا اینکه تا الان چه رتبه ایی داره زیاد برای خریدارانش به خصوص ایرانیها مهم باشه...مهم بازیهاش هست که با توجه به عناوین Exclusive در نظر گرفته شده نمیشه گفت که بازیهای 360 بد یا حداقل بدون کیفیت هستند....البته باید قبول کرد که 360 دارای عناوین معروف کمتری هست و معروفترینش همون Halo هست و در مقابل PS3 عناوینش زیاد آشنا نیست...ولی نباید منکر این شد که ما الان داریم درباره دو تا کنسولی حرف میزنیم که یه دونشون از نسل پنجم کارشو شروع کرده و دیگری از نسل ششم...پس بطور منطقی باید قبول کنیم که عجیب نیست که 360 هنوز عنوانهای خیلی معروفی مثل MGS یا DMC روی کنسولش نداره...ولی باز هم منکر این نباید شد که مایکروسافت داره تمام سعیشو میکنه و بازیهایی که بصورت Exclusive روی 360 هستند هم تا اینجا نمایش بدی از خودشون نشون ندادن , بخصوص همین Dead Rising و Lost Planet که در خور اسم بازی نسل بعد هستند...
متشکرم...Nemesis

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط Sony:
------

مخالفم شما حاضری برای هر بازی 10 تومن پول بدی یا 3 تومن هان!
------

به هر دوشون بستگی داره من و شما هیچ وقت بعضی چیز ها رو حتی اگه مفت هم بدن نمیخریم . البته اگه همون طوری که کیفیت با قیمت باید تناسب داشته باشه قیمت هم باید با کیفیت تناسب داشته باشه یعنی بگن یه بازی اصلا آخرشه از اون ور بیرون اومده اصلا این قدر خوبه اما 2 میلیون تومن باشه اصولا کسی که بخره یه تخته که چه ارض کنم تعداد تخته هاش منفی هستش )

این به اون در

در ضمن دارم به این نتیجه دارم میرسم که این تایپک هم مثل دعوا متالگیر و اسپیلنتر سل داره یه چیز بیخود میشه

sony این طوریش با حاله :):)

نمیدونم چرا من هیچ وقت از بازی های خیبلی بزرگ خوشم نیومده مثلا اصلا متال گیر 4 رو دوست ندارم gow هم بجز یه گرافیک دیگه چیزی ازش ندیدم نمیدونم چرا انتظار این بازی رو هم اصلا نمیکشم!:(
چون احتمالا از این نوع سبک ها خوشت نیماد;)
به هر دوشون بستگی داره من و شما هیچ وقت بعضی چیز ها رو حتی اگه مفت هم بدن نمیخریم .

یه ضرب المثل ژاپنی میگه مفت باشه کوفت باشه :):):)

آخرین ویرایش:
خواهش میکنم بازم نگو !
اون نسل قبل هم که XBOX اولین کنسول مایکروسافت بود خیلی هاتون میگفتین این آخرین کنسول مایکروسافته...مثل الان که میگید 360 آخرین کنسول مایکروسافته !!!
عزیز,اگه قرار باشه مایکروسافت هر 4 سال یکبار کنسول بزنه بعدم شما بگید که آخرین کنسولشه که خوبه.
من نمیدونم شما طرفدارای 360 چه فکری میکنین . کنسولی که همین الانش فروشش از کنسولی که 6 سال قبل عرضه شده پایینتره
شما تعداد فروش کنسول XBOX 1 رو اگه میشه کلی بگو ببینم چقدر فروش داشته تا الان...نه اینکه فروش 4 سال پیش توی ذهنت باشه بعد بگی 4 سال پیش xbox فروش نداشته !
تا الان xbox کلی فروش کرده عزیز...360 هم تازه اومده و نمیتونیم به این زودی قضاوت کنیم.
در ضمن دارم به این نتیجه دارم میرسم که این تایپک هم مثل دعوا متالگیر و اسپیلنتر سل داره یه چیز بیخود میشه
اگه شما اینقدر اسم دعوا و این چیزا وسط نکشی,این تاپیک اسم دعوا هم توش نمیاد...
دعوا کجا بود ؟ من که تا حالا چیزی ندیدم ! اونی که شما میگی دعوا اون در اصل بحثه...که بحث کردن هم خیلی فرق میکنه با دعوا !! و خیلی طبیعیه که بحث بعضی اوقات سبک و سنگین میشه.
شما اگه میشه اینقدر نگو دعوا.اگه یه کاربر تازه بیاد اینجا چی فکر میکنه ؟؟؟
میخوام یه 360 بگیرم و قصدی برای خرید ps3 اصلا ندارم و رای خودمو پس میگیرم چون 360 میخرم نه ps3 به خاطر فقط فقط فقط و فقط قیمت!
خب خدا رو شکر...:love:
مثل اینکه بحث های ما هم همچین بی ثمر نبوده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or