نمیدونم چرا من هیچ وقت از بازی های خیبلی بزرگ خوشم نیومده مثلا اصلا متال گیر 4 رو دوست ندارم gow هم بجز یه گرافیک دیگه چیزی ازش ندیدم نمیدونم چرا انتظار این بازی رو هم اصلا نمیکشم!
مایکروویو
------
موضوع قیمت نیست موضوع کیفیت هستش
مخالفم شما حاضری برای هر بازی 10 تومن پول بدی یا 3 تومن هان!
------
آقا من به نظرات شخصی و محترم بچه ها کاری ندارم ولی مگه تمام مشکل کسانی که PS3 رو نمیخرن قیمتشه ؟! یعنی اگه هم قیمت 360 بود تمام افراد میرفتن و میخریدنش ؟!
با تمام احتراماتی که برای افراد فعال حاضر در اینجا دارم به نظرم اگه کسی میخواست نظرش رو در مورد هر کدوم از کنسولهای نسل بعد تغییر بده تا الان داده بود...مگه ما طبیعت خودمون رو نمیشناسیم ؟! تا وقتی که هزاران هزار دلیل برای ما آورده بشه ما از نظرمون روی گردان نمیشیم...به عنوان مثال خودم !!!من طرفدار PS3 هستم ولی در قلبم میدونم که تا الان 360 خیلی بهتر و سریعتر عمل کرده و به قول بعضی از طرفدارهای 360 اگه PS3 متال گیر یا DMC رو نداشت میخواستم چیکار کنم؟در قلب هم مثل تمام طرفدارهای PS3 اعتقاد دارم که 360 تا اینجا از یک سری لحاظ مختلف نسبت به PS3 برتریهایی داره ولی راستشو بخواین باز هم مثل تمام افراد اینجا باید بگم که هنوز هم طرف اولین نظرم در مورد کنسول نسل بعد هستم...کسانی که اول PS3 دوست داشتن و حالا رفتن سمت 360 خیلی اندک هستند و کسانی هم که 360 دوست داشتن و رفتن سمت PS3 کمتر...
پس میبینیم که هر چقدر بیشتز زور میزنیم و انواع دلایل مختلف میاریم کسی از نظرش روی گردان نیست...حالا چرا باید اینقدر به خودمون فشار بیاریم تا نظر کسی رو عوض کنیم؟! درسته ! اگر میخواهیم که اشتباهات بقیه رو در این مورد تصحیح کنیم و از نظر علمی بقیه رو بالا ببریم بد نیست ولی خودتون برین یه نگاهی به صفحه های گذشته بیاندازین !!! آیا اونجا چیزی به غیر از بی منطقی میبینین ؟!
باید بگم من طرفدار سر سخت ps3 هستم و مطمئنم که برنده این نسل هست با اختلاف حداقل 2 به 3 نسبت به 2 کنسول دیگه اما میخوام یه 360 بگیرم و قصدی برای خرید ps3 اصلا ندارم و رای خودمو پس میگیرم چون 360 میخرم نه ps3 به خاطر فقط فقط فقط و فقط قیمت!
-----
حالت تعصبی و غیرتی خارج کنیم....
شما که هیچی اگه تمامی مدیرای سایتم بخون نمیشه!
-----
ما هم موقع اومدن به این سایت مثل اونا بودیم
تمیدوارم من جز این ما نباشم.
چون هیچ وقت نیومدم حتی در پست اولم بگم که ps3 برندس از اولم معلوم بود!
گفتم ps3 به نظر من برندست با این دلایل !
من تا وقتی که پستام به 150 نرسیده بود در تاپیکی بجز next news gen پست نداده بودم بجز تک پستی که برای راه اندازی تاپیک xbox360 vs ps3 دادم . در ضمن من در بازیدات هم عضو بودم و خبر هم جمع میکردم اما خیلی کم پست میدادم کسی هم id اونجامو نمیدونه

-----
اون افرادی که میان ناشیانه پست میدن,دست خودشون نیست چون اطلاعات کم دارن و نباید با تندی باهاشون برخورد بشه که به پیشنهادات همدیگه اهمیت ندن.
درسته علی جون جواب بدی که با بدی نیست نه1
-----
ولی بعضی وقتها باز هم یه مشکلاتی پیش میاد که اجتناب ناپذیره...
هر سبد میوه ای که بش دست بزنی چند تا میوه گندیده و خرابم داره!
-----
کنسولی که همین الانش فروشش از کنسولی که 6 سال قبل عرضه شده پایینتره
نمیدونم باید بخندم یا گریه کنم به حال شما کنسولی که 6 سال قبل اومده تا به حال کلی فروش کرده این کنسول تازه چند ماهه اومده
-----
نکنه فکر کردین که وقتی PS3 و Wii بیان یهو معجزه میشه و فروش 360 بجای اینکه پایین بیاد بالا میره !!!!!!!!؟
حداقل کسی اینجا این فکرو نمیکنه اما مکنه چون اون ماه تازه بازی های خوب 360 میان:
-----
من الان دیگه مطمعنم که سرنوشت 360 از سرنوشت دریمکست هم وخیمتر خواهد بود
مخالفم (به نمایندگی از تمامی طرفدار های منطقی هر 3 کنسول)
-----
چیزی هم میشه گفت !!!!!!!!!!
به گمانم میشه گفت متاسفم فقط همین!
-----
فقط در پایان بگم که ما در این تاپیک دعوا نمیکنیم بحث میکنیم و همه با هم رفیق هستیم گرچه اسم همدیگرو هم نمیدونیم من میگم یه جوری یه همایشی بزارن مدیرا که بچه ها بیشتر با هم اشنا شن نه موافقین!/
پ. ن: من که خیلی دوست دارم چهره عماد روببینم