آريا جان اخه مگه ميشه جواب نداد اگه من جواب ندم حداقلش اينكه شما جواب بدين تا من سرد بشم اخه خداوكيلي ببين چه پستهايي دادن كه جواب ندادنش باعث ميشه 10 سال از عمر من كم بشه . اگه خواستي پاك كن ولي من ميزارم . در ضمن اريا جان پست من هم بي منبع نيست .
چند روز هست دارم پستها را ميخونم ولي نخواستم پست بدم ولي الان ديگه نتونستم جلوي خودم رو بگيرم . اين تاپيك هم اگه اينطوري پيش بره به تاريخ مي پيونده .
منم بايد پست بدم چراكه چندتا مورد جالب ديدم كه عبارتند از
1 : halo kiler ...............؟!!
جواب : دوست عزيز به اين حرفت خيلي مطمعن هستي نه ؟ واقعا ميدوني با چه بازي بزرگي داريد شوخي ميكنيد نه ؟!
فكر كردي مايكروسافت مثل بقيه هست كه بياد كلا بازيش را رو كنه ؟لابد فكر كنم گرافيكش پسند نكردي ؟
به همين راحتي تونسشتي قبول كني كه مايكروسافت داره اين همه سرمايه گذاري رو اين بازي ميكنه و شما هم اسم halo kiler روش گذاشتي نه؟!3
بايد به شما بگم چند ماه ديگه از اين حرفتون پشيمون ميشين .
گوشه اي از سرمايه گذاري مايكروسافت روي يك بازي gears of war بود كه ديديد چي شد تبديل به يكي از بهترين بازي ها بيادماندني ترين بازي ها پر فروشترين بازي ها شد و همه براي اومدن شماره 2 اين بازي دارن نانو ثانيه شماري ميكنن!!
حالا مايكروسافت مطمعن باش بزرگترين و پر سرمايه ترين بازيش halo3 هست كه اومدنش ميتونه يه طوفان بسيار بزرگ ايجاد كنه . فكر كنم halo2 يادته كه تو اولين روزش چه فروشي كرد كه بايد حتي تو تاريخ سينما هم مينوشتن چه برسه به بازي .
حالا بگذريم دوست دارم چند ماه ديگه همراه با من دوباره بياي تو اين سايت كه باهم صحبت كنيم كه ببنيم كي راست ميگفته .
2: شوخي كردن با بازي بزرگ massefect
جواب : احسنت بابا واقعا خيلي خوشم اومد اين بازي تو اولين نمايش خود تبديل به ابر بازي شد و مثل killzone شما دمو و تريلر هاي كاملا الكي نشون نميده و هر تريلري از از بازي massefect ديدي واقعي بوده .و منم ميدونم كه شما اصلا تريلر از اين بازي نديدين كه دارين با اين بازي شوخي ميكنيد .
كافي فقط يك بار يه تريلر از بازي massefect ببيني كه به قدرت يه بازي ايمان بياري چراكه حركات و احساس در اين بازي به طور باور نكردني بالا هست . يعني از راه رفتن موجودات و انسان ها و حتي ناراحت شدن و شادي در صورت موجودات و انسان ها فوق العاده طبيعي هست حتي بازي بزرگ crysis هم نميتونه از اين نظر به گرد پاش برسه چيزي هست كه تعصب نياز نداره و واقعيت اينگونه هست !
يكي از شعارهاي اين بازي اين هست : mssefect يك بازي كشف شده از بازي هاي كشف نشده !
3: وقتي بازي هايي مثل gow3 و mgs و lair باشه ...............كسي دنبال gears of war نميره .
جواب : خنده خنده خنده . آره فرمايشتون خيلي قابل قبول هست چرا كه بيشتر از 3 ميليون نفر رفتن دنبال gears of war !! كسي نميره دنبال اين بازي ولي نميدونم اين 3 ميليون نفر از كجا پيداشون شد نكنه شما هم ميخوايي بگين همه از رو تبليغات بزرگ رفتن طرف اين بازي ؟
ژاپن هم يادت نره با اين كه از اين سبك بازي زياد در ژاپن طرفدار نداره ولي تو اولين روز عرضه در اين كشور سريعترين فروش را كرد . فكر كنم ديگه كافي تا اينجا .
4 : بازي alanwake يادت رقته !!!!!!!!؟ واقعا چطور تونستي اين بازي بزرگ را فراموش كني ؟!
فقط alanwake = عظيم........................................بزرگ.....................كبير .........................شگفت انگيز..............باورنكردني......................گرافيك................داستان........و يك رويا............