کدام کنسول نسل جدید؟

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام کنسول را انتخاب می کنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    433
خب پس 360 م شما پاش پول نمی دی ما میدیم! خیلی هم راضییم ولی اونایی که PS3 دارن زیاد راضی نیستن اگر هم هستن چون از دنیای 360 غافل شدن!

خب در این جمله ی شما Paradox به وضوح دیده می شه من نمی دونم چه جوابی بدم مگر اینکه بهتون منبع بدم واسه حرفام که یکیش همین تاپیک اخبار داغ کنسول ها ی خودمونه!

یه سر بزن همون پست اول در مورد امتیازی که بازی F.E.A.R گرفته رو بخون و یه مقایسه با 360ش بکن می فهمی!

--------
مجید جان شما که میگی کاربرای فعال اعضا رو مسخره می کنن حداقل خودت به ایشون احترام بذار.
اقای عزیز اینقدر راجب بازیهای 360 نگین اخه کنسولی که وقتی میخریش درست بودنش با خداست:biggrin1: مهم نیست واسش چندتا بازی بیاد مثله این میمونه که بگی من یک کت دارم پاره هستش ولی دکمه های کتم خیلی خوبه بعد همون بیرون بپوشی :cheesygri فقط ps3

قای عزیز اینقدر راجب بازیهای 360 نگین اخه کنسولی که وقتی میخریش درست بودنش با خداست مهم نیست واسش چندتا بازی بیاد مثله این میمونه که بگی من یک کت دارم پاره هستش ولی دکمه های کتم خیلی خوبه بعد همون بیرون بپوشی

الان توی این سایت حدود 20-30 نفر که یکیش من باشم 360 داریم ولی دستگاه همه سالم بوده حالا نمی دونم شما از کجا می گین سالم بودنش با خداس!!

یه جمله یاد گرفتین تا کم میارین می گین!!؟؟ بحث جدی و منطقی بکنید لطفا!

اگر هم مثال میخوای بزنی بیا: PS3 مثل اینه که بگی من یه 10000000000000$ پول دارم ولی چیزی نیست که باهاش بخرم!!!

هر وقت مایکروسافت تونست God of war 3 و liar رو از انحصار سونی در بیاره .... سونی هم اون موقع میتونه!!!
لطفا شب میخوابید خواب نما میشید ...نیاید اینجا خوابتون رو تعریف کنید!!! چون این مسائل اینجا حل شدس

عزیزم وقتی dmc4 رو تونست بکنه اونها رو هم شاید تونست از چنگش در بیاره:)

اقای عزیز اینقدر راجب بازیهای 360 نگین اخه کنسولی که وقتی میخریش درست بودنش با خداست
شما اگه رعايت كنيد و تهويه هوا خوب باشه عالي كار ميكنه صبح تا شب نشستن پاي كنسول درست نيست;)

مثله این میمونه که بگی من یک کت دارم پاره هستش ولی دکمه های کتم خیلی خوبه
مثل اين ميمونه دكمه هات گرون باشن(blue r] اما كتت با بدي دوخت {كمبود بازي} مواجه باشه تو خونه باشه نتوني بپوشي;)

در اینکه PS3 کاملا برتره هیچ شکی نیست

شك به اين داشته باش PS3 بلوري PS3 با كمبود بازي مواجه PS3 بازي انحصاري كمتري نسبت به 360 داره فقط شك نكن CELL قوي داره PS3;)

آخرین ویرایش:
خب این رو که میدونم!:)
اون یکی lair رو میگم...
در ضمن این پولی که ms دراه میده بعید نیست سونی رو بخره:biggrin1:

اولاندش تو همین سایت سر سرمایه های دو شرکت بحث شد.و معلوم شد که سونی سرمایه بیشتری داره!!!
دومندش اون بازی هم برای سونی هستش(ناشرشه)و امکان اومدنش برای 360 وجود نداره.

الان توی این سایت حدود 20-30 نفر که یکیش من باشم 360 داریم ولی دستگاه همه سالم بوده حالا نمی دونم شما از کجا می گین سالم بودنش با خداس!!

یه جمله یاد گرفتین تا کم میارین می گین!!؟؟ بحث جدی و منطقی بکنید لطفا!

اگر هم مثال میخوای بزنی بیا: PS3 مثل اینه که بگی من یه 10000000000000$ پول دارم ولی چیزی نیست که باهاش بخرم!!!
جالب اینجاست که هوادارای 360 فکر میکنن دلایلشون منطقی هست اخه کی میاد lair . mgs4
kilzone . gow3 و ........................ با mass efect . crack down:biggrin1: dead rising و.......
عوض کنه

دومندش اون بازی هم برای سونی هستش(ناشرشه)و امکان اومدنش برای 360 وجود نداره

این قبول

ولی:

اولاندش تو همین سایت سر سرمایه های دو شرکت بحث شد.و معلوم شد که سونی سرمایه بیشتری داره!!!

بله بحث شد ولی نتیجه بر عکس شد:

جاداره به یه پست که TRUTH جان داد اشاره بکنم در این مورد ولی خودش بگه بهتره!:biggrin1:

ولی بطور کلی می تونم بهت بگم که Sony یه شرکت و نظام کلی هست که از چند بخش تشکیل شده و یکی از این چند بخش بخش بازیش هست که مطمئنا سرمایش بر اساس بودجه بندی کلی تامین میشه که شرط می بندم خیلی کمتر از MS به اون بزرگی هست!

جالب اینجاست که هوادارای 360 فکر میکنن دلایلشون منطقی هست اخه کی میاد lair . mgs4
kilzone . gow3 و ........................ با mass efect . crack down dead rising و.......
عوض کنه

عزیزم اول بهت بگم که به هر بازی توهین می کنی به Mass Effect توهین نکن وقتی هیچ چی از این بازی بزرگ نمی دونی!(که سازندش BioWare هست) دوما اینکه اگر راست میگی بجای اسم بردن از Crackdown و Deadrising بیا بگو Gears of war و HALO3 .

این قبول

ولی:

بله بحث شد ولی نتیجه بر عکس شد:

جاداره به یه پست که TRUTH جان داد اشاره بکنم در این مورد ولی خودش بگه بهتره!:biggrin1:

ولی بطور کلی می تونم بهت بگم که Sony یه شرکت و نظام کلی هست که از چند بخش تشکیل شده و یکی از این چند بخش بخش بازیش هست که مطمئنا سرمایش بر اساس بودجه بندی کلی تامین میشه که شرط می بندم خیلی کمتر از MS به اون بزرگی هست!

عزیزم اول بهت بگم که به هر بازی توهین می کنی به Mass Effect توهین نکن وقتی هیچ چی از این بازی بزرگ نمی دونی!(که سازندش BioWare هست) دوما اینکه اگر راست میگی بجای اسم بردن از Crackdown و Deadrising بیا بگو Gears of war و HALO3 .
چرا حالا عصبانی میشی؟؟؟؟؟ خب mass efect بهترین بازی دنیاست :biggrin1: {عمرا}
در مورد halo هم دیگه همه halo kiler رو میشناسن{کیلزون} در مورد gears of war هم وقتی
بازیهایی مثل lair . mgs4.gow3.و................... برای ps3 بیاد دیگه کسی دنباله gears of war
نمیره

در مورد halo هم دیگه همه halo kiler رو میشناسن{کیلزون}

شمام جک نگو! هنوز یاد و خاطره اون Pre-rendered Demo توی E3 از ذهن ها نرفته که شما رسما بهش میگی Halo Killer
بزار یه تریلر درست حسابی ازش بیاد اول بعد جایزه بازی سال رو بهش بدین!
من خودم سبک FPS رو بیشتر از همه دوست دارم و امیدوارم Killzone بازی خیلی خوبی بشه اما هنوز هیچی معلوم نشده که شور حسینی گرفته بعضیارو!

شمام جک نگو! هنوز یاد و خاطره اون Pre-rendered Demo توی E3 از ذهن ها نرفته که شما رسما بهش میگی Halo Killer
بزار یه تریلر درست حسابی ازش بیاد اول بعد جایزه بازی سال رو بهش بدین!
من خودم سبک FPS رو بیشتر از همه دوست دارم و امیدوارم Killzone بازی خیلی خوبی بشه اما هنوز هیچی معلوم نشده که شور حسینی گرفته بعضیارو!
داداش شما جک نگو من که بهش نمیگم halo kiler همه میگن در مورد شور حسینی هم باید
بگم تیکه باحالی بود ایول :biggrin1: موفق باشی دوست عزیز :love:

سلام.
من خودم 360 میگیرم.
چون بازی هایی که برای 360 ساخته میشه بیشتر بابه طبع منه تا بازی های پی 3 (به قول عماد)
من بازی هایی با سبک غربی رو بیشتر حال میکنم و در مقابل با بازی هایی که جاپنی باشه اصلا حال نمیکنم البته نیمگم اونا بد هستن ها !!! مثلا اگه یه بازی جاپنی با سبک غربی ساخته بشه خب خوشم میاد.
83.gif

والا به خدا . اخه كدوم ادم اقلي مياد jenji يا امثال اون رو بازي كنه . اين جور بازيها مال همو ژاپني هاست نه ما. ايناابزار فرهنگي كه ميخان فرهنگشونو به زور بكنن تو مخ ما.

نقل قول:
این همه ملت دارن میگن سرو صدا داره فقط ایشون میگه که سرو صدا نداره!!!
عزیزم بنده خودم 360 داشتم و دیدم که چه جوری صدا میده.
عزيزم من كه دو هفته با اين دستگاه كار كردم هيچ صدايي ازش نشنيدم . شما انگار تو توهمات خودتون اين صدا رو شنيديد . شما هم بشين با اون sixaxis مشكل دار بازي كن تا ps4 بياد شايد اين مشكلات رو نداشته باشه !!!!!!

آخرین ویرایش:
ea
هم خیلی از استدیو ها رو خرید،ولی ببخشید هیچ غلطی نتونست بکن
ه ;)
ديگه بايد سوني رو هم بخره تا درست بشه؟

واقعا جوک با مزه ای بود، میتونم بپرسم منبع شما کجاست؟
شما هم اگه گيمر بودي و يخورده اطلاعات از امار شركتها داشتي ميفهميدي كه منبع من كجاست؟
شما همچنان منتظر بمان تا زیر پای شما درخت سبز بشه ;)
حالا چرا گريه ميكني ؟ مرد باشو واقعيت رو بپزير.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or