کدام کنسول نسل جدید؟

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام کنسول را انتخاب می کنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    433
واقعا یک ماه دیگه ! راست میگی ؟ راستی قیمت هر مدلش چنده و چه مدل هایی داره ؟
xbox360 elite دقیقا 29 april ریلیز می شه یعنی 8 روز دیگه! elite خودشه یه نوع مدله پس این جمله که قیمت هر مدلش چنده کاملا غلطه! ورژن elite چون فقط در امریکا فعلا ریلیز می شه به طبع فقط دارای ریجن ntsc/uc می باشد و قیمتشم 479$ ه ولی اینکه تو ایران چند بدن معلوم نیست.

اقای Wakashizuma باید قبول کرد که تو جریان فرمت وار تنها فرمت برنده حتما بلو ری هستش. بلوری به لطف ps3 و فیلم های انحصاریش 1000000% برنده است. شما فقط تا تابستون و اومدن اسپایدر من صبر کن بهت می گم کدوم برنده می شن.بعدشم شما اگه ps3 بخرید؛حتی اگه بازی نداشته باشه صاحب یه بلو ری ارزان قیمت هم هستی.

خدايی ديگه نتونستم جلو خودمو بگيرم !!!:mad:
بابا اون زمان که ps3 نيومده بود ميگفتی ps3 بياد ميترکنه ! حالا که امد 3 ميليون دستگاه هم نفروخت !
اون زمان ميگفتيد restistance چيه اون بياد ميترکونه ! امد ديديم که چند امتياز گرفت
فکر کنم شما دوستانی که تو فکر ps3 هستيد همتون از دم با ناستر اداموس نسبتی داريد !!! اما اون بدبخت بيچاره پيشبينی هاش درست در ميامد ! شماها هنوز که هنوزه ميگيد بزار تا فلان زمان .... آخرم هيچی به هيچی !!!

يکم واقع بين باشيد بد نيست. که ps3 هيچ شانسی نداره !!
مثل زمانی که xbox با اون قدرت امد ولی جلو ps2 کم اورد
حالا هم ps3 با اون قدرت ( تنها از نظر سخت افزاری اون هم تاحالا به اون صورت مشکلی نبوده ) ولی جلوی xbox360 کم اورد !!!

هنوز که هنوزه داريد مگييد در آينده !!! اين آينده کی ميرسه معلوم نيست.

درضمن اين آقای hotgoal هم که پستتون واقعاً که نميدونم چی بگم ... اما دوستان به اندازه کافی ايراد های پستی شما رو گرفتن. شما هم اگه فکر ميکنی ps3 بهتره برو بخر، که به قول خودت بهترين رو داشته باشی !

درضمن اگر تاحالا نخريدم، منتظرم xbox elite بياد که اونرو بخرم !!
فکر کنم قديمی ها يه چيزی ميگفتن : ماست و خيار که آدم رو مست نميکنه !!! ( اگر درست نوشته باشم )

xbox360 elite دقیقا 29 april ریلیز می شه یعنی 8 روز دیگه! elite خودشه یه نوع مدله پس این جمله که قیمت هر مدلش چنده کاملا غلطه! ورژن elite چون فقط در امریکا فعلا ریلیز می شه به طبع فقط دارای ریجن ntsc/uc می باشد و قیمتشم 479$ ه ولی اینکه تو ایران چند بدن معلوم نیست.

Lich King جان،

به نظرت تو دبی هم قيمتش مثل امريکا هست ؟؟؟ يا بيشتره ؟؟ ( نسبت به تجربه اي که داريد )

اقای محترم اون پست من درباره کنسول ها بود که شما میای اون پست را نقل قول می کنین!!!!!!
پست من درباره فرمت وار بود.و این را بدون که بلو ری مطمئنا برنده است.

اقای Wakashizuma باید قبول کرد که تو جریان فرمت وار تنها فرمت برنده حتما بلو ری هستش. بلوری به لطف ps3 و فیلم های انحصاریش 1000000% برنده است. شما فقط تا تابستون و اومدن اسپایدر من صبر کن بهت می گم کدوم برنده می شن.بعدشم شما اگه ps3 بخرید؛حتی اگه بازی نداشته باشه صاحب یه بلو ری ارزان قیمت هم هستی.
نخیر نباید قبول کرد!
شما در همین تاپیک هم یه پست این مدلی زده بودی که بله اگه PS3 بیشتر بفروشه کسی دیگه برای X360 بازی نمیسازه از این حرفا و خیلی علاقه داری علایق شخصیتو به عنوان حقیقت مطرح کنی! هنوز هیچ فرمتی برنده نشده و شما هم لطفا اگه حرفی داری با دلیل مطرح کن! اسپایدرمن هم تابستون توی سینما میاد و همزمان با اومدن روی سینما روی بلوری که نمیاد! برای نسخه بلوری و DVD شما باید تا حدودای نوامبر صبر نوامبد کنی! Check your Facts!
لابدSpiderman3 هم بیاد توشیبا هم در HD DVD رو میبنده و HD DVD به تاریخ میپیونده!عجب!
بعدشم شما اگه ps3 بخرید؛حتی اگه بازی نداشته باشه صاحب یه بلو ری ارزان قیمت هم هستی
سونی داره اواسط امسال یک بلوری پلیر با قیمت 599$ میده بیرون که میشه قیمت همین PS3 60GB . پس دیگه خریدن PS3 فقط برای بلوری پخش کردن کار بی معنیه!
خیلی زمان مونده که فروش HD DVD یا BD بخواد به DVD نزدیک شه چه برسه به اینکه بخوان جای DVD رو بگیرن!
PS: من موندم با شکست یا پیروزی فلان فرمت چی به بعضی ها میرسه که همه هم و غمشون تبلیغات و طرفداری کورورانه از فلان فرمته انگار که این فرمت رو خودشون طراحی کردن! حداقل کسی بیاد جوش برنه که تا حالا کلی روی فلان فرمت سرمایه گزاری کرده و میترسه اون فرمت به رحمت خدابره

آخرین ویرایش:
مگه از این دست طرفداری کم دیدی تاحالا که این برات تازگی داره؟!
طرفداری از تیم های فوتبال ...
طرفداری از سبک/گروه خاص تو موزیک (مخصوصا متال) ...
طرفداری از یک برند خاص ... (تو این سایت کمتر هست)
...

بابا این قضیه از جای دیگه آب میخوره.

بابا این قضیه از جای دیگه آب میخوره.
از کجا آب میخوره؟؟؟ نکنه سیاسی هست ما نمیدونستیم؟؟؟؟
هر کی علایق شخصی داره و بهش معتقد!!! ولی بحث اینجاس که اینجا همه میخان علایق خودشون رو به یکدیگر تحمیل کنن
این میگه 360 عالی ps3 لگن
اون یکی میاد میگه 360 که اصلا کنسول نیست عشق است ps3 !

سلام عرض ميكنم خدمت تمام گيمرها و بازي سنتري ها
من هفته پيش موفق شدم يك Xbox 360 با تمام مخلفات را از يگانه 680 تومان بخرم . اين دستگاه واقعا سرو صدا نداره . من نميدانم چرا ميگويند اين دستگاه داغ ميكند و هنگ ميكند و يا سرو صداي زيادي دارد ولي به همه اطمينان ميدهم كه همه اين حرفها بي اساس است . من منكر توانايي هاي Ps3 نميشوم ولي سوني در حد و اندازه مايكروسافت نيست . مايكروسافت توانست بازي هايي مثل Devil May Cry & Virtu Fighter & Tekken & … كه جز بازيهاي انحصاري Ps2 بودند و قرار بود شماره هاي بدي انها باز هم به صورت انحصاري براي Ps3 ساخته شوند را از انحصار در بياورد . همه ميدانيم كه سخت افزار قوي دليل برتري نيست مثل قضيه Xbox & Ps2 . اين بازي ها هستند كه ميتوانند برتري يك كنسول را رقم بزنند. آيا سوني هم مثل مايكروسافت ميتواند بازي هايي مثل Halo & Gears Of War & Dead Or Alive &… را از انحصار مايكروسافت در بياورد؟ من كه بعيد ميدانم ! در ضمن مايكروسافت در نظر دارد شركتهاي زير را براي هرچه قويتر ساختن Microsoft Games Studio را خريداري كند. ليست شركتها به اين قرار است.
1-realtime World ( Crackdown)
2-gear Box Software ( Brother In Arms)
3- Crytek (crysis , Far Cry)
4-valve Software ( Half Life )
5-epic Games (gears Of War )
6-star Breeze ( Darknees , Riddick)
7-id Software (doom Iii )
8-bizarre (pgr3)
9-never Software (wolfenstein)
10-from Software (armord Core 4)
( به نقل از سايت معتبر Gear Box )
شما بگوييد آيا مايكروسافت با اين سرمايه كه ما از آن سراغ داريم ميتواند اين كار را انجام بدهد؟
منتظر Crysis براي Xobx 360 ميمانيم.
منتظر مقالات بعدي من باشيد.

آدم چرا باید 600-700 تومن پول یه کنسولی رو بده که بازیهاش 60 تومنه و بازی درست حسابی هم نداره و دستش مشکل داره و ........!!؟؟؟
عزیزم تو پول پاش نمیدی بقیه که می دن
میشه بگی چه مشکلی داره
چزا کسی این چمله رو نقل قول نکرد :
در اینکه PS3 کاملا برتره هیچ شکی نیست

من منكر توانايي هاي Ps3 نميشوم ولي سوني در حد و اندازه مايكروسافت نيست .
همه منتظر بودیم شما بیاید بگید که مایکروسافت برتره
262.gif
:cheesygri
آيا سوني هم مثل مايكروسافت ميتواند بازي هايي مثل Halo & Gears Of War &
هر وقت مایکروسافت تونست God of war 3 و liar رو از انحصار سونی در بیاره .... سونی هم اون موقع میتونه!!!
لطفا شب میخوابید خواب نما میشید ...نیاید اینجا خوابتون رو تعریف کنید!!! چون این مسائل اینجا حل شدس

در ضمن مايكروسافت در نظر دارد شركتهاي زير را براي هرچه قويتر ساختن Microsoft Games Studio را خريداري كند. ليست شركتها به اين قرار است.
ea هم خیلی از استدیو ها رو خرید،ولی ببخشید هیچ غلطی نتونست بکنه ;)

Crytek (crysis , Far Cry)
واقعا جوک با مزه ای بود، میتونم بپرسم منبع شما کجاست؟

id Software
همچنان جوک ها ادامه داره!!! ماکروسافت احتمالا کل EA و Ubisoft و Capcom و Activision رو نمیخاد بخره؟؟؟؟
58.gif
210.gif
213.gif

منتظر Crysis براي Xobx 360 ميمانيم.
شما همچنان منتظر بمان تا زیر پای شما درخت سبز بشه ;)

اين دستگاه واقعا سرو صدا نداره
این همه ملت دارن میگن سرو صدا داره فقط ایشون میگه که سرو صدا نداره!!!
عزیزم بنده خودم 360 داشتم و دیدم که چه جوری صدا میده

عزیزم تو پول پاش نمیدی بقیه که می دن
میشه بگی چه مشکلی داره

خب پس 360 م شما پاش پول نمی دی ما میدیم! خیلی هم راضییم ولی اونایی که PS3 دارن زیاد راضی نیستن اگر هم هستن چون از دنیای 360 غافل شدن!

در اینکه PS3 کاملا برتره هیچ شکی نیست

خب در این جمله ی شما Paradox به وضوح دیده می شه من نمی دونم چه جوابی بدم مگر اینکه بهتون منبع بدم واسه حرفام که یکیش همین تاپیک اخبار داغ کنسول ها ی خودمونه!

یه سر بزن همون پست اول در مورد امتیازی که بازی F.E.A.R گرفته رو بخون و یه مقایسه با 360ش بکن می فهمی!

--------
مجید جان شما که میگی کاربرای فعال اعضا رو مسخره می کنن حداقل خودت به ایشون احترام بذار.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or