کدام کنسول نسل جدید؟

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام کنسول را انتخاب می کنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    433
آقا این 360 ها مشکلی ندارن که بیخودی می گین اون سری های اول بودن که مشکل داشتن که خوب همه دیگه می دونن و سعی می کنن کنسولهای قبل از February رو نخرن و حتی خیلیها هم بودن که کنسولشون ما قبل از February بوده و هیچ مشکلی نداشتن شما الان تو این سایت چند نفر رو می شناسی که کنسولشون نابود شده ؟ خوب حالا چند نفر رو می شناسی که با کنسولشون دارن بازی میکنن و هیچ مشکلی ندارن مسلما خیلی من نمی دونم چرا همه نیمه خالی 360 رو می بینن :eek: :cheesygri در مورد بازی هم دیگه اصلا حرفشو نزن که واقعا هرچی هم نباشه از بازیهای PS3 خیلی سرتره و نیازی به نام بردن نداره (Gears Of War ، Halo3 ، Alan Wake ، Lost Planet ، Bio Shock ، Mass Effect و بازم بگم . و بازیهای مولتی پلتفورمی که روی 360 کیفیت خیلی بهتری نسبت به PS3 داشتن )

سلام من هم با نظرهایت موافقم.در مورد ایکس باکس 360 سیاه اطلاعاتی داری مایلم بدونم وفکر میکنم برای بقیه هم جالب باشه!با عرض تشکر:confused:

الان بازی های x360بااین گرافیک بالا روی 9dvdعرضه میشن.فکرکنید در آینده بازی های x360روی hd dvdبیان چه گرافیکی پیدا میکنن!به نظر من این یکی از نقاط قوت x360است که بازی ها را روی 9dvd با چنین گرافیک بالا عرضه میکنند.با عزض تشکر:eek:

الان بازی های x360بااین گرافیک بالا روی 9dvdعرضه میشن.فکرکنید در آینده بازی های x360روی hd dvdبیان چه گرافیکی پیدا میکنن!به نظر من این یکی از نقاط قوت x360است که بازی ها را روی 9dvd با چنین گرافیک بالا عرضه میکنند.با عزض تشکر:eek:

حق با شماست.من هم با نظر شما موافقم.
XBOX LIVE JUMP IN

واقعا سطح علمی شما من رو کشته :(

الان بازی های x360بااین گرافیک بالا روی 9dvdعرضه میشن.فکرکنید در آینده بازی های x360روی hd dvdبیان چه گرافیکی پیدا میکنن!به نظر من این یکی از نقاط قوت x360است که بازی ها را روی 9dvd با چنین گرافیک بالا عرضه میکنند.با عزض تشک
واقعا از اين نوشته ي پربار لذت برديم

میخواهم یک نرم افزار خوب رو برای x360 معرفی کنم.بعضی از بازیهای
xbox که برای x360 تبدیل شده بر روی x360 اجراء نمیشود.
برای اجرا کردن این بازیها وارد سایت www.download windows software.com وارد شوید بعد و زیر شاخه xbox را انتخاب کنید.بعد این نرم افزار راbackcompat.بعد از اتمام دانلود نرم افزار
را از حالت فشرده خارج و بر روی یک سی دی معمولی رایت کنید.حالا سی دی را در دستگاه x360 بگذارید.بعد از اجراء سی دی گزینه upger را انتخاب و تمام حالا دستگاه شما بازیهای تبدیل شده xbox را میخواند.

اولا بازی که قرار نیست روی hd dvd بیاد دوما گرافیک چه ربطی به حجم دیسک داره؟!:confused:

پ.ن: این رو بدون گرافیک بالاتر مستلزم حجم بالاتر نیست!

پ.ن: این رو بدون گرافیک بالاتر مستلزم حجم بالاتر نیست!
امين پس ميشه بگي چي باعث شده كه از چند سال پيش تا الان بازي ها از روي يك سي دي به دي وي دي برسه؟:confused:
من فكر ميكنم يكي از عوامل اين افزايش حجم همين گرافيك باشه.

با سلام دوستان
به نظر شما دوستان تجربه دارید ارتقا کامپیوتر دهم یا 360 بگیرم . به فکر پول نباشید چون زیاد دارم .
از نظر کیفیت و گرافیک و سرعت و زیبایی بازی ها بگویید .

449un1e.jpg

سلام بچه ها

به نظر من ps3 بهترينه من هم اين رو انتخاب مي كنم . چون فكر نكنم كسي مثل ژاپني هاي چشم بادامي بتونند يه كنسول بازي بسازند . تازه همي بازي هاشون بي نظيره ..........

از وبلاگ من هم ديدن كنيد . در مورد كنسول ها براتون نوشتم
وبلاگ من
دنياي بازي هاي كامپيوتري
:eek: :eek: :eek:

با سلام دوستان
به نظر شما دوستان تجربه دارید ارتقا کامپیوتر دهم یا 360 بگیرم . به فکر پول نباشید چون زیاد دارم .
از نظر کیفیت و گرافیک و سرعت و زیبایی بازی ها بگویید .
شما كه ميگي مشكل پول نيست جفتش رو بگير.

از نظر کیفیت و گرافیک و سرعت و زیبایی بازی ها بگوی

اگر می تونی که سه تاشو بگیر ولی اگر نه 360 بهترین گزینس فعلا"!!

من فكر ميكنم يكي از عوامل اين افزايش حجم همين گرافيك باشه.

کاملا غلطه!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or