کدام کنسول نسل جدید؟

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام کنسول را انتخاب می کنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    433
خیلی ببخشید.نمی خوام بحث را شروع کنم.اما بزارین این یه پست من را همه ببینن.)
در مورد جمله ای که شما گفتین. باید بگم که اکثر بازی ها 360 ممکن روی ps3 هم بیان چون ناشرشون ماکروسافت نیست.اما scei خیلی بزرگه و بازی های زیادی در دست ساخت داره و هیچ کدومشون روی 360 نمی یان.شما یه نگاه به بازی های انحصاری 360 بندازین متوجه حرف من می شید:lost planet & forza & DR &..... هیچ کدوم اینها ناشرشون مایکروسافت نیست. و به خاطر فروش کم PS3 سراغ مایکروسافت رفتن.امابعد از مدتی که PS3 دوباره فروش خوبی به دست اورد این بازی ها برای PS3 می یان.
در کل می گم اگه می خواین کنسول بازی بخرین چشاتون را باز کنید. امکان شکست PS3 اصلا وجود نداره.SCEI بازی های زیادی برای این کنسول اماده می کنه.اینو بازم می گم امکان شکست PS3 اصلا وجود نداره. مگه این که مایکروسافت توی این چند سال حدود 20 الی 30 تا استودیو را بخره.

واقعا شما با این اعلام قاطعانه که امکان نداره PS3‌ شکست بخوره یه دنیا رو از شک و تردید خارج کردی و باعث شدی که همه با خیال راحت برن و PS3‌ بخرن :laughing:
حتما در سایتهای خارجی هم این مساله رو اعلام کن تا ملت خارجی و کافر هم دیگه راحت بتونن انتخابشون رو انجام بدن !

پ.ن: Forza‌ بازی اختصاصی X360 هست و تحت هیچ شرایطی برای کنسولی غیر از XBOX منتشر نخواهد شد

خیلی ببخشید.نمی خوام بحث را شروع کنم.اما بزارین این یه پست من را همه ببینن.)
در مورد جمله ای که شما گفتین. باید بگم که اکثر بازی ها 360 ممکن روی ps3 هم بیان چون ناشرشون ماکروسافت نیست.اما scei خیلی بزرگه و بازی های زیادی در دست ساخت داره و هیچ کدومشون روی 360 نمی یان.شما یه نگاه به بازی های انحصاری 360 بندازین متوجه حرف من می شید:lost planet & forza & DR &..... هیچ کدوم اینها ناشرشون مایکروسافت نیست. و به خاطر فروش کم PS3 سراغ مایکروسافت رفتن.امابعد از مدتی که PS3 دوباره فروش خوبی به دست اورد این بازی ها برای PS3 می یان.
در کل می گم اگه می خواین کنسول بازی بخرین چشاتون را باز کنید. امکان شکست PS3 اصلا وجود نداره.SCEI بازی های زیادی برای این کنسول اماده می کنه.اینو بازم می گم امکان شکست PS3 اصلا وجود نداره. مگه این که مایکروسافت توی این چند سال حدود 20 الی 30 تا استودیو را بخره.

تکبیر!
واقعا مشتی توی دهان مایکروسافت و X360 زدی!
In case you are wondering, its all sarcasm
PS: واقعه ادم میمونه چی جواب بده..این همه توی این سایت بحث شده سر این حرفا بازم یکی میاد میره سر خونه اول!
حداقل میاین یه چیزی میگین حداقل یه حرف خنده دار مثل Forza برای PS3 میاد نزنین! Forza عالمو ادم میدونن که ناشرش مایکروسافته!
اون 10 میلیون نفرو بگو که همه اشتباه کردن X360 خریدن....چرا با خودشون اینطوری کردن!؟:eek:

آخرین ویرایش:
تکبیر!
واقعا مشتی توی دهان مایکروسافت و X360 زدی!
In case you are wondering, its all sarcasm
PS: واقعه ادم میمونه چی جواب بده..این همه توی این سایت بحث شده سر این حرفا بازم یکی میاد میره سر خونه اول!
حداقل میاین یه چیزی میگین حداقل یه حرف خنده دار مثل Forza برای PS3 میاد نزنین! Forza عالمو ادم میدونن که ناشرش مایکروسافته!
اون 10 میلیون نفرو بگو که همه اشتباه کردن X360 خریدن....چرا با خودشون اینطوری کردن!؟:eek:

شما اصل مطلب ول کردی رفتی داری می گی FORZA ناشرش ماکروسافته!!!(حالا من ناشر این بازی را اشتباه دیدم دلیل نمی شه که منو مسخره کنین.)
شما اگه 50 بازی ساخت ماکروسافت گیر اوریدی که روی 360 بیان من اصلا دیگه این دو رو برا پیدام نمی شه و جدی می گم اصلا دیگه سراغ طرفداری PS3 می روم.(عمرا اگه گیر بیاری!!!)

شما اگه 50 بازی ساخت ماکروسافت گیر اوریدی که روی 360 بیان من اصلا دیگه این دو رو برا پیدام نمی شه و جدی می گم اصلا دیگه سراغ طرفداری PS3 می روم.(عمرا اگه گیر بیاری!!!)

50 تا!؟!؟ نمی دونم استدلال شما چی بوده که اینو مطرح کردین که چون MS ناشر 50 بازی نبوده مثلا شکست می خوره و حتی نفهمیدم چه ربطی به بحث فروشش داره!!؟؟

هیچ کدوم اینها ناشرشون مایکروسافت نیست

چه بگوییم که ناگفتنمان بهتر است!:biggrin1:

Who do you think is the most hated video game company right now

من خودم از EA متنفرم ولی عجیبه چرا همه به سونی رای دادن!!!:eek:

شما اصل مطلب ول کردی رفتی داری می گی FORZA ناشرش ماکروسافته!!!(حالا من ناشر این بازی را اشتباه دیدم دلیل نمی شه که منو مسخره کنین.)

شما اومدی داری در مورد سرنوشت 4-5 ساله دیگه که حتی بهترین انالیست ها در موردش نظر نمیدن و ادعا نمیکنن رو مثل اینکه داری مثل روز روشن میبینی تعریف میکنی بعد میگی چرا میگین این به تیکه رو اشنباه گفتم؟ کسی که میاد ادعای به این بزرگی میکنه دیگه حداقل جزیات کوچیکو نباید اشتباه کنه و به همه چی مسلط باشه! من شمارو مسخره نمیکنم و عقیده شمام برای خودت محترمه. ولی وقتی میای همچین عقیده خودتو مثل اینه واقعیت محضه و داره اتفاق میفته میگی انتظار نداشته باش کسی چیزی نگه و اشتباهاتت لاپوشونی شه!

حرفایی مثل مایکروسافت 50 بازی در حال ساخت نداره پس موفق نمیشه که جک هستن هم خواهشا نکو! چیزی که معلومه اینه که X360 تا الان موفق بوده و بازیهای بهتر ازPS3 بیشتر داره در زمان کنونی حالا شما نمیتونی ببینی این یه بحث دیگست. لابد فکر کردی مثلا فروشPS3 به 10 میلیون برسه یه دفعه همه استدیوها X360 رو ول میکنن میرن سر PS3.

آخرین ویرایش:

MS دقیقا ناشر 37 بازی برای کنسول X360 بوده (چند تا از اینها البته هنوز Release نشده) ... با این که این بحثی که شما راه انداختی به موفقیت MS هیچ ربطی نداره ولی شما 6 ماه صبر کن این 37 میشه 50 اونوقت ببینم چی میخوای بگی!

شما اومدی داری در مورد سرنوشت 4-5 ساله دیگه که حتی بهترین انالیست ها در موردش نظر نمیدن و ادعا نمیکنن رو مثل اینکه داری مثل روز روشن میبینی تعریف میکنی بعد میگی چرا میگین این به تیکه رو اشنباه گفتم؟ کسی که میاد ادعای به این بزرگی میکنه دیگه حداقل جزیات کوچیکو نباید اشتباه کنه و به همه چی مسلط باشه! من شمارو مسخره نمیکنم و عقیده شمام برای خودت محترمه. ولی وقتی میای همچین عقیده خودتو مثل اینه واقعیت محضه و داره اتفاق میفته میگی انتظار نداشته باش کسی چیزی نگه و اشتباهاتت لاپوشونی شه!

حرفایی مثل مایکروسافت 50 بازی در حال ساخت نداره پس موفق نمیشه که جک هستن هم خواهشا نکو! چیزی که معلومه اینه که X360 تا الان موفق بوده و بازیهای بهتر ازPS3 بیشتر داره در زمان کنونی حالا شما نمیتونی ببینی این یه بحث دیگست. لابد فکر کردی مثلا فروشPS3 به 10 میلیون برسه یه دفعه همه استدیوها X360 رو ول میکنن میرن سر PS3.

بازم می گم من اشتباهی فکر می کردم که یه جا خوندم که ناشرش EA هست می دونم که یکم مسخره میاد اما بعضی مواقع پیش میاد.
در ضمن من نگفتم کدوم کنسول برنده است من فقط گفتم امکان شکست PS3 بخاطر حمایت های مالی SCEI وجود نداره.(کلا فکر کنم شما منظور بنده را یکم با جنبه منفی نگاه کردی.)
اخه بعضی ها طوری در مورد PS3حرف می زنن که انگار این کنسول فروشش به 10 میلیون هم نمی رسه.
در مورد پیش گویی من هیچ نظری ندادم.و نگفتم که کدوم کنسول برنده است.اخه بعضی ها به خاطر همین تفکر منفی در مورد PS3 ؛می رن و خلاف سلیقه خودشون 360 می گیرن. اونوقت چون از سبک بازی هاش خوششون نمیاد اونوقت کاملا ضرر می کنن.
در مورد اون حرفم که گفتم ماکروسافت کلا 50 بازی نساخته منظورم این بود که بازی های دیگه ممکنه از دست ماکروسافت بپره.مثل DMC که از دست PS3 پرید.و دلیل این امر هم فروش خوب 360 بود.اما اگه این اتفاق بر عکس بشه اونوقت ماکروسافت واقعا شکست سختی می خوره.باور کنین من خیلی طرفدار PS3 نیستم اما این واقعیت داره.اما PS3 با این حال که عناوین انحصاری اش را از دست داد اما تونست خودش را نجات بده.چون SCEI دارای استودیوهای زیادی هست و تونست بازی های قابل قبولی تولید کنه.در ضمن فکر کنم یکم بحث طولانی شد.(خیلی معضرت می خوام.)

میگم بچه ها این رو همین الان رو وبسایت Xbox دیدم

Xbox 360™ delivers the most powerful console, the next generation of Xbox Live®, amazing digital entertainment experiences, and best of all, a flood of hot new game titles.​

:confused: :confused: :confused:
حالشون خوب نیست :biggrin1: :biggrin1: :punish: :blink: :neutral: :lol: :dozing: :laughing: :hurted1: :shocked: :wink1: :o

آخرین ویرایش:
اصلا بحث برنده بازنده رو کنار بذارید
چطوری دلتون میاد بعد از 10سال ضبدر مربع زدن
بازی کردن snake FF...
حالا a وb بدون اسنیک
تنها دلیل من برای PS3اسنیکه
چطور ممکنه ps3با داشتن mgs4 ffXIII gowIIIشکست بخوره
شاید شکستی وجود نداشته باشه برای هیچ کنسولی
ولیps بازنده نمیشه

من فنبوی نیستم ولی اسم ما بد در رفته که همش ساکتیم حرفم میزنیم پاک میشه

مرسی

آخرین ویرایش:
از لحاظ بازی بحث نکن که دیگه خداییش همه میدونن تو این زمینه ms عالی کار کرده;)
امین جان،تو به من بگو توی 6 ماه اول 360 چه بازی بزرگی داشته؟؟؟ 360 هم توی 6 ماه اول توی شرایط یکسانی قرار داشت و کم کم پیشرفت کرد و الان عناوین زیادی داره...
اگر یه خرده چشمت رو باز کنی میبینی که عناوین PS3 هم داره روز به روز زیاد میشه!!!
اینو چندین بار گفتم بازم میگم: با اینکه طرفدار دو آتشه سونی هستم دوست دارم هر دو تا کنسول رو کنار هم داشته باشم....حالا میگی چرا؟؟؟ من میگم چون دوست دارم هم alan Wake و Gears of war رو روی 360 بازی کنم در کنار اون L.I.A.R و God Of war 3 رو روی PS3....این نسل نسل گذشته نیست که Xbox جلوی Ps2 از لحاظ بازی لنگ انداخته بود..هر 2 تا کنسول عناوین بسیار بزرگی دارند که از کنارشون نمیشه گذشت....
نمیدونم چرا بعضی ها از جمله امین خودمون نیمخاد این مسئله رو قبول کنه!!! شاید هنوز تو کف Gow هست!!! نه دیگه Gow تموم شد باید به آینده نگاه کنی که 360 و ps3 چی توی چنته دارن...

خواهشا دیگه تو پر همدیگه نزنین...بار ها گفته شده که صبر کنید، زمان همه چیز رو معلوم میکنه

Sony Or Microsoft Or Nintendo

بله به قول dj_mj زمان همه چیز رو معلوم میکنه
من خودم طرفدار PS3 هستم و دلیلشم واضح همونطور که از اولین روز میدونستم PS3 بازار رو بدست میگیره که اگه الان هم شبکه های خارجی مثل Game One رو نگاه کنید متوجه این قضیه میشید.
از طرفی فک نکنم هیچ گیمری اگه بخواد واقع بینانه نگاه کنه بتونه از خیر بازیهای ساخت sony یا انحصاری مثل God Of War III - GT HD - Motor Storm - MGS و...... بگذره
به هر حال هر کسی عقایدی داره و عقایدش واجب احترام.

در ضمن بهتره هر کسی فقط نظر و دلایل خودشو بگه تا بقیه هم بتونن استفاده کنن
قابل توجه بعضیها که قوانین سایت رو نخوندن اینجا چت روم Yahoo نیست که هر کی پاشه بیاد کل کل کنه.

بله به قول dj_mj زمان همه چیز رو معلوم میکنه
من خودم طرفدار PS3 هستم و دلیلشم واضح همونطور که از اولین روز میدونستم PS3 بازار رو بدست میگیره که اگه الان هم شبکه های خارجی مثل Game One رو نگاه کنید متوجه این قضیه میشید.
از طرفی فک نکنم هیچ گیمری اگه بخواد واقع بینانه نگاه کنه بتونه از خیر بازیهای ساخت sony یا انحصاری مثل God Of War III - GT HD - Motor Storm - MGS و...... بگذره
به هر حال هر کسی عقایدی داره و عقایدش واجب احترام.

در ضمن بهتره هر کسی فقط نظر و دلایل خودشو بگه تا بقیه هم بتونن استفاده کنن
قابل توجه بعضیها که قوانین سایت رو نخوندن اینجا چت روم Yahoo نیست که هر کی پاشه بیاد کل کل کنه.
در رابطه تمام بازيات مايکروسافت جواب محکمی داره !!
GOD OF WAR 3 = Gears Of War
Motor Storm = Colin MC
MGS = Cooming Soon !!
و ديگر بازيهای استثنايی 360 مثل lostplanet , halo 3 , alan wake ، dead rising
آيا سونی جوابی داره بده؟

بازم برگشتیم New Game.
شما که انقدر راحت علامت = رو بین بازیها قرار میدین بهتره حداقل بشینید یکم این بازیها رو خودتون نگاه کنید البته نظر شماست شاید دیدین و نظرتون اینه ولی به نظر من مثلا بازی رالی با گرافیک MotorStorm وجود نداره.
در مورد اینکه سونی جوابی داره بده یا نه:love: خودش باید جواب بده نه کس دیگه

امین جان،تو به من بگو توی 6 ماه اول 360 چه بازی بزرگی داشته؟؟؟ 360 هم توی 6 ماه اول توی شرایط یکسانی قرار داشت و کم کم پیشرفت کرد و الان عناوین زیادی داره...
اگر یه خرده چشمت رو باز کنی میبینی که عناوین PS3 هم داره روز به روز زیاد میشه!!!
اینو چندین بار گفتم بازم میگم: با اینکه طرفدار دو آتشه سونی هستم دوست دارم هر دو تا کنسول رو کنار هم داشته باشم....حالا میگی چرا؟؟؟ من میگم چون دوست دارم هم alan Wake و Gears of war رو روی 360 بازی کنم در کنار اون L.I.A.R و God Of war 3 رو روی PS3....این نسل نسل گذشته نیست که Xbox جلوی Ps2 از لحاظ بازی لنگ انداخته بود..هر 2 تا کنسول عناوین بسیار بزرگی دارند که از کنارشون نمیشه گذشت....
نمیدونم چرا بعضی ها از جمله امین خودمون نیمخاد این مسئله رو قبول کنه!!! شاید هنوز تو کف Gow هست!!! نه دیگه Gow تموم شد باید به آینده نگاه کنی که 360 و ps3 چی توی چنته دارن...

جواتی من چه کاره 6 ماهه ی اول یا اخر دارم؟!
اصلا حرفی در این مورد نزدم!
نگفتم چون الان ps3 ّبازیهای خوبی نداره دیگه بدرد نمیخوره خب مسلمه بازیهای خوبش هنوز نیومده!
من کلی گفتم
خداییش خودت هم خوب میدونی که 360 تو زمینه ی بازی خیلی بهتر کار کرده!
بازیهای مشترک فعلا 360 امتیازهای بالاتری میگیره!
بازیها انحصاری خوبی هم که داره(احتیاج به گفتن نیست!!!)
با خرجی هم که داره میکنه دراه بازیهای انحصاری سونی رو هم mult platform میکنه!;)
نمومش dmc4 !
یا همین که شایعه ی ff و mgs هست که دور از ذهن نیست...;)

39.gif
39.gif
58.gif

بابا ایول به قول واکاشیزوما تو دسته همه ی انالیست ها رو بستی:biggrin1:

کدام کنسول نسل جدید؟

یه موردی برای من پیش اومده که می خوام اینجا سوال کنم. امروز من وقتی یه سر به سایت http://nexgenwars.com زدم و آمار و ارقام فروش کنسول ها رو دیدم، تقریبا هر یکی-دو ثانیه اعداد تغییر می کرد (افزایش پیدا می کرد) بعد من بدون اینکه صفحه ی مرورگرم(فایرفاکس) رو ببندم دیسکانکت شدم ولی چیزعجیبی دیدم این بود که با اینکه من به اینترنت متصل نبودم ولی همچنان این اعداد و ارقام داشت تغییر میکرد:eek: با همون روال قبلی یعنی هر چند ثانیه اضافه میشد. حالا من میخوام از دوستان سوال کنم که آیا این شمارنده ها (کنتورها) بر اساس یه تابع زمانی کار میکنند یا مستقیما از جایی این اطلاعات رو میگیرند و اگر اینطوره پس چرا وقتی من هیچ ارتبطی با دنیای خارج نداشتم بازهم این اعداد تغییر میکرد؟؟؟:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or