خیلی ببخشید.نمی خوام بحث را شروع کنم.اما بزارین این یه پست من را همه ببینن.)
در مورد جمله ای که شما گفتین. باید بگم که اکثر بازی ها 360 ممکن روی ps3 هم بیان چون ناشرشون ماکروسافت نیست.اما scei خیلی بزرگه و بازی های زیادی در دست ساخت داره و هیچ کدومشون روی 360 نمی یان.شما یه نگاه به بازی های انحصاری 360 بندازین متوجه حرف من می شید:lost planet & forza & DR &..... هیچ کدوم اینها ناشرشون مایکروسافت نیست. و به خاطر فروش کم PS3 سراغ مایکروسافت رفتن.امابعد از مدتی که PS3 دوباره فروش خوبی به دست اورد این بازی ها برای PS3 می یان.
در کل می گم اگه می خواین کنسول بازی بخرین چشاتون را باز کنید. امکان شکست PS3 اصلا وجود نداره.SCEI بازی های زیادی برای این کنسول اماده می کنه.اینو بازم می گم امکان شکست PS3 اصلا وجود نداره. مگه این که مایکروسافت توی این چند سال حدود 20 الی 30 تا استودیو را بخره.
واقعا شما با این اعلام قاطعانه که امکان نداره PS3 شکست بخوره یه دنیا رو از شک و تردید خارج کردی و باعث شدی که همه با خیال راحت برن و PS3 بخرن :laughing:
حتما در سایتهای خارجی هم این مساله رو اعلام کن تا ملت خارجی و کافر هم دیگه راحت بتونن انتخابشون رو انجام بدن !
پ.ن: Forza بازی اختصاصی X360 هست و تحت هیچ شرایطی برای کنسولی غیر از XBOX منتشر نخواهد شد