کدام کنسول نسل جدید؟

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام کنسول را انتخاب می کنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    433
در جواب اون دوستاني كه ميگن Wii به درد نميخوره عرض كنم كه Wii تا به حال 4 مليون كنسول فروخته در حالي كه ps3 به 2.5 مليون كنسول رو به زور فروخته و اين نشانه از محبوبيت كنسول Wii نسبت به ديگر كنسول ها هستش!

به نظر من فقط واسه همین دسته ها فروش کرد!!
یکم بگزره ملت از جو میان بیرون:)

به نظر من فقط واسه همین دسته ها فروش کرد!!
یکم بگزره ملت از جو میان بیرون:)
دسته ها به کنار , قیمت Wii فقط 250 دلار هست ولی قیمت PS3 دو برابر اون یعنی 500 دلار هست که اگه حافظه م درست بگه 90% کنسولهای عرضه شده هم 600 دلاری بودن که بیشتر از دو برابر قیمت Wii میشه و این روی بازیکنهایی که خیلی هم طرفدار PS3 نیستن و فقط یه کنسول برای تفریح میخوان خیلی تآثیر میزاره !
126fs3186991.gif

والا تا اونجا که من میدونم
قیمت اولیه playstation , playstation2 فکر کنم 300 دلار بود
dreamcast هم 200 دلار
xbox هم 300 دلار
gamecube و بقیه کنسولهای قبلی نینتندو هم 200 دلار
پس میشه نتیجه گرفت wii گرونترین کنسول نینتندو بوده و نسبت به بقیه هم خیلی ارزون نیست
البته اینجا قصد دفاع از این کنسولو ندارم چون wii منم نا امید کرده با این گرافیک بازیاش ترجیح میدادم نینتندو یه کنسول مثل رقبا میساخت ، حتی اگه فروش خوبی هم نمیکرد برام زیاد مهم نبود ولی اینطوری فقط به ضرر بازیهای معروفش میشه ، زلدا که همیشه یکی از بهترین بازیها از نظر گرافیکی بوده رو میان با چرندیاتی مثل ویوا پیناتا مقایسه میکنن

میان با چرندیاتی مثل ویوا پیناتا مقایسه میکنن
کاری به این مقایسه ندارم و کاملا مشخصه که اصلا این بازی چیزی نیست که بخواد در کنار زلدا جای بگیره. ولی viva pinata درسته از نظر گیم پلی یک بازی معمولی و بچه گانس ولی از نظر تکنیک های گرافیکی بسیار غنیه و با وجود اینکه یه تصویر کاملا کارتونی داره شخصیت ها و مناظر بسیار زیبا ساخته شده اند تا جایی که در وسط بازی شما گاهی اوقات خیال می کنی داری animation نگاه می کنی نه بازی.

نه آخه آدم وقتی گرافیک Farcry Wii رو نگاه میکنه حال آدم گرفته میشه :( دیگه یه کنسول نسل جدید باید هم نو آوری و هم گرافیک و هم بقیه چیزا رو با هم داشته باشه

نه آخه آدم وقتی گرافیک Farcry Wii رو نگاه میکنه حال آدم گرفته میشه دیگه یه کنسول نسل جدید باید هم نو آوری و هم گرافیک و هم بقیه چیزا رو با هم داشته باشه

معمولا دنیا طوریه که یک نفر/چیز ، همه ی خصلت های خوب رو با هم نداره .

اقا تابلو هست که همه جوگیر شدن که فروش وی انقد زیاد شده اخه کی حاضره 360 یا ps3رو با وی عوض کنه من که خودم طرف وی نمیرم ولی هم 360 رو که دارم ps3 هم میگیرم چون متال گیر رو نمیشه بیخیال شد یا دویل میکرای....
اقا راستی این طراحی شکل ps3 چچقد عالیه واقن خوشگله (مخصوصا رنگ سیاهش)
به نظرم خوشگل ترین کنسول تو تاریخ باشه لامسب....

Nintendo فاتح این جنگ هست . اخرین شلیک ( تیر خلاص ) این جنگ ، بدون شک بازی تازه ، مرموز ، ترسناک و .... استاد میاموتو خواهد بود . بازی که اولین جرقه های آن در ذهن زیبائی استاد میاموتو ، توسط بازی Gears of War زده شود . خدا بخیر کنه .
یعنی فکر میکنید همه ملت مثله Wii دارا پروانه ای فکر میکنند و دنبال گرافیک نیستند ؟!!! بابا الآن ملت دنبال بازی خوب البته با گرافیک بالا هستند ، گرافیک Wii هم همون در حد سال 2006 بود و اصلا دیگه عمر گرافیکی دستگاه به نظره من تمومه ، همونجور که عمره گرافیکی Ps2 تمومه ( بابا صد رحمت به Ps2 بخدا ! ) اقلا Ps2 چند تا بازی گرافیک خفن داشت که Wii اونارم نداره ! آخره عمری بیایم بجای MGS یا Splintercell سوپر ماریو براس بازی کنیم !!

موفق باشید !

دیگه بیش از حد داره ظلم میشه به این کنسول!
از نظر بازی که انصافا wii بازیهای خوبی داشته . twilight princess که دیگه نیازی به تعریف نداره یا حتی trauma center یا wario ware بازیهای خوبین . فقط تنها مشکل گرافیک بازیاشه .
من واقعا نمیدونم نینتندو میخواد چی کار کنه ، هر چند تا اینجاش که موفق بوده ولی ادم وقتی فکر میکنه که مثلا metroid prime 3 میخواد بیاد با این گرافیک یه خورده نا امید کننده ست
metroid prime وقتی برای GC اومد کمتر بازی از نظر گرافیک در اون حد بود ولی mp3 چی؟
اما خوب من برای زلدا هم که شده wii رو میگیرم . ps3 , 360 هم هر دو کنسولهای خیلی خوبین و یه سری بازیها دارن که از دست دادنشون سخته
در مورد viva pinata هم من قصد توهین به این بازی رو نداشتم چون بازی نکردم نمیدونستم

خود من تا یکشنبه آینده دارم با رخش سفیدم یعنی 360 فاز میگیرم(گوش شیطون کر) ولی احساس میکنم داره به wii ظلم میشه و فکر کنم گیمرهای ما هنوز نینتندو و کنسول جدیدشو نشناختن اگه به خاطره باشه که خاطره های میکرو نابترین خاطره هاست در ثانی بازی که فقط گرافیک نیست گیم پلی عنصر اصلی توی موفقیت یا عدم موفقیت یه بازیه و بازیهای wii از قصد گرافیک رو فدای قیمت و گیم پلی کردن.
به هر حال من به 360 رای میدم و زمانی که wii کپی خور بشه حتما میگیرمش

salam arz mikonam khedmate tamame gamerha
amma dar morede console morede alaghe bayad begam man X360 ro entekhab mikonam chon 1- sabke bazihash too sabke bazihaye PCe 2- aksare bazihaee ke baraye PS3 miad baraye X360 ham ba gheymate kamtar (too iran) peyda mishe be joz oon bazihaee ke ba motion sensing kar mikonan 3- yek sal jolo tare va in yani ashnaee behtare bazi sazan ba consol va dar natige keyfiate behtare baziha. 4- ba tevajjoh be ghodrate sakht afzarie taghriban nazdik beham vali gheymate nahaee tafavote ziadi dare. 5- gheymate X360 dare kam mishe vali PS3 taze oomade va bekhatere inke mishe skht afzaresho ertegha dad gheymatesh kam nemishe. dar zemn kamtar sherkati dige miado bazie enhesari mizane mesle capcom va konami va namko,... .​

لطفا فارسی تایپ کنید

bekhatere inke mishe skht afzaresho ertegha dad

من واقعا نمیدونم کی اینو توی مغز شماها فرو کرده که سخت افزار PS3 قابل ارتقائه !

بابا نیست ! به پیر به پیغمبر سخت افزار کنسول قابل ارتقا نیست ! کنسولی که بشه سخت افزارشو ارتقا داد دیگه اسمش کنسول نمیشه ... کنسول یعنی یک سیستم بسته که سخت افزارش هرگز تغییر نمیکنه ... مفهومه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or