دسته ها به کنار , قیمت Wii فقط 250 دلار هست ولی قیمت PS3 دو برابر اون یعنی 500 دلار هست که اگه حافظه م درست بگه 90% کنسولهای عرضه شده هم 600 دلاری بودن که بیشتر از دو برابر قیمت Wii میشه و این روی بازیکنهایی که خیلی هم طرفدار PS3 نیستن و فقط یه کنسول برای تفریح میخوان خیلی تآثیر میزاره !به نظر من فقط واسه همین دسته ها فروش کرد!!
یکم بگزره ملت از جو میان بیرون
کاری به این مقایسه ندارم و کاملا مشخصه که اصلا این بازی چیزی نیست که بخواد در کنار زلدا جای بگیره. ولی viva pinata درسته از نظر گیم پلی یک بازی معمولی و بچه گانس ولی از نظر تکنیک های گرافیکی بسیار غنیه و با وجود اینکه یه تصویر کاملا کارتونی داره شخصیت ها و مناظر بسیار زیبا ساخته شده اند تا جایی که در وسط بازی شما گاهی اوقات خیال می کنی داری animation نگاه می کنی نه بازی.میان با چرندیاتی مثل ویوا پیناتا مقایسه میکنن
از نظر سخت افزاری ps3 قوی تره ولی نه اینکه تفاوتشون زیاد باشه!من به 360 راي ميدم چون خودم 360 دارم ولي دوست دارم بدونم از نظر سخت افزاري كدوم بهتره
یعنی فکر میکنید همه ملت مثله Wii دارا پروانه ای فکر میکنند و دنبال گرافیک نیستند ؟!!! بابا الآن ملت دنبال بازی خوب البته با گرافیک بالا هستند ، گرافیک Wii هم همون در حد سال 2006 بود و اصلا دیگه عمر گرافیکی دستگاه به نظره من تمومه ، همونجور که عمره گرافیکی Ps2 تمومه ( بابا صد رحمت به Ps2 بخدا ! ) اقلا Ps2 چند تا بازی گرافیک خفن داشت که Wii اونارم نداره ! آخره عمری بیایم بجای MGS یا Splintercell سوپر ماریو براس بازی کنیم !!Nintendo فاتح این جنگ هست . اخرین شلیک ( تیر خلاص ) این جنگ ، بدون شک بازی تازه ، مرموز ، ترسناک و .... استاد میاموتو خواهد بود . بازی که اولین جرقه های آن در ذهن زیبائی استاد میاموتو ، توسط بازی Gears of War زده شود . خدا بخیر کنه .
bekhatere inke mishe skht afzaresho ertegha dad