کدام کنسول نسل جدید؟

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام کنسول را انتخاب می کنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    433
البته در ps3 میشه هارد رو افزایش داد ولی روی عملکرد سیستم تاثیری نمی زاره.

تعویض هارد که توی XBOX1 هم ممکن بود (البته نمیدونم بدون مودچیپ هم میشد اینکارو کرد یا نه ولی XBOX هک شده رو میدونم که میشه)

در کل هارد برای کنسول بیشتر یه وسیله ی جانبی به حساب میاد تا قطعه ی سخت افزاری

این چیزی که توی مغز بعضی از دوستان فرو رفته و مثه اینکه بیرون هم نمیاد اینه که میشه PS3 رو ارتقاء داد تا قدرتش بیشتر بشه !

salam arz mikonam khedmate tamame gamerha
amma dar morede console morede alaghe bayad begam man X360 ro entekhab mikonam chon 1- sabke bazihash too sabke bazihaye PCe 2- aksare bazihaee ke baraye PS3 miad baraye X360 ham ba gheymate kamtar (too iran) peyda mishe be joz oon bazihaee ke ba motion sensing kar mikonan 3- yek sal jolo tare va in yani ashnaee behtare bazi sazan ba consol va dar natige keyfiate behtare baziha. 4- ba tevajjoh be ghodrate sakht afzarie taghriban nazdik beham vali gheymate nahaee tafavote ziadi dare. 5- gheymate X360 dare kam mishe vali PS3 taze oomade va bekhatere inke mishe skht afzaresho ertegha dad gheymatesh kam nemishe. dar zemn kamtar sherkati dige miado bazie enhesari mizane mesle capcom va konami va namko,... .​
جلل خالق یعنی چی میشه ارتقا داد مثلا کارت های vga مخصوص کنسول میزنن
من سر یه بحثه اشتباه یه بار بن شدم ولی بیشتر جاها بن نمیکنید :-"

سلام.
من خودم 360 میگیرم.
چون بازی هایی که برای 360 ساخته میشه بیشتر بابه طبع منه تا بازی های پی 3 (به قول عماد)
من بازی هایی با سبک غربی رو بیشتر حال میکنم و در مقابل با بازی هایی که جاپنی باشه اصلا حال نمیکنم البته نیمگم اونا بد هستن ها !!! مثلا اگه یه بازی جاپنی با سبک غربی ساخته بشه خب خوشم میاد.
83.gif

من خودم xbox360دارم.هم بازی هاش زیاده هم ارزونه:biggrin1:

من مشهد زندگی میکنم.بعد از مدتها 3بازی پی اس تری تو بازار آمد.60هزار تومان!واقعا ارزشش رو داره؟؟؟اینجا که قیمت بازی های x360 هفت هزار وخرده است!؟؟؟

خوب این تاپیک ما بالاخره باز شد دوباره (چند باره) :biggrin1:
میگم بچه ها ، یه سر بزنید صفحه های ابتدایی تاپیک و ببینید که نظر بچه ها اون موقع چی بوده :biggrin1::biggrin1::biggrin1:

آخرین ویرایش:
خوب این تاپیک ما بالاخره باز شد دوباره (چند باره) :biggrin1:
میگم بچه ها ، یه سر بزنید صفحه های ابتدایی تاپیک و ببینید که نظر بچه ها اون موقع چی بوده :biggrin1::biggrin1::biggrin1:

دکتر جون یادته میگفتی من ps3 رو تو نظر سنجی اول گذاشتم چون فکر میکردم اول بشه;)
هنوزم نظرت همونه یا عوض شده؟ من فکر کنم اکثر کسانی که به ps3 رای دادن یا الان 360 دارن یا نظرشون عوض شده
به هر حال این یکی از تاپیک های جنجالی سایت بوده و به نظر من خیلی باحال بود:love:
جای خیلی از بچه های قدیم خالیه:love:

یه نظر سنجی جالب می زارم شاید ربطی به تاپیک نداشته باشه ولی لطفا پاکش نکنید:)

Who do you think is the most hated video game company right now?

اگه اینو قبلا ندیدین اول حدس بزنین بعد روش کلیک کنین فک نکم اصلا احتیاج به فک کردن داشته باشه:biggrin1:

http://www.gamefaqs.com/poll/index.html?poll=2717

منم به همین نفر اول رای دادم;)

دکتر جون یادته میگفتی من ps3 رو تو نظر سنجی اول گذاشتم چون فکر میکردم اول بشه;)
هنوزم نظرت همونه یا عوض شده؟ من فکر کنم اکثر کسانی که به ps3 رای دادن یا الان 360 دارن یا نظرشون عوض شده
به هر حال این یکی از تاپیک های جنجالی سایت بوده و به نظر من خیلی باحال بود:love:
جای خیلی از بچه های قدیم خالیه:love:
:-" :-" :-" :-" :-"
اون موقع جوون بودیم و انقلابی :biggrin1:
آخه اون موقع من حدس میزدم که سونی موفق تر باشه بعلاوه اینکه خودم سونی رو دوست دارم

ولی مایکروسافت خیلی هوشمندانه تر و بهتر از سونی عمل کرد و تونست خیلی کارها بکنه تا سونی بیاد بجنبه

راستش من هم دارم XBoX360 میخرم ... :-" :-" :-" :-"

یه نظر سنجی جالب می زارم شاید ربطی به تاپیک نداشته باشه ولی لطفا پاکش نکنید:)

Who do you think is the most hated video game company right now?

اگه اینو قبلا ندیدین اول حدس بزنین بعد روش کلیک کنین فک نکم اصلا احتیاج به فک کردن داشته باشه:biggrin1:

http://www.gamefaqs.com/poll/index.html?poll=2717

منم به همین نفر اول رای دادم;)

منم به اولی رای میدم!:)
ولی خداییش خیلی عجیبه ها!
sony نفذ اوله:confused:
58.gif
:-"

اون موقع جوون بودیم و انقلابی :biggrin1:
آخه اون موقع من حدس میزدم که سونی موفق تر باشه بعلاوه اینکه خودم سونی رو دوست دارم

ولی مایکروسافت خیلی هوشمندانه تر و بهتر از سونی عمل کرد و تونست خیلی کارها بکنه تا سونی بیاد بجنبه

راستش من هم دارم XBoX360 میخرم ... :-" :-" :-" :-"

مثلا مایکروسافت چیکار کرده؟ هیچ کاری نکرده؟ چه چیزیش بهتره سونی هست؟ از لحاظ بازی بگی که سونی قویتره از لحاظ قدرت کنسول بگی که دیگه هیچ سونی خیلی قویتره و ....

مثلا مایکروسافت چیکار کرده؟ هیچ کاری نکرده؟ چه چیزیش بهتره سونی هست؟ از لحاظ بازی بگی که سونی قویتره از لحاظ قدرت کنسول بگی که دیگه هیچ سونی خیلی قویتره و ....

خوب اگه مایکروسافت هیچ کاری هم نکرده باشه تو برنامه ریزی هاش خیلی خوب و قوی کار کرده
درسته که عرضه شدن XBOX360 با مشکلات همراه بود ولی به نظر من مایکروسافت تونست خودشو زود جمع و جور کنه

بچه ها شروع شد :biggrin1: :)

از لحاظ بازی بحث نکن که دیگه خداییش همه میدونن تو این زمینه ms عالی کار کرده;)
در ضمن قدرت زیاد نان و اب نمیشه:biggrin1: اگه میخوای اون مثال نسل قبل رو واسه بار 100000 بگم؟:)

از لحاظ بازی بحث نکن که دیگه خداییش همه میدونن تو این زمینه ms عالی کار کرده;)
در ضمن قدرت زیاد نان و اب نمیشه:biggrin1: اگه میخوای اون مثال نسل قبل رو واسه بار 100000 بگم؟:)

خیلی ببخشید.نمی خوام بحث را شروع کنم.اما بزارین این یه پست من را همه ببینن.)
در مورد جمله ای که شما گفتین. باید بگم که اکثر بازی ها 360 ممکن روی ps3 هم بیان چون ناشرشون ماکروسافت نیست.اما scei خیلی بزرگه و بازی های زیادی در دست ساخت داره و هیچ کدومشون روی 360 نمی یان.شما یه نگاه به بازی های انحصاری 360 بندازین متوجه حرف من می شید:lost planet & forza & DR &..... هیچ کدوم اینها ناشرشون مایکروسافت نیست. و به خاطر فروش کم PS3 سراغ مایکروسافت رفتن.امابعد از مدتی که PS3 دوباره فروش خوبی به دست اورد این بازی ها برای PS3 می یان.
در کل می گم اگه می خواین کنسول بازی بخرین چشاتون را باز کنید. امکان شکست PS3 اصلا وجود نداره.SCEI بازی های زیادی برای این کنسول اماده می کنه.اینو بازم می گم امکان شکست PS3 اصلا وجود نداره. مگه این که مایکروسافت توی این چند سال حدود 20 الی 30 تا استودیو را بخره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or