کدام کنسول نسل جدید؟

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام کنسول را انتخاب می کنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    433
یه موردی برای من پیش اومده که می خوام اینجا سوال کنم. امروز من وقتی یه سر به سایت http://nexgenwars.com زدم و آمار و ارقام فروش کنسول ها رو دیدم، تقریبا هر یکی-دو ثانیه اعداد تغییر می کرد (افزایش پیدا می کرد) بعد من بدون اینکه صفحه ی مرورگرم(فایرفاکس) رو ببندم دیسکانکت شدم ولی چیزعجیبی دیدم این بود که با اینکه من به اینترنت متصل نبودم ولی همچنان این اعداد و ارقام داشت تغییر میکرد:eek: با همون روال قبلی یعنی هر چند ثانیه اضافه میشد. حالا من میخوام از دوستان سوال کنم که آیا این شمارنده ها (کنتورها) بر اساس یه تابع زمانی کار میکنند یا مستقیما از جایی این اطلاعات رو میگیرند و اگر اینطوره پس چرا وقتی من هیچ ارتبطی با دنیای خارج نداشتم بازهم این اعداد تغییر میکرد؟؟؟:confused:
این سایت یه کانتر داره که همین طوری داره زیاد میشه هیچ ارزشی هم نداره و الکیه!!

Last edited by a moderator:
یه موردی برای من پیش اومده که می خوام اینجا سوال کنم. امروز من وقتی یه سر به سایت http://nexgenwars.com زدم و آمار و ارقام فروش کنسول ها رو دیدم، تقریبا هر یکی-دو ثانیه اعداد تغییر می کرد (افزایش پیدا می کرد) بعد من بدون اینکه صفحه ی مرورگرم(فایرفاکس) رو ببندم دیسکانکت شدم ولی چیزعجیبی دیدم این بود که با اینکه من به اینترنت متصل نبودم ولی همچنان این اعداد و ارقام داشت تغییر میکرد:eek: با همون روال قبلی یعنی هر چند ثانیه اضافه میشد. حالا من میخوام از دوستان سوال کنم که آیا این شمارنده ها (کنتورها) بر اساس یه تابع زمانی کار میکنند یا مستقیما از جایی این اطلاعات رو میگیرند و اگر اینطوره پس چرا وقتی من هیچ ارتبطی با دنیای خارج نداشتم بازهم این اعداد تغییر میکرد؟؟؟:confused:
البته باید بگم که این سایت هر چند روز یه بار مطلبش را اپدیت می کنه.و اینجوری نیستش که همین جوری امار بره بالا.مثلا اگه توی اون چند روز فروش کنسولی کمتر باشه. در اپدیت جدید سایت امار فروش کنسول کم می شود.(اما بازم امارش زیاد معتبر نیست.)

salam
dar hale hazer x360 bazihaye ziadtar va behtari az ps3 dare vali che faide age bishtar az nim saat{shookhi}:biggrin1: ba konsool bazi koni 3 ta cheraghe ghermez roshan mishe mige khodafez:) ama vaghti ye nafar ps3 bekhare az babate jensi ke behesh tahvil midan motmaene dar zemn ta chand vaghte dige bazihaye bozrge in konsool ham miad be har hall age kasi shak dare ke che konsoolii bekhare shak nadashte bashe ps3 {darzemn bebakhshid engilisi minevisam zaboone farsi too kampioteram nadram bebakhshid:(

salam
dar hale hazer x360 bazihaye ziadtar va behtari az ps3 dare vali che faide age bishtar az nim saat{shookhi}:biggrin1: ba konsool bazi koni 3 ta cheraghe ghermez roshan mishe mige khodafez:) ama vaghti ye nafar ps3 bekhare az babate jensi ke behesh tahvil midan motmaene dar zemn ta chand vaghte dige bazihaye bozrge in konsool ham miad be har hall age kasi shak dare ke che konsoolii bekhare shak nadashte bashe ps3 {darzemn bebakhshid engilisi minevisam zaboone farsi too kampioteram nadram bebakhshid:(
اول این که اگر از کنسول درست و صحیح استفاده بشه مشکلی برای دستگاه به وجود نمیاد واگر چراغ قرمزم بده و کنسول خلاص بشه توی ایران باید گفت خداحافظ وگرنه تو خارج کنسولی که در دستگاهش باز نشده و دستکاری نشده باشه مشکلی براش به وجود بیاد حداقل چند ماه گارانتی داره که بده مایکرو سافت فیکسش کنه اگر هم نه بالاخره مایکرو تعمیر میکنه و ضمنا همه مثل شما توانایی مالی بالا ندارن که این همه پول برای یه کنسول بدن اونم توایران با این قیمت هاش حالا اگه با قیمتی که الان داره توبازارهای امریکا وژاپن فروخته میشه به ما هم میفروختن یه چیزی بازی ها هم که 70 هزارتمن هر کدوم قیمتش وگرنه کی هست که سه تا کنسول نسل جدید بهش بدن مجانی ولی اون یکی روانتخاب کنه ولی متاسفانه شرایط الان ادم مجبور میکنه یه کنسول رو که از هر نظر به صرفه هست روبخره و هر کدوم(xbox 360_ps3) رو هم که انتخاب کنی یکسری بازی انحصاری کنسول دیگه رو ازدست میدی

dooste aziz khodet dari migi too iran khob maham darim too iran az dastgah estefade mikonim dar zemn gheimate dastgaham ke alan ye x360 ba ye fan 500000 shayadam bishtar darmiad khob 40000 bezar roosh boro ye ps3 20GB bekhar dar morede bazihash ham shoma baraye har bazi x360 8000 midi khob 2000 bezar roosh boro ba 10000 bazihaye ps3 ro taviz kon {ghazie tavize bazihaye ps3} albate man ye pishnahade doostane mikonam shoma saheb ekhtiari vali man nemitoonam az lair . mtgs4 .heaveysword.gow3.va makhsoosan kilzon 2 begzaram

اول این که اگر از کنسول درست و صحیح استفاده بشه مشکلی برای دستگاه به وجود نمیاد واگر چراغ قرمزم بده و کنسول خلاص بشه توی ایران باید گفت خداحافظ وگرنه تو خارج کنسولی که در دستگاهش باز نشده و دستکاری نشده باشه مشکلی براش به وجود بیاد حداقل چند ماه گارانتی داره که بده مایکرو سافت فیکسش کنه اگر هم نه بالاخره مایکرو تعمیر میکنه و ضمنا همه مثل شما توانایی مالی بالا ندارن که این همه پول برای یه کنسول بدن اونم توایران با این قیمت هاش حالا اگه با قیمتی که الان داره توبازارهای امریکا وژاپن فروخته میشه به ما هم میفروختن یه چیزی بازی ها هم که 70 هزارتمن هر کدوم قیمتش وگرنه کی هست که سه تا کنسول نسل جدید بهش بدن مجانی ولی اون یکی روانتخاب کنه ولی متاسفانه شرایط الان ادم مجبور میکنه یه کنسول رو که از هر نظر به صرفه هست روبخره و هر کدوم(xbox 360_ps3) رو هم که انتخاب کنی یکسری بازی انحصاری کنسول دیگه رو ازدست میدی
dooste aziz khodet dari migi too iran khob maham darim too iran az dastgah estefade mikonim dar zemn gheimate dastgaham ke alan ye x360 ba ye fan 500000 shayadam bishtar darmiad khob 40000 bezar roosh boro ye ps3 20GB bekhar dar morede bazihash ham shoma baraye har bazi x360 8000 midi khob 2000 bezar roosh boro ba 10000 bazihaye ps3 ro taviz kon {ghazie tavize bazihaye ps3} albate man ye pishnahade doostane mikonam shoma saheb ekhtiari vali man nemitoonam az lair . mtgs4 .heaveysword.gow3.va makhsoosan kilzon 2 begzaram

فارسی تایپ کنید. در صورت تکرار پست پاک میشود

البته بازیهای 360 هشت هزار نیست و ارزونتر هم میشه گیر اورد!
تا 5 هزار تومن رو هم دیدم..
در ضمن شما باید اولش یه 50 - 60 تومن پیاده بشی تا بتونی تعویض کنی!
در ضمن شما با اینکار فقط تعویض میکنی ولی 8000 تومن(یه قول شما) یه بازی رو بخری;)
بازیهای 360 هم زیاده دیگه احتیاج نیست بگم!

آقا این 360 ها مشکلی ندارن که بیخودی می گین اون سری های اول بودن که مشکل داشتن که خوب همه دیگه می دونن و سعی می کنن کنسولهای قبل از February رو نخرن و حتی خیلیها هم بودن که کنسولشون ما قبل از February بوده و هیچ مشکلی نداشتن شما الان تو این سایت چند نفر رو می شناسی که کنسولشون نابود شده ؟ خوب حالا چند نفر رو می شناسی که با کنسولشون دارن بازی میکنن و هیچ مشکلی ندارن مسلما خیلی من نمی دونم چرا همه نیمه خالی 360 رو می بینن :eek: :cheesygri در مورد بازی هم دیگه اصلا حرفشو نزن که واقعا هرچی هم نباشه از بازیهای PS3 خیلی سرتره و نیازی به نام بردن نداره (Gears Of War ، Halo3 ، Alan Wake ، Lost Planet ، Bio Shock ، Mass Effect و بازم بگم . و بازیهای مولتی پلتفورمی که روی 360 کیفیت خیلی بهتری نسبت به PS3 داشتن )

من با اینکه خودم شخصا طرفدار PS3 هستم اما اینو با اطمینان میتونم بگم که 360 چه الان وچه در اینده به هیچ وجه از PS3 کم نخواهد اورد . اینو مطمئن باشید . فقط تنها مشکل 360 نداشتن کیفیت سخت افزاری هست که اونم با مراقبت بیشتر از کنسول و خنک نگه داشتن اون از بین میره . باز هم من میگم شما اگه به فرض مثال میخوای 360 بخری باید قید بازیهای انحصاری PS3 رو بزنی از قبیل MGS4 , Lair , Kill Zone 2 و ... . و بالعکس اگه شما میخوای PS3 بخری باز بازی های انحصاری 360 رو از دست میدی بازیهایی مثل Halo 3 , Bioshok , TimeShift و خیلیهای دیگه . به نظر من اگه پول دارین جفتشو بخرین چون اصلا ضرر نمیکنین . اگه خدا بخواد من خودم تا چند وقت دیگه یه PS3 میخرم تا دیگه نگران بازهای انحصاری اون نباشم که مهمترین بازی هم که منو وادار به خرید PS3 میکنه بازی بسیار فوق العاده MGS4 هست . موفق باشید ;) .

من با اینکه خودم شخصا طرفدار PS3 هستم اما اینو با اطمینان میتونم بگم که 360 چه الان وچه در اینده به هیچ وجه از PS3 کم نخواهد اورد . اینو مطمئن باشید . فقط تنها مشکل 360 نداشتن کیفیت سخت افزاری هست که اونم با مراقبت بیشتر از کنسول و خنک نگه داشتن اون از بین میره . باز هم من میگم شما اگه به فرض مثال میخوای 360 بخری باید قید بازیهای انحصاری PS3 رو بزنی از قبیل MGS4 , Lair , Kill Zone 2 و ... . و بالعکس اگه شما میخوای PS3 بخری باز بازی های انحصاری 360 رو از دست میدی بازیهایی مثل Halo 3 , Bioshok , TimeShift و خیلیهای دیگه . به نظر من اگه پول دارین جفتشو بخرین چون اصلا ضرر نمیکنین . اگه خدا بخواد من خودم تا چند وقت دیگه یه PS3 میخرم تا دیگه نگران بازهای انحصاری اون نباشم که مهمترین بازی هم که منو وادار به خرید PS3 میکنه بازی بسیار فوق العاده MGS4 هست . موفق باشید ;) .
akhe kasi ke last planet ro bazi nakone bishtar zarar mikone ya kasi ke lair ke yek tajrobe no hast ro bazi nakone ya kilzone 2 ba oon gerafik gears of war ham dar hade kilzone 2 nist chon khode microsoft ghabl az in ke bazi biad oono ba kilzon moghayese kardebood va gofte bood faghat 40 darsad az kilzone 2 {az nazare gerafik} kam dare khob bandekhoda eteraf karde shayad begin kilzone 2 ke nayoomade khob lazeme begam ke gharare ye demo ghabele bazi az in bazi dar e3 2007 biad va oon moghas ke gardane biil giits zade mishe:biggrin1:

واقعا چرت ترین پست تو عمر 3 سالم که تو فروم ها هستم همین پست بالا بود:)
دوست عزیز شما lair بازی کردی؟!:) بزیش خیلی خوبه؟! در چه حدیه؟!
وقتی بازیش نیومده پس باید...
66.gif

در مورد killzone 2 هم این قضیه صدق میکنه(
66.gif
)
در ضمن میشه یه لینک بدی که خوده مایکروسافت گفته از نظر گرافیک از کیل زون 40% کم داره؟
58.gif

اگه واقعا این طور بود که نیست فکر میکنی مایکروسافت این طور حرفی رو میزد؟
57.gif

داداش یکم فکر بعد حرف بزن!

بابا من نمی دونم Kill Zone هم شد بازی واقعا من یکشو بازی کردم حالم داشت بهم می خورد فقط مرحله اولش قشنگ بود بقیش چرت بود این Kill Zone 2 هم از اون موقعی که تو E3 05 یه دمو CG ازش نشون دادن سر زبونها افتاد واقعا بیخودی این بازی رو بزرگ کردن اینها همه جو سازیهای خود سونی بود که این بازی رو بزرگ کرد کسی هنوز اصلا کیفیت نهایی Kill Zone 2 را دیده که مثلا مایکرو بیاد همچین حرف بی اساسی رو بزنه ;) اصلا Kill Zone 2 در حدی نیست که با شاهکاری مثل Gears Of War مقایسه بشه لااقل الان این کار درست نیست بعد از عرضه بازی این حرفو بزن . :)

واقعا چرت ترین پست تو عمر 3 سالم که تو فروم ها هستم همین پست بالا بود:)
دوست عزیز شما lair بازی کردی؟!:) بزیش خیلی خوبه؟! در چه حدیه؟!
وقتی بازیش نیومده پس باید...
66.gif

در مورد killzone 2 هم این قضیه صدق میکنه(
66.gif
)
در ضمن میشه یه لینک بدی که خوده مایکروسافت گفته از نظر گرافیک از کیل زون 40% کم داره؟
58.gif

اگه واقعا این طور بود که نیست فکر میکنی مایکروسافت این طور حرفی رو میزد؟
57.gif

داداش یکم فکر بعد حرف بزن!
javbe hamesoaalato kardam shoma age yekam fekr koni bad sohbat koni behtar nist chera goftam lair yek tajrobe no hast chon az sensore daste estefade mikone va too hich konsooli ke tahala bazi kardi naboode dar morede kilzone ham goftam e3 2007 ok? pas his????????????????????????????

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or