کدام کنسول نسل جدید؟

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام کنسول را انتخاب می کنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    433
نوشته شده توسط shervinrs:
من بودم پستم رو يك ويرايش حسابي مي كردم. ايشون ارتباطي با قرعه كشي PG نداشتند و تا جايي كه مي دونم يكي از نويسندگان بازي رايانه هستند. مجله بازيكده مدت هاست كه تعطيل شده و ... همين.
من صحبتهام کاملا درست و بجا بود.و فکر نميکنم جايي از صحبتهام نقص داشته باشه.
نکنه فکر کردي حالا چون ايشون مجله نويس هستند بايد بيان اينجا هر چي که دلشون خواست بگن ! ايشون که به قول خودش فکر میکنن شخص مهمي هستن واسه جامعه و اگه نباشن شرکتهاي بازيسازي تعطيل ميشن :) ! نبايد بياد حرف بي منطق بزنه و بگه کنسول 360 بدرد نميخوره !!! اين حرف ايشون يا بخاطر تعصب زيادي که روي سوني داره زده يا هم چون فکر ميکنن مجله نويس هستند بايد بياد حرف بي دليل و منطق بزنه و ماها بايد حرف ايشون رو بزور قبول کنيم !.

ايشون مدير انجمن پرشين گيمرز بودن و من خودم اونجا شاهد بودم که ايشون قول و قرار غير مستقيم ميداد به بقيه مديرها که بيان پيغامشون رو اونجا مطرح کنن.دوستاني که اونجا هستند از اين موضوع خبر دارن و لازم هم نيست که من بيام اون قضيه رو ثابت کنم چون هيچ ارزشي واسه من نداره اين بحث و از اون مهمتر هيچ ربطي به اينجا نداره و اصلا هم بجا نيست که اين بحث ادامه پيدا کنه.(چون خودم از سير تا پياز اون موضوع خبردار هستم)
نام کاربري ايشون هم فقط يک نفر توي دنيا پيدا ميشه که اين اسم داشته باشه و اونم خود شخص خودشون هستند.
يه مدت توي پرشين گيمرز فعاليت داشتن و بعد از يک مدت از مديريت برکنار شد و رفت توي بازيکده فعاليت کرد و حالا هم که بازيکده تعطيل شده اومده اينجا ! (من خودم توي بازيکده عضو نيستم ولي بعضي اوقات که قبلا ها ميرفتم اونجا ايشون رو اونجا ميديدم.)
بهتر نيست شما به اين توجه داشته باشين که PS3 هنوز عرضه نشده اما 360 چند ماه که عرضه شده.بهتره تعداد بازي هاي PS3 رو با تعداد بازيهاي 360 توي همين موقع ها يعني 4 يا 5 ماه قبل از عرضه مقايسه کنيد
ببين آخرش هميني که ميگم ميشه...
از تاخير 12 ماهه سوني نميشه سر پوشي کرد.و همين تاخير ها باعث ميشه که بازي کمتر واسش ساخته بشه و در کل بازيهاي کمتري نسبت به 360 داشته باشه.
اگه الان 360 288 عنوان داره و پي اس 3 169 تا...مطمعنا تا 1 سال آينده تعداد بازيهاي 360 دوبرابر از الان ميشه و P$3 هم دوبرابر ميشه ! اين يعني اينکه اگه سوني خودش رو آب و گلم که بزنه تا 10 ساله ديگه ام نميتونه تعداد بازيهاش رو به 360 برسونه.
نه ميدونم بي چي 360 مي نازي که به من که عمرمو با پلي استيشن و ايکس باکس گزروندم ميگي که پشيمون ميشم
خيلي دلم ميخواد بدونم اگه متال گير 4 نبود شماها الان کجا بوديد و چي داشتيد بگيد واسه گفتن و چجوري ميخواستيد از کنسولتون دفاع کنيد !
اينجور که شماها ميگيد کل کنسول PS3 يه طرف...متال گير 4 يه طرف...يعني اگه اين بازي نبود ديگه اين کنسول واسه نگاه کردن خالي هم خوب نبود ! (اينجور که شماها ميگيد !)
شما هم هر چي مي خواي بشين حساب کن 22 پنج تا از 17 بيشتره يا 30 ده تا از 40 کمتره واسه اينجور حسابها وقت و حوصله دارين ولي ذر جواب اون دوستي که ليست ولينک خواستن بيکار نبو دنتون و نداشتن حوصله رو بهونه ميکنيد
ببين, اينهمه دليل و مدرک واستون آورديم, بازم ميگيد کمه !! اگه لينک هم بزاريم بازم يه چيزي داريد دارید بگید !

همه شما هایی که دارید از مایکروسافت اینجوری طرفداری میکنید بگید ببینم کدومتون یه ویندوز رجیستر شده دارید؟
در ضمن ما طرفدار های ps3 (حداقل خود من) به MGS افتخار میکنیم شما هم به prefect dark 0افتخار کنید شما با ما چی کار دارید که ما با شما کار داشته باشیم؟
در ضمن شما هم یکمی یادتون رفته که چقدر مایکروسافت برای این x360 عجله کرد اون اول که مشکلاتش به کنار اما اگه یه کم صبر میکرد میتونست شاید همون اول از HD-DVD استفاده کنه یا زمان Lunch چند تا بازی مناسب داشته باشه در ضمن من قبلا یه چیزی گفتم که یه نفر تو خونه چند تا کامپیوتر داشته باشه و... من کل منظورم از این حرف این بود که در خارج قدرت خرید مردم خیلی دارن (که همه خوب میدونن).
در ضمن نظر سنجی ها هیچ کدوم کاملا دقیق نیست حتی اگه از گیم اسپات اومده باشه.

همه شما هایی که دارید از مایکروسافت اینجوری طرفداری میکنید بگید ببینم کدومتون یه ویندوز رجیستر شده دارید؟

چه ربطی داره؟؟

در ضمن ما طرفدار های ps3 (حداقل خود من) به MGS افتخار میکنیم شما هم به prefect dark 0افتخار کنید شما با ما چی کار دارید که ما با شما کار داشته باشیم؟

ما که gears of war افتخار میکنیم که هیج بازی ps3 به پاش نمیرسه :D

در ضمن شما هم یکمی یادتون رفته که چقدر مایکروسافت برای این x360 عجله کرد اون اول که مشکلاتش به کنار اما اگه یه کم صبر میکرد میتونست شاید همون اول از HD-DVD استفاده کن

استفاده کنه که قیمت کنسولش بشه مثل ps3 ???

یا زمان Lunch چند تا بازی مناسب داشته باشه

ps3 رو هم خواهیم دید

ما که gears of war افتخار میکنیم که هیج بازی ps3 به پاش نمیرسه
وای وای....
امین؟از تو بعید بود!!!
DeadRising چی؟یا اصلا همین Oblivion خودمون که خیلیا آرزوشونه که روی 360 بازیش کنن....
بله....ما به خیلی از بازیها افتخار میکنیم.
(البته من که Wii Fan هستم ولی از ته دل میخوام سونی و P$3 با دماغ بخورن زمین که خیلی دردشون بیاد!!!)
باتشکر....

ببين آخرش هميني که ميگم ميشه...
از تاخير 12 ماهه سوني نميشه سر پوشي کرد.و همين تاخير ها باعث ميشه که بازي کمتر واسش ساخته بشه و در کل بازيهاي کمتري نسبت به 360 داشته باشه.
اگه الان 360 288 عنوان داره و پي اس 3 169 تا...مطمعنا تا 1 سال آينده تعداد بازيهاي 360 دوبرابر از الان ميشه و P$3 هم دوبرابر ميشه ! اين يعني اينکه اگه سوني خودش رو آب و گلم که بزنه تا 10 ساله ديگه ام نميتونه تعداد بازيهاش رو به 360 برسونه.

نقل قول:
نه ميدونم بي چي 360 مي نازي که به من که عمرمو با پلي استيشن و ايکس باکس گزروندم ميگي که پشيمون ميشم

خيلي دلم ميخواد بدونم اگه متال گير 4 نبود شماها الان کجا بوديد و چي داشتيد بگيد واسه گفتن و چجوري ميخواستيد از کنسولتون دفاع کنيد !
اينجور که شماها ميگيد کل کنسول PS3 يه طرف...متال گير 4 يه طرف...يعني اگه اين بازي نبود ديگه اين کنسول واسه نگاه کردن خالي هم خوب نبود ! (اينجور که شماها ميگيد !)

نقل قول:
شما هم هر چي مي خواي بشين حساب کن 22 پنج تا از 17 بيشتره يا 30 ده تا از 40 کمتره واسه اينجور حسابها وقت و حوصله دارين ولي ذر جواب اون دوستي که ليست ولينک خواستن بيکار نبو دنتون و نداشتن حوصله رو بهونه ميکنيد

ببين, اينهمه دليل و مدرک واستون آورديم, بازم ميگيد کمه !! اگه لينک هم بزاريم بازم يه چيزي داريد دارید بگید !

نوشته شده توسط mohandes_register:
خوب در جواب امین آقا (علی امینی)تا اومدن Ps3 هنوز مونده و بهتر میدونم با عجله قضاوت نکنیم.به قوله معروف شب درازست و قلندر بیدار:) شما طرفدارای 360 خیلی دیگه داغ کردین:D
فعلا که هر روز یه خبر بد واسه ps3 داره میاد همنطور که همه شنیدن SmackDown vs. Raw برای ps3 کنسل شد و تا ریلیز امیدوارم چیزی از بازی هاش مونده باشه البته اگه سونی فقط دستگاه خالی بده و هیچ بازی نداشته باشه بازم بعضی ها میرن میخرنش :eek: ولی خوشبختانه ما طرفدارای سابق سونی جزو اون گروه نیستیم ما دنبال بازی خوب هستیم;)
خدا کنه اون قلندر هم خوابش نبره از دست این سونی:cheesygri

WWE SmackDown vs. Raw 2007 has been canned for the PS3

WWE SmackDown vs. Raw 2007 has been canned for the PS3

توی لینکی که دادین تنها چیزی که نوشته شده اینه که نسخه ی PS3 تا تعطیلات 2007 به عقب افتاده ...
یعنی اگه نسخه ی 360 نوامبر منتشر بشه نهایتا 2-3 ماه بعدش نسخه ی PS3 منتشر میشه
THQ دلیل این به تعویق انداختن رو کار بیشتر بر روی نسخه ی PS3 و ساختن بهترین نسخه از بازی روی PS3 عنوان کرده

نوشته شده توسط Behzad:
توی لینکی که دادین تنها چیزی که نوشته شده اینه که نسخه ی PS3 تا تعطیلات 2007 به عقب افتاده ...
یعنی اگه نسخه ی 360 نوامبر منتشر بشه نهایتا 2-3 ماه بعدش نسخه ی PS3 منتشر میشه
THQ دلیل این به تعویق انداختن رو کار بیشتر بر روی نسخه ی PS3 و ساختن بهترین نسخه از بازی روی PS3 عنوان کرده
اگه یه سر به سایت game spot بزنین جلوی تاریخ ریلیز نوشته کنسل شد;)
PS3 SmackDown! smacked down until late '07
THQ's "goal of delivering highest quality content" delays first PlayStation 3 installment of wrestling franchise to Q4 2007--will other games follow
این بازی رفت برای ربع چهارم سال 2007 که البته این همون معنی کنسل شدن رو میده چون اون موقع باید 2008 بیاد;)

خوب در جواب امین آقا (علی امینی)تا اومدن Ps3 هنوز مونده و بهتر میدونم با عجله قضاوت نکنیم.به قوله معروف شب درازست و قلندر بیدار:) شما طرفدارای 360 خیلی دیگه داغ کردین:D
سلام
نه مهندس جان,من خیلی بیشتر از اونی که فکر میکنی خونسرد هستم.مخصوصا دیگه در مورد فروش و مقایسه کنسولها که برام اصلا ارزش نداره و میدونم هم که با بحث کردن ماها کار به جای نمیرسه و نخواهد رسید.اونا مار خودشون رو میکنن و همونی میشه که خودشون مبخوان نه ماها.
ولی اگه داریم اینجا بحث میکنیم بخاطر اینه که بعضی ها روی اطلاعات غلطشون سرپوشی نزارن و حقیقت رو دنبال کنن.(البته اونایی که نمیخوان حقیقت رو بپذیرن قضیش جداست) ;)

خب حالا میریم روی بحث خودمون.
گفتی که هنوز خیلی مونده تا ps3 درسته ؟ ولی از نظر من 5 ماه چیزی نیست و تا چشم به هم بزنی گذشته.من منظورت رو درست متوجه نشدم.شاید منظورت این بوده که لابد تا 5 ماهه دیگه سونی بازیهاش رو افزایش میده و میرسونه در حد عنوانهای 360...
اگه منظورت این بود که باید بگم واسه انجام این کار حتما باید یک معجزه بزرگی رخ بده تا توی تاریخ هم بنویسن.
اگه سونی بتونه در روز به تعداد 4 عنوان گیم برای کنسولش ریلیز کنه !!! :eek: بازم نمیتونه حالا حالاها به تعداد عنوانهای 360 برسه !
یه چیزی رو که کاملا مشخصه و روشنه اینه که سونی (چه بخواید چه نخواید) 1 سال از 360 عقبتره.حداقل در مورد تعداد عنوانهای بازی این مورد 100% صدق میکنه.
و یه مورد دیگه که بود اینه که طرفدارای سونی تا میخوان از ps3 دفاع کنن سری میرن توی بحث MGS4 تا بتونن از طریق این بازی به کنسولشون قوت بدن.ولی ماها اگه بخوایم از یک بازی برای دفاع از کنسولمون استفاده کنیم تعدادشون میرسه به 2 رقمی !
پس اینو بدونین که MGS4 هر چقدر که بزرگ باشه نمیتونه دلیل خرید یک کنسول 600 دلاری رو پیش بکشه و هرچی که بشه آخرش این بازی با انجام دادنش تموم میشه و باید برید سراغ بقیه بازیهاش ! و اینجاست که میبینید دیگه عنوان دندون شکنی چیزی نداره که ارزش اینهمه انتظار و هزینه کردن رو داشته بشه.
پس یادتون باشه که کنسول واسه بازیه نه فیلم ! و اگه Blue-ray رو بهانه میکنید هیچ ربطی به بازی کردن نداره و تا جایی هم که خودتون خوب میدونید یک کنسول بازی باید با بازیهای خوب همراه باشه نه فیلم.
نوشته شده توسط amir_driver:
دوست عزیز حالا دیدی تو هم که بی دلیل و مدرک حرف میزنم .

اولا که اسم amir_driver که ضایع نیست . دوم اینکه من مدیر پرشین گیمرز بودم ولی به خدا خودم یکی از برنده های همون مسابقه بودم که جایزه رو هم بهمون ندادن ! و کلاه گذاشتن سرمون .
من اون adminamir نبودم که سر بچه ها کلاه گذاشت . گفتم که خودم هم برنده ی یکی از جایزه ها بودم . اینو هم بدون من هیچ وقت نمیام psp بدم به اونا . اصلا حرفشم نزن . اون فقط یه دروغگو بود که سر خود من هم کلاه گذاشت . این حرفت خیلی زشت بود . میگی که من انجمن اونجا رو ریختم به هم ! آخه اون اصلا من نبودم که مسابقه برگزار کردم . تازه وقتی دیدم اونا زدن زیرش دیگه نرفتم تو پرشین گیمرز ! ( دوست من شما هم سعی کن فکر کنی بعد صحبت کنی . من اون امیر نیستم . اون یه دروغگو بود که میخواست خود شیرینی کنه و شما منو با اون اشتباه گرفتی )

سوما ! من الان خیلی خیلی وقته که از مجله بازیکده جدا شدم و حالا تو بازیرایانه هستم ! اینو هم بدون افتخار به این چیزا نمیگن . با بازی کده هم کاری ندارم تو اینجا ! شاید باورت نشه ولی من اصلا 1 شماره هم از مجله بازی کده ندارم !!!!! ( البته سایت همین بازی کده بهترین وب ایران شد که لوح تقدیرشم دارم ) . بازی کده هم دیگه مجله من نیست !
یه خورده هم خوب حرف بزن . به اون اندازه نرسیدی یعنی چی ؟ باید بیای اینو به من بگی ؟ یا به اون امیر ؟؟؟
به اون اندازه ای هم که فکر می کنم تو این سایت ها اعتبار دارم و مسولای بازیهای رایانه ای کشور خوب منو میشناسن . سازنده های همین بازیهای ایرانی که میبینی . پیششون به اندازه ی کافی هم آّرو دارم .
فقط کم کم داشتی آبروی منو میبردی با اون حرفت که زدی . باید بگم که اشتباه گرفتی و شما هم ایندفعه مطمین بشو بعدش حرف بزن

میتونی بری و توی پرشین گیمرز سوال کنی که اون فرد من نبودم . تازه قبل از اون هم من تو بازی کده بودم . خیلی فکرت اشتباهه . شریون جان خودش همه چی رو میدونه ! خودش هم یکی از برنده ها بود و میدونه که به هیچ کدوممون جایزه ندادن ! خودم خواستم که دیگه مدیر پرشین گیمرز نباشم . نه اینکه بر کنار شدم ! این اشتباهه ! شما که از سیر تا پیاز اون قضیه رو میدونی پس چرا اصل قضیه رو نمیدونی ؟ چرا نمیدونی که اون فرد من نبودم ؟ چرا نمیدونی که یکی از همون برنده ها خود من بودم ؟
دوست عزیز,یکبار گفتم,اینجا جای این بحث ها نیست.من این پستت رو قبل از اینکه پاک بشه در صفحه قبل دیدم ! ولی نمیخواستم جوابت رو بدم به 2 دلیل...یکی اینکه اینجا جاش نیست (قبلا هم گفتم) دوم اینکه علاقه ای ندارم واسه ادامه این بحث.و صحبتهایی هم که میکنی نمیتونی ثابت کنی و اصلا هم واسم مهم نیست.حداقل واسه من.و ازت خواهش میکنم این بحث رو ادامه نده,چون خودتم خوب میدونی که خیلی مقصر هستی.
ضمنا,بهتره که ادامه بحث رو از طریق پیغام خصوصی دنبال کنیم.

Last edited by a moderator:
در کل برای ps3 تا حالا 169 عنوان معرفی شده و برای 360 تا حالا 288 عنوان
منبع تمام مطلب game spot هست

این لیست رو ببین کل بازیا شده 217 تا این یعنی 71 تا زیاد گفتی تازه تو این شایعه هم زیاده مثل DMC4 یا UT07 البته دومی شاید بیاد ولی اولی شک دارم ولی اگه بیاد من همین فردا می رم یه 360 می گیرم
1-Zegapain XOR - Bandai Namco
2-Zoids Infinity EX Neo - TOMY
3-Zoo Keeper - Success
4-X-Men: The Official Game - Activision/Z-Axis *
5-Way of the Samurai Online (working title) - Spike/Acquire
6-Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2007 - Konami *
7-World Championship Poker: Featuring Howard Lederer "All In" - Crave *
8-World Series of Poker: Tournament of Champions - Activision/Left Field *
9-Wrestle Kingdom - Yuke's
10-WWE SmackDown vs. Raw 2007 -THQ/Yukes *
11-Vampire's Rain - AQ Interactive/Artoon *
12-Versus Tactical Action - Arc System Works
13-Viva Piñata - Rare FP
14-Voodoo Nights - Mindware Studios
15-Virtua Fighter X (working title) - Sega
16-Virtua Tennis 3 - Sega/AM2 *
17-Untitled Square Enix RPG - Square Enix
18-Untitled MMORPG - Square Enix
19-Untitled John McTiernan Game - Ubisoft
20-Unreal Tournament 2007 - Midway *
21-Tenchu 360 (working title) - From Software
22-Tengai Makyo Ziria: Yurakanaru Jipang - Hudson Soft/Red Entertainment
23-Test Drive Unlimited - Atari
24-Theseis - Track7 Games
25-Tiger Woods PGA Tour 06 - EA Sports *
26-TimeShift - Atari/Saber Interactive *
27-TNA iMPACT! - Midway *
28-Tokyo Extreme Racer - Genki
29-Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter - Ubisoft *
30-Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas - Ubisoft *
31-Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent - Ubisoft *
32-Tomb Raider: Legend - Eidos/Crystal Dynamics *
33-Tony Hawk's American Wasteland - Activision/Neversoft *
34-Tony Hawk's Project 8 - Activision/Neversoft *
35-Too Human Trilogy - Silicon Knights FP
36-Top Spin 2 - 2K Games/Power & Magic
37-Transformers - Activision *
38-Trusty Bell: Chopin's Dream - Namco-Bandai/tri-Crescendo
39-Turok - Buena Vista Games/Propaganda Games *
40-Two Worlds - TopWare/Reality Pump
41-Saint's Row - THQ/Volition
42-Samurai Warriors 2 - Koei/Omega Force *
43-Scarface: The World is Yours - Vivendi Universal/Radical Entertainment *
44-Secret Service - Tigon *
45-Sega Rally Revo - Sega*
46-Senko no Ronde - G.rev
47-The Shadow of Aten - Silicon Garage
48-Shadowrun - FASA FP
49-Shutokou Battle - Genki
50-Silent Hill 5 - Konami *
51-Sonic the Hedgehog - Sega/Sonic Team *
52-Soul Caliber 4 - Namco
53-The Sopranos - THQ/7 Studios *
54-Spider-Man 3 - Activision *
55-Stranglehold - Midway/Tiger Hill *
56-Stuntman 2 - Atari/Reflections Interactive *
57-Superman Returns - EA *
58-Super Robot Wars - Banpresto
59-Rayman Raving Rabbids - UbiSoft *
60-Resident Evil 5 - Capcom *
61-Ridge Racer 6 - Namco
62-Rockstar Games Presents Table Tennis - Rockstar Games
63-Rumble Roses XX - Konami/Yuke's
64-Quake 4 - Activision/id Software/Raven Software *
65-Perfect Dark Zero - Rareware FP
66-Perfect Dark Remix (Working Title) - Rareware FP
67-Peter Jackson's King Kong - Ubisoft *
68-Phantasy Star Universe - Sega *
69-Possession - Blitz Games *
70-Prey - 2K Games/Human Head/Venom Games *
71-Pro Baseball Spirits - Konami
72-Project Assassins - Ubisoft
73-Project Delta - Playlogic International *
74-Project Embrace - Origo Gaming Entertainment *
75-Project Gotham Racing 3 - Bizarre Creations FP
76-Project Progressive - Tecmo/Team Ninja
77-Project Sylpheed - Square Enix/Game Arts
78-Psychopath - Titan Productions *
79-The Outfit - THQ/Relic
80-Outsider, The - Frontier
81-Onechan Bara X - D3
82-Open Season - Ubisoft *
83-Operation Darkness - Success
84-Over G Fighters - Ubisoft/Taito
85-Naruto (working title) - Ubisoft *
86-NBA 2K6 - 2K Games/Visual Concepts *
90-NBA Live 06 - EA Sports *
91-NCAA Football 07 - EA Sports *
92-NHL 07 - EA Sports
93-NHL 2K6 - 2K Games/Visual Concepts
94-NHL 2K7 - 2K Games/Visual Concepts
95-Need for Speed: Carbon - EA Games Canada*
96-Need for Speed: Most Wanted - EA Games Canada *
97-Neo Geo Battle Coliseum - SNK Playmore
98-Nine Dragons - Indy 21 Note - Japanese and Korean markets only
99-Ninety-Nine Nights - PHANTAGRAM / Q Entertainment FP
100-Ninja Gaiden 2 (can be Project Progressive) - Tecmo
101-Notcom Racing - ForwardGames *
102-Madden NFL 06 - EA Sports *
103-Madden NFL 07 - EA Sports *
104-Magna Carta 2 - Banpresto *
105-Major League Baseball 2K6 - 2K Games/Visual Concepts *
106-Marvel MMORPG (working title) - Microsoft Game Studios FP
107-Marvel: Ultimate Alliance - Activision/Raven Software *
108-Mass Effect - BioWare FP
109-Medal of Honor: Airborne - Electronic Arts*
110-Mercenaries 2: World in Flames - Pandemic Games *
111-Metronome - Team Tarsier *
112-Mobile Ops: The One Year War - Bandai/Dimps *
113-Monster Madness - Artificial Studios
114-MotoGP 2006: Ultimate Racing Technology - THQ/Climax
115-Lego Star Wars II: The Original Trilogy - LucasArts/Travellers Tales *
116-The Lord of the Rings: The Battle for Middle-earth II - Electronic Arts *
117-Lost Odyssey - Mistwalker FP
118-Lost Planet - Capcom
119-Love Football - Namco
120-Kameo: Elements of Power - Rareware FP
121-Kane & Lynch: Dead Men - Eidos/IO Interactive *
122-Killing Day - Ubisoft *
123-Killer Instinct 360 - Rare - Microsoft Game Studios
124-King of Fighters: Maximum Impact 2 - SNK Playmore *
125-Kingdom Under Fire: Circle of Doom - Blueside
126-Just Cause - Eidos/Avalanche *
127-Interstellar Marines - Zero Point Software *
128-Untitled Indiana Jones Game - LucasArts
129-Half-Life 2 - Electronic Arts/Valve *
130-Halo 3 - Bungie FP
131-Heavy Rain - Quantic Dream *
132-Hellboy - Konami/Krome Studios *
133-Hitman: Blood Money - Eidos/IO Interactive *
134-Huxley - Webzen *
135-Gears of War - Epic Games FP
136-The Godfather: The Game - Electronic Arts *
137-Golden Axe - Sega/Secret Level *
138-Grand Raid Offroad - Asobo Studio *
139-Grand Theft Auto IV - Rockstar Games *
140-GTR - THQ/SimBim
141-GUN - Activision/Neversoft *
142-Gundam - Bandai
143-Fable 2 (working title) - Big Blue Box/Lionhead Studios
144-Far Cry Instincts: Predator - Ubisoft
145-Far East of Eden Ziria - Hudson
146-F.E.A.R. - Vivendi/Monolith Productions/Day 1 Studios
147-F.E.A.R. 2 (working title) - Warner Bros. Interactive Entertainment/Monolith Productions
148-FIFA 06: Road to FIFA World Cup - EA Sports
149-Fight Night: Round 3 - EA Sports *
150-Final Fantasy XI - Square Enix *
151-Football Manager 2006 - Sega Europe *
152-Football Manager 2007 - Sega Europe *
153-Forza Motorsport 2 (working title) - Microsoft Games FP
154-Frontlines: Fuel of War - Kaos Studios/THQ
155-Full Auto - Sega/Pseudo Interactive
156-Enchanted Arms - Ubisoft/From Software
157-The Elder Scrolls IV: Oblivion - 2K Games/Bethesda Softworks*
158-Elveon - 10tacle Studios *
159-Earth Defense Force X - (D3)
160-Every Party - Game Republic FP
161-Dance Dance Revolution Universe - Konami
162-The Darkness - 2K Games/Starbreeze *
163-Dark Sector - Digital Extremes *
164-Data-Fly - Origo Gaming Entertainment *
165-Dead or Alive 4 - Tecmo/Team Ninja
166-Dead or Alive Xtreme Beach Volleyball 2 - Tecmo/Team Ninja
167-Dead or Alive: Code Cronus - Tecmo/Team Ninja
168-Dead Rising - Capcom
169-Def Jam 3 (working title) - Electronic Arts *
170-Devil May Cry 4 - Capcom *
171-The Dimitri Project - Peter Molyneux Game
172-Dynasty Warriors 5: Empires - Koei/Omega Force *
173-Dirty Harry (working title) - Warner Bros. IE *
174-Dog Tag - Diezel Power
175-Call of Duty 2 - Activision/Infinity Ward *
176-Call of Duty 3 - Activision/Treyarch *
177-Cars - THQ/Incinerator Games *
178-Castle Wolfenstein (port working title) - Activision/id Software/Raven Software
179-Castlevania Xbox 360 - Konami
180-CellFactor - Immersion Software
181-Chromehounds - Sega/From Software
182-Cipher Complex - Edge of Reality
183-The Club - Sega/Bizarre Creations *
184-CodeType-D - Mega Cyber
185-College Hoops 2K6 - 2K Games/Visual Concepts*
186-Condemned: Criminal Origins - Sega/Monolith Productions*
187-The Conveni X - Hamster
188-Crackdown - Real Time Worlds FP
189-Cry Havoc - Artificial Studios
190-Cry On - AQ Interactive/Mistwalker/Cavia
191-Culdcept Saga - Namco Bandai/Omiyasoft
192-Banjo-Threeie - Rare FP
193-Battle Angel - James Cameron Project
194-Battlefield 2: Modern Combat - EA/Digital Illusions *
195-Beowulf - 4HEAD Studios *
196-Bioshock - 2K Games/Irrational Games
197-Blazing Angels: Squadrons of WWII - Ubisoft *
198-Blue Dragon - Mistwalker FP
199-Bomberman: Act Zero - Konami/Hudson Soft
200-Born Without a Face - Electronic Arts *
201-Broken Saints - Gnosis Games *
202-Brothers in Arms: Hell's Highway - Ubisoft/Gearbox *
203-Bullet Witch - AQ Interactive/Cavia
204-Burnout Revenge - EA/Criterion *
205-A-Train X - Artdink
206-Alan Wake - Remedy Entertainment FP *
207-Alone in the Dark: Near Death Investigation - Atari/Eden *
208-Amped 3 - 2K Games/Indie Built, Inc.
209-APB - Webzen
210-Armored Core 4 - Sega/From Software *
211-Army of Two - EA *
212-Avalon - Climax
213-1XR - Infinite Games
214-2006 FIFA World Cup - EA Sports *
215-2 Days to Vegas - Steel Monkeys *
216-360 Mahjong - Success
217-6GUN II - BattleBorne *

نوشته شده توسط sina_unl:
این لیست رو ببین کل بازیا شده 217 تا این یعنی 71 تا زیاد گفتی تازه تو این شایعه هم زیاده مثل DMC4 یا UT07 البته دومی شاید بیاد ولی اولی شک دارم ولی اگه بیاد من همین فردا می رم یه 360 می گیرم
سینا جون چرا خودتو اذیت میکنی برو به لینک زیر که مال گیم اسپوت هست اون پایین این نوشته رو ببین:
Browse All Results (287 یدونه زیاد گفتم امیدوارم ببخشی;)
اینم لینک
اینم تو ps3 ببین:
Browse All Results (169
لینک

راستی تو همین صفحه ps3 اگه نگاه کنی SmackDown vs. Raw رو زده کنسل شد که میشه 168
امیدوارم دیگه راضی شده باشی
در مورد DMC هم با توجه به سیاست جدید capcom هیچ بعید نیست برا 360 بیاد یکم دیرتر;)

آخرین ویرایش:
ببینید منو که میشناسید؟
علاقه ام از رو آواتارم معلومه
ولی...
اگه متال گیر 4 ریل تایم باشه...
بدبخت میشیم که؟!
خیلی گرافیک داره عجیب
ولی من یه چیزو موندم این چرا jaggies نداره؟:) نداشتن jaggies نشون دهنده pre-render...
و بازی eight days این بازی هم pre-render هست این که دیگه خیلی تابلوئه تروخدا نگاه کنید تو این بازی از anti-aliasing نجومی 1024x استفاده میشه!!!!:D :) :cheesygri

ديگه زمين و زمان ميدونن كه تريلرهاي MGS4 همشون Real-Time هست و اگه يه كم توي اينترنت بگردي ( من خودم توي سايت Youtube ديدم ) ميتوني نمايش اين بازي رو كه صحنه رو نگه داشتن و دوربين رو توش ميچرخونن و عقب و جلو ميبرن ببيني.
Eight Days هم كسي نگفته Real-Time هست كه شما الآن كشف كردي.

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
چه ربطی داره؟؟

ما که gears of war افتخار میکنیم که هیج بازی ps3 به پاش نمیرسه :D

استفاده کنه که قیمت کنسولش بشه مثل ps3 ???

ps3 رو هم خواهیم دید

خیلی بی ربط نیست چون وقتی آدم از یک شرکت حمایت میکنه یعنی واقعا از اون شرکت حمایت میکنه اون شرکت رو کامل میدونه و هر چیزی که اون شرکت میکه رو قبول میکنه .

در مورد بازی من خفه !;)

موضوع قیمت نیست موضوع کیفیت هستش

با بازی دیگه من کاری ندارم

وای وای....
امین؟از تو بعید بود!!!
DeadRising چی؟یا اصلا همین Oblivion خودمون که خیلیا آرزوشونه که روی 360 بازیش کنن....
بله....ما به خیلی از بازیها افتخار میکنیم.
(البته من که Wii Fan هستم ولی از ته دل میخوام سونی و P$3 با دماغ بخورن زمین که خیلی دردشون بیاد!!!)
باتشکر....

:)
همین gow به کنسول پی 3 می ارزه :cheesygri بقیه بازی ها رو فعلا کاری ندارم ;)

خیلی بی ربط نیست چون وقتی آدم از یک شرکت حمایت میکنه یعنی واقعا از اون شرکت حمایت میکنه اون شرکت رو کامل میدونه و هر چیزی که اون شرکت میکه رو قبول میکنه .

من کاری با ویندوز و بقیه چیز ها ندارم اینجا هم بحث کنسول هست یعنی بخش بازی مایکرو که من اونو قبول دارم ;)

موضوع قیمت نیست موضوع کیفیت هستش

موضوع قیمت هست که همه انتقاد بیشتر سره همین قیمته :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or