کدام کنسول نسل جدید؟

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام کنسول را انتخاب می کنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    433
یه مقایسه اماری براتون میکنم در مورد بازی ها وارد محتویات نمیشم چون به قول شما سلیقه ای هست;)
xbox360 vs PlayStation 3 Games : First-Person Shooters
ps3 تو این سبک 22 تا بازی داره و 360 تو این سبک 29 تا
تو این سبک همه قبول دارن که 360 حرف اول و اخرو میزنه
-------------------------------------------
xbox360 vs PlayStation 3 Games :Role-Playing
ps3 تو این سبک 17 تا عنوان داره که 7 تاش فقط مخصوص ژاپنه و 360 تو این سبک 22 تا عنوان داره که 4 تاش مال ژاپنه
تو این سبک هم اگه عنوانهای ژاپنی رو کم کنیم 360 بازم 8 تا بیشتر داره و خدایش عنوانهاش خیلی بهترن مال سونی فقط فاینالش محشره که با یه گل بهار نمیاد;)
------------------------------------------
Xbox 360 vs PlayStation 3 Games : Racing
ps3 تو این سبک 8 عنوان داره و 360 تو این سبک 15 عنوان
همنطور که میبینین 360 7 عنوان بیشتر داره که کم نیست
Xbox 360 vs PlayStation 3 Games :Action Adventure
ps3 تو این سبک 40 عنوان داره و 360 تو این سبک 73 عنوان داره که یعنی 33 عنوان بیشتره که اینم عدد کمی نیست
-----------------------------------------
Xbox 360 vs PlayStation 3 Games :Other Shooters
ps3 تو این سبک 10 تا عنوان و 360 تو این سبک 31 عنوان بازم قابل مقایسه نیست
Gow هم تو اینجا هست و 360 بازم با اختلاف سونی رو له میکنه
Xbox 360 vs PlayStation 3 Games: sport
ps3 تو این سبک 11 عنوان و 360 تو این سبک 35 عنوان داره و اصلا نمیشه مقایسه کرد
در کل برای ps3 تا حالا 169 عنوان معرفی شده و برای 360 تا حالا 288 عنوان
منبع تمام مطلب game spot هست

من نمیدونم شما به چیه ps3 مینازین بازی که نداره دیر که میاد گرون که هست :confused:
شما چشمتون به ps2 هست و فکر میکنین ps3 هم همنطوری میشه ولی سخت تو اشتباه هستین ماکروسافت دیگه به سونی اجازه نمیده یکه تاز باشه شاید ندونین که سونی برای ساخت ps3 وام بزرگی گرفته و مشکل مالی داره در صورتی که ماکروسافت تا دلتون بخواد پول خرج میکنه برای داشتن بازی بیشتر و ککشم نمیگزه و البته طرفداراشم از بازیهای بیشتر لذت میبرن;)
نیاین بگین ps3 یکسال دیر اومده چون این یکسال همیشه فاصله هست و کاریش نمیتونین بکنین

دسته های بازی ps3 دارای شش درجه آزادی هستند و این با شش جهت و یا شش دکمه فرق اساسی داره .
در صفحات دو بعدی دکارتی x-y ما سه درجه آزادی داریم حرکت در محور x و حرکت در محور y و چرخش در صفحه x-y.
در دنیای سه بعدی(دنیای واقعی که ما در آن زندگی می کنیم) :
هر گره حداکثر 6 مولفه تغییر مکانی به شرح زیر میتواند داشته باشد.
· هر گره می تواند در راستای سه محور محلی خود جابجا شود. این تغییر مکانها با نام U2 , U1 و U3 شناخته می شوند.
· هر گره می تواند حول محورهای محلی خود دوران داشته باشد.این دورانها با علامتهای R2 , R1 و R3 شناخته می شوند.
این مولفه های تغییر مکانی به عنوان درجات آزادی گره ها شناخته می شوند. در حالات معمولی که محورهای محلی گره ها منطبق بر محورهای سراسری هستند ، این تغییر مکانها با عناوین RY , RX , UZ UY , UX و RZ شناخته می شوند.

پس حداکثر شش درجه آزادی وجود دارد که دسته PS3 کاملا (به گفته سازندگان و به احتمال زیاد) آنرا مورد استفاده قرار می دهد.
حالا اینکه فرم دسته Wii بهتر است و یا ..... دیگر بماند. من صذفا جنبه علمی قضیه رو بیان کردم.
ممنون از توضيحاتتون. اما اين مسئله هم فرقي در كليت موضوع ايجاد نميكنه. طبق حرف هاي شما شش درجه آزادي به اين مفهوم كه (مثلا) بتونيد سمت چپ و بالا رو با هم فرمان بديد (كه باعث گردش دور محور Zها و بصورت پادساعتگرد بشه). و خب اين مثل اين ميمونه كه شما دو تا دكمه رو با هم نگه داري :cheesygri. فقط توضيحش پيچيده تر شده. البته من هنوز مهندس نشدم و شايد اشتباه فهميده باشم :blushing:.

اختلاف دسته هاي PS3 با Wiimote هم فقط به فرم دسته ها محدود نميشه. Wiimote داراي Sensor Bar جدا گانه ايست كه مي تونه موقعيت مورد اشاره دسته رو تشخيص بده (يعني جهت و زاويه و سرعت جابجايي دسته رو تشخيص بده) و شما مي تونيد به وسيله اون بر روي نقطه اي از تلويزيونتون اشاره كنيد. و اين خيلي فرق ميكنه با دسته اي كه حركت خودش رو بصورت داخلي تشخيص ميده و خودش نوع حركت رو به كنسول اعلام ميكنه.
ضمنا قابليت مشابه دسته هاي PS3 در قسمت Nunchuck دسته هاي Wii جاسازي شده كه در دموي Red Steel كاربردش نمايش داده شده (كه براي دفاع كردن با شمشير به كار ميرفته، سوني هم مي تونه در همه بازيهاش يك شمشير بزاره تا باهاش دفاع كنين :cheesygri).

Nunchaku.jpg

نوشته شده توسط mt3691:
یه مقایسه اماری براتون میکنم در مورد بازی ها وارد محتویات نمیشم چون به قول شما سلیقه ای هست;)
ps3 تو این سبک 17 تا عنوان داره که 7 تاش فقط مخصوص ژاپنه و 360 تو این سبک 22 تا عنوان داره که 4 تاش مال ژاپنه
تو این سبک هم اگه عنوانهای ژاپنی رو کم کنیم 360 بازم 8 تا بیشتر داره و خدایش عنوانهاش خیلی بهترن مال سونی فقط فاینالش محشره که با یه گل بهار نمیاد;)
ps3 تو این سبک 40 عنوان داره و 360 تو این سبک 73 عنوان داره که یعنی 33 عنوان بیشتره که اینم عدد کمی نیست

من نمیدونم شما به چیه ps3 مینازین بازی که نداره دیر که میاد گرون که هست :confused:
شما چشمتون به ps2 هست و فکر میکنین ps3 هم همنطوری میشه ولی سخت تو اشتباه هستین ماکروسافت دیگه به سونی اجازه نمیده یکه تاز باشه شاید ندونین که سونی برای ساخت ps3 وام بزرگی گرفته و مشکل مالی داره در صورتی که ماکروسافت تا دلتون بخواد پول خرج میکنه برای داشتن بازی بیشتر و ککشم نمیگزه و البته طرفداراشم از بازیهای بیشتر لذت میبرن;)
نیاین بگین ps3 یکسال دیر اومده چون این یکسال همیشه فاصله هست و کاریش نمیتونین بکنین

MIBAKHSHID TAZE WINDOWS NASB KARDAM, HAVASAM NABOOD FARSI SUPPORT RO HAM NASB KONAM :(
AMMA BAYAD GHABOOL KONID KE BA NEVESHTAN ADAD VA ARGHAM CHIZI RO SABET NEMIKONID BAYAD ASAMI IN BAZI HARO BENEVISID, TA ALAVE BAR MOSHAKHAS SHODAN E ANAVIN E MOSHTAREK ENHESARY HASH HAM MOSHAKHAS SHE .. INTORY MISHE GHEZAVAT KARD ... HADDE AGHAL DAR MOREDE FPS HAYE 2CONSOLE MAN OONGHADR ETELAAT DARAM KE BEGAM HANOOZ 360 DAR IN GHESMAT BEJOZ QUAKE 4 BAZI ENHESARY NADARE AMMA PS3 CHANDTA DARE VA BAGHIE HAM KE MOSHTAREK HASTAN

البته من در مورد ژیروسکوپ PS3 یه مقدار شک کردم وقتی نوشته امیر رو خوندم.
من فکر میکردم که ژیروسکوپ PS3 مثل یک آنالوگ هستش که روی یک صفحه به جهتهتای شمال و جنوب و شرق و غرب و جنوب شرقی و الی آخر حرکت میکنه.
ولی توانایی حرکت در عمق صفحه یعنی عقب و جلو بردن دسته رو نداره.یعنی همون جهات در محور Z ها.
در واقع کنترلر PS3 مثل یک نقطه است روی یک دایره.
درست میگم؟
حلا دسته Wii اگر بچرخه قابل تشخیصه و در 3 بعد حرکت کامل داره.یعنی یک نقطه است توی یک کره کامل.
اگر اشتباهی دارم بگین.ممنون میشم.
باتشکر....

البته من در مورد ژیروسکوپ PS3 یه مقدار شک کردم وقتی نوشته امیر رو خوندم.
من فکر میکردم که ژیروسکوپ PS3 مثل یک آنالوگ هستش که روی یک صفحه به جهتهتای شمال و جنوب و شرق و غرب و جنوب شرقی و الی آخر حرکت میکنه.
ولی توانایی حرکت در عمق صفحه یعنی عقب و جلو بردن دسته رو نداره.یعنی همون جهات در محور Z ها.
در واقع کنترلر PS3 مثل یک نقطه است روی یک دایره.
درست میگم؟
حلا دسته Wii اگر بچرخه قابل تشخیصه و در 3 بعد حرکت کامل داره.یعنی یک نقطه است توی یک کره کامل.
اگر اشتباهی دارم بگین.ممنون میشم.
باتشکر....

توی کنفرانس سونی در e3-2006 به صراحت اعلام میشه که این کنترلر دارای 6 درجه آزادی هست - میتونید از dvd باریسنتر اونرو ببینید - و به احتمال قریب به یقین همین هست که من توضیح دادم . بطور حتم زاویه و عمق حرکت رو تشخیص میده ولی سرعت حرکت رو نمی دونم .
ولی همونطور که دوستمون توضیح داد سیستم نینتندو یک سنسور داره که میتونید محل اشاره به نمایشگر رو مشخص کنید و این بزرگترین قابلیت اون نسبت به سونی هست. البته اگه سونی یه همچین چیزی رو تعبیه نکنه که ظاهرا داره یه کارایی میکنه با eyetoy این کنترلر جدید.:)
من نخواستم wii و ps3 رو مقایسه کنم ولی منظور سونی و شش درجه آزادی رو توضیح دادم.

یه مقایسه اماری براتون میکنم در مورد بازی ها وارد محتویات نمیشم چون به قول شما سلیقه ای هست
تو این سبک هم اگه عنوانهای ژاپنی رو کم کنیم 360 بازم 8 تا بیشتر داره و خدایش عنوانهاش خیلی بهترن مال سونی فقط فاینالش محشره که با یه گل بهار نمیاد
من نمیدونم شما به چیه ps3 مینازین بازی که نداره دیر که میاد گرون که هست
شما چشمتون به ps2 هست و فکر میکنین ps3 هم همنطوری میشه ولی سخت تو اشتباه هستین ماکروسافت دیگه به سونی اجازه نمیده یکه تاز باشه شاید ندونین که سونی برای ساخت ps3 وام بزرگی گرفته و مشکل مالی داره در صورتی که ماکروسافت تا دلتون بخواد پول خرج میکنه برای داشتن بازی بیشتر و ککشم نمیگزه و البته طرفداراشم از بازیهای بیشتر لذت میبرن
اولا: اسم بازی هازو بگو . دوما: لینک این نوشته رو تو گیم اسپات بذار . سوما: همون طور که خودتم گفتی ps3 یه سال تا ارزش مونده تازه این بازی ها هم اولشه . چهارما : بیشتر بازیهای خوب xbox برای ps هم میاد به جز چند تا دونه انگشت شمار که ps3 هم برای اون چند تا جایگزینهای خوبی داره فکر کنم اینقدر بس باشه .حالا با خودت نگی من طرفدار ps هستم ها چون من هردو شون رو مثل پاره تنم دوست دارم.

مجموع فروش سري هاي متال گير تا به حال بيش از 26 مليون نسخه بوده!

یه 7-8 میلیون نسخه ای زیاد گفتی
تازه اون 17-18 میلیون تا اونجایی که من میدونم فقط 3 تا نسخه ی متالگیر نبوده و تمام بازیهایی که تحت عنوان متالگیر منتشر شده رو شامل میشه
البته این آمار مربوط به قبل از MGS Subsistence میشه
و طبیعتا وقتی MGS3 فقط 3.6 میلیون نسخه فروخته MGS Subsistence که همون بازی با امکانات بیشتره یهو 7-8 میلیون نسخه نمیفروشه !
در کل فکر کنم با حساب کردن MGS Subsistence و نسخه ی PSP فروشش تمام عناوینی که تحت نام Metal Gear منتشر شدن به بالای 20 میلیون نسخه برسه

فکر نمیکنم کسی تو این سایت از این فکر ها بکنه ولی کسانی هستند که میاندیشند که how فروش xbox360 رو به 100 ملیون میرسونه

حداقل تا این لحظه کسی همچین صحبتی نکرده ;)

در مورد بازی طرفدارای 360 باز می رن تو جاده خاکی یه نگاه به بازی های الان PS3 که هنوز کنسول نیومده می گه PS3 در زمینه بازی برتره . در ضمن از اون 46 نفر چنتا شون دارن از 360 دفاع می کنن 3نفر یا 4 نفر ها؟

این حرف کاملا نظر شخصی شماست و با اینکه محترمه ، اما صحت نداره و در نتیجه برای کسی ارزشی نداره
اگه از نظر شما بازیهای PS3 برترن ، از نظر من یا یه نفر دیگه ممکنه Metal Gear و DMC و GT و ... اصلا به چشم نیان

و در مورد سیستم آنلاین سونی هم واقعا هنوز مشخص نیست سونی میخواد چیکار کنه
ولی اینکه شما مثلا GT5 بخرین بزارینش توی دستگاه و بدون پرداخت حتی 1 ریال هرچقدر دلتون خواست با هرجای دنیا آنلاین بازی کنید یه کم که نه ، خیلی دور از ذهنه !
و با توجه به اینکه سونی دروغگو ترین شرکت در بین شرکتهای فعال در زمینه ی گیمه ، هیچ بعید نیست که تا چند وقت دیگه همه گفته های سونی دروغ از آب در بیاد ...

نوشته شده توسط Behzad:
و در مورد سیستم آنلاین سونی هم واقعا هنوز مشخص نیست سونی میخواد چیکار کنه
ولی اینکه شما مثلا GT5 بخرین بزارینش توی دستگاه و بدون پرداخت حتی 1 ریال هرچقدر دلتون خواست با هرجای دنیا آنلاین بازی کنید یه کم که نه ، خیلی دور از ذهنه !
من هم چون بیش از اندازه با این حرف موافقم این رو بهش اضافه میکنم که :
همین امروز من کارت بازی آنلاین وار کرافت رو دیدم 25 پوند (برای 6 ماه به صورت کامل ) .
من که خیلی تفاوت بین 1 ریال و 25 پوند نمیبینم شما میبینید؟

من هم اون تریلر رو دیدم.فقط این کارگردان احمق به عقلش نرسیده که موقع نشون دادن استفاده کنترلر بیاد و صفحه رو هم نشون میده.
ولی از اون گوشه ها معلوم بود که ما هیچ حرکتی در عمق نداریم.البته این فقط بازی اول شخص ساده بود.همچنین Warhawk هم توی صفحه 2 بعدی حرکت میکرد.
ولی من میگم هنوز نمیشه با 2 تا چیز قضاوت کرد.
اما اگر سونی میخواست این قابلیت رو به رخ ما بکشه میتونست از Resistance Fall Of Man استفاده کنه که به نظر میاد بهترین اول شخص سونی تا کنون هست.
قابلیتهای موشن سنسینگ دسته سونی رو در نظر بگیرید.شما با دودست خودتون یک دسته PS2 رو نگه داشتین و دارین بازی میکنین.به نظر شما چقدر آزادی حرکت دارین؟حداقل توی سونی Booth معلوم بود که عادت به این نوع کنترل خیلی سخت هست!!یعنی چند دقیقه ای باید زور بزنین تا بالاخره یک هدف رو بزنین!!
توی چه بازیهایی میتونین استفاده کنین؟یه سبک پرطرفدار....مثلا Action/Adventure چطوره؟به نظر شما توی بازیی مثل POP چقدر میشه از اون استفاده کرد؟(زلدا رو مثال نمیزنم چون....)
فرض کنید یک بازیی انجام میدین که تمام دکمه های دسته رو استفاده کنه مثل DMC و موشن سنسینگ هم به طریقی درش استفاده شده باشه.فکر کردین که اگه همزمان بخواین از دو آنالوگ و موشن سنسور استفاده کنید یکم از نظر مغزی دچار هنگ بشین؟!!!
اگر فرض کنیم که دسته در عمق هم حرکت میکنه چه استفاده میتونه داشته باشه؟مثلا دسته Wii با نزدیک کردن به خودتون میتونه اسلحه رو جلو بیاره مثل COD تا دقیقتر نشونه گیری کنه.اما دسته کنسولتون رو بگیرین و به خودتون نزدیک کنید.یکم مسخره نیست؟
به هر حال...مارا چه حاصل.
توی ایران که کسی پا نمیشه بره PS3 بخره.میره؟مگه اینکه از این مرفه های بی درد باشه!!و گرنه اصولا PS3 یک کنسول مرده به حساب میاد.هرکی میره بخره (توی این سایت) بیاد و اینجا اعلام کنه.دلم میخواد بدونم کی میخواد بخره.
حالا میمونه جنگ بین Wii و X360 .که من با اینکه خودم خریدار Wii هستم(باشد که کپی خور شود!!) حدس میزنم با این همه مدت که ملت با PS2 حال کردن کمتر کسی سراغ Wii بره.همینجریش هم 360 عین نقل و نبات ریخته تو بازار!!
(امیدوارم کسی راجع به این پست من طومار نده بیرون....)
باتشکر....

من هم اون تریلر رو دیدم.فقط این کارگردان احمق به عقلش نرسیده که موقع نشون دادن استفاده کنترلر بیاد و صفحه رو هم نشون میده.
ولی از اون گوشه ها معلوم بود که ما هیچ حرکتی در عمق نداریم.البته این فقط بازی اول شخص ساده بود.همچنین Warhawk هم توی صفحه 2 بعدی حرکت میکرد.
ولی من میگم هنوز نمیشه با 2 تا چیز قضاوت کرد.
اما اگر سونی میخواست این قابلیت رو به رخ ما بکشه میتونست از Resistance Fall Of Man استفاده کنه که به نظر میاد بهترین اول شخص سونی تا کنون هست.
قابلیتهای موشن سنسینگ دسته سونی رو در نظر بگیرید.شما با دودست خودتون یک دسته PS2 رو نگه داشتین و دارین بازی میکنین.به نظر شما چقدر آزادی حرکت دارین؟حداقل توی سونی Booth معلوم بود که عادت به این نوع کنترل خیلی سخت هست!!یعنی چند دقیقه ای باید زور بزنین تا بالاخره یک هدف رو بزنین!!
توی چه بازیهایی میتونین استفاده کنین؟یه سبک پرطرفدار....مثلا Action/Adventure چطوره؟به نظر شما توی بازیی مثل POP چقدر میشه از اون استفاده کرد؟(زلدا رو مثال نمیزنم چون....)
فرض کنید یک بازیی انجام میدین که تمام دکمه های دسته رو استفاده کنه مثل DMC و موشن سنسینگ هم به طریقی درش استفاده شده باشه.فکر کردین که اگه همزمان بخواین از دو آنالوگ و موشن سنسور استفاده کنید یکم از نظر مغزی دچار هنگ بشین؟!!!
اگر فرض کنیم که دسته در عمق هم حرکت میکنه چه استفاده میتونه داشته باشه؟مثلا دسته Wii با نزدیک کردن به خودتون میتونه اسلحه رو جلو بیاره مثل COD تا دقیقتر نشونه گیری کنه.اما دسته کنسولتون رو بگیرین و به خودتون نزدیک کنید.یکم مسخره نیست؟
به هر حال...مارا چه حاصل.
توی ایران که کسی پا نمیشه بره PS3 بخره.میره؟مگه اینکه از این مرفه های بی درد باشه!!و گرنه اصولا PS3 یک کنسول مرده به حساب میاد.هرکی میره بخره (توی این سایت) بیاد و اینجا اعلام کنه.دلم میخواد بدونم کی میخواد بخره.
حالا میمونه جنگ بین Wii و X360 .که من با اینکه خودم خریدار Wii هستم(باشد که کپی خور شود!!) حدس میزنم با این همه مدت که ملت با PS2 حال کردن کمتر کسی سراغ Wii بره.همینجریش هم 360 عین نقل و نبات ریخته تو بازار!!
(امیدوارم کسی راجع به این پست من طومار نده بیرون....)
باتشکر....

و در ادامه به این هم اشاره کنم که شما وقتی دسته wii رو میگیرید دستتون ، آزادی کامل دارید ولی دسته ps3 رو باید جفت دستاتون چسبیده به هم باشن!

سونی برای ساخت ps3 وام بزرگی گرفته و مشکل مالی داره

> من طرفدار شما هستم و توی اون 15 روز ببینین چند بار از آقا اشکان سراغتون رو گرفتم؟
> من طرفدار پرو پا قرص مایکروسافت و 360 :love: هستم.
> من از شرکت سونی و اون کوتاراگی $%#& هم متفرم.
> من از پی اس 3 متنفرم

اما...
این حرفتون رو نمیتونم باور کنم اگه میشه دلیل و مدرک بیارید;)

نوشته شده توسط GAme3:
اولا: اسم بازی هازو بگو . دوما: لینک این نوشته رو تو گیم اسپات بذار . سوما: همون طور که خودتم گفتی ps3 یه سال تا ارزش مونده تازه این بازی ها هم اولشه . چهارما : بیشتر بازیهای خوب xbox برای ps هم میاد به جز چند تا دونه انگشت شمار که ps3 هم برای اون چند تا جایگزینهای خوبی داره فکر کنم اینقدر بس باشه .حالا با خودت نگی من طرفدار ps هستم ها چون من هردو شون رو مثل پاره تنم دوست دارم.
دوست عزیز من که نمیتونم 500 تا بازیرو اینجا اسم ببرم:cheesygri
برای لینک هم کاری نداره برو تو گیم اسپات و لیست بازیهای هردو کنسول رو بیار و ببین فقط باید وقت بزاری و اونارو بشماری تو هر سبک;)
ps3 تا چند ماه دیگه میاد نه یکسال دیگه:cheesygri
بازیهای xbox360 در حال حاظر خیلی بیشتره و برای اینکه بدونی چند تا بازی 360 داره که ps3 نداره یه سر به این تاپیک من بزن البته تعدادش از انگشتهای دست بیشتره فکر کنم باید حدود 100 تا انگشت داشته باشی:cheesygri
بازیهایxbox360که برای ps3نمیاد
----------------------------------------------------------------
سیاوش جون تو اون لینک بالا من خیلی از بازیهای 360 رو که تو ps3 نیست رو گفتم اما در مورد fps من اینا رو دیدم که ps3 نداره منبع هم game spot;)
Call of Duty 2
CellFactor
F.E.A.R
Far Cry Instincts Predator
Halo 3
Perfect Dark Zero
Postal 3
Prey
Quake 4
Return to Castle Wolfenstein (working title)
Shadowrun (working title)
The Precursors
TimeShift
اینارم 360 نداره
Fifth Phantom Saga
Killzone (working title)
Redwood Falls
Resistance: Fall of Man
Unreal Tournament 2007
به نظر من هم از لحاظ اماری تعداد عنوانهای 360 بیشتره هم کیفیتی البته شاید Unreal Tournament 2007 هم برای 360 بیاد که اونوقت دیگه واقعا ps3 تو این سبک چیز دندونگیری نداره;)
---------------------------------------------------
این حرفتون رو نمیتونم باور کنم اگه میشه دلیل و مدرک بیاری
مهبد جان تا حالا من بدون مدرک حرف زدم;)
Sony takes out ¥80 billion loan as PS3 production ramps up

آخرین ویرایش:
مقایسه خنده داری بود

نوشته شده توسط mt3691:

واقعا مقایسه خنده داری بود
چرا اشاره نکردی چیزی نزذیک 1 سال هست 360 اومده اما عنوان دندان گیری تا حالا نداشته(شما که این قد علم حسابت : dبا لاس) چرا حساب نکردی که حتی عنواناش تا حالا به اندازه انگشتای 1 دستم نیس

نتیجه گیری علمی: چون22 از 17 بیشتره 360 از ps3 بهتره

نوشته شده توسط solidsnak7:
واقعا مقایسه خنده داری بود
چرا اشاره نکردی چیزی نزذیک 1 سال هست 360 اومده اما عنوان دندان گیری تا حالا نداشته(شما که این قد علم حسابت : dبا لاس) چرا حساب نکردی که حتی عنواناش تا حالا به اندازه انگشتای 1 دستم نیس

نتیجه گیری علمی: چون22 از 17 بیشتره 360 از ps3 بهتره
اصلا خودت یبار بخون چی نوشتی من که نفهمیدم تا جوابتو بدم یعنی چی عنواناش اندازه انگشتای یه دست نیست:confused:
من که گفتم این یه نتیجه گیری اماریه
فقط اینو فهمیدم که خیلی ناراحتی ولی این تقصیر من نیست از سونی ناراحت باش
اگه دوست داشتی برو عنوانهارو ببین من تو پست بالا fps هارو گفتم بقیه رو خودت زحمت بکش من که خسته شدم ولی مطمئن باش نا امید میشی چون ps3 هنوز چیز دندونگیری بجز همون چند تا که سونی گفته نداره که اندازه انگشتهای دو دستم نمیشه;)

نوشته شده توسط mt3691:
اصلا خودت یبار بخون چی نوشتی من که نفهمیدم تا جوابتو بدم یعنی چی عنواناش اندازه انگشتای یه دست نیست:confused:
من که گفتم این یه نتیجه گیری اماریه
فقط اینو فهمیدم که خیلی ناراحتی ولی این تقصیر من نیست از سونی ناراحت باش
اگه دوست داشتی برو عنوانهارو ببین من تو پست بالا fps هارو گفتم بقیه رو خودت زحمت بکش من که خسته شدم ولی مطمئن باش نا امید میشی چون ps3 هنوز چیز دندونگیری بجز همون چند تا که سونی گفته نداره که اندازه انگشتهای دو دستم نمیشه;)

منظور من که روشن روشن بود
شما واسه اینکه حرفا تون ثابت کنید از هیچ کاری رو گردانی نمیکنین
آخه چرا مقایسه الکی میکنین
اونی که پشیمون میشه شمایین نه من اون روز نمیدونم شما چی مگین
نه میدونم بی چی 360 می نازی که به من که عمرمو با پلی استیشن و ایکس باکس گزروندم میگی که پشیمون میشم اینم ازون پیش بینی های نوستر آداموسیت بود

شما هم هر چی می خوای بشین حساب کن 22 پنج تا از 17 بیشتره یا 30 ده تا از 40 کمتره واسه اینجور حسابها وقت و حوصله دارین ولی ذر جواب اون دوستی که لیست ولینک خواستن بیکار نبو دنتون و نداشتن حوصله رو بهونه میکنید

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or