کدام کنسول نسل جدید؟

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام کنسول را انتخاب می کنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    433
کپ کام که فقط یه بازی خوب و اختصاصی برای 360 زده من میگم برعکسه مثل قبل با ورود p$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$3 همه دوباره به سمت اون میرن
سونی جون من هیچ وقت بدون مدرک حرف نمیزنم این مطلب رو بخون
Capcom Begins New Era
Capcom is changing, with a new head of marketing in the U.S. and plans to expand its market-share through new messaging techniques as well as new IP
این مطلب رو حتما بخون تا متوجه بشی کپکام اولینه و با موفقیت اون بقیه هم سرازیر میشن تازه یه عنوان فقط برای 360 نداره اینا چی هستن Okami, Dead Rising, God Hand and Lost Planet و البته عنوان بزرگش res5 که اونم برای 360 میاد
اینم داشته باش:
Interview: Capcom's Mark Beaumont
Capcom's North American senior vice president of sales and marketing Mark Beaumont talks about how the company is seeking to expand its presence in the U.S and European markets
-------------------------------------------------------------------
قرار شده بود که روی بازی بحث نکنیم وگرنه امواتتون رو جلوی چشمانتون میارم قبلا سر بحث بازی خیلی دعوا شده
بازی مهم ترین فاکتوره دوست عزیز من فکر نمیکنم کسی همچین قراری گذاشته باشه مگه اینکه طرفدارای ps3 از ترسشون این قرارو گذاشته باشن:cheesygri
-------------------------------------------------------------------
اولا 5 ملیون نیست این امار بعدشم مگه میخواد بیشتر از 11.5 ملیون بفروشه
بابا من چند بار باید لینک مدرک بدم بیا ویکیپدیا رو که قبول داری لینک
Sales data

Bill Gates stated[5] that by the time the Wii and PlayStation 3 ship in November 2006, nearly 10 million Xbox 360 units should be sold. Microsoft has also stated it will ship around five to five and a half million Xbox 360s its financial year 2005/06, ending 30 June 2006. This an upgrade from the original prediction of only 4 and a half to five million.[26]

Total number of Xbox 360s sold:
Total: 5 million units (as of the end of June 2006)
Quarterly Data
Q4 2005, 1.5 million units[27]
Q1 2006, 1.7 million units[28]
Q2 2006, 1.8 million units[29]
-----------------------------------------------------------------------
بابا طور خدا اگه پست میزنین با مدرک باشه هیچ کدوم از شما یا ما کارشناس نیستیم که بخوایم بدون مدرک حرف بزنیم و اگه بزنیم هم هیچ ارزشی نداره همنطور که تو این پست میبینین من یک کلمه از خودم نمیگم و همه رو با مدرک بهتون میگم حالا شما بیا بگو نه 360 سه میلیون بیشتر نفروخته تا وقتی که ps3 نیاد و فروش اونو نبینیم نمیشه گفت که 360 خوب فروخته یابد

آخرین ویرایش:
برای این احمقانه ترین کار ممکنو کرده که اونوقت همه باید یه قطعه جانبی رو بخرن.نینتندو هم توی 64DD همینطوری به گل نشست.من اصلا کاری با مسئل اخلاقیش ندارم،هر چند یادم نمیاد سونی گفته باشه کاری رو انجام نمیده و انجامش داده باشه.
در ضمن با منظق جور در نمیاد که هر کنسول Wii واسه نینتندو 600دلار آب بخوره و زیر 250 دلار بیرون بدتش.اینم باید بگم که ژیارسکوپ چیز گرونی نیست اگه فکر میکنین به خاطر ژایرسکوپ قیمت کنسول بالاتر خواهد رفت.
من با این آمار فروشهایی که میذارین کاری ندارم،ولی واقعیت اینه که X360 نسبت به مدت زمانی که عرضه شده و تنها بود کم فروخته.دلیلشم هر چی باشه،ضعف کنسول به حساب میاد.

دلیلشم هر چی باشه،ضعف کنسول به حساب میاد.

کمبود کنسول توی بازار ، ضعف کنسول به حساب میاد ؟
شاید بشه بهش گفت ضعف سازنده ی کنسول
در اینکه Xbox360 کنسول واقعا خوبیه و بازیهای فوق العاده ای هم براش ساخته خواهد شد هیچ شکی نیست

اگه 600$ دلار نباشه 500$ دلار هست ! (یه خورده تخفیف دادم بهت )

Xbox360 هم انقدر که شما داری میگی ضرر نمیده !

بابا به خدا کنسول ها اونقدر ها هم ضرر نمیدن شاید قیمت wii 350 $ باشه میدونید چرا
یادتونه یه قیمت و لیستی از سخت افزار ps3 اومده بود که اونو 900$ نشون میداد اما باور کنید این 900 دلار برای سونی کمتر از 700 دلار هست چون این قطعات رو بصورت خیلیخ خیلی خیلی عمده و زیاد میخره در مورد مایکروسافت هم همینطوره و بعد از مدتی این ضرر تبدیل به سود میشه الن ps2 با قیمت129.99دلار با سود فروخته میشه!
----
مثل اینکه خیلی تو کف این بازی موندی
بابا چرا همه دست میزارن رو نقطه ضعف من:((
البته دیگه حتما یه دونه 360 میگیرم(2) چون بازی های بزرگی داره تا اخر این نسل هم براش بازی ساخته میشه من سر خرید کدام کنسول بحث ندارم اصلا شاید نخرم اما میگم در این نسل هم سونی برندست چرا قبول نمیکنین.
----
بازی مهم ترین فاکتوره دوست عزیز من فکر نمیکنم کسی همچین قراری گذاشته باشه مگه اینکه طرفدارای ps3 از ترسشون این قرارو گذاشته باشن:cheesygri
این قرار رو قبلا گذاشته بودیم چون در این مورد خاص هر 2 برتری هایی نسبت به دیگری دارن مثلا یکی میگفت gow خیلی خوبه یکی دیگه میگفت mgs خیلی بهتره بعد دعوایی میشد که کاملا ابلهانه بود چون اصلا این 2 بازی رو نمیشه باهم مقایسه کرد .
الان اگه بخوایم مقایسه کنیم شما یه لیستی میدی منم یه لیست بعد نمیشه اصلا اینا رو مقایسه کرد چون هر کسی یه جور نگاشون میکنه.
----
در خر هم میگم امضامم این میکنم:
just Dead rising

هت اطمینان کامل میدم اگه PS2 و XBOX در نسل قبل در یک روز ریلیز میشدن (با وجودی که XB هم قدرت سخت افزاری بیشتر داره) فروش XBOX خیلی بیشتر از این حرفا میشد و تعداد اختلاف فروششون شاید چشمگیر نمیشد
مطمینا اگر ایکس باکس در همون تاریخ پی.اس2 میومد قدرت یکسال بعدش رو نداشت.همانطور که اگه پی.اس2 در زمان عرضه ایکس باکس میومد قدرت قبلش رو نداشت...بلکه بیشتر بود
شرکتهای ژاپنی بزودی از capcom درس میگیرن
کپکام معمولا برای همه ی کنسولها بازی میزنه و تقریبا توی هر کنسولی هم یه بازی بزرگ داره...
اما مطمینا تو تنوع بازیهای بزرگ کپکام در خانواده پلی استیشن بیشتره

گذاشتمش توي Spoiler

میخوام با ps3 فیلم بلوری نگاه کنم.
يعني شما الان فيلماتون رو روي DVD نگاه مي كنيد كه مي خواهيد يك سال ديگه اونها رو روي Blu-ray نگاه كنيد؟

میخوام دستم ژیروسکوپ باشه.
اين بحث جالبيه. بهتره كه اول ببينيم كه اين دسته ژيروسكوپ چه جوري كار ميكنه (براي اونايي كه نمي دونن ميگم). اين دسته مجهز به سنسوري كه مي تونه حركت دسته رو در شش جهت اصلي تشخيص بده. در حقيقت شما با حركت دستتون به جهت دلخواه يك دكمه رو فشار ميديد. PS3 با استفاده از اين مزيت داراي شش دكمه جديد شده كه با حركت دست كار مي كنند. خب شما مي تونيد مزيت اين دسته ها رو براي من توضيح بديد. اينكه چه كار بخصوصي رو ميشه با اين مزيت (!) انجام داد. دسته هاي PS3 خاصيت Rumble (لرزيدن) رو از دست دادن كه مي تونه تاثير مستقيمي بر روي تمامي بازيها در همه سبك ها داشته باشه. حتي جديدا چندين نظر سنجي هم در اين زمينه انجام شده (اما نتيجه هيچ كدوم رو هنوز نديدم). حتي خود كوجيما نسبت به اين مسئله ابراز ناراحتي كرده بود و گفته بود كه بهتر بوده كه هر دو قابليت در دسته وجود ميداشت و فقط يكيش در آن واحد قابل استفاده ميشد. همين الان بغير از بازي Warhawk (كه واقعا تاثير داره) هيچ كاربرد موثر ديگه اي براي اين دسته ها ديده نميشه و از هر سازنده اي هم كه در اين رابطه سوال ميشه كه شما قراره از اين دسته ها چه استفاده اي كنيد، جواب جالبي در نمياد (معمولا ايده خاصي به نظرشون نرسيده). اما Rumble چي، واقعا Motion sensing به نظرتون اينقدر نسبت به Rumble برتري داره ؟
به نظرم ميشه در اين رابطه يك تاپيك ايجاد كرد و يك نظر سنجي هم برگزار كرد.

میخوام 60 گیگ هارد داشته باشم.
60 گيگ هارد با 20 گيگ هارد براي بازي كردن تفاوت چنداني نداره. مگر استفاده هاي آنلاين مثل خريد آهنگ و اينجور چيزها (چه جور چيزها ؟) رو در نظر بگيريد، كه توي ايراني چيزي حدود صفر.
ضمنا 60 گيگ هارد يعني نسخه 600 دلاري. من فكر نمي كنم كه هارد 60 گيگ با 20 گيگ اختلاف قيمت چنداني داشته باشه و به نظرم سوني اين تغيير رو در دو نسخه ايجاد كرده كه بتونه تفاوت اين دو نسخه رو زياد نشون بده و فروش نسخه 600 دلاريش رو موجه كنه (كه با توجه به ويژگيهاي موجود به نظر ميرسه كه روي اون نسخه كمتر ضرر ميكنه).

میخوام با کنسولم بازی انلاین بازی کنم(بطور مجانی )(که با 360 ما ایرانی ها نمیتونیم به هیچ وجه انلاین بازی کنیم اما با ps3 با اینترنت adsl به راحتی میتونیم بازی کنیم و لذت ببریم).
اولا كه سرويس آنلاين سوني هنوز جاي سوال دارد، اون هم بسيار. طبق چيزي كه سوني در GDC توضيح داد اين سرويس مي تونه سرورهاي ديگه رو به خودش متصل كنه. يعني شما با خريد بازي از EA به سرور EA وصل ميشيد و الي آخر (البته سوني اصلا وارد جزئيات نشده). و دليلي نداره كه كمپاني هاي ديگه به خاطر سرويس آنلاينشون از شما پولي نگيرن. مطمئنا سوني تا مادام العمر (شما بگو 5 سال ديگه) نمي تونه چنين پهناي باندي رو به صورت مجاني تامين كنه. در رابطه با كاملا مجاني بودن اين سرويس مثال نقض زيادي ديدم.
دوما شما به احتمال قريب به يقين نمي توني با داشتن Adsl و PS3 بازي آنلاين كني. چون صد در صد سوني چاره اي خواهد انديشيد كه با دست كاري شدن كنسول اين قابليت غير فعال بشه. تازه در ايران لگ به قدري بالاست كه انجام بازي آنلاين رو مشكل ميكنه (كه فكر ميكنم قبلا بحث شده باشه).

من که میگم تنوع بازی روی wii خیلی کمه الان چند تا شرکت دارن براش بازی میسازن چند تا بازی با گرافیک بالا داره ! تنوع بازی های ps3 و xbox360 رو هم نمیشه مقایسه کرد چون دعوا میشه (اما همه خودشون حقیقتو میدونن).
تنوع بازي در Wii كمه اما بهتر از GC. تنوع بازيهاي در PS3 و X360 رو هم ميشه مقايسه كرد. ديگه سوني اون برتري مطلق در بازيسازهاي ژاپني رو نداره و الان چندين بازي JRPG و ... براي X360 معرفي شده و نسخه ژاپني چندتاش هم عرضه شده.

چون بعضی ها حقیقتو قبول ندارن و به خاطر قیمت 1000000 تا عیب دیگه هم روی کنسول میزارن.
در جواب: پس ما چرا اصلا بحث ميكنيم؟ نقل قول بالا اومده.
فقط مسئله قيمت نيست. سوني ديگه اون سوني قديم نيست (PS2) و مايكروسافت هم ديگه اون مايكروسافت قديم نيست(Xbox). شما هنوز چشمتون به كارنامه درخشان سوني و ميگيد كه ديگه هيچ كسه ديگه اي نميتونه شاگرد اول باشه.
ضمنا قيمت يك عيب (بزرگ) براي PS3 ولي شما هم كم روي X360 عيب نميزاريد.

ماکروسافت هنوز فروشش مونده بزار GOW , FORZA2,DEAD RISING ,... اینا بیان هیچ بعید نیست 10 میلیون تا نوامبر.
ولا چي بگم، با اين آمار جديد مايكروسافت كه نمي دونم راسته يا دروغ.

خبر های رسیده حاکی از عدم ارائه ی مجوز پخش بازی جدید خشونت آمیز Dead Rising شرکت Capcom توسط سازمان درجه بندی نرم افزار کشور آلمان (USK) می باشد. این نخستین عنوان به منظور کنسول Xbox 360 است که پخش آن در کشوری ممنوع می گردد.
تا جايي كه فهميدم اين بازي در اونجا ممنوع نشده. بلكه يك درجه سني مخصوص براش در نظر دارند (يا يه همچين چيزايي).

در ضمن برای خیلی ها mgs خیلی مهمه اونقدر که برای این بازی کنسول رو بخرن من هنوز هم یه بازی که اونجوری بخواد غوغا بکنه تو x360 نمیبیبینم.
اين هم مسئله جالبيه. فروش MGS در هر نسخه تا به حال چقدر بوده كه بخواد برگ برنده سوني باشه. آمار و ارقامي كه من ديدم به اين شرح كه (ارقام به ميليون نسخه):
Metal Gear Solid 2 5.59
Metal Gear Solid 5.51
Metal Gear Solid 3: Snake Eater 3.75
البته اين آمار رسمي رسمي نيست (كاش آقا كيانوش بود).

اتفاقا این کنسول تو خارج قشنگ فروش میره چون خیلی واسشون پول به اون صورت مهم نیست وقتی طرف تو خونش 2 تا کامپیوتر 2 تا هم نوت بوک داره یه 500 پوندی هم برای این خرج میکنه مشکل کپی هم که نیست.
شايد كنسول هاي نسل بعد به اندازه ما براشون گرون نباشن. ولي نظر سنجي زيادي انجام شده كه در همشون بالاي 80 درصد PS3 رو گرون ميدونستن.

آخه چیزی که آخرش معلومه چی میشه که دیگه احتیاجی به بحث نداره .
سونی از اولشم پیروز بود و از همون اولش میشد بفهمی که پی اس 3 بهترین کنسول نسل بعد هست که مایکروسافت و نینتندو هم باید خوابشو ببینن که سونی رو شکست میدن .
تکلیف مایکروسافت که معلوم شد . کنسولشون اصلا به درد نمی خوره . بازیهای خوبی به غیر از چند تا انگشت شمار نداره . ولی همه ی عنوان های پی اس 3 جنجالی هستند . از اون متال گیر 4 گرفته تا اسسین کرید.
از شما چنين حرفهايي بعيد :confused:.

mt: گیمرهای حرفه ای هم میدونن که PS3 چیزی بالاتر از 360 نداره.
سوني: محمد جان بد توهینی کردی ها!
همچين هم بي راه نميگه. مواردي رو هم كه ذكر كردي بالا دربارشون توضيح دادم.

تازه من سر بازی بحثی ندارم.
اما مثل اينكه از Dead Rising بدت نمياد. چرا سر بازي بحثي نداريد. يك طوري صحبت ميكنيد انگار بحث واضحات. يعني چي؟!

خدا داده بازی منتها بعضیا حتی اسمشم نشنیدن
، Table Tennis PGR ، Perfect Dark 0 و... که تازه اختصاصی هستن
اما بازی های ساپورت XB خیلی طرفدار دارن همین Halo2 الان پرطرفدارترین بازی 360 توی XBL هست.
خيلي بعيد مي دونم بازي X360 عرضه شده باشه و اسمش رو نشنيده باشم.
PDZ كمي كمتر از نيم ميليون فروش داشته و از دوتا بازي ديگه اي هم كه نام بردي آماري ندارم (يعني كمتر از اين حرف ها بودند). بازهم ميگم هنوز بازي اختصاصي تاپي براي X360 عرضه نشده كه فروشي بيش از يك ميليون نسخه داشته باشه (البته اگر GRAW X360 رو اختصاصي به حساب نياريم). Dead Rising و Saint's Row مي تونن اولين عناوين اختصاصي ميليوني X360 باشند.

اول از همه این تاریخ می شه بیستمین سالگرد MGS
دومن یه ناگه به تایتل بازی بکن ببین تمام L ها عین هفا نوشته شدن و البته چهار هم شبیه هفت هست.
شايد كوجيما سعيش رو بكنه كه در چنين مناسبتي بازي رو عرضه كنه. اما اين چيزها شرط نيست و تا بازي مراحل ساختش رو طي نكنه عرضه نخواهد شد.

در مورد تنوع من نمی تونم نظر بدم چون 360 که همش FPS هست.
فكر مي كنم بهتره به عناوين X360 هم نگاهي بيندازيد (همين هايي كه عرضه شدند). پس Table Tennis و FNR3 و PGR3 و Kameo و Oblivion و GRAW و Chromehounds و Major League Baseball 2K6 (كه فروشش خوب بوده) و ... FPS هستند. حتي بازيي مثل Gears of War هم FPS نيست.

اما در مورد Fun مطمئنا Wii اوله همه جوره و گیمر که مثل من می خواد از اون چند ساعتی که بازی می کنه لذت ببره می ره Wii می خره چون بازیاش اصلا یه طمع دیگه دارن.
كاملا قبول دارم. اگر يك كنسول باشه كه نوآوري داره و واقعا Fun همين Wii نينتندو.

همه جوره بهتره شما می تونی ثابت کنی که مدل 500 دلاری از Pre بدتره ؟
خيلي جالبه والا. PS3 تنها از لحاظ داشتن Cell و Blu-ray (و بقول شما دسته هاي ژيروسكوپ دار) نسبت به X360 برتري داره. و همه اين ها از نظر سخت افزاري، كه بازهم تفاوت محسوسي بين دو كنسول ايجاد نميكنن. شما كه نمي خواي كامپيوتر بخري كه بگي CPUش فلان، رمش پيسان. شما مي خواي كنسول بخري و بايد به بازي هاش هم يه نگاه كني. از نظر بازي هم X360 بيشتر نظر من (و خيلي هاي ديگه) رو جلب كرده.
ضمنا يك دليل بدتر بودنش اينه كه 100 دلار گرون تر :D.
ضمنا اگر دليلي براي برتري X360 نسبت به PS3 وجود نداره پس چرا كسي بايد X360 بخره. چرا بايد توي اين تاپيك 46 نفر به X360 راي داده باشند:confused:.

در مورد سیاست غلط هم بگم که اون مایکروسافته که داره اشتباه میره چون 360 هاش رو برای اینکه ارزون بده تا ملت نرن PS3 بخرن دارا با سود منفی می فروشه.
سياست غلط؟! اين سياست اسم داره و سوني هم از اون پيروي ميكنه. تازه پيش بيني شده كه سوني بيشتر روي هر كنسول ضرر ميكنه (مريل لينچ و باقي قضايا كه بصورت مبسوطي اينجا روش بحث شده). در اينجا مي تونيد در باره اين سياست غلط (!) بخونيد. كمپاني هاي سازنده كنسول (تنها سوني و مايكروسافت) از فروش بازيها بر روي كنسولشون كسب درآمد ميكنن و فروش بيشتر بازي (نه خود كنسول) به معناي درآمد بيشتر.
نينتندو بحثش جداست و تا اونجايي كه من مي دونم كنسول هاي نينتندو همه ارزون قيمت هستند (در سطح قيمت فروششون) و نينتندو ضرري بابت فروش كنسول نميكنه.

بزار یه چیزی رو بهت بگم...کنسول XBOX در نسل قبل اگه نتونست از لحاظ فروش به پای PS2 برسه,دلیل اصلیس برمیگرده به همون 1 سال تاخیری که قبلا هم اشاره کردم.
یهت اطمینان کامل میدم اگه PS2 و XBOX در نسل قبل در یک روز ریلیز میشدن (با وجودی که XB هم قدرت سخت افزاری بیشتر داره) فروش XBOX خیلی بیشتر از این حرفا میشد و تعداد اختلاف فروششون شاید چشمگیر نمیشد.
در هر حال سوني سابقه يك كنسول موفق رو داشت (PSone) و توجه بازيسازها رو به خودش جلب كرده بود. به نظرم حتي اگر Xbox زودتر از PS2 هم عرضه ميشد بازم فرق زيادي نمي كرد. مايكروسافت بايد يك كنسول رو قرباني مي كرد تا سرش به سنگ بخوره و به اينجا برسه. مايكروسافت تا از Software مثل سوني حمايت نكنه و توجه بازي سازها رو جلب نكنه نمي تونه كاري انجام بده. كاري كه به نظر ميرسه در X360 كرده.

واقعا فکر میکنین X360 تا نوامبر میتونه 9 میلیون بفروشه؟! اون پنج میلیونی که تا الان فروخته به خاطر این بوده که لانچ هم حساب شده توش.
اگر بخوايم پنج ميليون كنسول فروخته شده رو بپذيريم (كه هنوز هم فكر مي كنم چيزي حدود 3.5 ميليون باشه)، اين رقم 9 ميليون (در اصل مايكروسافت گفته 10 ميليون) تا نوامبر زياد دور از ذهن نيست. بازيهاي مهم اختصاصي مايكروسافت تا نوامبر عرضه ميشن و مي تونن تاثير چشم گيري بزارن.

قرار شده بود که روی بازی بحث نکنیم وگرنه امواتتون رو جلوی چشمانتون میارم قبلا سر بحث بازی خیلی دعوا شده.
:eek::confused::eek::confused::eek::confused:
MGS4
Final Fantasy XIII & Versus
Heavenly Sword
Naughty Dog
.
.
.
Lair
....؟؟؟
and Pre Rendered Movies.

اولا 5 ملیون نیست این امار
خود مايكروسافت در گزارش ربع چهارم كاريش (و گزارش سالانش) ذكر كرده و گفته كه:
We sold approximately 5 million Xbox 360 consoles during the fiscal year. و همچنين براي ربع چهارم كاريش گفته كه:
Xbox revenue increased mainly due to the shipment of 1.8 million Xbox 360 consoles, which exceeded the number of first generation consoles sold in the same period of the prior year.
.ديگه من نمي دونم
مایکروسافت گفته از HD برای گیم استفاده نمیکنه چون میدونه که لازم نیست و یک DVD9 کافیه.(از نظر مایکروسافت) و اگر هم که استفاده کنه,نه دزدی کرده و نه کار غیر قانونی به حساب میاد.
دزدي نكرده. اما دروغ بزرگي گفته. اگر مايكروسافت هم بخواد از اين كارا بكنه كه ميشه ... :)

تازه یه عنوان فقط برای 360 نداره اینا چی هستن Okami, Dead Rising, God Hand and Lost Planet و البته عنوان بزرگش res5 که اونم برای 360 میاد.
البته Okami و God Hand اختصاصي PS2 هستند. اما مهمترين بازي Capcom همون RE5 كه براي X360 هم خواهد اومد.

اين هم مسئله جالبيه. فروش MGS در هر نسخه تا به حال چقدر بوده كه بخواد برگ برنده سوني باشه. آمار و ارقامي كه من ديدم به اين شرح كه (ارقام به ميليون نسخه):
Metal Gear Solid 2 5.59
Metal Gear Solid 5.51

تا اونجایی که من میدونم کلیه ی بازیهای که تحت عنوان نام Metal Gear منتشر شدن حدود 16-17 میلیون نسخه فروش کردن
متاسفانه بعضی از دوستان فکر میکنن یه بازی مثل متالگیر 4 یهو باعث میشه سونی 30-40 میلیون دستگاه PS3 بفروشه !

میخوام دستم ژیروسکوپ باشه.

این ژیروسکوپ نصفه و نیمه و ناقص سونی هم داستانی شده برای خودش !
شما اگه ژیروسکوپ میخوای برو Wii بخر
جالب اینجاس که تا 3-4 ماه پیش اصلا کوچکترین خبری در مورد ژیروسکوپ نبود و حالا همه ی طرفدارای PS3 به ژیروسکوپ نصفه و نیمه ی سونی افتخار میکنن !

خیلی ممنون آقای آینده نگر ! که این موضوع رو کامل و درست پیش بینی کردید !
مثل اینکه بعضی ها علم از غیب دارن !!!
آقا اینجا بچه بازی نیست که بیایی یه چیزی بگی و بری.خواهشا هر حرفی که میزنید قبلش فکر کنید و (طبق معمول) رو هوا حرف نزنید !

آقا گفتم رو هوا حرف نزن ! P$3 که هنوز نیومده شما از کجا این حرفا رو آوردی ؟؟!!
خیلی جالبه...P$3 هنوز نیومده تونسته مایکروسافت رو شکست بده !!! از این جالبتر نینتندو رو هم که هنوز نیومده شکست خورده !!!:)

فکر کنم شما بین اینهمه بازی که قراره ساخته بشه فقط متال گیر 4 میشناسی و اسسین کرید هم فقط اسمش به گوشت خورده...

دوست عزیز ! صحبت های شما به بنده خیلی خیلی برخورد . من دلیلی نمیبینم که با شما بیشتر از این صحبت کنم . ولی به خدا قسم می خورم برای من ضعف داره با افرادی مثل جنابعالی صحبت کنم . من افتخارهایی دارم که شما حسرتش رو میخورین ( افتخارات در زمینه ی گیم ) .
خاک بر سر من که تو داری بهم میبندی ! باشه تا بعدا .
واقعا برای افرادی مثل شما متاسفم ! چون واقعا خودتون رو بهتر و داناتر از همه میدونید . اینو میشه از حرفاتون فهمید . یعنی واقعا شما از قشر بازیخورهای دیگه بهترید ؟
از کلمه ی اولی که نوشتید هی دارید به همه میبندید تا به اون آخر . من رو هوا هیچ وقت حرف نمی زنم . شاید در مورد شما روی هوا حرف بزنم . ولی ...

میدونی چرا ما ایرانی ها به هیچ جا نمیرسیم . چون هممون برای خودمون یه پا دکتر و کارشناس هستیم . شما هم از اون تحصیل کردهاشی .

واقعا من مخم داره سوت میکشه . نمیدونم چی کار کنم . دوستای دیگه . شما بگید به من میگه اسم اسسین کرید فقط به گوشت خورده . باور کن الان اعصابم فقط به خاطر حرفهای شما به هم ریخت . اما متاسفانه نمیشه اینجا از الفاظ بد استفاده کرد . از این بیشتر هم نمی گم چون اگه بگم خیلی بدبختم که دارم با شما حرف می زنم . واقعا آدم از بازیخوری پشیمون میشه وقتی آدمهایی مثل شما رو میبینه . این id من هست . add کن تا اونجا کارت دارم . amir_index

از دوستان بسیار بسیار معذرت میخوام . شما هم سعی کن خودتو اصلاح کنی.

آخرین ویرایش:
1.برای نقل قول کردن از تگ Quote استفاده کنین:)
2.بازیهای کنسول مایکروسافت به درد نمیخوره؟خیلی جالبه!واقعا من به فکر فرو رفتم!در ضمن Assassin's Creed برای PS3 اختصاصی نیست میدونی چرا؟چون این بازی توی X05 با عنوان Project Assassin برای کنسول مایکروسافت اعلام شد!
3.افتخارهایی که ما حسرتشو میخوریم؟:)اون جام ژولریمه تو بده ما هم یه دوری باهاش بزنیم:)
4.اینجا کسی خودشو از بقیه عاقل تر نمیدونه،از همون اولم جای اینجور افرادی نبوده.
5.دقیقا میشه مشخص کنین که کی معلوم شد PS3 کنسول برنده هست و اون دو تا بهش نمیرسن؟من که چیزی یادم نمیاد،شاید شما هم به منابع مخصوصی دسترسی دارین:)
6.من موندم وقتی همه ایرانیا میدونن که چرا به جایی نمیرسن،بازم به جایی نمیرسن؟!!
7.من و بقیه دوستان تا به حال این همه توی این تاپیک بحث کردیم ولی هیچ مشکلی پیش نیومده.
8.اگر برای شما ضعف داره!که با بقیه بحث کنید یا دلیلی برای اینکار نمیبینید،کاملا مختارین که بحث نکنین.
9.در مورد خط چهارم از نوشته هاتون هیچ نظری ندارم:)
10.این اصطلاح بازیخور هم در نوع خودش بسیار جالبه!
پ.ن:ممنون میشم اگه کمی از اون افتخارهاتونو واسه ما هم فاش کنین.

می دونم این پست کسی نمی خونه ولی خوب می نویسیم به امید روزهای بهتر
بازی مهم ترین فاکتوره دوست عزیز من فکر نمیکنم کسی همچین قراری گذاشته باشه مگه اینکه طرفدارای ps3 از ترسشون این قرارو گذاشته باشن
رو که رو نیست

این مطلب رو حتما بخون تا متوجه بشی کپکام اولینه و با موفقیت اون بقیه هم سرازیر میشن تازه یه عنوان فقط برای 360 نداره اینا چی هستن Okami, Dead Rising, God Hand and Lost Planet و البته عنوان بزرگش res5 که اونم برای 360 میاد
از کی تا حالا اکامی و گاد هند برای 360 اومدن که ما خبر نداریم

يعني شما الان فيلماتون رو روي DVD نگاه مي كنيد كه مي خواهيد يك سال ديگه اونها رو روي Blu-ray نگاه كنيد؟
یعنی چون شما فیلماتون رو روی VCD نگاه می کنین ما نباید DVD ببینیم واقعا که یه ذره دو رو برت رو نگاه کن ببین DVD الان تو بازار چقدره (بین 2500 تا 6000 ) خوب عقل سلیم می گه برو DVD بخر البته منظورم از DVD همون DVD هست نه یه فیلم پرده ای رو ریخته باشن روی DVD .

اين بحث جالبيه. بهتره كه اول ببينيم كه اين دسته ژيروسكوپ چه جوري كار ميكنه (براي اونايي كه نمي دونن ميگم). اين دسته مجهز به سنسوري كه مي تونه حركت دسته رو در شش جهت اصلي تشخيص بده. در حقيقت شما با حركت دستتون به جهت دلخواه يك دكمه رو فشار ميديد. PS3 با استفاده از اين مزيت داراي شش دكمه جديد شده كه با حركت دست كار مي كنند. خب شما مي تونيد مزيت اين دسته ها رو براي من توضيح بديد. اينكه چه كار بخصوصي رو ميشه با اين مزيت (!) انجام داد. دسته هاي PS3 خاصيت Rumble (لرزيدن) رو از دست دادن كه مي تونه تاثير مستقيمي بر روي تمامي بازيها در همه سبك ها داشته باشه. حتي جديدا چندين نظر سنجي هم در اين زمينه انجام شده (اما نتيجه هيچ كدوم رو هنوز نديدم). حتي خود كوجيما نسبت به اين مسئله ابراز ناراحتي كرده بود و گفته بود كه بهتر بوده كه هر دو قابليت در دسته وجود ميداشت و فقط يكيش در آن واحد قابل استفاده ميشد. همين الان بغير از بازي Warhawk (كه واقعا تاثير داره) هيچ كاربرد موثر ديگه اي براي اين دسته ها ديده نميشه و از هر سازنده اي هم كه در اين رابطه سوال ميشه كه شما قراره از اين دسته ها چه استفاده اي كنيد، جواب جالبي در نمياد (معمولا ايده خاصي به نظرشون نرسيده). اما Rumble چي، واقعا Motion sensing به نظرتون اينقدر نسبت به Rumble برتري داره ؟
به نظرم ميشه در اين رابطه يك تاپيك ايجاد كرد و يك نظر سنجي هم برگزار كرد.
دسته ی سونی یه افتضاح کامله تقریبا هیچ ارزشی نداره مثل یه اسباب بازی می مونه در مقابل دسته Wii-Mote اما خوب فردا پس فردا که سازنده ها شروع کردن به ساخت بازی های FPS ای که برای هدف گیری از این قابلیت استفاده می کنه یا بازی های هواپیمایی ساختن که از این قابلیت استفاده می کنه اونوقته که دیگه 360 می شه زرشک .

گيگ هارد با 20 گيگ هارد براي بازي كردن تفاوت چنداني نداره. مگر استفاده هاي آنلاين مثل خريد آهنگ و اينجور چيزها (چه جور چيزها ؟) رو در نظر بگيريد، كه توي ايراني چيزي حدود صفر.
ضمنا 60 گيگ هارد يعني نسخه 600 دلاري. من فكر نمي كنم كه هارد 60 گيگ با 20 گيگ اختلاف قيمت چنداني داشته باشه و به نظرم سوني اين تغيير رو در دو نسخه ايجاد كرده كه بتونه تفاوت اين دو نسخه رو زياد نشون بده و فروش نسخه 600 دلاريش رو موجه كنه (كه با توجه به ويژگيهاي موجود به نظر ميرسه كه روي اون نسخه كمتر ضرر ميكنه).
بحث ضرر رو شروع نکن که خود مایکروسافت علنا گفته داره روی دستگاه ها ضرر می ده
نسخه ی 600 دلاری هم یه رابط HDMI داره که فکر کنم به اضافه ی یه هارد 60 گیگ می تونه اختلاف صد دلاری رو پر کنه .
یه چیز دیگه اینکه شما چه اصراری داری ملت از قابلیت آنلاین کنسولشون استفاده نکنن خوب شما که نمی تونی چرا فکر می کنی بقیه هم نمی تونن این بار چندمه که بخاطر نا توانی خودتون در یه قضیه یا علاقه نداشتن خودتون به یه قضیه می گید که بقیه هم نمی تونن یا دوست ندارن و ...

ولا كه سرويس آنلاين سوني هنوز جاي سوال دارد، اون هم بسيار. طبق چيزي كه سوني در GDC توضيح داد اين سرويس مي تونه سرورهاي ديگه رو به خودش متصل كنه. يعني شما با خريد بازي از EA به سرور EA وصل ميشيد و الي آخر (البته سوني اصلا وارد جزئيات نشده). و دليلي نداره كه كمپاني هاي ديگه به خاطر سرويس آنلاينشون از شما پولي نگيرن. مطمئنا سوني تا مادام العمر (شما بگو 5 سال ديگه) نمي تونه چنين پهناي باندي رو به صورت مجاني تامين كنه. در رابطه با كاملا مجاني بودن اين سرويس مثال نقض زيادي ديدم.
یه روشن سازی بکنم
سرویس مجانی سونی مثل سیلور XBL هست یعنی شما فقط می تونی بازی کنی و چت کنی دیگه دانلود پچ و دمو و موزیک و ... شاملش نمی شه . این حرف مسخره که وصل می شه به سرور شرکت های دیگه رو هم نزن اون PS2 بود که می رفت تو سرور های دیگه سونی گفت شما می تونید از امکانات سرور شرکت فروشنده بازی هم استفاده کنید همین .

تنوع
تنوع به کار هیچ کدومتون نمیاد بازی خوب هست که بدرد می خوره چیزی که مشخصه بازی های Wii مفرح تر هست و بر خلاف بازی های دو کنسول دیگه بیشتر تمرکزش روی Game Play هست تا روی گرافیک اما نمی دونم چرا همه وقتی یه چیزی می شه می گن این کنسول ضعیف هست خیلی قدرتش کم باشه باید 75 درصد قدرت 360 رو داشته باشه که داره .
سونی هنوز برتری زیادی تو بازی نسبت به 360 داره قبولش برای خیلی ها سخته ولی هنوز PS3 بازی هاش بهتر از 360 هست .

در جواب: پس ما چرا اصلا بحث ميكنيم؟ نقل قول بالا اومده.
فقط مسئله قيمت نيست. سوني ديگه اون سوني قديم نيست (PS2) و مايكروسافت هم ديگه اون مايكروسافت قديم نيست(Xbox). شما هنوز چشمتون به كارنامه درخشان سوني و ميگيد كه ديگه هيچ كسه ديگه اي نميتونه شاگرد اول باشه.
ضمنا قيمت يك عيب (بزرگ) براي PS3 ولي شما هم كم روي X360 عيب نميزاريد
برای شما قیمت یه عیب بزگ هست ولی برای من یا خیلی ها دیگه نه 100 دلار اختلافی نیست که بخواد روش بحث بشه . من هیچ وقت پیشرفت فراوان توی محصولات مایکروسافت ندیدم تازه مایکروسافت کنسولش رو خودش نساخته براش ساختن فقط پول از مایکروسافت بوده ولی سونی کنسول رو خودش با همکاری بقیه ساخته برای همینه که ضرر سونی کمتر از MS می شه چون کنسول رو خودش ساخته و خیلی قطعه های به کار رفته کاره خودشه ولی مایکروسافت چی تا حالا یه چیز دندون گیر توی سخت افزار داشته ؟ مایکروسافت محصولات نرم افزاریش 10 ورژن یه بار یه پیشرفتی می کنن شما به IE یا Media Player نگاه کن مثلا MP تا ورژن 8 مولتی سلکت نبود همین ویندوز مطمئن باش اگه حمایت سازنده های نرم افزار رو نداشت یه هفته هم جلوی لینوکس دووم نمی آورد چون فقط از لحاظ رابط تصویری تغییر می کنه وگرنه از پایه همون ویندوز 95 هست یه فقط قیافش عوض شده مثلا یکی از امکاناتش سیستم فایل NTFS هست اما چند نفر هستن که تمام درایوهاشون رو اینطوری کرده باشن چون فهمیدن این حرف دروغه که سرعت انتقال داده رو زیاد می کنه و هزاران وعده ی دروغین از MS که خیلی ساده می شه بگیم بیشتر از شونی دروغ گفته .

ن هم مسئله جالبيه. فروش MGS در هر نسخه تا به حال چقدر بوده كه بخواد برگ برنده سوني باشه. آمار و ارقامي كه من ديدم به اين شرح كه (ارقام به ميليون نسخه):
Metal Gear Solid 2 5.59
Metal Gear Solid 5.51
خوابیدی عزیز من این آمار دو زار نمی ارزه چون فروش سه نسخه ی MGS روهم 18 میلیون بوده که نسخه ی سوم 7 و خورده ای میلیون فروخته بعد همین شما مدعی می شی که ما بارمون نیست و شما اطلاعاتت بیشتره . منبع هم ویکی پدیا در مورد فروش MGS قبلا صحبت زیاد شده .

شايد كنسول هاي نسل بعد به اندازه ما براشون گرون نباشن. ولي نظر سنجي زيادي انجام شده كه در همشون بالاي 80 درصد PS3 رو گرون ميدونستن.
گرون با اینکه نمی تونن بخرن خیلی فرق داره الان توی یه نظر سنجی آمازون PS3 600دلاری اوله بعدش هم Wii بعدش هم PS3 500 دلاری پس ملت می گن گرونه ولی می خرن گرون از نظر اونا یعنی اینکه از بقیه گرونتره که هست .

اما مثل اينكه از Dead Rising بدت نمياد. چرا سر بازي بحثي نداريد. يك طوري صحبت ميكنيد انگار بحث واضحات. يعني چي؟!
اگه ادامه ی بازی های پر طرفدار PS2 روی PS3 بیاد کسی به 360 نگاه هم نمی کنه .

خيلي بعيد مي دونم بازي X360 عرضه شده باشه و اسمش رو نشنيده باشم.
PDZ كمي كمتر از نيم ميليون فروش داشته و از دوتا بازي ديگه اي هم كه نام بردي آماري ندارم (يعني كمتر از اين حرف ها بودند). بازهم ميگم هنوز بازي اختصاصي تاپي براي X360 عرضه نشده كه فروشي بيش از يك ميليون نسخه داشته باشه (البته اگر GRAW X360 رو اختصاصي به حساب نياريم). Dead Rising و Saint's Row مي تونن اولين عناوين اختصاصي ميليوني X360 باشند.
شما بازی انحصاری شاخ خواستی منم گفتم کار به فروشش نداشتم هیچ کدوم از اون بازی ها حتی نیم میلیون هم نفروختن . قبلا خودم هم به این ضعف اشاره کردم که بازی های خفن فروش 360 هیچ کدوم اختصاصی نبودن که این یه ضعف خیلی بزرگ محسوب می شه

شايد كوجيما سعيش رو بكنه كه در چنين مناسبتي بازي رو عرضه كنه. اما اين چيزها شرط نيست و تا بازي مراحل ساختش رو طي نكنه عرضه نخواهد شد.
بازی توی همون تاریخ به احتمال 90 درصد عرضه می شه چون موقعی که PS3 نه به دار بود نه به بار کوجیما و گروهش یه دموی ریل تایم از MGS4 ساخته بودن .

خيلي جالبه والا. PS3 تنها از لحاظ داشتن Cell و Blu-ray (و بقول شما دسته هاي ژيروسكوپ دار) نسبت به X360 برتري داره. و همه اين ها از نظر سخت افزاري، كه بازهم تفاوت محسوسي بين دو كنسول ايجاد نميكنن. شما كه نمي خواي كامپيوتر بخري كه بگي CPUش فلان، رمش پيسان. شما مي خواي كنسول بخري و بايد به بازي هاش هم يه نگاه كني. از نظر بازي هم X360 بيشتر نظر من (و خيلي هاي ديگه) رو جلب كرده.
ضمنا يك دليل بدتر بودنش اينه كه 100 دلار گرون تر .
ضمنا اگر دليلي براي برتري X360 نسبت به PS3 وجود نداره پس چرا كسي بايد X360 بخره. چرا بايد توي اين تاپيك 46 نفر به X360 راي داده باشند.
همینا که گفتی بیشتر از صد دلار برتری می شه در مورد بازی طرفدارای 360 باز می رن تو جاده خاکی یه نگاه به بازی های الان PS3 که هنوز کنسول نیومده می گه PS3 در زمینه بازی برتره . در ضمن از اون 46 نفر چنتا شون دارن از 360 دفاع می کنن 3نفر یا 4 نفر ها ؟

فكر مي كنم بهتره به عناوين X360 هم نگاهي بيندازيد (همين هايي كه عرضه شدند). پس Table Tennis و FNR3 و PGR3 و Kameo و Oblivion و GRAW و Chromehounds و Major League Baseball 2K6 (كه فروشش خوب بوده) و ... FPS هستند. حتي بازيي مثل Gears of War هم FPS نيست.
حتی اگه FPS نباشن ته مایعشون FPS هست (البته اکشن ها) همین GOW یه بازی TPS هست اما فقط دوربینش TPSه وگرنه دقیقا یه بازی با معیار های FPS هست . در ضمن به نظر من اگه برتری یه کنسول بخاطر بازی هایی تو سبک ریسینگ یا ورزشی باشه اون کنسول به شدت ضعیف هست .

خود مايكروسافت در گزارش ربع چهارم كاريش (و گزارش سالانش) ذكر كرده و گفته كه:
We sold approximately 5 million Xbox 360 consoles during the fiscal year. و همچنين براي ربع چهارم كاريش گفته كه:
Xbox revenue increased mainly due to the shipment of 1.8 million Xbox 360 consoles, which exceeded the number of first generation consoles sold in the same period of the prior year.
.ديگه من نمي دونم
منظور من اینه که دقیقا 5 تا نیست 4.7 یا 4.8 میلیون هست که خیلی کمه برای یه کنسولی که رقیب نداشته .

سياست غلط؟! اين سياست اسم داره و سوني هم از اون پيروي ميكنه. تازه پيش بيني شده كه سوني بيشتر روي هر كنسول ضرر ميكنه (مريل لينچ و باقي قضايا كه بصورت مبسوطي اينجا روش بحث شده). در اينجا مي تونيد در باره اين سياست غلط (!) بخونيد. كمپاني هاي سازنده كنسول (تنها سوني و مايكروسافت) از فروش بازيها بر روي كنسولشون كسب درآمد ميكنن و فروش بيشتر بازي (نه خود كنسول) به معناي درآمد بيشتر.
نينتندو بحثش جداست و تا اونجايي كه من مي دونم كنسول هاي نينتندو همه ارزون قيمت هستند (در سطح قيمت فروششون) و نينتندو ضرري بابت فروش كنسول نميكنه.
مریل لینچ هرچی می خواد بگه خوب از کجا می دنه هر درایو بلو ری پای خود سونی چقدر در میاد یا اینکه سل چقدر هزینه می بره یا اینکه میزان قرارداد NVIDIA با سونی چقدر بوده این جور بر آورد ها اشتباه هست چون سونی تمام تشکیلات کنسولش رو توی کارخونه های خودش می سازه ولی مایکروسافت کارخونه ای نداره که بخواد توش چیز سخت افزاری بسازه چون روی هیچ کدوم از قطعات 360 نمی شه اسم MS رو گذاشت پس هر کنسول پای سونی 900 دلار نمیاد شاید با 50 دلار ضرر بفروشه کنسولاشو اما مایکروسافت با بیش از 100 دلار ضرر کنسولاشو می فروشه

گر بخوايم پنج ميليون كنسول فروخته شده رو بپذيريم (كه هنوز هم فكر مي كنم چيزي حدود 3.5 ميليون باشه)، اين رقم 9 ميليون (در اصل مايكروسافت گفته 10 ميليون) تا نوامبر زياد دور از ذهن نيست. بازيهاي مهم اختصاصي مايكروسافت تا نوامبر عرضه ميشن و مي تونن تاثير چشم گيري بزارن.
البته هرچی که به تاریخ عرضه ی کنسولای دیگه نزدیک بشیم از فروش 360 کاسته می شه و مایکروسافت هم تمام دخل و خرجش تا نوامبر هست چون می دونه همینایی هم می خواستن 360 بخرن ممکن با عرضه دو تا کنسول دیگه بی خیال بشن .

1.خوب چون از قبل به این نتیجه رسدیم که بازی یه چیز سلیقه ایه واسه همین نمیخوایم راجه بهش بحث کنیم.
2.خوب وقتی کنسول تو بازار کم هستش،مشکل از چی و کیه؟X360 محصول مایکروسافته و مشکل هر کدوم مشکل اون یکی هم هست.
3.من و خیلی های دیگه مدت خیلی زیادیه که فقط DVD استفاده میکنیم!حتی فیلم عروسیه یکی از آشناهامون رو هم رو DVD تحویل دادن!حتی الان دیگه فیلمهای پرده ای رو هم روی DVD میریزن!
4.خوب درسته ژایرسکوپ سونی همچین چیز مالی نیست،ولی همون 6 جهت هم چیز خوبیه،مثلا توی متروید پرایم سیستم Lock on target جوریه که شما باید نشانه رو یکم به هدف نزدیک کنی تا بتونی Lock On کنی،و با این حساب اون 6 جهت هم یکم توی FPS کنسول به درد میخوره.
5.Okami و Godhand حتی شایعه هم نشده که قراره برای X360 بیان.
6.مریل لینچ بسیار معتبره،ولی فکر میکنم اون 900دلار جمع قیمتهایی بود که اگه هر کدوم از قطعات PS3 جدا جدا بیان تو بازار اون قیمت رو خواهند داشت.در هر صورت تکنولوژی BD مال سونیه و به ارزون ترین قیمت ممکن تولیدش خواهد کرد.
7.البته من با اینکه بازیهای یکی از کنسول ها نسبت به کنسول دیگه برتری داره مخالفم،ولی همونطور که گفتم راجه به تعداد KillerApp ها هم نمیشه صحبت کرد،چون تقریبا هفت ماه از اومدن X360 گذشته و پنج ماه به اومدن PS3 مونده.
8.اون Pre-Render ها هم واسه خودش ماجرایی شده!خوب بالاخره هر کی باید یه خالی ای ببنده!مثلا مایکروسافت هم پارسال قضیه Dev-Kit Alpha رو راه انداخت.فقط نینتود خالی نمیبنده:)
9.البت درسته که FPS توی عرب یکی از محبوبترین سبکها و یا شاید بعضا محبوبترین سبک باشه،ولی اختلافش اونقدر نیست با بقیه سبکها که بگیم اگه یه کنسول فقط رو FPS تمرکز بیشتری بکنه،میتونه طرفدارهای بیشتری جلب کنه.
10.وقتی میگن کنسول سونی گرونه،یعنی اینکه کنسول سونی نسبت به یه کنسول قیمت بیشتری داره و از دو تا کنسول دیگه هم گرونتره،ولی این معنی رو نمیده که مثلا کسی پول بالای کنسول نمیده یا تو وسعش نیست این کنسولو بخره!

يعني شما الان فيلماتون رو روي DVD نگاه مي كنيد
در حال حاضر هر چي فيلم جديد مياد من روي دي وي دي نگاه ميکنم و الان هم بيش از 200 فيلم دي وي دي دارم.
بغير از بازي Warhawk (كه واقعا تاثير داره
تمامي تاثير هايي که ويي داره اين هم داره و در بازي هاي اف پي اس هم تاثير شاياني روي بازيسياز ميزاره تازشم اين اولشه بعدا که کمي پيش رفتمي ميبيني چه فايده هايي داره.
توي ايراني چيزي حدود صفر.
چرا؟

60 گيگ هارد
من ميخوام دمو هاي خودم رو که حجمشون بعد از يک سال به 20 گيگ ميرسه به عنوان يادگاري
نگه دارم نه پاکشون کنم همه هم ميدونن کخه 60 ميليارزد دلار بهتراز 20مليارده
----
اولا كه سرويس آنلاين سوني هنوز جاي سوال دارد
نميدونم چرا تا شما کم ميازريد ميگيد اين دروغه
سوني خودش اينو گفته تازه حتي اگه 2 سال هم باشه خودش 2 ساله بهتر از هيچي هست
-----

شما هم كم روي X360 عيب نميزاريد.
من چه عيبي روي اين کنسول گذاشتم من خودم به احتمال زياد اين کنسول رو ميگيرم و باهاش هم کلي بازي ميکنم نمي دونم کي از اين کنسول بد گفتم من بعضي موقع ها ضعف هاي روشنشو بيان ميکنم
-----
تا جايي كه فهميدم اين بازي در اونجا ممنوع نشده. بلكه يك درجه سني مخصوص براش در نظر دارند (يا يه همچين چيزايي).
ولي فکر کنم ممنوع شده باشه البته هيچ تاثيري در فروشش نميزارهچون فروش خودش رو ميکنه و فروش 3260 رو هم زياد ميکنه
------
ين هم مسئله جالبيه. فروش MGS در هر نسخه تا به حال چقدر بوده كه بخواد برگ برنده سوني باشه. آمار و ارقامي كه من ديدم به اين شرح كه (ارقام به ميليون نسخه):
Metal Gear Solid 2 5.59
Metal Gear Solid 5.51
مجموع فروش سري هاي متال گير تا به حال بيش از 26 مليون نسخه بوده!
-------
همچين هم بي راه نميگه. مواردي رو هم كه ذكر كردي بالا دربارشون توضيح دادم
.
منم توضيح دادم که همشون اگه حتي براي ما هم قابل استفاده نباشه براي خارج از ايران چيز هاي غوغايي هستند
-----
Dead Rising
بابا يه نقطه ضعف از ما پيدا کردين ديگه ول نکنين ها به خدا به پير به پيغمبر منم از 360 خوشم مياد و ميگيرم اما ميگم بردنه اين نسل هم سوني هست
------------
اگر يك كنسول باشه كه نوآوري داره و واقعا Fun همين Wii نينتندو.
درسته اما مثل هميشه بازيهاش بچه گونست و گرافيک نداره اصلا بازي هم نداره!
-----
حالا همه ی طرفدارای PS3 به ژیروسکوپ نصفه و نیمه ی سونی افتخار میکنن !
ببخشید پس باید ناراحت بشیم جالبه!
مثل اینکه بیاد از این به بعد این خاصیت فوق العاده رو یکی از نقاط ضعف ps3 به حساب بیاریم.
------
متاسفانه بعضی از دوستان فکر میکنن یه بازی مثل متالگیر 4 یهو باعث میشه سونی 30-40 میلیون دستگاه PS3 بفروشه !
فکر نمیکنم کسی تو این سایت از این فکر ها بکنه ولی کسانی هستند که میاندیشند که how فروش xbox360 رو به 100 ملیون میرسونه:)

-----
:)
عماد جان از این شکلک کمتر استفاده کن فقط برای خنده هم اینجا نیومدیم::)
----
---:)
--

آخرین ویرایش:
لطفا وقتي چنين بحث هايي ميشه (بين دو نفر) جانب داري نكنين تا كار تاپيك به بسته شدن نكشه.

1. این هم طرفدار ایکس360 هست..
2. یکی بگه ویندوز ویستا احتمالش هست برای 360 بیاد؟(حالا هر نسخه ایش)
1. يك سالي ميشه. بعد از ديدن نتايج شاهكارهاي سوني در E3 2005
2. چيزي تا به حال گفته نشده و به احتمال بسيار زياد چنين چيزي غير ممكن خواهد بود. براي داشتن سيستم عامل بايد از PS3 و Linuxش استفاده كنيد.

یعنی چون شما فیلماتون رو روی VCD نگاه می کنین ما نباید DVD ببینیم واقعا که یه ذره دو رو برت رو نگاه کن ببین DVD الان تو بازار چقدره (بین 2500 تا 6000 ) خوب عقل سلیم می گه برو DVD بخر البته منظورم از DVD همون DVD هست نه یه فیلم پرده ای رو ریخته باشن روی DVD.
ضمنا عقل سليم ميگه كه DVD دو لايه خيلي گرونه (فكر كنم حدود 8 تومن). و خدا ميدونه Blu-ray خام چقدر باشه (البته اگر شما نخواي ارژينال بخري). ضمنا شش سال از اومدن PS2 طول كشيد كه قيمت فيلم هاي DVD به اينجا رسيد بعد شما مي خواي بگي كه ديدن فيلم هاي Blu-ray در ايران جزو مزيت هاي PS3.
تازه هنوز هم كه هنوز VCD فرمت رايج و براي پيدا كردن فيلم هاي DVD بايد كلي پايين بالا كرد.

اما خوب فردا پس فردا که سازنده ها شروع کردن به ساخت بازی های FPS ای که برای هدف گیری از این قابلیت استفاده می کنه یا بازی های هواپیمایی ساختن که از این قابلیت استفاده می کنه اونوقته که دیگه 360 می شه زرشک.
فكر مي كنم Halo با اون فروش عجيب غريبش در سبك FPS قرار ميگيره. تازه بعيد مي دونم با اومدن Wii هم كسي اون رو حاكم مطلق اين سبك بدون. تا جايي كه من ديدم (حتي توي همين بازي سنتر) گيمرها موس و كيبرد رو بيشتر ترجيح ميدند.
PS3 بازان (يا بقولي Sony Defence Force يا SDF) هم مي تونن شب تا صبح هواپيما بازي كنن :D(مثل ما كه مي خوايم بشينيم استراتژي بازي كنيم :)).

بحث ضرر رو شروع نکن که خود مایکروسافت علنا گفته داره روی دستگاه ها ضرر می ده.
خودمم اينو گفتم. اما گويا سوني بيشتر داره ضرر ميده :-".

نسخه ی 600 دلاری هم یه رابط HDMI داره که فکر کنم به اضافه ی یه هارد 60 گیگ می تونه اختلاف صد دلاری رو پر کنه.
چرا يك پورت HDMI بايد اينقدر گرون باشه؟

یه چیز دیگه اینکه شما چه اصراری داری ملت از قابلیت آنلاین کنسولشون استفاده نکنن خوب شما که نمی تونی چرا فکر می کنی بقیه هم نمی تونن این بار چندمه که بخاطر نا توانی خودتون در یه قضیه یا علاقه نداشتن خودتون به یه قضیه می گید که بقیه هم نمی تونن یا دوست ندارن و ...
اي بابا. اين حرف ها چيه. مگه كلا چند نفر با همون PS2 و XBL آنلاين بازي ميكنن (كه شما ميگي من بحث رو شخصيش ميكنم). من آمار دقيقي ندارم ولي اين تعداد كمتر از 10 ميليون نفر هستند (شايد هم خيلي كمتر).

سرویس مجانی سونی مثل سیلور XBL هست یعنی شما فقط می تونی بازی کنی و چت کنی دیگه دانلود پچ و دمو و موزیک و ... شاملش نمی شه . این حرف مسخره که وصل می شه به سرور شرکت های دیگه رو هم نزن اون PS2 بود که می رفت تو سرور های دیگه سونی گفت شما می تونید از امکانات سرور شرکت فروشنده بازی هم استفاده کنید همین.
فكر كنم دقيقا بر عكس گفتي. با سرويس XBL Silver نميشه بازي آنلاين كرد (اون Goldش). و با Silverش ميشه پچ و دمو و ... دانلود كني كه به Marketplace معروف (ضمنا موزيك هم نداره).
درباره PS3 هم صحيح. اين لينك از IGN هست. در اينجا از يك free basic service صحبت شده. اما به نظرم بهتره كه منتظر شيم و ببينيم كه سوني واقعا چي رو مجاني ارائه ميده.

سونی هنوز برتری زیادی تو بازی نسبت به 360 داره قبولش برای خیلی ها سخته ولی هنوز PS3 بازی هاش بهتر از 360 هست.
واقعا پذيرفتنش برام سخت. اصلا نمي پذيرم :cheesygri.

مایکروسافت کنسولش رو خودش نساخته براش ساخت
نه اينكه سوني هم Cell و RSX رو خودش ساخته :cheesygri.

مایکروسافت محصولات نرم افزاریش 10 ورژن یه بار یه پیشرفتی میکنند.
چه جلب. پس XP با 3.1 فرق چنداني نداشته (البته اختلافشون كمتر از 10 ورژن).

خوابیدی عزیز من این آمار دو زار نمی ارزه چون فروش سه نسخه ی MGS روهم 18 میلیون بوده که نسخه ی سوم 7 و خورده ای میلیون فروخته بعد همین شما مدعی می شی که ما بارمون نیست و شما اطلاعاتت بیشتره . منبع هم ویکی پدیا در مورد فروش MGS قبلا صحبت زیاد شده .
برام مهم نيست كه شما چقدر براي اطلاعات من ارزش قائلي. اون ميزان فروش براي تمامي سري MGS بوده كه فكر مي كنم بيشتر از سه نسخه بوده باشند. نسخه سوم رو هم Wikipedia عينا از فروش 3.75 ميليونش نام برده. ضمنا من هيچ وقت نگفتم شما چيزي بارت نيست (اگر اينطور بود كه اصلا باهات بحث نمي كردم).

یکی از امکاناتش سیستم فایل NTFS هست اما چند نفر هستن که تمام درایوهاشون رو اینطوری کرده باشن چون فهمیدن این حرف دروغه که سرعت انتقال داده رو زیاد می کنه و هزاران وعده ی دروغین از MS که خیلی ساده می شه بگیم بیشتر از شونی دروغ گفته.
بيق بيق بيق بيق ... شما وارد جاده خاكي شده ايد. من خودم يكي از افرادي هستم كه همه درايوهام NTFS و تا اونجايي كه مي دونم NTFS از نظر ساختاري خيلي گسترده تر از FAT32 هستش. ضمنا شما نمي توني انتظار داشته باشي كه با تغيير به NTFS شاهد دوبرابر شدن سرعت هاردت باشي (كه با Raid كردن هم چنين سرعتي ديده نميشه). پس شما از NTFS نتيجه گرفتي كه مايكروسافت هم دروغ گو شد.

اگه ادامه ی بازی های پر طرفدار PS2 روی PS3 بیاد کسی به 360 نگاه هم نمی کنه.
شما مي تونيد بشينيد و بازيهاي سري شده رو بازي كنيد (من به هيچ وجه با اين جمله ارزش اين بازي ها رو زير سوال نبردم). ضمنا اين اگه تا به حال براي MGS4 و FFXIII صدق كرده.

در مورد بازی طرفدارای 360 باز می رن تو جاده خاکی یه نگاه به بازی های الان PS3 که هنوز کنسول نیومده می گه PS3 در زمینه بازی برتره . در ضمن از اون 46 نفر چنتا شون دارن از 360 دفاع می کنن 3نفر یا 4 نفر ها؟
من چنين چيزي در زمينه بازي براي PS3 نمي بينم. الآن به همون تعداد كه PS3 بازي درست و حسابي داره، X360 هم بازي داره و هر روز اخبارش داره نقل ميشه.
در ضمن نه اينكه اون 56 نفر الان اينجا هستند و نفس كش ميطلبن.

در ضمن به نظر من اگه برتری یه کنسول بخاطر بازی هایی تو سبک ریسینگ یا ورزشی باشه اون کنسول به شدت ضعیف هست.
بازيهاي ورزشي در آمريكا (كه بزرگترين بازار) بسيار محبوب هستند و فروش قابل ملاحظه اي دارند. اما X360 در هر سبكي به اندازه كافي بازي داره.

منظور من اینه که دقیقا 5 تا نیست 4.7 یا 4.8 میلیون هست که خیلی کمه برای یه کنسولی که رقیب نداشته.
همچين هم كم نيست. درسته كه رقيب نبوده اما اسم رقبا كه بوده (نظرم درباره دلايل فروش X360 رو توي همون پست اول گفتم).

مریل لینچ هرچی می خواد بگه خوب از کجا می دنه هر درایو بلو ری پای خود سونی چقدر در میاد یا اینکه سل چقدر هزینه می بره یا اینکه میزان قرارداد NVIDIA با سونی چقدر بوده این جور بر آورد ها اشتباه هست چون سونی تمام تشکیلات کنسولش رو توی کارخونه های خودش می سازه ولی مایکروسافت کارخونه ای نداره که بخواد توش چیز سخت افزاری بسازه چون روی هیچ کدوم از قطعات 360 نمی شه اسم MS رو گذاشت پس هر کنسول پای سونی 900 دلار نمیاد شاید با 50 دلار ضرر بفروشه کنسولاشو اما مایکروسافت با بیش از 100 دلار ضرر کنسولاشو می فروشه.
راستش من در اين زمينه (قراردادها) اطلاعات خوبي ندارم (اما ميدونم كه تعداد زيادي از اين قراردادها اعلام ميشه و فكر كنم چندتا از اون هايي كه مربوط به X360 رو هم داشته باشم). اما سوني هم فقط Blu-ray به نامش.
ضمنا فكر مي كنم لينچ اطلاعاتشو از جاي موثق تر از شما مياره كه ميگي سوني 50 دلار ضرر ميكنه و مايكروسافت بيش از 100 دلار !!

تمامي تاثير هايي که ويي داره اين هم داره و در بازي هاي اف پي اس هم تاثير شاياني روي بازيسياز ميزاره تازشم اين اولشه بعدا که کمي پيش رفتمي ميبيني چه فايده هايي داره.
جواب شما رو درباره مقايسه دسته هاي PS3 با Wii سينا جان دادند. در بازيهاي FPS هم دسته هاي PS3 هيچ تاثيري نداره.

شروين: توي ايراني چيزي حدود صفر.
سوني: چرا؟
ببينيد. اين هم بحث واضحات. اينجا چند نفر به قسمت آنلاين كنسولشون دسترسي دارند و چند نفر كارت اعتباري دارند كه بخواهند از قسمت آنلاين سوني خريد كنند (حتما الان مياين ميگيد كه چون خودت نمي كني بقيه هم نميكنن).

من ميخوام دمو هاي خودم رو که حجمشون بعد از يک سال به 20 گيگ ميرسه به عنوان يادگاري
نگه دارم نه پاکشون کنم همه هم ميدونن کخه 60 ميليارزد دلار بهتراز 20 مليارده.
دموي 20 گيگي. خدا رحم كنه.
شكي نيست كه 60 گيگ هارد بيشتر از 20 گيگ هارد (خيالت راهت، بزرگتر از دوم دبستانم). سال ديگه همين موقع ها ازتون خواهم پرسيد كه چقدر از هارد 60تون رو پر كرده ايد.

نميدونم چرا تا شما کم ميازريد ميگيد اين دروغه.
كسي نگفته كه سيستم آنلاين سوني دروغه. و همچنين كسي هم كم نياورده :cheesygri.

مجموع فروش سري هاي متال گير تا به حال بيش از 26 مليون نسخه بوده!
نه، جدا مشخص كه شما از MGS يك هيولايي ساختين. 26 ميليون يك ... 26 ميليون دو ... ديگه نبود ... 26 ميليون سه ...

بابا يه نقطه ضعف از ما پيدا کردين ديگه ول نکنين ها به خدا به پير به پيغمبر منم از 360 خوشم مياد و ميگيرم اما ميگم بردنه اين نسل هم سوني هست.
من چيزي نگفتم كه. فقط تعجب كردم كه يك طرفدار PS3 از بازي X360 تعريف كرده.

فکر نمیکنم کسی تو این سایت از این فکر ها بکنه ولی کسانی هستند که میاندیشند که how فروش xbox360 رو به 100 ملیون میرسونه.
100 ميليون كه نه، اين مقدار فقط فروشش تا آخر امسال :cheesygri

اين دسته مجهز به سنسوري كه مي تونه حركت دسته رو در شش جهت اصلي تشخيص بده. در حقيقت شما با حركت دستتون به جهت دلخواه يك دكمه رو فشار ميديد. PS3 با استفاده از اين مزيت داراي شش دكمه جديد شده كه با حركت دست كار مي كنند

این ژیروسکوپ نصفه و نیمه و ناقص سونی هم داستانی شده برای خودش !
شما اگه ژیروسکوپ میخوای برو Wii بخر
جالب اینجاس که تا 3-4 ماه پیش اصلا کوچکترین خبری در مورد ژیروسکوپ نبود و حالا همه ی طرفدارای PS3 به ژیروسکوپ نصفه و نیمه ی سونی افتخار میکنن !

خوب درسته ژایرسکوپ سونی همچین چیز مالی نیست،ولی همون 6 جهت هم چیز خوبیه

خب من فقط این مطلب رو جهت اطلاع رسانی میگم و هیچ منظور دیگه ای ندارم :)

دسته های بازی ps3 دارای شش درجه آزادی هستند و این با شش جهت و یا شش دکمه فرق اساسی داره .
در صفحات دو بعدی دکارتی x-y ما سه درجه آزادی داریم حرکت در محور x و حرکت در محور y و چرخش در صفحه x-y.
در دنیای سه بعدی(دنیای واقعی که ما در آن زندگی می کنیم) :
هر گره حداکثر 6 مولفه تغییر مکانی به شرح زیر میتواند داشته باشد.
· هر گره می تواند در راستای سه محور محلی خود جابجا شود. این تغییر مکانها با نام U2 , U1 و U3 شناخته می شوند.
· هر گره می تواند حول محورهای محلی خود دوران داشته باشد.این دورانها با علامتهای R2 , R1 و R3 شناخته می شوند.
این مولفه های تغییر مکانی به عنوان درجات آزادی گره ها شناخته می شوند. در حالات معمولی که محورهای محلی گره ها منطبق بر محورهای سراسری هستند ، این تغییر مکانها با عناوین RY , RX , UZ UY , UX و RZ شناخته می شوند.

پس حداکثر شش درجه آزادی وجود دارد که دسته PS3 کاملا (به گفته سازندگان و به احتمال زیاد) آنرا مورد استفاده قرار می دهد.
حالا اینکه فرم دسته Wii بهتر است و یا ..... دیگر بماند. من صذفا جنبه علمی قضیه رو بیان کردم.
مهندسین عزیز بخوبی می فهمند.:p

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or