میخوام با ps3 فیلم بلوری نگاه کنم.
يعني شما الان فيلماتون رو روي DVD نگاه مي كنيد كه مي خواهيد يك سال ديگه اونها رو روي Blu-ray نگاه كنيد؟
میخوام دستم ژیروسکوپ باشه.
اين بحث جالبيه. بهتره كه اول ببينيم كه اين دسته ژيروسكوپ چه جوري كار ميكنه (براي اونايي كه نمي دونن ميگم). اين دسته مجهز به سنسوري كه مي تونه حركت دسته رو در شش جهت اصلي تشخيص بده. در حقيقت شما با حركت دستتون به جهت دلخواه يك دكمه رو فشار ميديد. PS3 با استفاده از اين مزيت داراي شش دكمه جديد شده كه با حركت دست كار مي كنند. خب شما مي تونيد مزيت اين دسته ها رو براي من توضيح بديد. اينكه چه كار بخصوصي رو ميشه با اين مزيت (!) انجام داد. دسته هاي PS3 خاصيت Rumble (لرزيدن) رو از دست دادن كه مي تونه تاثير مستقيمي بر روي تمامي بازيها در همه سبك ها داشته باشه. حتي جديدا چندين نظر سنجي هم در اين زمينه انجام شده (اما نتيجه هيچ كدوم رو هنوز نديدم). حتي خود كوجيما نسبت به اين مسئله ابراز ناراحتي كرده بود و گفته بود كه بهتر بوده كه هر دو قابليت در دسته وجود ميداشت و فقط يكيش در آن واحد قابل استفاده ميشد. همين الان بغير از بازي Warhawk (كه واقعا تاثير داره) هيچ كاربرد موثر ديگه اي براي اين دسته ها ديده نميشه و از هر سازنده اي هم كه در اين رابطه سوال ميشه كه شما قراره از اين دسته ها چه استفاده اي كنيد، جواب جالبي در نمياد (معمولا ايده خاصي به نظرشون نرسيده). اما Rumble چي، واقعا Motion sensing به نظرتون اينقدر نسبت به Rumble برتري داره ؟
به نظرم ميشه در اين رابطه يك تاپيك ايجاد كرد و يك نظر سنجي هم برگزار كرد.
میخوام 60 گیگ هارد داشته باشم.
60 گيگ هارد با 20 گيگ هارد براي بازي كردن تفاوت چنداني نداره. مگر استفاده هاي آنلاين مثل خريد آهنگ و اينجور چيزها (چه جور چيزها ؟) رو در نظر بگيريد، كه توي ايراني چيزي حدود صفر.
ضمنا 60 گيگ هارد يعني نسخه 600 دلاري. من فكر نمي كنم كه هارد 60 گيگ با 20 گيگ اختلاف قيمت چنداني داشته باشه و به نظرم سوني اين تغيير رو در دو نسخه ايجاد كرده كه بتونه تفاوت اين دو نسخه رو زياد نشون بده و فروش نسخه 600 دلاريش رو موجه كنه (كه با توجه به ويژگيهاي موجود به نظر ميرسه كه روي اون نسخه كمتر ضرر ميكنه).
میخوام با کنسولم بازی انلاین بازی کنم(بطور مجانی )(که با 360 ما ایرانی ها نمیتونیم به هیچ وجه انلاین بازی کنیم اما با ps3 با اینترنت adsl به راحتی میتونیم بازی کنیم و لذت ببریم).
اولا كه سرويس آنلاين سوني هنوز جاي سوال دارد، اون هم بسيار. طبق چيزي كه سوني در GDC توضيح داد اين سرويس مي تونه سرورهاي ديگه رو به خودش متصل كنه. يعني شما با خريد بازي از EA به سرور EA وصل ميشيد و الي آخر (البته سوني اصلا وارد جزئيات نشده). و دليلي نداره كه كمپاني هاي ديگه به خاطر سرويس آنلاينشون از شما پولي نگيرن. مطمئنا سوني تا مادام العمر (شما بگو 5 سال ديگه) نمي تونه چنين پهناي باندي رو به صورت مجاني تامين كنه. در رابطه با كاملا مجاني بودن اين سرويس مثال نقض زيادي ديدم.
دوما شما به احتمال قريب به يقين نمي توني با داشتن Adsl و PS3 بازي آنلاين كني. چون صد در صد سوني چاره اي خواهد انديشيد كه با دست كاري شدن كنسول اين قابليت غير فعال بشه. تازه در ايران لگ به قدري بالاست كه انجام بازي آنلاين رو مشكل ميكنه (كه فكر ميكنم قبلا بحث شده باشه).
من که میگم تنوع بازی روی wii خیلی کمه الان چند تا شرکت دارن براش بازی میسازن چند تا بازی با گرافیک بالا داره ! تنوع بازی های ps3 و xbox360 رو هم نمیشه مقایسه کرد چون دعوا میشه (اما همه خودشون حقیقتو میدونن).
تنوع بازي در Wii كمه اما بهتر از GC. تنوع بازيهاي در PS3 و X360 رو هم ميشه مقايسه كرد. ديگه سوني اون برتري مطلق در بازيسازهاي ژاپني رو نداره و الان چندين بازي JRPG و ... براي X360 معرفي شده و نسخه ژاپني چندتاش هم عرضه شده.
چون بعضی ها حقیقتو قبول ندارن و به خاطر قیمت 1000000 تا عیب دیگه هم روی کنسول میزارن.
در جواب: پس ما چرا اصلا بحث ميكنيم؟ نقل قول بالا اومده.
فقط مسئله قيمت نيست. سوني ديگه اون سوني قديم نيست (PS2) و مايكروسافت هم ديگه اون مايكروسافت قديم نيست(Xbox). شما هنوز چشمتون به كارنامه درخشان سوني و ميگيد كه ديگه هيچ كسه ديگه اي نميتونه شاگرد اول باشه.
ضمنا قيمت يك عيب (بزرگ) براي PS3 ولي شما هم كم روي X360 عيب نميزاريد.
ماکروسافت هنوز فروشش مونده بزار GOW , FORZA2,DEAD RISING ,... اینا بیان هیچ بعید نیست 10 میلیون تا نوامبر.
ولا چي بگم، با اين آمار جديد مايكروسافت كه نمي دونم راسته يا دروغ.
خبر های رسیده حاکی از عدم ارائه ی مجوز پخش بازی جدید خشونت آمیز Dead Rising شرکت Capcom توسط سازمان درجه بندی نرم افزار کشور آلمان (USK) می باشد. این نخستین عنوان به منظور کنسول Xbox 360 است که پخش آن در کشوری ممنوع می گردد.
تا جايي كه فهميدم اين بازي در اونجا ممنوع نشده. بلكه يك درجه سني مخصوص براش در نظر دارند (يا يه همچين چيزايي).
در ضمن برای خیلی ها mgs خیلی مهمه اونقدر که برای این بازی کنسول رو بخرن من هنوز هم یه بازی که اونجوری بخواد غوغا بکنه تو x360 نمیبیبینم.
اين هم مسئله جالبيه. فروش MGS در هر نسخه تا به حال چقدر بوده كه بخواد برگ برنده سوني باشه. آمار و ارقامي كه من ديدم به اين شرح كه (ارقام به ميليون نسخه):
Metal Gear Solid 2 5.59
Metal Gear Solid 5.51
Metal Gear Solid 3: Snake Eater 3.75
البته اين آمار رسمي رسمي نيست (كاش آقا كيانوش بود).
اتفاقا این کنسول تو خارج قشنگ فروش میره چون خیلی واسشون پول به اون صورت مهم نیست وقتی طرف تو خونش 2 تا کامپیوتر 2 تا هم نوت بوک داره یه 500 پوندی هم برای این خرج میکنه مشکل کپی هم که نیست.
شايد كنسول هاي نسل بعد به اندازه ما براشون گرون نباشن. ولي نظر سنجي زيادي انجام شده كه در همشون بالاي 80 درصد PS3 رو گرون ميدونستن.
آخه چیزی که آخرش معلومه چی میشه که دیگه احتیاجی به بحث نداره .
سونی از اولشم پیروز بود و از همون اولش میشد بفهمی که پی اس 3 بهترین کنسول نسل بعد هست که مایکروسافت و نینتندو هم باید خوابشو ببینن که سونی رو شکست میدن .
تکلیف مایکروسافت که معلوم شد . کنسولشون اصلا به درد نمی خوره . بازیهای خوبی به غیر از چند تا انگشت شمار نداره . ولی همه ی عنوان های پی اس 3 جنجالی هستند . از اون متال گیر 4 گرفته تا اسسین کرید.
از شما چنين حرفهايي بعيد :confused:.
mt: گیمرهای حرفه ای هم میدونن که PS3 چیزی بالاتر از 360 نداره.
سوني: محمد جان بد توهینی کردی ها!
همچين هم بي راه نميگه. مواردي رو هم كه ذكر كردي بالا دربارشون توضيح دادم.
تازه من سر بازی بحثی ندارم.
اما مثل اينكه از Dead Rising بدت نمياد. چرا سر بازي بحثي نداريد. يك طوري صحبت ميكنيد انگار بحث واضحات. يعني چي؟!
خدا داده بازی منتها بعضیا حتی اسمشم نشنیدن
، Table Tennis PGR ، Perfect Dark 0 و... که تازه اختصاصی هستن
اما بازی های ساپورت XB خیلی طرفدار دارن همین Halo2 الان پرطرفدارترین بازی 360 توی XBL هست.
خيلي بعيد مي دونم بازي X360 عرضه شده باشه و اسمش رو نشنيده باشم.
PDZ كمي كمتر از نيم ميليون فروش داشته و از دوتا بازي ديگه اي هم كه نام بردي آماري ندارم (يعني كمتر از اين حرف ها بودند). بازهم ميگم هنوز بازي اختصاصي تاپي براي X360 عرضه نشده كه فروشي بيش از يك ميليون نسخه داشته باشه (البته اگر GRAW X360 رو اختصاصي به حساب نياريم). Dead Rising و Saint's Row مي تونن اولين عناوين اختصاصي ميليوني X360 باشند.
اول از همه این تاریخ می شه بیستمین سالگرد MGS
دومن یه ناگه به تایتل بازی بکن ببین تمام L ها عین هفا نوشته شدن و البته چهار هم شبیه هفت هست.
شايد كوجيما سعيش رو بكنه كه در چنين مناسبتي بازي رو عرضه كنه. اما اين چيزها شرط نيست و تا بازي مراحل ساختش رو طي نكنه عرضه نخواهد شد.
در مورد تنوع من نمی تونم نظر بدم چون 360 که همش FPS هست.
فكر مي كنم بهتره به عناوين X360 هم نگاهي بيندازيد (همين هايي كه عرضه شدند). پس Table Tennis و FNR3 و PGR3 و Kameo و Oblivion و GRAW و Chromehounds و Major League Baseball 2K6 (كه فروشش خوب بوده) و ... FPS هستند. حتي بازيي مثل Gears of War هم FPS نيست.
اما در مورد Fun مطمئنا Wii اوله همه جوره و گیمر که مثل من می خواد از اون چند ساعتی که بازی می کنه لذت ببره می ره Wii می خره چون بازیاش اصلا یه طمع دیگه دارن.
كاملا قبول دارم. اگر يك كنسول باشه كه نوآوري داره و واقعا Fun همين Wii نينتندو.
همه جوره بهتره شما می تونی ثابت کنی که مدل 500 دلاری از Pre بدتره ؟
خيلي جالبه والا. PS3 تنها از لحاظ داشتن Cell و Blu-ray (و بقول شما دسته هاي ژيروسكوپ دار) نسبت به X360 برتري داره. و همه اين ها از نظر سخت افزاري، كه بازهم تفاوت محسوسي بين دو كنسول ايجاد نميكنن. شما كه نمي خواي كامپيوتر بخري كه بگي CPUش فلان، رمش پيسان. شما مي خواي كنسول بخري و بايد به بازي هاش هم يه نگاه كني. از نظر بازي هم X360 بيشتر نظر من (و خيلي هاي ديگه) رو جلب كرده.
ضمنا يك دليل بدتر بودنش اينه كه 100 دلار گرون تر

.
ضمنا اگر دليلي براي برتري X360 نسبت به PS3 وجود نداره پس چرا كسي بايد X360 بخره. چرا بايد توي اين تاپيك 46 نفر به X360 راي داده باشند:confused:.
در مورد سیاست غلط هم بگم که اون مایکروسافته که داره اشتباه میره چون 360 هاش رو برای اینکه ارزون بده تا ملت نرن PS3 بخرن دارا با سود منفی می فروشه.
سياست غلط؟! اين سياست اسم داره و سوني هم از اون پيروي ميكنه. تازه پيش بيني شده كه سوني بيشتر روي هر كنسول ضرر ميكنه (مريل لينچ و باقي قضايا كه بصورت مبسوطي اينجا روش بحث شده). در
اينجا مي تونيد در باره اين سياست غلط (!) بخونيد. كمپاني هاي سازنده كنسول (تنها سوني و مايكروسافت) از فروش بازيها بر روي كنسولشون كسب درآمد ميكنن و فروش بيشتر بازي (نه خود كنسول) به معناي درآمد بيشتر.
نينتندو بحثش جداست و تا اونجايي كه من مي دونم كنسول هاي نينتندو همه ارزون قيمت هستند (در سطح قيمت فروششون) و نينتندو ضرري بابت فروش كنسول نميكنه.
بزار یه چیزی رو بهت بگم...کنسول XBOX در نسل قبل اگه نتونست از لحاظ فروش به پای PS2 برسه,دلیل اصلیس برمیگرده به همون 1 سال تاخیری که قبلا هم اشاره کردم.
یهت اطمینان کامل میدم اگه PS2 و XBOX در نسل قبل در یک روز ریلیز میشدن (با وجودی که XB هم قدرت سخت افزاری بیشتر داره) فروش XBOX خیلی بیشتر از این حرفا میشد و تعداد اختلاف فروششون شاید چشمگیر نمیشد.
در هر حال سوني سابقه يك كنسول موفق رو داشت (PSone) و توجه بازيسازها رو به خودش جلب كرده بود. به نظرم حتي اگر Xbox زودتر از PS2 هم عرضه ميشد بازم فرق زيادي نمي كرد. مايكروسافت بايد يك كنسول رو قرباني مي كرد تا سرش به سنگ بخوره و به اينجا برسه. مايكروسافت تا از Software مثل سوني حمايت نكنه و توجه بازي سازها رو جلب نكنه نمي تونه كاري انجام بده. كاري كه به نظر ميرسه در X360 كرده.
واقعا فکر میکنین X360 تا نوامبر میتونه 9 میلیون بفروشه؟! اون پنج میلیونی که تا الان فروخته به خاطر این بوده که لانچ هم حساب شده توش.
اگر بخوايم پنج ميليون كنسول فروخته شده رو بپذيريم (كه هنوز هم فكر مي كنم چيزي حدود 3.5 ميليون باشه)، اين رقم 9 ميليون (در اصل مايكروسافت گفته 10 ميليون) تا نوامبر زياد دور از ذهن نيست. بازيهاي مهم اختصاصي مايكروسافت تا نوامبر عرضه ميشن و مي تونن تاثير چشم گيري بزارن.
قرار شده بود که روی بازی بحث نکنیم وگرنه امواتتون رو جلوی چشمانتون میارم قبلا سر بحث بازی خیلی دعوا شده.

:confused:

MGS4
Final Fantasy XIII & Versus
Heavenly Sword
Naughty Dog
.
.
.
Lair
....؟؟؟
and Pre Rendered Movies.
اولا 5 ملیون نیست این امار
خود مايكروسافت در گزارش ربع چهارم كاريش (و گزارش سالانش) ذكر كرده و گفته كه:
We sold approximately 5 million Xbox 360 consoles during the fiscal year. و همچنين براي ربع چهارم كاريش گفته كه:
Xbox revenue increased mainly due to the
shipment of 1.8 million Xbox 360 consoles, which
exceeded the number of first generation consoles sold in the same period of the prior year.
.ديگه من نمي دونم
مایکروسافت گفته از HD برای گیم استفاده نمیکنه چون میدونه که لازم نیست و یک DVD9 کافیه.(از نظر مایکروسافت) و اگر هم که استفاده کنه,نه دزدی کرده و نه کار غیر قانونی به حساب میاد.
دزدي نكرده. اما دروغ بزرگي گفته. اگر مايكروسافت هم بخواد از اين كارا بكنه كه ميشه ...
تازه یه عنوان فقط برای 360 نداره اینا چی هستن Okami, Dead Rising, God Hand and Lost Planet و البته عنوان بزرگش res5 که اونم برای 360 میاد.
البته Okami و God Hand اختصاصي PS2 هستند. اما مهمترين بازي Capcom همون RE5 كه براي X360 هم خواهد اومد.