کدام کنسول نسل جدید؟

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام کنسول را انتخاب می کنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    433
فقط بخاطر اینکه بفهمی چقدر اشتباه میکنی همون مطلبی را میگم که خودت در چند تا پست قبل گفتی ...

همه میدونند که معماری Unified ساختار و معماری پیچیده تری نسبت معماری پیشین پردازنده های گرافیکی داره .. فکر نمی کنم نیازی هم به گفتن داشته باشه اما طبق گفته ی خودت RSX که از اون معماری ساده تر استفاده میکنه نسبت به Xenos از لحاظ پردازش Shader قدرتمند تر هست !!!! ...

پس اگر اینطور که تو میگی معماری پیچیده تر به معنی پردازنده ی قویتر باشه پس Xenos هم قدرتمند تر از RSX هست ...
اولا من یادم نمیاد گفته باشم xenos از نظر ساختار پیچیده تره بلکه همیشه میگفتم جدیدتره، اگه گفتم حتما نقل قول کن و اگرم نگفتم حرفی که نزدم توی دهنم نگذار. ثانیا مقایسه پردازنده های گرافیکی (که وظیفه شون کاملا مشخصه) با cpu ها که انواع و اقسام application ها رو باید اجرا کنن، خیلی وقتها چندین عمل رو باید با هم انجام بدن و ... خیلی اشتباهه

فکر نکنم کسی شکی داشته باشه که IBM سازنده و معمار اصلی این پردازنده هست ...جتی طرح اولیه ی معماری این پردازنده از روی PowerPC هست ... ...

اصلا سونی و توشیبا در حد و اندازه هایی نیستند که بخواند یک پردازنده با این ابعاد طراحی کنند ...بد نیست بدونی در سطح جهان تنها دو سه کمپانی بیشتر نیستند که توانایی و تکنولوژی ساخت چنین پردازنده هایی دارند ... IBM ، AMD و اینتل

http://games.slashdot.org/games/06/11/14/1642225.shtml

اگر هنوزم شک داری بگو بازم برات لینک میزارم
اونوقت اون لینک باید شک من رو در چه موردی برطرف کنه؟
cell پردازنده IBM نیست بلکه پردازنده IBM , Sony , Toshiba هستش. IP این پردازنده متعلق به هر سه شرکت هستش. هر سه شرکت از سل به عنوان trademark خودشون استفاده میکنن.

Cell Broadband Engine is a trademark of Sony Computer Entertainment Inc.

انتهای صفحه آخر:
http://www.scei.co.jp/corporate/release/pdf/051110e.pdf

اونهایی که معنی trademark رو میدونن میفهمن این موضوع یعنی چی. اینم یک لینک دیگه که خود IBM گفته این پردازنده متعلق به کیه:
http://www.forbes.com/home/free_forbes/2006/0130/076.html

توی عکسی که وسطهای صفحه سمت چپ هستش خود IBM گفته سازنده پردازنده سل اون 3 شرکت هستن و این پردازنده متعلق به اون سه شرکت هستش (در حالیکه در مورد xenon گفته شده که ibm سازنده است)

اگر این یک پروژه ی سه جانبست پس موضوع خیلی سادست .. دقیقا همین اتفاقی که برای ساخت موتور اتومبیل های ساخت داخل که قرار هست بزودی در چندین اتومبیل استفاده بشه افتاده ...در اینجا هم افتاده ... شرکت ایران خودرو در یک پروژه ی دو جانبه هزینه ی طراحی و ساخت این موتور را به یک شرکت آلمانی متقبل میشه و با همکاری همدیگر و حضور مهندسان هر دو طرف این موتور طراحی و ساخته میشه برای محض اطلاع شما حتی تولید انبوه این موتور هم در داخل ایران انجام میشه ... و در تلویزیون گفته میشه اولین موتور ساخت ایران به بهره برداری خواهد رسید ... اما ایران توانایی ساخت تمام اجزاء این موتور را نداره و بعضی قسمت ها را بایستی صرفا مونتاژ کنه ... این موضوع عینا در مورد Cell و سونی هم صادق هست

در ضمن در مورد تولید انبوه در ژاپن نیازی به دادن لینک نبود میگفتی خودم برات میزاشتم

http://arstechnica.com/news/posts/1065723217.html

اگر هنوز شک داری که Cell پردازنده ی IBM هست بهتره یک نگاهی هم به این لینک بندازی ..

http://www.advancedimagingpro.com/publication/article.jsp?pubId=1&id=2630
نه با این استدلال ها کاملا متقاعد شدم که سل پردازنده IBM هستش :laughing:
کسی شک نداره که این پردازنده همکاری سه جانبه ی STI هست اما IBM
در این بین عمده ترین نقش را داشته ... حالا اینکه سونی سرمایه گذاری کرده و هزینه ها را متقبل شده اون بحث دیگریه ...
کسی هم منکر این موضوع نشده که IBM عمده ترین نقش رو توی طراحی و ساخت این پردازنده داشته اما سونی هزینه ها رو متقبل شده و دیگه هیچ پولی بابت پردازنده هایی که استفاده میکنه به IBM یا توشیبا نمیده (که اگه میخواست بده احمق نبود این همه هزینه کنه، خیلی راحت مثل مایکروسافت عمل میکرد نه اینکه بیشتر از 1.7 میلیارد دلار تا اینجا هزینه کرده باشه و تازه آخرشم مجبور باشه پول بده برای پردازنده ها)

اولا من به تخمینی که جدید تر زده شده بیشتر اعتقاد دارم ...
دوما با همین تخمین که قیمت پردازنده ی Cell در حدود 90 دلار گفته شده بود سونی روی هر کنسول 250 دلار ضرر میداد حالا اگر این قیمت 230 دلار را درست بدونیم پس قیمت نهایی ساخت PS3 میره بالای 1000 دلار ...
آخه موضوع اینجاست که این دو تا تخمین خیلی باهم تفاوت ندارن از نظر قیمتی پس بازم حرفت اشتباهه. توی یکی از این تخمین ها قیمت بعضی قطعات بیشتر حساب شده و توی یکی دیگه قیمت بعضی قطعات دیگه در نهایت هم هیچکدومشون درست نیستن و منم نگفتم اون 230 دلار درسته بلکه گفتم اینا همشون تخمینن پس انقدر بی چون و چرا بهشون استناد نکن.
من راستش اطلاعی ندارم که این آمار و ارقامی که اینجا گذاشتی تا چه حدی صحت داره ... فقط یکچیزی را میدونم

بین 90 دلار هزینه ی ساخت و مبلغ بالای 500 دلار هزینه ی فروش انقدر تفاوت زیاد هست که حتی اگر تمام اون آمار هایی را هم که دادی درست بدونیم بازم منطقی نباشه :)
http://www.intel.com/intel/finance/earnings/IntelQ32006EarningsRelease.pdf

گزارش مالی خود شرکت اینتل پس من یکی که حدس میزنم تا یه حدودی صحت داشته باشه :laughing:
میتونی صفحه 7 از اون گزارش رو ببینی. net revenue کل فروش هستش یا درآمد ناخالص، cost of sales هزینه تولید محصولاتیه که به فروش رفته و gross margin هم تفاوتشونه حتی بعد از کم شدن تمام هزینه های دیگه (r&d , marketing , restructuring , ...) بازهم بیشتر از 9 میلیارد دلار سود برای اینتل باقی مونده که بعد از کم شدن مالیات این سود کلا 6 میلیارد و 211 میلیون دلار سود خالص عاید این شرکت شده.
همونجوری که گفتم پردازنده ای که 100 - 150 دلار هزینه ساختش باشه بالای 400 دلار فروخته میشه. در ضمن یکی از مشخصات بارز سل (الکی نیست که 4 سال روی این پردازنده داشتن کار میکردن) اینه که توانایی بسیار بالایی داره و هزینه ساختش هم نسبت به سایر پردازنده ها پایینه.
بزار واضح بگم ما در مورد پنتیوم هم دو تا پردازنده داشتیم ... هر دو با فرکانس 3 گیگاهرتز .... اما یکی سلرون با قیمت زیر 200 دلار و دیگری فول کش و بالاتر با قیمت بالای 500 دلار ... تنها عامل این تفاوت قیمت ساختار و معماری این دو پردازنده بود و نه چیز دیگری ...
در مورد Cell هم کسی شکی نداره که پردازنده بسیار قدرتمندیه اما اون پردازنده ای که در PS3 استفاده شده از تمام قدرت این پردازنده استفاده نمیکنه و سعی شده با تغییراتی هزینه ی ساخت این پردازنده را پائین بیارند دقیقا مثل نوع ارزان قیمت پنتیوم ... حالا نیای بگی من قدرت پردازنده ی سل را با سلرون مقایسه کردم چون اصلا هدفم این نبود
خیلی ممنون کلی استفاده کردم از این همه اطلاعاتی که دادی :cheesygri
سلی که توی PS3 استفاده شده مورد آزمایش قرار گرفته و اون بنچ مارکها همشون مربوط به همون پردازنده هستن. تنها تفاوت اینه که برای اینکه توی خط تولید پردازنده هایی که احیانا توی مراحل ساخت دچار مشکل میشن و یکی از SPE هاشون کار نمیکنه، از رده خارج نشن اومدن در PS3 فقط 7 تا از SPE های سل رو فعال گذاشتن تا بدین شکل اون پردازنده هایی که یکی از SPE هاشون عمل نمیکنه بی مصرف نشن (اونهایی هم که همه SPE هاشون درست عمل میکنن و سالم هستن، یکیشون رو از کار میندازن)
هیچ تفاوت دیگه ای وجود نداره.
همانطور که قبلا گفتم در اینجور موارد من اظهار نظر نمیکنم ... قضاوت بر عهده ی خوانندگان :)

اشکان جان ... بخاطر اینکه به این خواستت جامه ی عمل بپوشانم راحت دیگه توی این تاپیک نمیام که اصلا مطلبی را نخونم که نیازی به جواب دادن باشه ... ;) ... من حرفام را زدم ...پس دیگه به هیج بحثی جواب نمی دم حالا چه بخواد درست باشه چه غلط ;)
این آخرین پستم تو این تاپیک بود ... ;)

من هم ترجیح میدم که دیگه توی هیچ بحثی شرکت نکنم چون احساس میکنم اینهمه وقت گذاشتن و تایپ کردن (برای اینکه 4 نفر 4 تا چیز یاد بگیرن) هیچ فایده ای نداره و در نهایت هیچ کس با هزار و یکی دلیل هم از حرف خودش بر نمیگرده، مشکل هم همونیه که توی این تاپیک قبلا گفتم.
بهرحال اینم آخرین پست من بود فقط و فقط برای اینکه اگه کسی تا اینجای بحث رو خونده بتونه برای خودش نتیجه گیری کنه.

.
بدون شرح :-" :cheesygri

ruh roh
قبل از هر چیزی اول به مامانت بگو واست اسفند دود کنه، آخه با اینهمه نمکی که تو داری یه وقت چشم میخوری.
حالا اینهمه فسفر مغزتو سوزوندی که همون 2 تا کلمه رو بنویسی تا مثلا چیرو نشون بدی؟
نینتندو گفته شده بود که کنسولشو با بیشتر از یک میلیون دستگاه لانچ میکنه، وقتی کنسول لانچ شد هیچ کس هنوز آمار دقیق نداشت درنتیجه وقتی کنسول بلافاصله sold out شد خیلی از سایتها (یکیشو توی همون پست میتونی ببینی البته اگه سواد داشته باشی) گفتن پس فروش کنسول بیشتر از یک میلیون بوده. حالا نینتندو رسما اعلام کرده عدد واقعی رو (که 600 هزار تاست توی هفته اول)
مشکلت حل شد؟ البته مشکلت فکر میکنم حاد تر از این حرفها باشه که بخواهد با این چیزا حل بشه.

سایت 1up مقایسه ای انجام داده بین بازیهای مشترک PS3 و X360 که تا حدودی فرق بین دو نسخه این دو کنسول رو از لحاظ گرافیکی در این عکسها مشخص کرده ! :

Tiger Woods 2007
media1164837410.jpg

در این عکس نشون میده که تعداد تماشاگر هایی که در نسخه 360 پشت سر اون آقا ایستادن از نسخه PS3 بیشتر هست ! (که کاملا مشخصه) و اگه دقت کنید میبینید که تماشاگر ها در نسخه 360 از کیفیت بالاتری برخورد دار هستند و حالت برآمدگی و فرو رفتگی روی بدنشون مشخصه.
ولی در نسخه PS3 اون تماشاگرها مثل حالت کاغذ مانند هستند و مشخصه که سازنده ها در این نسخه زیاد حوصله به خرج ندادن.
(تنها برتری که در نسخه PS3 دیده میشه اینه که شلوار اون آقا مشکی تره !:biggrin1:و مثل اینکه جنس شلوارش قیمت بالاتری داره!):)
اونجا غیر از عکسها (که هیچی رو نمیشه ازشون نتیجه گرفت) ویدئویی هم هست برای مقایسه. اون تعداد کمتر تماشاگر هم برای اینه که اون دو تا عکس دقیقا توی یک موقعیت نیستن.
در مورد تماشاگرها هم خدایی خیلی خوب اومدی :laughing:
فقط توصیه میکنم اول ویدئوها رو ببینی بعدا اینجوری اظهار نظر کنی.
Call Of Duty 3
media31164837528.jpg

اینجا مشخصه که نسخه 360 این بازی از گرافیک بالاتری نسبت به PS3 برخوردار هست.
کیفیت تکسچر ها در PS3 زیاد جالب نیستند و از کیفیت پایینتری برخورداره.
مثلا اگه به لباس این سرباز یا به اون تانکر بنزینی که بغلشه دقت کنید این موضوع بیشتر به چشم میاد !
با این وجود نسخه PS3 این بازی به غیر از اینکه مشکل فریم داشته, کمبود کیفیت گرافیک هم در مقابل نسخه 360 وجود داره.
نسخه PS3 این بازی کیفیت تصویر بهتری داره (چون رزولوشن بالاتری داره) اما فریم ریت پایین تری داره. در این مورد هم بحثی وجود نداره و کاملا مشخصه که image quality نسخه PS3 بهتره. حدود 30 درصد اونهایی هم که رای دادن گفتن نسخه PS3 بهتره پس بیخیال شو و انقدر کیفیت گرافیک پایینتر نکن.

Ridge Racer 6 vs. Ridge Racer 7
media41164837595.jpg

media51164837657.jpg

بدون شرح... !!! :)
آره این یکی دیگه واقعا بدون شرحه :laughing:
به نظر من مقایسه این دو تا بازی اصلا درست نیست چون یکیش شماره 6 ه و اون یکی شماره 7 اما اگه نمیتونی تشخیص بدی ridge racer 7 گرافیک بالاتری داره واقعا برات متاسفم. حتی توی همین رزولوشن 720p که مقایسه انجام شده (ridge racer 7 تو رزولوشن 1080p رندر میشه) تقریبا 40 درصد رای دهنده ها گفتن نسخه PS3 بهتره.
البته همونطور که گقتم مقایسه این دو تا بازی ناعادلانه است چون اگه ridge racer 7 برای 360 هم میومد مطمئنا گرافیکی در سطح نسخه PS3 داشت.

از این قسمت به بعد پست من رو اون دسته از xbot هایی که نمیتونن تحمل کنن نخونن چون اگه حالشون بد شد من مسئولیتش رو قبول نمیکنم.
جالبه که توضیحاتی که در مورد این بخش مقایسه داده شده رو هم بخونید اما من فقط چند تا قسمتش رو نقل قول میکنم اینجا:

This isn't because we're biased towards Microsoft, this isn't us questioning the power of the PS3, and this isn't because we don't realize many of the games are A. ports and B. launch titles.

Sure, most of you reading this blog are well aware that with the PS3, to borrow from Sony for a second, you're buying potential.

And yes, we all know the PS3 is really a powerhouse and that there are games coming next year that wouldn't be possible on the 360. I guarantee you this, when GTA comes out on both consoles next fall, the PS3 version is going to look significantly better. You'll see. And when Metal Gear Solid 4 finally comes out on the 360 (it will, I know this - oh, and don't act surprised, MGS2 was on Xbox 1 eventually too), it won't look quite as good as the PS3 version.
فقط همین یک تیکه رو بگم که گفته PS3 کنسول خیلی قدرتمندیه و سال دیگه بازیهایی واسه PS3 میان که قابل اجرا روی 360 نیستند. ضمنا گفته تضمین میکنه که بازی GTA زمانی که روی هر دو تا کنسول بیاد، نسخه PS3 ش بهتره و این برتری هم قابل توجهه (نه یک برتری جزئی و نا محسوس) همینطور گفته زمانی که MGS4 برای 360 بیاد باز نسیت به نسخه PS3 کیفیت پایین تری خواهد داشت (با اینکه دیرتر میاد)
خوب هر کسی میتونه بقیه متن رو خودش بخونه و ببینه چی گفته شده.
اما حتی همین که بازیهای لانچ PS3 الان با بازیهای نسل دوم 360 دارن مقایسه میشن (و تازه توی انتخابها حتی گزینه ای گذاشته نشده که بگه نسخه 360 بهتره و کلا موضع سر این هست که نسخه PS3 بهتره یا اینکه هر دو یکسانند) و خیلی هاشون بهترن نشون میده که وضعیت از چه قراره.
فکر کنم همه یادشون رفته پارسال که 360 اومده بود خیلی از گیمر ها ناامید شده بودن و میگفتن اون جهشی که باید بین نسلها وجود داشته باشه (generational leap) وجود نداره و بازیهای 360 تفاوت زیادی با نسخه های PS2 , Xbox نداشتن. اگه الان بازیهای PS3 دارن با بازیهای نسل دوم 360 مقایسه میشن، پارسال اکثر سایتها بازیهای 360 رو با بازیهای نسل قبل مقایسه میکردن و میگفتن چرا بهتر نیستن :laughing:
از جمله گیم اسپات یا همین 1up:
http://www.1up.com/do/feature?cId=3145953

پس بهتره بیخیال بشید و انقدر این دو تا کنسول رو با هم مقایسه نکنید و هی سعی نکنید به هر چیزی گیر بدید تا نشون بدید حرفهایی که قبلا میزدید درست بوده (که نبوده)

یک خبر کوتاه رو هم بگم که بی ارتباط به این مقایسه ها نیست:
با اینکه اپیک از فروش gears of war خیلی راضیه و در نتیجه دوست داره بازی UT2007 رو هم برای 360 عرضه کنه اما مشکلات زیادی توی پورت کردن این بازی برای 360 وجود داره که ممکنه باعث بشه نتونن اینکار رو بکنن. البته اپیک تلاش زیادی میکنه که به هر شکل ممکن این بازی رو برای 360 هم عرضه کنه.

آقا مگر mgs4 هم برای 360 میاد

درضمن باید بگم که این قضیه مقایسه را بریزید دور چون دیگه همه چیز ثابت شده که ps3بهتره دلایل من
1)ps3 یک سال بعد از 360 اومده اون اطلاعاتی که شما از 360 داری را ps3قبل از شما 10 برابر را داشته از این رو شده هر کاری کرده که این دستگاه تفاوت زیادی با 360 داشته باشه
2)مشکل بازی ها مشکل افراد سازنده هست نه کنسول
3)وقتی یک بازی افت فریم ریت داشته باشد مشکل از برنامه نویسیه چون سیستم بکار رفته در ps3 به همه ی بازی ساز ها داده شده و اونا دیگه وظیفه خودشون بوده که بازی ها را متناسب با این سیستم تهیه کنند این عیب 360 یا ps3نیست

آخرین ویرایش:
اونجا غیر از عکسها (که هیچی رو نمیشه ازشون نتیجه گرفت) ویدئویی هم هست برای مقایسه. اون تعداد کمتر تماشاگر هم برای اینه که اون دو تا عکس دقیقا توی یک موقعیت نیستن.
در مورد تماشاگرها هم خدایی خیلی خوب اومدی :laughing:
فقط توصیه میکنم اول ویدئوها رو ببینی بعدا اینجوری اظهار نظر کنی.
من اون ویدیو رو دیشب ندیدم یعنی زیاد اشتیاق هم ندارم که ببینم.ولی در مورد اون عکس باید بگم, درسته که یه مقدار (خیلی کم) از موقعیت همدیگه فاصله دارن,ولی چیزی که داره به واضحی کامل دیده میشه اینه که جمعیت تماشاگر ها در 360 بیشتر هست ! یا به عبارت دیگه جمعیت پرتر هست.
البته این موضوع زیاد مهم نیست که کدوم یکی جمعیت بیشتری دارن چون اصل قضیه برمیگرده به کیفیت اون جمعیت ! اگه میشه یکم بیشتر به اون عکس دقت کن خودت میبینی که در 360 کیفیت اون اشخاص خیلی واضح تره و به آدمهای واقعی بیشتر نزدیکه.
ولی چیزی که در PS3 دیده میشه عکس این قضیه هست.اگه از اون تعداد جمعیت چشم پوشی کنیم خیلی راحت دیده میشه که اون آدمهایی که اون پشت ایستادن مثل کاغذ میمونن !
من نمیدونم چرا متوجه نشدی ! اون عکس داره داد میزنه توی همون نظر اول کاملا فرق این دو عکس مشخص بود.
نسخه PS3 این بازی کیفیت تصویر بهتری داره (چون رزولوشن بالاتری داره) اما فریم ریت پایین تری داره. در این مورد هم بحثی وجود نداره و کاملا مشخصه که image quality نسخه PS3 بهتره. حدود 30 درصد اونهایی هم که رای دادن گفتن نسخه PS3 بهتره پس بیخیال شو و انقدر کیفیت گرافیک پایینتر نکن.
میشه یه عکس دیگه از نسخه PS3 این بازی بزاری که نشون بده کیفیت بهتری داره ؟
چیزی که مشخصه اینه که تا حالا هیچ عکسی وجود نداشته که برتری نسخه PS3 رو نشون بده.
اینی که میگی رزولوشن بالاتری داره هیچ ربطی به کیفیت تکسچر نداره ! چون اگه گرافیک بازی پایین باشه رزولوشن هر چقدر هم که بالاتر باشه نمیتونه کمبودها رو جبران کنه !
اگه من به جای سونی بودم سعی میکردم به جای رزولوشن بازی, فریم ریت بازی رو بالاتر میبردم تا روز لانچ این مشکلات پیش نیاد و کاملا با نسخه 360 برابری داشته باشه...تا ملت فکر نکنن این کنسول ضعف داره ! (هر چند بگفته شما بدلیل ناآشنایی سازنده با سخت افزار بوده)
آره این یکی دیگه واقعا بدون شرحه :laughing:
به نظر من مقایسه این دو تا بازی اصلا درست نیست چون یکیش شماره 6 ه و اون یکی شماره 7 اما اگه نمیتونی تشخیص بدی ridge racer 7 گرافیک بالاتری داره واقعا برات متاسفم. حتی توی همین رزولوشن 720p که مقایسه انجام شده (ridge racer 7 تو رزولوشن 1080p رندر میشه) تقریبا 40 درصد رای دهنده ها گفتن نسخه PS3 بهتره.
البته همونطور که گقتم مقایسه این دو تا بازی ناعادلانه است چون اگه ridge racer 7 برای 360 هم میومد مطمئنا گرافیکی در سطح نسخه PS3 داشت.
اگه از نظر شما این مقایسه درست نیست (هر چند که نظر من و شما این وسط ارزشی نداره) ولی از نظر 1up این مقایسه درسته !
فکر نکنم نیازی داشته باشه که بگم اون عکس پایینی از یک موقعیت گرفته شده ! و نورپردازی های بسیاز زیبایی که روی ساختمانها و جاده افتاده به طور واضح دیده میشه.
در مورد این بازی هم باز گفتی که رزولوشن بالاتری داره !! میتونم بپرسم این وسط کدوم نسخه گرافیک بالاتری دارن ؟؟؟ اصلا گرافیک مهمتره یا رزولوشن ؟؟؟
در این عکس شاید رزولوشن RR7 بالاتر باشه ولی RR6 از گرافیک خیلی خیلی بالاتری برخوردار هست.(من فکر میکردم اون عکس همه چیز رو مشخص کرده!)
از این قسمت به بعد پست من رو اون دسته از xbot هایی که نمیتونن تحمل کنن نخونن چون اگه حالشون بد شد من مسئولیتش رو قبول نمیکنم.
نه.شما خیالت تخت باشه.ما با این جور چیزها حالمون بد نمیشه چون زیاد واسمون ارزشی ندارن.(بر عکس بعضی ها!):) ;)
فقط همین یک تیکه رو بگم که گفته PS3 کنسول خیلی قدرتمندیه و سال دیگه بازیهایی واسه PS3 میان که قابل اجرا روی 360 نیستند. ضمنا گفته تضمین میکنه که بازی GTA زمانی که روی هر دو تا کنسول بیاد، نسخه PS3 ش بهتره و این برتری هم قابل توجهه (نه یک برتری جزئی و نا محسوس) همینطور گفته زمانی که MGS4 برای 360 بیاد باز نسیت به نسخه PS3 کیفیت پایین تری خواهد داشت (با اینکه دیرتر میاد)
اما حتی همین که بازیهای لانچ PS3 الان با بازیهای نسل دوم 360 دارن مقایسه میشن (و تازه توی انتخابها حتی گزینه ای گذاشته نشده که بگه نسخه 360 بهتره و کلا موضع سر این هست که نسخه PS3 بهتره یا اینکه هر دو یکسانند) و خیلی هاشون بهترن نشون میده که وضعیت از چه قراره
اینایی که گفتی همش حرف و حدیثه ! و تا وقتی که خود بازی منتشر نشه هیچ چیز مشخص نمیشه.
یادمه تا قبل از اومدن PS3 هم خیلی از این خبرها میزاشتین ! میگفتین لانچ تایتل های خیلی خفنی داره ! میگفتین عنوانهای اختصاصی زیاد داره ! یادمه اینقدر بازی Assassins creed رو بزرگ کرده بودید که همه فکر میکردن یکی از عنوانهای رویایی PS3 هست ! ولی نمیدونم چرا از وقتی که این بازی مشترک شده دیگه هیچ حرفی از این بازی توی بحث هاتون زده نمیشه.(یه جوری از این بازی توی بحثهاتون کمک میگرفتین!)
سونی همیشه به بزرگنمایی (توخالی) عادت داره ! این چیزایی هم که گفتی در حد یک شایعه هم نیست تا چه برسه که بخواد خبر باشه و همه هم اونو تایید کنن !;)
پس لطفا تا خبری رسما اعلام نشده و چیزی رو با چشم خودتون ندیدین,اونو مطرح نکنین چون اینگونه صحبتها دیگه قدیمی شده و کمتر کسی الان پیدا میشه که گول این حرفها رو بخوره.;)

من اون ویدیو رو دیشب ندیدم یعنی زیاد اشتیاق هم ندارم که ببینم.ولی در مورد اون عکس باید بگم, درسته که یه مقدار (خیلی کم) از موقعیت همدیگه فاصله دارن,ولی چیزی که داره به واضحی کامل دیده میشه اینه که جمعیت تماشاگر ها در 360 بیشتر هست ! یا به عبارت دیگه جمعیت پرتر هست.
البته این موضوع زیاد مهم نیست که کدوم یکی جمعیت بیشتری دارن چون اصل قضیه برمیگرده به کیفیت اون جمعیت ! اگه میشه یکم بیشتر به اون عکس دقت کن خودت میبینی که در 360 کیفیت اون اشخاص خیلی واضح تره و به آدمهای واقعی بیشتر نزدیکه.
ولی چیزی که در PS3 دیده میشه عکس این قضیه هست.اگه از اون تعداد جمعیت چشم پوشی کنیم خیلی راحت دیده میشه که اون آدمهایی که اون پشت ایستادن مثل کاغذ میمونن !
من نمیدونم چرا متوجه نشدی ! اون عکس داره داد میزنه توی همون نظر اول کاملا فرق این دو عکس مشخص بود.
منم گفتم ویدئو رو ببین نه عکسو. حجمش هم خیلی زیاد نیست. 13 مگابایته
بعد از اینکه ویدئو رو دیدی اگه هنوز اعتقاد داشتی که جمعیت کمتره یا کاغذین!! اونوقت بازم بیا بگو.
میشه یه عکس دیگه از نسخه PS3 این بازی بزاری که نشون بده کیفیت بهتری داره ؟
چیزی که مشخصه اینه که تا حالا هیچ عکسی وجود نداشته که برتری نسخه PS3 رو نشون بده.
اینی که میگی رزولوشن بالاتری داره هیچ ربطی به کیفیت تکسچر نداره ! چون اگه گرافیک بازی پایین باشه رزولوشن هر چقدر هم که بالاتر باشه نمیتونه کمبودها رو جبران کنه !
اگه من به جای سونی بودم سعی میکردم به جای رزولوشن بازی, فریم ریت بازی رو بالاتر میبردم تا روز لانچ این مشکلات پیش نیاد و کاملا با نسخه 360 برابری داشته باشه...تا ملت فکر نکنن این کنسول ضعف داره ! (هر چند بگفته شما بدلیل ناآشنایی سازنده با سخت افزار بوده)
عکس که پره توی همه سایتها خودت برو پیدا کن دو تا شبیه همشو و با هم مقایسه کن هر چند مقایسه و نتیجه گیری از روی عکس بزرگترین اشتباهه.
در ضمن رزولوشنی که بازی توش رندر میشه یکی از مهم ترین فاکتورهای سنجیدن گرافیکه
اگه از نظر شما این مقایسه درست نیست (هر چند که نظر من و شما این وسط ارزشی نداره) ولی از نظر 1up این مقایسه درسته !
فکر نکنم نیازی داشته باشه که بگم اون عکس پایینی از یک موقعیت گرفته شده ! و نورپردازی های بسیاز زیبایی که روی ساختمانها و جاده افتاده به طور واضح دیده میشه.
در مورد این بازی هم باز گفتی که رزولوشن بالاتری داره !! میتونم بپرسم این وسط کدوم نسخه گرافیک بالاتری دارن ؟؟؟ اصلا گرافیک مهمتره یا رزولوشن ؟؟؟
در این عکس شاید رزولوشن RR7 بالاتر باشه ولی RR6 از گرافیک خیلی خیلی بالاتری برخوردار هست.(من فکر میکردم اون عکس همه چیز رو مشخص کرده!)
خوب اشتباه فکر میکردی :laughing:
در ضمن از نظر هر آدم عاقلی مقایسه این دو تا بازی درست نیست چون 2 تا بازی متفاوتن و یکسال هم بینشون فاصله است (ممکنه بین عرضه شدن نسخه های مختلف یک بازی هم زمان زیادی فاصله وجود داشته باشه اما توی اون حالت اونها فقط پورت هستن نه یک بازی دیگه)
از نظر گرافیکی RR7 از RR6 خیلی بهتره اما این اصلا ارتباطی به برتری PS3 نداره.
در مورد رزولوشن و این حرفها هم با عرض معذرت حرفهات خیلی خنده دارن.
تو برو gears of war رو توی یه تلویزیون معمولی با رزولوشن مثلا 480p نگاه کن بعدشم یه بار دیگه اونو توی یه تلویزیون 720p نگاه کن، اگه فکر نکردی یه بازی دیگست اون موقع بیا اینجا بگو رزولوشن مهم نیست.
اگه RR7 رو توی رزولوشن 720p میبینی در واقع جزئیات بازی تا 2.25 برابر کاهش پیدا کرده نسبت به حالت اصلی و native خودش پس اگه میخواهی واقعا بدونی چجوریه باید توی رزولوشن 1080p ببینی. ضمنا غیر از رزولوشن کیفیت تکسچرها هم بهتر شده و یکسری افکتها هم نسبت به شماره 6 بیشتر داره.
بازم میگم ویدئو رو ببین و کیفیت تکسچرهای دیوار رو توی دو نسخه مقایسه کن (حتی با اینکه ویدئو رزولوشنش 720p هستش.

نه.شما خیالت تخت باشه.ما با این جور چیزها حالمون بد نمیشه چون زیاد واسمون ارزشی ندارن.(بر عکس بعضی ها!):) ;)
آخه چرا حرف خنده دار میزنی؟ اگه مهم نبود که این همه از اینجور چیزا پست نمیکردید همتون
من تا حالا حتی یکبار هم چنین پستهایی نداشتم (مگر در جواب پستهای دیگران) و هیچوقت هم شروع کننده بحث اینکه کدوم بازی رو کدوم کنسول بهتره نبودم، هیچوقت هم عکس بازیها رو نگذاشتم و بهش بخندم (کاری که شماها تا چند ماه پیش و قبل از اومدن PS3 خیلی میکردید)
خلاصه اگه واست مهم نبود اصلا چنین چیزی رو پست نمیکردی.
اینایی که گفتی همش حرف و حدیثه ! و تا وقتی که خود بازی منتشر نشه هیچ چیز مشخص نمیشه.
یادمه تا قبل از اومدن PS3 هم خیلی از این خبرها میزاشتین ! میگفتین لانچ تایتل های خیلی خفنی داره ! میگفتین عنوانهای اختصاصی زیاد داره ! یادمه اینقدر بازی Assassins creed رو بزرگ کرده بودید که همه فکر میکردن یکی از عنوانهای رویایی PS3 هست ! ولی نمیدونم چرا از وقتی که این بازی مشترک شده دیگه هیچ حرفی از این بازی توی بحث هاتون زده نمیشه.(یه جوری از این بازی توی بحثهاتون کمک میگرفتین!)
سونی همیشه به بزرگنمایی (توخالی) عادت داره ! این چیزایی هم که گفتی در حد یک شایعه هم نیست تا چه برسه که بخواد خبر باشه و همه هم اونو تایید کنن !;)
پس لطفا تا خبری رسما اعلام نشده و چیزی رو با چشم خودتون ندیدین,اونو مطرح نکنین چون اینگونه صحبتها دیگه قدیمی شده و کمتر کسی الان پیدا میشه که گول این حرفها رو بخوره.;)
ها ها ها
من اصلا تا حالا حتی یکدونه پست هم در مورد assassin's creed نداشتم.
اونها هم حرف و حدیث نبود مال همین مقاله بود، آخر صفحه سوم که مقایسه تموم شده لینک داده و گفته حالا اینو بخونید تا بدونید چرا این مقایسه ها انجام شده.
http://www.1up.com/do/blogEntry?bId=7661195&publicUserId=4561231

کلا یه نصیحت رو از طرف من قبول کن. انقدر به موضوع گرافیک و این حرفها گیر نده، بازیهایی که دوست داری روی کنسولی که دوست داری بازی کن و حالشو ببر (اینو من هزار بار گفتم)
الان دیگه همه (منظورم همه اونهایی که توی این زمینه ها سر رشته دارن) میدونن که PS3 کنسول قویتریه پس چرا هی سعی میکنی با مقایسه این دو تا کنسول و بازیهاشون با هم (از نظر گرافیکی) حرفهایی بزنی که بعدا مشخص بشه چقدر اشتباه میکردی؟
این موضوع رو به حال خودش بگذار، زمان مشخص میکنه کدوم کنسول قویتره، کدوم کنسول بازیهاش فریم ریت بالاتری خواهند داشت، کدوم کنسول گرافیک بازیهاش بالاتره و ...

بنابر گفته تحليل‌‏گران، تنها كاربران هستند كه از خريد اين نسل جديد پلي استيشن‌‏هاي ساخت شركت سوني سود مي‌‏برند و در قبال فروش هر يك PS3 نه تنها سود زيادي نصيب سوني نمي‌‏شود ، بلكه دچار نقصان نيز شده است.
به گزارش بخش خبر شبكه فن آوري اطلاعات ايران، از ايلنا، بنابر تحقيقات صورت گرفته از سوي ISUPPLI، هزينه ساخت و مواد اوليه اين پلي استيشن‌‏هاي 20 گيگابايتي 85/805 دلار ارزيابي شده ، در حالي كه اين مدل پلي استيشن در بازار ژاپن 499 دلار فروخته مي‌‏شود و اين به معناي وارد آمدن خسارات 85/306 دلاري به شركت سوني است. همچنين ، با احتساب هزينه تبليغات بي شك ميزان خسارات شركت سوني از اين رقم نيز فراتر خواهد رفت. اين در حالي است؛ طبق آمار شركت مايكروسافت براي ساخت پلي استيشن‌‏هاي XBOX 360، 30 /323 دلار هزينه شده، در حالي كه در بازار جهاني با قيمت 399 دلار عرضه شده و اين به معناي سود 70/75 دلاري است. طبق بررسي‌‏ها ، هزينه‌‏هاي صرف شده اضافي بر روي PS3 در مقايسه باXBOX360 به دليل استفاده از ديسك درايو BLU-RAY و نصب تراشه در داخل اين دستگاه بوده است. بسياري از تحليل‌‏گران معتقدند؛ اين ميزان خسارت بر روي هر يك از PS3 ها بي شك در طولاني مدت صدمات زيادي به شركت سوني وارد خواهد آورد.
:p :p :p

مشکل بازی ها مشکل افراد سازنده هست نه کنسول
شما با بازی ها بازی می کنيد يا خود کنسول ؟ چون بازی ها رو افراد سازنده می سازند و اگه اونها مشکل داشته باشند پس بازی ها هم مشکل دارند.

کاش همه کنسول های ديگه طرفدارهايی مثل شما داشتند اون موقع جعبه ميوه هم می تونستن به عنوان کنسول به قيمت 1000 دلار بفروشند.

اما حتی همین که بازیهای لانچ PS3 الان با بازیهای نسل دوم 360 دارن مقایسه میشن (و تازه توی انتخابها حتی گزینه ای گذاشته نشده که بگه نسخه 360 بهتره و کلا موضع سر این هست که نسخه PS3 بهتره یا اینکه هر دو یکسانند) و خیلی هاشون بهترن نشون میده که وضعیت از چه قراره.
اين حرف خيلی کمدی هست، خودت فکر کن يه ذره در موردش، وقتی يک بازی يک سال بعد مياد با بازی های سال قبل مقايسه نمی کنند !!!

این موضوع رو به حال خودش بگذار، زمان مشخص میکنه کدوم کنسول قویتره، کدوم کنسول بازیهاش فریم ریت بالاتری خواهند داشت، کدوم کنسول گرافیک بازیهاش بالاتره و ...
اين موضوع هم جالبه ، می دونی فرق به قول خودت "xbot" ها با "sbot" ها چيه ؟
فرقش اينه که xbot ها دارن حال اون چيزی رو می برند که هم اکنون هست و از اون تعريف می کنند، ولی sbot ها هميشه تو کف اون چيزی هستند که بهشون قول داده شده !!! و متاسفانه اين روش علاوه بر اينکه حال هيچ چيزی رو نمی برند، دائما هم نا اميد می شوند، و برای جبرانش مجبورند يا از همه چيز نفرت داشته باشند، يا اينکه منتظر يک بازی اميدوار کننده باشند تا بتونند اون رو بزرگ کنند که حالشون بهتر بشه ! به اين می گن BOT
واقعا حيف هست که کسانی که هم اکنون xbox360 دارند می تونند بازی های خفنی مثل Gears of War رو بازی کنند، ولی طرفداران سونی هنوز تو کف خريدن اين کنسول و بازی هاي مثل MGS4-5-6-7-8-9 هستند.

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط sepul;104169 پيشنهاد می کنم يک بار Gears Of War رو بازی کنيد، چون واقعا چيز خفنی رو از دست می دهيد ![/QUOTE:
درست ولي تو بازي كردي؟!
خفن كه...
--------------------------------------------
راستي بابايه يكي از دوستام كه اسپانياس 2 تا ps3 گرفته هركدوم رو 400 دلار!!
داره هفته ي ديگه مياد ايران گفتم يكيش بده ما ببينيم ميشه pc رو بفروشيم و اونو بخريم يا نه;)
راست يا دروغ ميگه چون در زمان اول فروش بوده هر بازي رو 5 دلار خريده:confused:
بينيم چي ميشه....
--------------------------------------------
اينو:
این پلی استیشن ساخت شركت سونی رقیب اصلی پلی استیشن هایXBOX۳۶۰ ساخت شركت مایكروسافت به شمار می‌‏رود.
اينو از سايت:http://www.ictir.net/content/news/2043/پيدا كردم .
چه سه كاري;)

آخرین ویرایش:
درست ولي تو بازي كردي؟!
خفن كه...
قبلا با بازی های زيادی مثل Resident Evil4 و ... حال کرده بودم ولی اين يه چيز ديگس ! هر کی xbox360 داره حتما بايد اين بازی رو امتحان کنه

سلام
ببخشيد اقا كيانوش من با يه تيكه از حرفاتون مشكل اساسي دارم
نقل:
And yes, we all know the PS3 is really a powerhouse and that there are games coming next year that wouldn't be possible on the 360. I guarantee you this, when GTA comes out on both consoles next fall, the PS3 version is going to look significantly better. You'll see. And when Metal Gear Solid 4 finally comes out on the 360 (it will, I know this - oh, and don't act surprised, MGS2 was on Xbox 1 eventually too), it won't look quite as good as the PS3 version.

---------------------------------------------------------------------------------
خوب حداقل ميگفتي با كيفيت پايينتر رو 360 اجرا ميشه!
الان بازيهايي هستند كه هم روي ps2-و هم روي ps3 اجرا ميشن ولي با كيفيتهاي مختلف.
پس اينكه گفتين بازي مياد كه روي 360 قابل اجرا نباشه يه چيزه غيره منطقيه!
راستي شما چه جوري روي بازي هايي كه نيومده مانور ميدي؟
ميشه يه لينك از اومدن متال گير ساليد 4 روي 360 بدين؟
ببخشيد كه اينو ميگم ولي خدايي شما هم روي ps3 بد جوري تعصب داري به طوري كه حتي حاظر نيستي ببيني 360 يه بازي مثله گيرز داره(و اگه بتونيد كوچكترين مشكلي در بازيش پيدا كنين فك كنم همه عالم با خبر بشن:-" )
من معمولا زياد خوشم نمياد اين بحث هارو ادامه بدم.از دسته منم ناراحت نشو دوسته عزيز:love:

آخرین ویرایش:
ruh roh
قبل از هر چیزی اول به مامانت بگو واست اسفند دود کنه، آخه با اینهمه نمکی که تو داری یه وقت چشم میخوری.
حالا اینهمه فسفر مغزتو سوزوندی که همون 2 تا کلمه رو بنویسی تا مثلا چیرو نشون بدی؟
نینتندو گفته شده بود که کنسولشو با بیشتر از یک میلیون دستگاه لانچ میکنه، وقتی کنسول لانچ شد هیچ کس هنوز آمار دقیق نداشت درنتیجه وقتی کنسول بلافاصله sold out شد خیلی از سایتها (یکیشو توی همون پست میتونی ببینی البته اگه سواد داشته باشی) گفتن پس فروش کنسول بیشتر از یک میلیون بوده. حالا نینتندو رسما اعلام کرده عدد واقعی رو (که 600 هزار تاست توی هفته اول)
مشکلت حل شد؟ البته مشکلت فکر میکنم حاد تر از این حرفها باشه که بخواهد با این چیزا حل بشه.
واقعا پرو بودن هم نعمت بزرگیه که تو داری؟ هیچوقت اشتباه رو قبول نمیکنی مثل اینکه IQ شما اینقدر پایینه که باید اون پست رو شرح بدم!
شما با دادن اون میخواستی سایت next gen wars رو بکوبونی که چرا امار فروش نینتندو ویی رو زیر یک میلیون زده! ولی بعدا مشخص شد که اونا درست فکر میکردن و بقیه اشتباه کرده بودن مثل اینکه هنوز نمیخوای قبول کنی که اشتباه کرده بودی؟
البته sbot هایی مثل تو هیچ وقت اشتباهشونو قبول نمیکنن :-"
راستی میشه یه لینک بدی که mgs4 واسه 360 میاد؟این خبر خیلی خوبیه واسه طرفدارای 360
شما با همه طرفدارای360 سر جنگ داری و البته از طرف مدیرها هم حمایت میشی که این باعث شده گستاختر بشی . :evil:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or