کدام کنسول نسل جدید؟

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام کنسول را انتخاب می کنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    433
بابا چرا چشماتونو به حقیقت بستید ؟؟؟
101.gif
الآن خودتون Gears Of War رو نگاه کنید ، خودم از چند نفر که بازی رو تموم کردن پرسیدم .. شهادت دادن که بازی کوتاهه ، خب یعنی نمیتونست طولانی تر از اینها باشه ؟
بازی حدودا 10 ساعت هست ، که برای بازی اکشن استاندارد هست، منتهی اينقدر جذاب هست که احساس می کنيد زود تموم شد، چون بشينی پاش ديگه بلند نمی شی.
در ضمن اين بازی چند نفرش خفن هست، و تو ign نوشته بود که حتی طرفداران multiplayer اين بازی از سری بازی halo هم بيشتر شده روی xbox live.
قراره يک سری map جديد و expansion هم از طريق xbox live براش بياد.

روی هم رفته فکر می کنم اين شما هستيد که چشماتون رو روی حقيقت بستيد و نمی بينيد که سونی رسما داره bluray تو پاچه مردم می کنه که فقط جنگ فرمت ها رو ببره، چون تا اينجا تمام وعده هاش دروغ بوده. و اينکه چقدر سر اين فرمت مردم رو سر کار گذاشته و پول اضافی می گيره.
شرکتی که رسما تو مصاحبه هاش می گه "کنسول ما تنها به خاطر نامش فروش خودش رو خواهد کرد" ديگه برو تا ته قضيه و ببين که طرفداران خودش رو چی فرض کرده.
يکی از حرفهای ken kutaragi (که الان فکر می کنم برکنار هم شده) هم که خيلی معروف و بامزه بود بهتره واسه يادآوری بگم :
"هدف ما از ps3 ساخت يک سوپرکامپيوتر خانگی بوده که شما بتونيد دنياهای 4 بعدی رو تجربه کنيد"

بابا چرا چشماتونو به حقیقت بستید ؟؟؟ الآن خودتون Gears Of War رو نگاه کنید ، خودم از چند نفر که بازی رو تموم کردن پرسیدم .. شهادت دادن که بازی کوتاهه ، خب یعنی نمیتونست طولانی تر از اینها باشه ؟ در حالی که همین بازی کوتاه تقریبا تمام DVD9 رو پر کرد .. خب به چند ساله آینده نگاه کنید .. یعنی بازی با گرافیک بالاتر و محیط وسیع تر از Gears Of War قرار نیست بیاد ؟؟ خب جواب 100% مثبته .... پس به آینده نگاه کنید و مثل این دوستمون حرفهای مفی
:biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1:
فدای چشمات . آخه ..... شما چرا اینقدر کوتاه میبینی . بازی به این زیبای . مفید . مختصر . بابهترین کیفیت صدا و تصویر . گیم پلی گیرا و جذاب . داستان ساده و تودار.
چرا اخه گیر الکی میدین بابا . خوشم میاد که از هیچ جای این 360 و Gear of War ش نتونستید ایراد بگیرید و امدید گیر دادید به DVD 9 و گیم پلی 10 ساعته بازی .
خوب چون شما ناراحتی به بروبچ EPIC میگم قسمت دوم رو بروی 10 DVD 9 بزنن و با 999999999 که شما رو ارضا کنه .
خوب حجم اگه زیاد بشه بازی رو مثل Blue Dragon رو 3 تا DVD میزنن . { که اگه رو 30 تا هم بزنن بازی که ساکاگوچی درست کرده باشه هم ارزش خریدن داره هم ارزش بازی کردن } ولی در هر صورت اگه درست و حسابی به قضیه نگاه کنی خودت میفهمی که کیا خودشون رو زدن به ........
بازی حدودا 10 ساعت هست ، که برای بازی اکشن استاندارد هست، منتهی اينقدر جذاب هست که احساس می کنيد زود تموم شد، چون بشينی پاش ديگه بلند نمی شی.
:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :p :p
به قول خودم : به نکته دقیق و ضریف و نازوک و باریکی اشاره کردی.
:biggrin1: :biggrin1: :cheesygri :cheesygri :biggrin1: :biggrin1: :) ;) :love: :blushing:

بازی اگه رو چند تا dvd هم بیاد اصلا مشکلی نداره و این ضعف نیست شما که میگی بعضی از بازی ها نمیشه رو چند dvd بیاد میشه یه بازی رو بگی که واسه ps3 اومده و واسه 360 به خاطر حجم dvd نیومده باشه؟فاینال فانتزی رو نگو که اصلا اون بازی فقط مال سونی هست و شرکت سازنده کاملا طرفدار سونیه!
dvd بهترین و عاقلانه ترین انتخاب برای 360 بوده و مطمئن باشین عقل کارشناسای ماکروسافت از منو شما بیشتره و تا اخر این نسل هیچ مشکلی واسه 360 پیش نمیاد و هر بازی که رو ps3 بیاد رو 360 هم میتونه بیاد و dvd مشکلی درست نمیکنه
جالبه شما گیر دادین به dvd ولی یکلمه راجب بلوری که داره سونی رو به خاک سیاه میشونه چیزی نمیگین؟دیگه الان همه میدونن که علت دیر کرد ps3 همین بلوری بوده و قیمت بالای کنسول هم همین بلوری بوده و ....
اگه کسی میخواد 360 بخره اصلا نگران حجم dvd نباشه چون این مشکله بازی سازا و ماکروسافته و اونا هم بلدن این مشکلو حل کنن:-" نمونش بلودراگون یه بازی jrpg با دموهای فراوان cg راحت رو 360 اومده;)

نه خیر عزیزم،DVD بهترین انتخاب برای اونائیه که بازی هاشون بصورت غیر قانونی میخرن، یعنی ما و چند تا کشور دیگه از جمله جمهوری های تازه استقلال یافته و یکسری هم تو مرکز آسیا! البته تو اروپا بازم هستن ولی خوب این زیاد مهم نیست مهم اینه که این بهترین انتخاب فقط از نظر اونائیه که دارن بصورت غیرقانونی از این امکانات استفاده میکنن، من، شما و بقیه دوستان! این صلاحیت مارو برای قضاوت روی این مسئله میگیره! اما از دید میلیونها آدمی که برای بازی که دارن 50-60 دلار پول میدن بهترین انتخاب چیزیه که با همون قیمت یا کمی بیشتر بیشترین بهره رو بهشون بده! حجم زیاد، playtime زیاد، HD Quality و امکانات جانبی مثل فیلمهای making of و backstage و ازین جور چیزا!... پس DVD واسه ما خوبه! چون ما به مفت خوری عادت کردیم! BD برای اونا خوبه چون بابت پولی که میدن توقعاتشون براورده میشه!...

پس چی شد! ملت مفت خور = DVD
ملت زحمت کش (یعنی اونائی که برای استفاده از هرچیزی قیمت صحیحش رو میپردازن) = BD

نتیجه گیری! سونی به زمین نمیخوره! چون فورمت قالب رو معرفی کرده! حجم زیاد! چیزی که همه دوستش دارن! اون موقع که هارد 2 گیگ اومده بود من همش تو این فکر بودم که این 2 گیگ رو چطور باید پر کرد؟! الان 200 گیگ هارد دارم واسه 2 گیگ فضای خالی کیبوردمو گاز میزنم! یعنی چی؟ یعنی اینکه همیشه تکنولوژی برتر که خدمت رسان باشه تکنولوژی قالب خواهد بود! قدیما پانچ کارت بود بعدش فلاپی اومد بعدش نوارهای مغناطیسی (مثل چیزائی که تو کمودور بود) بعدش CD امود زد تو دهانه همه اینا! بعدش DVD اومد زد تو دهانه cd و حالا هم BD میاد که بزنه تو دهانه بقیه ...

چون ما از امکانات موجود صحیح استفاده نمیکنیم! چون ما جزو جمعیت مصرف کننده کاذب هستیم! چون ما داریم غیرقانونی از اینها استفاده میکنیم! چون ما فرهنگ مصرف صحیح نداریم، and becuz our whole existence is a lie! نباید فکر کنیم که حق با ماست و صلاح ما مهمتراز بقیه است و چون بلوری گرونه و برای ما امکان استفادش چیزی در حد یک رویاست نباید خیال کنیم که این Blue Ray هست که اشتباهه و این سونی هست که داره غلط اضافی میکنه!... نه اون داره کار درست رو میکنه هم به نفع خودش هم به نفع مردم... گرچه این نفع رو بزور برسونه اما این یک مزیته.. میخواید قبول کنید! میخواید نکنید! ... ما جزو مصرف کننده های دنیای تفریحات و سرگرمی نیستیم!!! چون ما توی این بازار هیچ سهمی رو نداریم فقط بقدر خرید خود دستگاه! حالا میخواد DVD Player باشه PS2 باشه PSP باشه 360 باشه یا PS3 باشه یا حتی یک دستگاه پخش موسیقی باشه! در آمار عملاً ما مصرف کننده نیستیم و فقط خریدیم و انداختیم یه گوشه روی کاغذ یعنی اونا دارن خاک میخورن چون ما نه Movie بصورت Original میخریم نه Music نه Game پس ما واجد شرایط نظر دادن هم حتی نیستیم! چه برسه به اینکه بیایم existence ـه این قضیه رو هم زیر سوال ببریم! این مائیم که وجود نداریم!...

end of conversation

نه خیر عزیزم،DVD بهترین انتخاب برای اونائیه که بازی هاشون بصورت غیر قانونی میخرن،
خدا وکیلی خودت فهمیدی که چی گفتی . پس یعنی هر کی از DVD حمایت کنه داره از کپی غیر قانونی استفاده میکنه
این صلاحیت مارو برای قضاوت روی این مسئله میگیره!
اره . شما هم اصلا قضاوت نکردی:biggrin1:
playtime زیاد، HD Quality و امکانات جانبی مثل فیلمهای making of و backstage و ازین جور چیزا!
منظور شما اینکه اون حجم رو با یه سری اراجیف وقت گیر پر کنن . ولا اگه این کار رو بکنن که خوبه .ولی دارن هر بار 13 گیگ از بازی رو زبان و زیرنویس پر میکنن
پس DVD واسه ما خوبه! چون ما به مفت خوری عادت کردیم!
عزیزم . داری توند میری. کدام آدم باشعوری اگه وضعیت مالیش خوب باشه میره دنبال بازی کپی بی کیفیت که هم از عمر کنسول گرون قیمتش کم میکنه و هم جورم حساب میشه .
ولی من نظرم باید این طور گفت: بازی کپی مال مفت خور ها نیست مال آدم های مثل من کم درآمد هست
پس چی شد! ملت مفت خور = DVD
شما رسما به 2 یا 3 هزار نفر از بچه های سایت مستقیم توهین کردی .آقای کاربر فعال
ملت زحمت کش (یعنی اونائی که برای استفاده از هرچیزی قیمت صحیحش رو میپردازن) = BD
هر کی هم که بازی اورجینال نخره .بازهم یه توهین دیگه به کل ملت { 360 داران و طرفدارهاش }
نتیجه گیری! سونی به زمین نمیخوره!
چون داره زورکی یه فرمت رو میکنه تو پاچه ملت زمین نمیخوره اره . شما با این اطلاعات اقتصادی باید تو UCLA تدریس کنی. داری حیف میشی.
چون ما جزو جمعیت مصرف کننده کاذب هستیم!
این موضوع درواقع وقتی پیش میاد که چند عامل دست به دست هم میده تا یه ملت این طور بشن . از جمله : عدم مدیریت کاردار. دزدی وچپاول توسط خودی و خارجی . ضعف شدید اقتصادی.نبود شغل . کاهش ارزش پول و ......
چون ما از امکانات موجود صحیح استفاده نمیکنیم! چون ما جزو جمعیت مصرف کننده کاذب هستیم! چون ما داریم غیرقانونی از اینها استفاده میکنیم! چون ما فرهنگ مصرف صحیح نداریم، and becuz our whole existence is a lie! نباید فکر کنیم که حق با ماست و صلاح ما مهمتراز بقیه است و چون بلوری گرونه و برای ما امکان استفادش چیزی در حد یک رویاست نباید خیال کنیم که این Blue Ray هست که اشتباهه و این سونی هست که داره غلط اضافی میکنه!... نه اون داره کار درست رو میکنه هم به نفع خودش هم به نفع مردم... گرچه این نفع رو بزور برسونه اما این یک مزیته.. میخواید قبول کنید! میخواید نکنید! ... ما جزو مصرف کننده های دنیای تفریحات و سرگرمی نیستیم!!! چون ما توی این بازار هیچ سهمی رو نداریم فقط بقدر خرید خود دستگاه! حالا میخواد DVD Player باشه PS2 باشه PSP باشه 360 باشه یا PS3 باشه یا حتی یک دستگاه پخش موسیقی باشه! در آمار عملاً ما مصرف کننده نیستیم و فقط خریدیم و انداختیم یه گوشه روی کاغذ یعنی اونا دارن خاک میخورن چون ما نه Movie بصورت Original میخریم نه Music نه Game پس ما واجد شرایط نظر دادن هم حتی نیستیم! چه برسه به اینکه بیایم existence ـه این قضیه رو هم زیر سوال ببریم! این مائیم که وجود نداریم!...
شما اگر دلت خیلی به حال sony و شرکت های فیلم سازی میسوزه برو و تمام بازی ها و فیلمهات رو اورجینال بگیر.
درثانی کل پستت توهین یه کل مصرف کننده گان بازی های کپی در ایران و در این سایت بود و شما بد جوری داری به پرو پاچه 360 و 360 داران و طرفداران این کنسول می پیچی ها :biggrin1: :p ;) :)

روی هم رفته فکر می کنم اين شما هستيد که چشماتون رو روی حقيقت بستيد و نمی بينيد که سونی رسما داره bluray تو پاچه مردم می کنه که فقط جنگ فرمت ها رو ببره، چون تا اينجا تمام وعده هاش دروغ بوده. و اينکه چقدر سر اين فرمت مردم رو سر کار گذاشته و پول اضافی می گيره.
این بیزینس هست یعنی سونی این کار رو میکنه تا برنده باشه و واقعا یکی از دلایل اصلی امید به موفقیت BD همین PS3 هست
اگه Microsoft یا حتی Nintendo هم فرمت خودشون رو داشتن به زور تو پاچه مردم میکردن هیچ کسی هم بهشون ایراد نمیتونه بگیره

این بیزینس هست یعنی سونی این کار رو میکنه تا برنده باشه
تا بچی بگی برنده شودن . فعلا که داره رو هر 20 گیگی 250 دلار ضرر میده . 60 گیگی رو نمیدونم . ولی Sony با این کارش داره درمار از روزگار خودش در میاره
فقط خدا کنه نخواد این ضرر رو با فروش لوازم جانبی در بیاره . در هر حال اگه کپی خور بشه من که 100% میخرم . اگه نشه بدرد لای جرز دیوار .....میخوره . نه PS3 هر کنسولی که هک نشه ..

اقا بحث ار blue ray اينا بهتر پيدا نميشه؟
والا راز موفقيت كنسول بازيهاش هست نه سخت افزار و نه قيافه و قيمت و ......
الان چيزي كه معلومه فغلا ps3 از نظره بازي در حد قابل قبول و ارزشمند براي خريد نيس.بايد وايسيم تا 1 سال ديگه ببينيم چي ميشه.
1 سوال اگه سال ديگه دوباره امتيازه بازيهاي 360 بهتر از سوني بشه بازم مياين ميگين چون 1 سال دير تر اومده؟
اگه جوابتون + باشه پس به اين صورت كلا ميكروسافت 1 سال جلوتره و از كيفيت بازيهاي بهتري برخورداره.ولي اگه - باشه بايد وايساد و صبر كرد.
من كه دوست دارم ps3 چيزه خوبي از اب دراد.چون من زماني كه قيمت ps3 افت كنه و به حد معقول برسه تهيش ميكنم(به شرطي كه 2 تا بازي درست. حسابي داشته باشه و نه اين كه دموهاي pre render و وعده هاي پوچ);)

اون که بازی کپی مصرف میکنه (ماها) دزدی غیر مستقیم میکنیم خب دست خودمون هم نیست دست ما که نیست قانون کپی رایت ولی اونی که از دیوار بالا میره دزدی مستقیم میکنه:biggrin1: فرقش تو تفاوتشه!!

یعنی نمیخواید به خودتون بقبولونید .... باور کنید این ملتی که من میبینم اگه قانونه کپی رایتمون سه برابر قوی تر از همه کشورها میبود بازم میرفتن کاره خودشونو میکردن ...

وقتی 3 برابر قوی تر بشه و جریمه های سنگین گزاشتن دیگه کسی طرفش نمیره!!
ولی از ایرانی هر چی بگی بعید نیست:biggrin1:

اها
نتیجه = سیاوش اصلا تو ایران نیست و مفت خور نبوده

من متاسفانه تو ایرانم و خوب راه دیگه ای نداریم ما اینجا! بگذریم که تو کشوم اونقدر بازی اوریجینال هست که خودم رو یک سر و گردن بالاتر از بقیه حس کنم! اما متاسفانه شما منظور من رو متوجه نشدید! منظور من این بود ماها حق زیر سوال بردن بلوری رو نداریم چون ما داریم از چیزی استفاده میکنیم که حقمون نیست. یعنی ما حق این رو نداریم که استفاده کنیم اما داریم میکنیم! یعنی ما هیچ ارزش و اجری برای کاری که دیگران کردن در نظر نگرفتیم فقط استفاده میکنیم و قر میزنیم! ما پولی که حق طرف هست بهش ندادیم اما داریم بازی میکنیم. ما همه کنسولهامون کرک شدس! که پول ندیم بازی اوریجینال بخریم چون گرونه؟! اگر بودجه نداریم نباید بازی کنیم! فعلاً ایران کشوریه که تو دنیا ترد شدس و مثل یک جزیره ناشناخته عمل میکنه کسی نیست روی قانون کپی رایت نظارت کنه برای همین ما ها این حق رو برای خودمون قائل شدیم و فکر میکنیم که این یک حقه که ما باید داشته باشیم یعنی بصورت غیر قانونی از اینا استفاده کنیم نه این حق نیست ما تا زمانی که کپی رایت رو رعایت نمیکنیم حقی نداریم! وقتی حق دیگران رو پایمال میکنیم حقی نداریم! هیچ حقی نداریم! نظر هم نباید بدیم اما داریم میدیم! پس اگر دارید نظر میدید باید در نظر داشته باشید که از چهاچوب حقوقتون نباید فراتر برید! 9999999% تون بهانتون سر همین هک شدن و کپی خور شدن و کپی کردن Blueray هست! این یک حقه؟! یادمه اون موقع که من تو DC بودم یکی اومد بهم گفت شماها دزدین! یادمه من خیلی ناراحت شدم! اما آره ما داریم دزدی میکنیم! ناراحتم هستیم! یکی از دلایلی که از DC اومدم بیرون همین بود! چون نسبت به پولی که در میاوردم احساس خوبی نداشتم! این دزدیه! از دیوار مردم بالا رفتن هم دزدیه! جیب کسی رو هم زدن دزدیه! مثال میزنم! بشین و بفرما و بتمرگ همه یک مفهوم رو دارن! نوع بیانشون فرق داره اینم همینه .. دزدی دزدیه شائن و منزلت هم نداره... دزد، دزده! در نتیجه نق زدن در رابطه با موضوعی که به ما مربوط نیست کاملاً بیفایدس! اینو اونائی باید روش بحث کنن که دارن بابت هر بازی، فیلم و موسیقی که بازی میکن، میبینن، گوش میدن به ناشر حقش رو پرداخت میکنن! این حق اوناس نه ما! الان 15 تا بازی مختلف تو Steam Account ـم هست که بابت همشون پول پرداخت شده یعنی بصورت LEGAL دارم استفاده میکنم! الان فرض میکنیم که من مثلاً در اجرای بازی Counter-Strike به مشکلی خوردم! یک email میزنم کمتراز 24 ساعت valve جواب میده (یه رفیقم تو تیم پشتیبانی شرکت پیدا کردم به اسم Adam هر موقع مشکلی دارم به اون میگم به محظ دریافت ترتیب اثر میده!) الان شماهائی که همتون 360 کپی خور شده استفاده میکنید، پس فردا که تو XBL مچتونو گرفتن بنتون کردن هرکاری بکنید دیگه برگشتی نیست! چون شما حقی ندارید! چون دارید حقوق دیگران رو پایمال میکنید! و اگر تازه دستشون بهتون برسه به دادگاهم میکشنتون! خلاصه این همه چرندیات اینجا ردیف کردیم که بگیم! بلوری یک فورمت برتره! تکنولوژی قالبه و چون من و شما بودجهء کپی خور کردن نداریم! ان حقو نداریم که بیایم و کل ماجرا رو ببریم زیر سوال و بگیم که از بیخ و بن غلطه و سونی غلط کرد که بلوری رو بزور تو پاچه کرد و ...

من هرکسی رو که احساس کردم ارزش نداره وقتم رو براش تلف کنم مدتها پیش IGNORE کردم (osos, sepul,....) پس لااقل اگر الان جواب میدم به پستت امیدوارم که متوجه این قسمت باشی!

پ.ن: خوشبختانه حداقل فقط 15 تا بازی تو Steam Account ـم دارم، Guild Wars و Raven Sheild و BF2 و BF2SF و................ رو هم ولشون کن اصلاً....

يعني هر كي كه پولدار باشه و توانايي خريد بازي اوريجينال داشته باشه casual نيست و hard core هست؟

نه منظور این نیست، اما بعضی ها از نحوه صحبت کردنشون مشخصه! حالا بگذار تازه برات درجات Casuality (الان تا نیومدید بگید خودم توضیح بدم که این عبارت Cleynian Idiom ـه یعنی عبارات و اصطلاحات منحصر به Clan MaMMaD و قابل استفاده توسط اعضای ثابت و افتخاری کلن!)

درجات Casuality در Gaming از نگاه کلن MaMMaD

Casual Gamer - معنیش اینه که میتونید بخدتون امیدوار نباشید چون هر لحظه امکان سقوطتون با مخ به دسته های پائینتر هست!
n00b Gamer - همون newbie یجا قبلاً توضیح دادم اینو! خلاصه هنوز جای امیدواری هست که خودتون رو از این فلاکت نجات بدید!
ch00b Gamer - بدون شرح!
s00b Gamer - خدایا توبه! این یکی واقعاً 3تا کتاب میشه در تشریحش نوشت!
ChuMo - اینا دیگه آخر خطه کسی که به رنک چومو (Chumo مینویسن! chomo خونده میشه) یا باید از این زندگی خودشو خلاص کنه یا باید خلاصش کنید! بشدت خطرناک و اپیدمیک! حتی تماس تلفنی هم باهاش نداشته باشید! یدونش کافیه که یک ملت infected کنه!

آخرین ویرایش:
سلام.
حرفت رو قبول دارم سیاوش
ولی خب ما هم تقصیری نداریم اون کسایی که میرن 50 دلار پول بازی میدن اون 50 دلار براش زیاد پولی نیست (با توجه به درامدشون)ولی ما چیکار کنیم باید 4 ماه پول جمع کنیم تا بتونیم یه بازی 40 هزار تومن بخریم;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or