sepul
کاربر سایت
بازی حدودا 10 ساعت هست ، که برای بازی اکشن استاندارد هست، منتهی اينقدر جذاب هست که احساس می کنيد زود تموم شد، چون بشينی پاش ديگه بلند نمی شی.بابا چرا چشماتونو به حقیقت بستید ؟؟؟الآن خودتون Gears Of War رو نگاه کنید ، خودم از چند نفر که بازی رو تموم کردن پرسیدم .. شهادت دادن که بازی کوتاهه ، خب یعنی نمیتونست طولانی تر از اینها باشه ؟
در ضمن اين بازی چند نفرش خفن هست، و تو ign نوشته بود که حتی طرفداران multiplayer اين بازی از سری بازی halo هم بيشتر شده روی xbox live.
قراره يک سری map جديد و expansion هم از طريق xbox live براش بياد.
روی هم رفته فکر می کنم اين شما هستيد که چشماتون رو روی حقيقت بستيد و نمی بينيد که سونی رسما داره bluray تو پاچه مردم می کنه که فقط جنگ فرمت ها رو ببره، چون تا اينجا تمام وعده هاش دروغ بوده. و اينکه چقدر سر اين فرمت مردم رو سر کار گذاشته و پول اضافی می گيره.
شرکتی که رسما تو مصاحبه هاش می گه "کنسول ما تنها به خاطر نامش فروش خودش رو خواهد کرد" ديگه برو تا ته قضيه و ببين که طرفداران خودش رو چی فرض کرده.
يکی از حرفهای ken kutaragi (که الان فکر می کنم برکنار هم شده) هم که خيلی معروف و بامزه بود بهتره واسه يادآوری بگم :
"هدف ما از ps3 ساخت يک سوپرکامپيوتر خانگی بوده که شما بتونيد دنياهای 4 بعدی رو تجربه کنيد"