منم گفتم ویدئو رو ببین نه عکسو. حجمش هم خیلی زیاد نیست. 13 مگابایته
بعد از اینکه ویدئو رو دیدی اگه هنوز اعتقاد داشتی که جمعیت کمتره یا کاغذین!! اونوقت بازم بیا بگو.
اون ویدیو اصلا کیفیت نداره ! و اصلا نمیشه چیزی ازش فهمید.
اون عکس که از فضا نیومده که...! همون چیزی که توی ویدیو هست رو عکسش کردن با کیفیت واقعی بازی آوردن گذاشتن که دیگه کسی بهانه نداشته باشه.
اون عکس معتبر تره از اون ویدیو...
من نمیدونم چرا اینقدر سعی داری بقیه برن اون ویدیوی کیفیت پایین رو ببینن تا نتونن چیزی ازش بفهمن !!! (چون میدونی که کسی نمیره اون ویدیو رو ببینه میگی حتما باید اون ویدیو رو ببینین!)
در صورتی که اون ویدیو خیلی ماته و رزولوشن پایینی داره و اصلا نمیشه نتیجه گیری درست ازش گرفت.
پ.ن: اگه اون عکسها الکی هستند و باید حتما اون ویدیو رو دید,1up دلدرد نداشت اول بیاد عکس بزاره و مقایسه کنه.
عکس که پره توی همه سایتها خودت برو پیدا کن دو تا شبیه همشو و با هم مقایسه کن هر چند مقایسه و نتیجه گیری از روی عکس بزرگترین اشتباهه.
این حرفو اگه میشه برو به خود بچه های 1up بگو...چون من اون عکسها رو از خودم در نیاوردم و از خود همین سایت گرفتم.اگه واقا این سایت ترپیته و این عکسها رو از رو هوا گذاشته,از این بعد شما تاییدش کن تا دیگه هیچ کسی توی دنیا از این سایت خبر نزاره !
(همین الانه که بگی این سایت فن بوی تشریف داره و خواسته PS3 رو بکوبونه ! و مایکروسافت بهش زیرمیزی داده !)
از نظر گرافیکی RR7 از RR6 خیلی بهتره اما این اصلا ارتباطی به برتری PS3 نداره.
در مورد رزولوشن و این حرفها هم با عرض معذرت حرفهات خیلی خنده دارن.
تو برو gears of war رو توی یه تلویزیون معمولی با رزولوشن مثلا 480p نگاه کن بعدشم یه بار دیگه اونو توی یه تلویزیون 720p نگاه کن، اگه فکر نکردی یه بازی دیگست اون موقع بیا اینجا بگو رزولوشن مهم نیست.
اگه RR7 رو توی رزولوشن 720p میبینی در واقع جزئیات بازی تا 2.25 برابر کاهش پیدا کرده نسبت به حالت اصلی و native خودش پس اگه میخواهی واقعا بدونی چجوریه باید توی رزولوشن 1080p ببینی. ضمنا غیر از رزولوشن کیفیت تکسچرها هم بهتر شده و یکسری افکتها هم نسبت به شماره 6 بیشتر داره.
بازم میگم ویدئو رو ببین و کیفیت تکسچرهای دیوار رو توی دو نسخه مقایسه کن (حتی با اینکه ویدئو رزولوشنش 720p هستش.
کی ؟ کجا ؟
اگه میشه یه لینک معتبر و بیطرف بده که گفته باشه گرافیک RR7 از RR6 بالاتر باشه ؟؟!؟!؟!
آخه مردم که کور نیستن که...!خودشون دارن همه چیز رو میبینن.
در مورد Gears of war و رزولوشن بالا...
درسته که بدلیل بالاتر بودن رزولوشن و در کل کمک کردن به AA بازی,کیفیت بهتر میشه.ولی این موضوع هیچ ربطی به گرافیک بازی نداره اصلا رزولوشن هیچ دخالتی توی گرافیک بازی نداره !
چون کیفیت و شفافیت رو بالاتر میبره به ظاهر بنظر میرسه که گرافیک بالاتری داره.
خودت فکر کن اگه Shader و Reflection و اینچیزا توی بازی نباشه, با بالاتر رفتن رزولوشن میشه این دو رو توی بازی دید ؟؟؟
آخه چرا حرف خنده دار میزنی؟ اگه مهم نبود که این همه از اینجور چیزا پست نمیکردید همتون
این بحث ها واسمون مهم هست,ولی نه اونقدر که تو فکر میکنی دیگه حالمون بد میشه !!!
اگه خودت تا یه چیزی میشه حالت بد میشه دلیلی نداره فکر کنی بقیه هم مثل خودتن.
من تا حالا حتی یکبار هم چنین پستهایی نداشتم
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,...........................................
هر چی میشمارم تموم نمیشه !
از قول فرزاد :
نتیجه گیری به عهده خوانندگان.
الان دیگه همه (منظورم همه اونهایی که توی این زمینه ها سر رشته دارن) میدونن که PS3 کنسول قویتریه پس چرا هی سعی میکنی با مقایسه این دو تا کنسول و بازیهاشون با هم (از نظر گرافیکی) حرفهایی بزنی که بعدا مشخص بشه چقدر اشتباه میکردی؟
PS3 یه مقدار قویتره درست.ولی باید بگی این یه مقدار قویتر کی و کجا و در چه سالی و در چه تاریخی دیده میشه ؟؟؟
میتونی از الان بگی این کنسول چه موقع از 100% قدرتش استفاده میشه تا رویاهاتون به حقیقت بپیونده ؟؟؟
2 سال دیگه ؟ 3 سال دیگه ؟ 4 سال دیگه ؟ ...
این همه ملت رو الاف کردید که کنسول با 1 سال تاخیر منتشر بشه بستون نبود که حالا میخواید دوباره با قول وعده هایی که معلوم نیست سر و تهی داشته باشه یا نه دوباره میخواید ملت رو منتظر بزارین ؟؟؟
تا فعلا که PS3 هیچ چیزی نداشته که بخواین باهاش پز بدین یا بتونین کسی رو وادار به خریدش کنید ! با این قول و وعده ها دادن هم کسی قانع نمیشه.هر وقت سونی تونست یه بازی واسه خودش دست و پا کنه که به یک نخ موی Gow بیارزه اونوقت میتونین بیاین ادعا کنین که PS3 یه بازی درست حسابی داشته.