کدام کنسول نسل جدید؟

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام کنسول را انتخاب می کنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    433
واقعا پرو بودن هم نعمت بزرگیه که تو داری؟ هیچوقت اشتباه رو قبول نمیکنی مثل اینکه IQ شما اینقدر پایینه که باید اون پست رو شرح بدم!
شما با دادن اون میخواستی سایت next gen wars رو بکوبونی که چرا امار فروش نینتندو ویی رو زیر یک میلیون زده! ولی بعدا مشخص شد که اونا درست فکر میکردن و بقیه اشتباه کرده بودن مثل اینکه هنوز نمیخوای قبول کنی که اشتباه کرده بودی؟
واقعا مثل اینکه شما دست از سر این سایته بر نداشتید!!
درسته که این آمار رو که دیروز نینتندو اعلام کرده الان هم تقریبا درست هست اما یه چند روز که گزشت اینها آمار رو باید از خودشون در بیارن :)
من خودم یادمه این سایت همین چند روز پیش آمار فروش Wii رو زده بود 700.000 :) که بعدا درست شد:)
حالا با خودتون که باور کنید یا نه..!!!

راستی میشه یه لینک بدی که mgs4 واسه 360 میاد؟این خبر خیلی خوبیه واسه طرفدارای

حالا خوبه توی همون متن انگلیسی این موضوع نوشته شده و ایشون هم ترجمه ی همون متن رو نوشته ... اگه همون متن رو هم درست بخونین خیلی راحت میتونین بفهمین که فقط حدس نویسنده ی اون مطلب بوده که گفته : من میدونم این بازی برای 360 هم میاد و اگه یادتون باشه MGS2 هم برای XBOX اومده بود
در کل فقط یه حدس بوده که نویسنده زده و کیانوش هم ترجمه ی همونو نوشته

حالا هی بیاین بگین لینک معتبر بده !

این که مطمئنه کجاش حدس زده;) وقتی میگه من میدونم یعنی حدس زده؟

یادته قبل از اینکه Double Agent بیاد به بقیه میگفتی خیالتون راحت من میدونم بازی با کارتهای ضعیف تر (غیر از اونایی که توی Readme نوشته شده) هم اجرا میشه !؟
اون موقع واقعا چیزی میدونستی یا همینجوری یه چیزی میگفتی (یا همون حدس میزدی) ؟

یادته قبل از اینکه Double Agent بیاد به بقیه میگفتی خیالتون راحت من میدونم بازی با کارتهای ضعیف تر (غیر از اونایی که توی Readme نوشته شده) هم اجرا میشه !؟
اون موقع واقعا چیزی میدونستی یا همینجوری یه چیزی میگفتی (یا همون حدس میزدی) ؟
سلام.
اره یادمه:biggrin1: خب اون با توجه به شماره های پیشین میگفتم:cheesygri
ولی خب چیزی که کیانوش ترجمه کرد ازش میشد استنباط کرد که طرف مطمئنه واسه 360 میاد;)

خودت بخون جمله رو ! گفته :

من میدونم این بازی برای 360 هم میاد

:confused:

مهم نیست...
بای

سلام.
اره یادمه خب اون با توجه به شماره های پیشین میگفتم

این بدبختیم که بهش گیر دادین با توجه به اینکه شماره ی 2 برای Xbox اومده بود یه چیزی گفته ... حله ؟

منم گفتم ویدئو رو ببین نه عکسو. حجمش هم خیلی زیاد نیست. 13 مگابایته
بعد از اینکه ویدئو رو دیدی اگه هنوز اعتقاد داشتی که جمعیت کمتره یا کاغذین!! اونوقت بازم بیا بگو.
اون ویدیو اصلا کیفیت نداره ! و اصلا نمیشه چیزی ازش فهمید.
اون عکس که از فضا نیومده که...! همون چیزی که توی ویدیو هست رو عکسش کردن با کیفیت واقعی بازی آوردن گذاشتن که دیگه کسی بهانه نداشته باشه.
اون عکس معتبر تره از اون ویدیو...
من نمیدونم چرا اینقدر سعی داری بقیه برن اون ویدیوی کیفیت پایین رو ببینن تا نتونن چیزی ازش بفهمن !!! (چون میدونی که کسی نمیره اون ویدیو رو ببینه میگی حتما باید اون ویدیو رو ببینین!)
در صورتی که اون ویدیو خیلی ماته و رزولوشن پایینی داره و اصلا نمیشه نتیجه گیری درست ازش گرفت.

پ.ن: اگه اون عکسها الکی هستند و باید حتما اون ویدیو رو دید,1up دلدرد نداشت اول بیاد عکس بزاره و مقایسه کنه.
عکس که پره توی همه سایتها خودت برو پیدا کن دو تا شبیه همشو و با هم مقایسه کن هر چند مقایسه و نتیجه گیری از روی عکس بزرگترین اشتباهه.
این حرفو اگه میشه برو به خود بچه های 1up بگو...چون من اون عکسها رو از خودم در نیاوردم و از خود همین سایت گرفتم.اگه واقا این سایت ترپیته و این عکسها رو از رو هوا گذاشته,از این بعد شما تاییدش کن تا دیگه هیچ کسی توی دنیا از این سایت خبر نزاره !:)
(همین الانه که بگی این سایت فن بوی تشریف داره و خواسته PS3 رو بکوبونه ! و مایکروسافت بهش زیرمیزی داده !):)
از نظر گرافیکی RR7 از RR6 خیلی بهتره اما این اصلا ارتباطی به برتری PS3 نداره.
در مورد رزولوشن و این حرفها هم با عرض معذرت حرفهات خیلی خنده دارن.
تو برو gears of war رو توی یه تلویزیون معمولی با رزولوشن مثلا 480p نگاه کن بعدشم یه بار دیگه اونو توی یه تلویزیون 720p نگاه کن، اگه فکر نکردی یه بازی دیگست اون موقع بیا اینجا بگو رزولوشن مهم نیست.
اگه RR7 رو توی رزولوشن 720p میبینی در واقع جزئیات بازی تا 2.25 برابر کاهش پیدا کرده نسبت به حالت اصلی و native خودش پس اگه میخواهی واقعا بدونی چجوریه باید توی رزولوشن 1080p ببینی. ضمنا غیر از رزولوشن کیفیت تکسچرها هم بهتر شده و یکسری افکتها هم نسبت به شماره 6 بیشتر داره.
بازم میگم ویدئو رو ببین و کیفیت تکسچرهای دیوار رو توی دو نسخه مقایسه کن (حتی با اینکه ویدئو رزولوشنش 720p هستش.
کی ؟ کجا ؟
اگه میشه یه لینک معتبر و بیطرف بده که گفته باشه گرافیک RR7 از RR6 بالاتر باشه ؟؟!؟!؟!
آخه مردم که کور نیستن که...!خودشون دارن همه چیز رو میبینن.

در مورد Gears of war و رزولوشن بالا...
درسته که بدلیل بالاتر بودن رزولوشن و در کل کمک کردن به AA بازی,کیفیت بهتر میشه.ولی این موضوع هیچ ربطی به گرافیک بازی نداره اصلا رزولوشن هیچ دخالتی توی گرافیک بازی نداره !
چون کیفیت و شفافیت رو بالاتر میبره به ظاهر بنظر میرسه که گرافیک بالاتری داره.
خودت فکر کن اگه Shader و Reflection و اینچیزا توی بازی نباشه, با بالاتر رفتن رزولوشن میشه این دو رو توی بازی دید ؟؟؟
آخه چرا حرف خنده دار میزنی؟ اگه مهم نبود که این همه از اینجور چیزا پست نمیکردید همتون
این بحث ها واسمون مهم هست,ولی نه اونقدر که تو فکر میکنی دیگه حالمون بد میشه !!! :)
اگه خودت تا یه چیزی میشه حالت بد میشه دلیلی نداره فکر کنی بقیه هم مثل خودتن.
من تا حالا حتی یکبار هم چنین پستهایی نداشتم
:eek:
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,...........................................
هر چی میشمارم تموم نمیشه !
از قول فرزاد :
نتیجه گیری به عهده خوانندگان.:)
الان دیگه همه (منظورم همه اونهایی که توی این زمینه ها سر رشته دارن) میدونن که PS3 کنسول قویتریه پس چرا هی سعی میکنی با مقایسه این دو تا کنسول و بازیهاشون با هم (از نظر گرافیکی) حرفهایی بزنی که بعدا مشخص بشه چقدر اشتباه میکردی؟
PS3 یه مقدار قویتره درست.ولی باید بگی این یه مقدار قویتر کی و کجا و در چه سالی و در چه تاریخی دیده میشه ؟؟؟
میتونی از الان بگی این کنسول چه موقع از 100% قدرتش استفاده میشه تا رویاهاتون به حقیقت بپیونده ؟؟؟
2 سال دیگه ؟ 3 سال دیگه ؟ 4 سال دیگه ؟ ...
این همه ملت رو الاف کردید که کنسول با 1 سال تاخیر منتشر بشه بستون نبود که حالا میخواید دوباره با قول وعده هایی که معلوم نیست سر و تهی داشته باشه یا نه دوباره میخواید ملت رو منتظر بزارین ؟؟؟
تا فعلا که PS3 هیچ چیزی نداشته که بخواین باهاش پز بدین یا بتونین کسی رو وادار به خریدش کنید ! با این قول و وعده ها دادن هم کسی قانع نمیشه.هر وقت سونی تونست یه بازی واسه خودش دست و پا کنه که به یک نخ موی Gow بیارزه اونوقت میتونین بیاین ادعا کنین که PS3 یه بازی درست حسابی داشته.

سلام به همه
راستش دیگه با خبر هایی که تو E3 اومده خیلی چیزها روشن شد
چیزهایی که واقعا صحت نداشتن ، چیزهای جدیدی که معرفی شدن ، دزدی هایی که شد :-" ، اعلام قیمت ها و چیزهای دیگه که شما بهتر از من میدونید
این خبرها نظر خیلی ها رو در مورد انتخاب کنسول نسل جدید عوض کرد
منهم تصمیم گرفتم این تاپیک رو بزنم تا هم کنسول مورد علاقتون رو با توجه به اخبار جدید انتخاب کنید هم راجع بهشون بحث کنید
نظراتونو بگید ، کدوم کنسول بهتره و چرا و...
نظر سنجی اون بالا هم یادتون نره

من خودم به PS3 رای میدم فقط به خاطر دلم
چون بهترین بازی های عمرم رو (بین کنسولها) با کنسول های این شرکت انجام دادم(فکر کنم برای شما هم همینطور باشه)
و خوب خیلی از شماره های جدید هم داره برای PS3 میاد که نمیشه ازشون گذشت
از Nintendo هم دل خوشی ندارم بخاطر Resident Evil 4 و Harvest Moon که ما رو یکی دوسال نگه داشت تو حسرت :cheesygri
:sorry: :sorry: :clap:

دوستان عزیز در مورد خرید کنسول به این نکته دقت کنین :

الان اگه کسی بخواد تو ایران کنسول بگیره مسلما باید 360 بخره چون DVD هاش ده دوازده هزار تومنه
ولی DVD کنسول PS3 بیش از 60 هزار تومن تمومه

ولی این قضیه تو کشورهایی که قانون کپی رایت اعمال میشه صادق نیست و برای اونا این تفاوت فاحش وجود نداره

در مورد دوستانی که میگن اگه Ps3 از 360 قویتره پس چرا تفاوتی تو بازیهای عرضه شده نیست

باید بگم که :

خیلی واضحه که تریلرهای نمایش داده شده برای بازیهای انحصاری PS3 به مراتب بهتره ولی فعلا هیچ کدوم عرضه نشده ان و قضاوت در مورد اونا خیلی زوده

کنسول Xbox خیلی قویتر از PS2 بود ولی فقط تو یکی دوسال پایانی عمرش این امر معلوم شد
ولی قضیه PS3 خیلی متفاوتتره
چون ظرفیت دیسکی که PS3 استفاده میکنه 8 براره 360 هست!!!!
و معلومه که این تفاوت خیلی زودتر نمایان خواهد شد

الان اگه کسی بخواد تو ایران کنسول بگیره مسلما باید 360 بخره
باید میگفتی عاقلانه ترین کار.
چون DVD هاش ده دوازده هزار تومنه
خوب این به تیکه رو اشتباه به عرضتون رسوندن . دونه ای 7 تومن هست .
خیلی واضحه که تریلرهای نمایش داده شده برای بازیهای انحصاری PS3 به مراتب بهتره
هر وقت حرکتی دیدی به ما هم خبر بده . 4 تا دموی از پیش رندر شده که این حرفها رو نداره.
ولی فعلا هیچ کدوم عرضه نشده ان و قضاوت در مورد اونا خیلی زوده
خودت جواب خودت رو میدی ها . چه جلب:-"
استاد .میشه سئوال کنم این حجم بجز زبان های مختلف و دیر لود شدن بازی ها و قیمت گرونش و بریدن گوش ملت چه سود دیگه ای داره ؟؟!؟!؟!
این کنسول هنوز نیامده بود 10 تا عنوان انحصاریش پرید و تا بیاد این تفاوت واحی و تخیلیش مشخص بشه نسل جدید بازی ها وارد بازر شده :blushing: :love:
برو اگه مایه داری یه 360 بخر کیف دنیا رو بکون . اگه داری و نمیخری هم . ...صبر کن تا ببینیم چی میشه .

استاد .میشه سئوال کنم این حجم بجز زبان های مختلف و دیر لود شدن بازی ها و قیمت گرونش و بریدن گوش ملت چه سود دیگه ای داره ؟؟!؟!؟!
البته فعلا!که هنوز یک ماه هم از اومدنش نگذشته!

کنسول Xbox خیلی قویتر از PS2 بود ولی فقط تو یکی دوسال پایانی عمرش این امر معلوم شد
ولی قضیه PS3 خیلی متفاوتتره
پست های قبلی در مورد ظرفيت و محدوديت حافظه اين کنسول رو بخونيد و اينکه چرا حجم ديسک تو کيفيت بازی های ps3 تاثيری نداره (به علت محدود بودن حجم حافظه)، چون نظرتون اشتباه هست!!!

هر کسی که می گه کنسول PS3 قويتر هست صرفا هيچ نکته ای برای اثبات حرفش نداره و فقط می گه که قويتره !!! چون 100 صفحه بحث کردن تکنيکی هم فايده ای نداره که چرا اين دو کنسول مجموعا قدرت های متعادل و يکسانی دارند و تو يک سری جاها x360 قويتره و يک سری جاها هم ps3...؛ پس بهتر فعلا به بازی ها تکيه کنيم، که تا به حال بازی های خوب xbox360 بهتر بودند.

خیلی واضحه که تریلرهای نمایش داده شده برای بازیهای انحصاری PS3 به مراتب بهتره ولی فعلا هیچ کدوم عرضه نشده ان و قضاوت در مورد اونا خیلی زوده
می شه اون تريلر های به مراتب بهتر رو بگين تا ما هم بريم ببينيم ؟

.

بابا چرا چشماتونو به حقیقت بستید ؟؟؟
101.gif
الآن خودتون Gears Of War رو نگاه کنید ، خودم از چند نفر که بازی رو تموم کردن پرسیدم .. شهادت دادن که بازی کوتاهه ، خب یعنی نمیتونست طولانی تر از اینها باشه ؟ در حالی که همین بازی کوتاه تقریبا تمام DVD9 رو پر کرد .. خب به چند ساله آینده نگاه کنید .. یعنی بازی با گرافیک بالاتر و محیط وسیع تر از Gears Of War قرار نیست بیاد ؟؟ خب جواب 100% مثبته .... پس به آینده نگاه کنید و مثل این دوستمون حرفهای مفید نزنید !!!

البته همین GOW هم به قول دوستان اگه طولانی تر بود میشد توی چند تا DVD بیاد. ولی خیلی از بازیهای RPG و Racing ( گفتم خیلی نه همه ) رو نمیشه این کارو باهاشون کرد.

بابا چرا چشماتونو به حقیقت بستید ؟؟؟
101.gif
الآن خودتون Gears Of War رو نگاه کنید ، خودم از چند نفر که بازی رو تموم کردن پرسیدم .. شهادت دادن که بازی کوتاهه ، خب یعنی نمیتونست طولانی تر از اینها باشه ؟ در حالی که همین بازی کوتاه تقریبا تمام DVD9 رو پر کرد .. خب به چند ساله آینده نگاه کنید .. یعنی بازی با گرافیک بالاتر و محیط وسیع تر از Gears Of War قرار نیست بیاد ؟؟ خب جواب 100% مثبته .... پس به آینده نگاه کنید و مثل این دوستمون حرفهای مفید نزنید !!!

البته همین GOW هم به قول دوستان اگه طولانی تر بود میشد توی چند تا DVD بیاد. ولی خیلی از بازیهای RPG و Racing ( گفتم خیلی نه همه ) رو نمیشه این کارو باهاشون کرد.

بازی اگه رو چند تا dvd هم بیاد اصلا مشکلی نداره و این ضعف نیست شما که میگی بعضی از بازی ها نمیشه رو چند dvd بیاد میشه یه بازی رو بگی که واسه ps3 اومده و واسه 360 به خاطر حجم dvd نیومده باشه؟فاینال فانتزی رو نگو که اصلا اون بازی فقط مال سونی هست و شرکت سازنده کاملا طرفدار سونیه!
dvd بهترین و عاقلانه ترین انتخاب برای 360 بوده و مطمئن باشین عقل کارشناسای ماکروسافت از منو شما بیشتره و تا اخر این نسل هیچ مشکلی واسه 360 پیش نمیاد و هر بازی که رو ps3 بیاد رو 360 هم میتونه بیاد و dvd مشکلی درست نمیکنه
جالبه شما گیر دادین به dvd ولی یکلمه راجب بلوری که داره سونی رو به خاک سیاه میشونه چیزی نمیگین؟دیگه الان همه میدونن که علت دیر کرد ps3 همین بلوری بوده و قیمت بالای کنسول هم همین بلوری بوده و ....
اگه کسی میخواد 360 بخره اصلا نگران حجم dvd نباشه چون این مشکله بازی سازا و ماکروسافته و اونا هم بلدن این مشکلو حل کنن:-" نمونش بلودراگون یه بازی jrpg با دموهای فراوان cg راحت رو 360 اومده;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or