کدام کنسول نسل جدید؟

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام کنسول را انتخاب می کنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    433
این قضیه کاملا در مورد خودت هم صادقه :biggrin1:
فکر نمیکنم نیازی داشته باشم که تو منو رد یا تایید صلاحیت کنی. در ضمن این وسط کسی که 100 درصد خودش چیزی رو تایید کرده بود تو بودی. من نظرات سازنده های بازی رو نقل کردم بیشتر و حرفی هم که میزنم از جانب خودم نمیزنم
احتمالا اون کس خود شما هستید ...:)
چون شما بیشتر به همه چیز میخندید
خیلی خوبه که آدم خوش خده باشه
خب منم میتونم بگم چون هنوز بازی خوبی که از قدرت Cell استفاده کنه به بازار نیومده پس بحث قدرت Cell خیلی خنده داره ..
چون نسخه ی Cod 3 پلی استیشن 3 در بعضی مواقع مشکل فریم داره پس اصلا سونی در مورد قدرت PS3 بلوف زده و در این زمینه مشکل داره ... این که استدلال نیست
اولا بحث سر استفاده کردن یا نکردن نبود (هیچ کس نمیگه یک روزه میشه از تمام قدرت این کنسولها استفاده کرد) بلکه سر این بود که کدوم کنسول قویتره (هم خود مقاله در این مورده و هم حرفی که خودت زدی، فکر نکنم نیاز باشه دوباره حرف صفحه قبل رو نقل قول کنم.
ثانیا اگه مشکل فریم ریت داره دلیلش اینه که توی رزولوشن بالاتر رندر میشه. فیلریت نسخه 360 توی این دو تا بازی 30 و 34 درصد کمتره پس مسلمه که اگه مثل نسخه PS3 بود افت فریمش خیلی بیشتر بود:
http://www.joystiq.com/2006/11/13/cod3-thp8-not-720p/
در ضمن توی این مقاله همه جا گفته سونی خالی بسته و cell چیز خفنی نیست اما پردازنده 360 خیلی خوبه، RSX رو الکی گندش کردن اما Xenos یکی از خدا ترین پردازنده های گرافیکیه ....
منظورم این نبود که ثابت میشه کدوم کنسول قویتره .. اشتباه متوجه شدی
...
منظورم این بود که جوابشون را در رابطه با قدرت سخت افزاری هر دو کنسول میگیرند ... خوبه در صفحه ی اول خود مقاله این مطلب را نوشته ...

Before this article gets underway its important that everyone keep in mind that neither of these 2 consoles is weak by any stroke of the imagination. Both are very powerful and significant upgrades over their current generation counterparts such as the PS2 or Xbox and as always it’s about the games.

در ضمن این مقاله اصلا از کنسولی جانبداری نکرده درست بر عکس لینکی که گذاشتی ...
در این مقاله در بعضی زمینه ها حق را به Xbox 360 داده و در بعضی زمینه ها به PS3 پس یک طرفه قضاوت نکرده ... در این مقاله نخواسته نتیجه گیری کنه که Xbox 360 قویتره . !!!!

این هم نتیجه گیری که کرده

Hopefully this article has helped to dispell some rumors surrounding the processing power of these two great consoles and demonstrate some of the differences that give them their unique feel. There are many attempts on both sides to distort the numbers or misconstrue their importance, but looking at the features as a whole allows the opportunity to determine how these consoles will operate overall. While both consoles shine in some areas, they do have their softer spots. Ultimately, the good features of each of these consoles outweigh the bad and the amount of high quality games being released this winter will give Sony and Microsoft fans alike a lot to be happy about.

من نتیجه را به خود کسانی که این مقاله را میخونند واگذار میکنم ..
در ضمن یادت نره من خودم هم طرفدار PS3 هستم و از وقتی یادمه همیشه پلی استیشن داشتم اما طرفدار منطقی هستم :)
هر آدم عاقلی که این مقاله رو بخونه و صفحه اول و آخر رو کنار بگذاره متوجه میشه که منظور نویسنده چی بوده، اگه به صورت مستقیم نگفته به صورت غیر مستقیم توی مقاله 10 جا منظورش رو رسونده، بگرد پیداش میکنی اگرم نکردی بگو من برات نقل قول کنم.
درضمن تو هم یادت نره من از سونی نفرت دارم، خودم هم میدونم که طرفدار سونی هستی.
نمیدونم چرا هر چیز نادرستی رو میخواهیم درست کنیم همه فکر میکنن جانبداریه، مقاله نادرسته اطلاعاتش، فقط همین. حالا میخواهد سونی باشه یا پاناسونیک یا IBM
توی همین سایت یکی از اعضا یک لینکی از گیم اسپات داد که توش یک نظرسنجی کرده بود یه مجله و سونی به عنوان بهترین برند انتخاب شده بود. من اعتراض کردم و گفتم این اصلا معتبر نیست و درستش فلانه که n سالم هست داره منتشر میشه (و اتفاقا توش سونی رده اش خیلی خیلی پایین تر از مایکروسافت بود، در واقع مایکروسافت دوم بود و سونی خیلی خیلی پایین تر) بعد طرف گفت که موندم چرا داری اعتراض می کنی با اینکه طرفدار سونی هستی !!! و این مقاله گیم اسپات به نفع سونیه !!!

شما یک مشکلی که داری اینه که فکر میکنی خیلی اطلاعاتت بالاست ...
منم میتونم مثل شما 5 ساعت سخنرانی کنم و صحبت های سازندگان بازی را در مورد محدودیت های Ps3 و رزولوشن بازی هاش بیان کنم دیگه از اینجور صحبت ها تو اینترنت ریخته ...اما من به بر خلاف شما به اینجور اثبات کردن ها اعتقادی ندارم ...
پس بهتره دونستن این چیزا را اطلاعات ندونید چون علم فیزیک و شیمی و ریاضی نیست ... صحبت هاییه که در اینترنت فراوونه و دونستنش هم افتخار کردن نداره ... فقط کافیه زبان انگلیسی بلد باشی و جند تا وب سایت .. همین
جالبه که شما من را محکوم میکنی که چرا نظر سازندگان بازی را در مورد کنسول Ps3 میزارم و همشون را متهم به دروغگویی و کینه ورزی نسبت به Ps3 میکنی ...:)
اما خودت برای اثبات حرفات همیشه از صحبت های همین سازندگان بازی ها کمک میگری ...

من با تمام احترامی که برای شما قائل هستم اما اصلا صحبت ها و توضیحاتتون را در مورد اون مقاله قبول ندارم ... چون اطلاعاتی که ارائه دادید بر خلاف اون مقاله صرفا بر اساس فرضیات رزولوشن در چند بازی خاص و بقول خودتون سخنان کینه توزانه ی چند سازنده ی بازی ارائه شده و نه بر اساس پایه ی علمی !!! ... حالا هر جور مایل هستید فکر کنید

اینجا هر کس که خبر و یا مطلبی میزاره منتظر میشه که شما تشریف بیارید و صحت خبر هاش را به تایید برسونید :) ... اما ممنون میشم این کار را برای من نکنید ... چون مطمعنم اون منابعی که ازشون خبر میزارم از شما معتبر تر هستند :) ... شما هم نظرات خاص خودتون را دارید که برای من محترمه

آخرین ویرایش:
شما یک مشکلی که داری اینه که فکر میکنی خیلی اطلاعاتت بالاست ...
اگر فکر می کنم پس حتما هست.
منم میتونم مثل شما 5 ساعت سخنرانی کنم و صحبت های سازندگان بازی را در مورد محدودیت های PS3 و رزولوشن بازی هاش بیان کنم دیگه از اینجور صحبت ها تو اینترنت ریخته ...اما من به بر خلاف شما به اینجور اثبات کردن ها اعتقادی ندارم ...
اولا حتما اینکارو بکن و ما رو هم از اطلاعات گرانبهات مستفیض کن و محدودیت های PS3 و رزولوشن بازیهاش رو برامون بگو.
ثانیا اینجور اثبات کردن ها یعنی چی؟ من درست نمیفهمم منظورتو.
خیلی ساده است، توی اون مقاله حرفهایی زده شده که درست نیست، برای اثباتشون هم مثال نقض کافیه.

وقتی توی مقاله ادعا کرده با داشتن فلان و بهمان، 360 میتونه بازیها رو با رزولوشن 720p و 4xAA بدون hit توی performance اجرا کنه (at no performance cost) از نظر من بیسواد معنیش این میشه که اگه واقعا اینکار هیچ افت فریمی در بر نداره پس همه سازنده های بازی باید بازیهاشون رو با داشتن حداقل اون خصوصیات (720p, 4xAA) روی 360 عرضه کنن. پس اگه تا حالا که یک سال گذشته از اومدن 360 هنوز حتی یک دونه بازی هم این مشخصات رو نداره معنیش این میشه که این حرف اصلا درست نیست چون اگه واقعا هیچ هزینه ای نداشت خوب همه ازش استفاده میکردن دیگه.

وقتی توی مقاله گفته سازنده ها با 360 راحت تر (نسبت به PS3) میتونن بازیها رو روی رزولوشن 1080p اجرا کنن اما الان حداقل 6-7 تا بازی PS3 رزولوشنشون 1080p هست و بقیه هم حداقل 720p اما روی 360 هنوز و بعد از یکسال که از اومدن کنسول میگذره بازیسازها حتی توی رزولوشن 720p مشکل دارن و برای اینکه بازی قابل بازی باشه مجبورن توی رزولوشن پایین تری بازی رو رندر کنن معنیش این میشه که این حرفم یک حرف مفته.

وقتی توی مقاله میگه سرعت خوندن اطلاعات توسط BD ROM اینجوریه و اونجوریه اما در واقع چنین چیزی نیست معنیش این میشه که بازم حرف نادرست زده.

وقتی میگه blue dragon بازیش 40-50 ساعته اما حجم زیادی نداره در حالیکه بازی روی 3 تا DVD داره میاد معنیش اینه که طرف اصلا نمیفهمه داره چی میگه (کاری ندارم که اون 3 تا DVD همش پر شده از FMV مثل همه RPG های ژاپنی. موضوع اینه که حرف طرف درست نیست و اطلاعاتش تماما غلطه) بگذریم از اینکه طرف حجم بازی رو داره با زمان بازی می سنجه (که اگه اینجوری بود آبلیویون باید بیشترین حجم رو تو بازیهای 360 میداشت که البته نداره)

وقتی میگه xenos توانایی انجام 96 میلیارد shops در ثانیه رو داره و از این نظر از rsx قویتره معنیش اینه که بزرگترین دروغ تاریخ رو داره میگه. جالبه که این بابا دلش بیشر از خود مایکروسافت واسه مایکروسافت میسوزه چون توی خود سایت رسمی Xbox زده 48 میلیارد shops در ثانیه:
http://www.xbox.com/en-AU/support/xbox360/manuals/xbox360specs.htm
تازه مقایسه ای که کرده از پایه ایراد داره. در واقع بگذار درستش رو من بهت بگم. 48 شیدر یونیتی که 360 داره به صورت سه گروه 16 تایی دسته بندی شدن در نتیجه مواقعی که لازم باشه 16 شیدر یونیت اختصاص پیدا می کنند به انجام دادن vertex shader ops پس عملا 32 یونیت میمونه برای pixel shader ops که فقط میتونند 32 میلیارد shops در ثانیه انجام بدن و از اونجایی که این بابا در مقایسه اش فقط pixel shader ops رو برای rsx حساب کرده (24 پیکسل شیدر یونیت) پس درستش اینه که بگیم توی حالت ماکزیمم 360 میتونه 48 میلیارد pixel shader ops در ثانیه انجام بده (و خیلی وقتها این مقدار فقط 32 میلیارد هستش) در حالیکه rsx میتونه 75 میلیارد pixel shader ops در ثانیه انجام بده. همونجوری که گفتم از این حیث اصلا مقایسه ای بین این دو نمیشه انجام داد چون بیشتر به جوک شبیهه. rsx توی این زمینه یک هیولاست. همونجوری که xenos از نظر fillrate خیلی برتره. اما طرف در هر دو مورد خواسته برتری رو بده به 360 (البته کاملا به طور عادلانه و بدون طرفداری از کنسول خاصی :laughing:)

وقتی میگه Xenos در انجام 4xAA بالای 95 درصد efficient هستش خود به خود مفت بودنش به اثبات میرسه چون ما چیزی به اسم 95 درصد efficiency رو فقط توی تئوری داریم. ضمن اینکه عملا و توی بازیهای 360 هرگز چنین چیزی ندیدیم.

و خیلی چیزهای دیگه که گفتنشون حوصله میخواهد و جاشون هم اینجا نیست.
پس بهتره دونستن این چیزا را اطلاعات ندونید چون علم فیزیک و شیمی و ریاضی نیست ... صحبت هاییه که در اینترنت فراوونه و دونستنش هم افتخار کردن نداره ... فقط کافیه زبان انگلیسی بلد باشی و جند تا وب سایت .. همین
ما علمی داریم به اسم کامپیوتر (انواع و اقسام شاخه هاش) که توی داهات ما به عنوان یکی از علوم به حساب میارنش.
جالبه که شما من را محکوم میکنی که چرا نظر سازندگان بازی را در مورد کنسول PS3 میزارم و همشون را متهم به دروغگویی و کینه ورزی نسبت به PS3 میکنی ...:)
اما خودت برای اثبات حرفات همیشه از صحبت های همین سازندگان بازی ها کمک میگری ...
اولا من کسی رو محکوم نکردم، فقط گفتم اون اطلاعات اصلا درست نیست و توسط هیچ سازنده بازی ای گفته نشده. وقتی هیچ اسم و نشونی از طرف نیست و کاملا هم جانبداریه یک طرف رو کرده معلومه که کلا موضوع ساختگیه چون هیچ وقت یک سازنده بازی اینجوری اظهار نظر نمیکنه. منظورم هم همون اولین پستیه که من گفتم درست نیست یعنی این:
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=101908&postcount=4251
این پست اخیرت هم که لینک به همین مقاله مورد بحث بود و خودت هم 100 درصد تاییدش کرده بودی !! فکر نمیکنم توسط یک سازنده بازی نوشته شده باشه.
در ضمن من از اظهار نظر سازنده های بازی برای هر دو کنسول استفاده می کنم، اما اگه تو حتی یکی از گفته های سازنده های بازی به صورت اختصاصی برای خود 360 رو هم نقل کردی که توش گفته شده باشه 360 کنسول قویتریه (فقط از نظر قدرت نه از نظر دستیابی به اون قدرت) اون موقع تازه میشه در این مورد بحث کرد.
جان کارمک گفته PS3 قویتره (اما 360 آسونتره بازی ساختن براش) و گفته ترجیح میده روی کنسولی کار کنه که بازی ساختن 20 درصد براش آسون تر باشه تا اینکه روی کنسولی کار کنه که 20 درصد قویتر باشه.
دنیس دیاک هم تقریبا همین رو گفته منتها به یک شکل دیگه
ایضا ایتاگاکی هم همین رو گفته
و ...
تازه همه اینها منافعشون مشخصه به کدوم سمت وابسته است و جالب بود اگه اینها برای PS3 بازی می ساختند نظرشون رو میشنیدیم.
من با تمام احترامی که برای شما قائل هستم اما اصلا صحبت ها و توضیحاتتون را در مورد اون مقاله قبول ندارم ... چون اطلاعاتی که ارائه دادید بر خلاف اون مقاله صرفا بر اساس فرضیات رزولوشن در چند بازی خاص و بقول خودتون سخنان کینه توزانه ی چند سازنده ی بازی ارائه شده و نه بر اساس پایه ی علمی !!! ... حالا هر جور مایل هستید فکر کنید
فرضیات؟؟؟
فکر کنم یک فرهنگ لغات لازم داشته باشم من، چون تا حالا نمیدونستم چیزی که به چشم دیده شده رو بهش میگن فرضیات.
چندین بازی 360 رزولوشنشون کمتر از 720p بوده و این موضوع هم اثبات شده، حالا اگه به این میگن فرضیات که من حتما باید فرهنگ لغات بگیرم.
اینجا هر کس که خبر و یا مطلبی میزاره منتظر میشه که شما تشریف بیارید و صحت خبر هاش را به تایید برسونید :) ... اما ممنون میشم این کار را برای من نکنید ... چون مطمعنم اون منابعی که ازشون خبر میزارم از شما معتبر تر هستند :) ... شما هم نظرات خاص خودتون را دارید که برای من محترمه
متاسفم که نمیتونم خواهشت رو انجام بدم چون تا وقتی که اینجا عضوم اگه چیزی ببینم که به نظرم درست نباشه حتما بهش جواب میدم و درستش رو میگم (البته اگه حوصله اش رو داشته باشم چون خیلی وقتها میبینم جواب دادن اصلا فایده ای نداره) مگر اینکه دیگه عضو نباشم (یعنی بن بشم)
در ضمن حتما منابعی که داری از من معتبر ترن، توی این موضوع شک نکن ;)

آقا لطفا بیخیال این بحث ها شین!مشخصا یکی از کنسول از اون یکی یکم قوی تره،ولی چیزی که هست هر کسی که بیاد نظرشو رسما اعلام کنه و توش بگه این قوی تره یا اون یکی،بی طرف نیست،چون اگه بی طرف باشه،هیچوقت نمیاد نظرشو اعلام کنه.
عماد نمی دونم در مورد نگهداری تعمیرات و تروتکنولوژی اطلاعاتی داری و یا نه ... معمولا در این شاخه ی علمی دو یا چند مدل ساختاری برای پایه ریزی و اعمال بر روی یک سیستم مورد مقایسه قرار می گیرند ... معمولا کسی که این مقایسه ها و تجزیه تحلیل ها را انجام میده فاکتور ها ی مختلفی را در هر مدل با مدل دیگه مورد ارزیابی قرار میده و مقایسه می کنه تا به بهترین نتیجه و بهترین مدل برسه ... پس مقایسه کردن و انتخاب بهترین در هر زمینه ای یک امر رایج هست و اگر انتخاب نقاط قوت بر اساس دلایل مستدلی باشه جانبداری نیست
اما معمولا هیچوقت تمام فاکتور های یک مدل بر مدل دیگه کاملا برتری ندارند و یک مدل میتونه از لحاظ فاکتوری بهتر باشه اما از لحاظ فاکتور دیگری نه..
این موضوع به نوعی در مورد کنسول ها هم صدق میکنه ... مثلا در مقاله گفته شده که پردازنده ی Cell کنسول PS3 در حالت کلی از پردازنده ی کنسول Xbox 360 ّبهتره و عملکرد بهتری ارائه میده ... گفته برنامه نویسی برای Cell بخاطر نوع ساختارش سخت تر هست این مطلب را که بار ها توسط شخصیت های مختلف شنیدیم ( البته این مشکل بمرور در آینده بر طرف خواهد شد ) ... و یا گفته شده GPU کنسول Xbox 360 از لحاظ ساختاری و معماری پیچیده تر و بهتر از PS3 هست ... دیگه بخاطر معماری سایه زنی واحد Xenos هم که شده و تعداد سایه زنی های واحدی که داره جای تردیدی در این حرف نیست... در جای دیگری گفته دیسک خوان بلوری بخاطر محدودیت های کنسول PS3 بخصوص در بخش حافظه نمیتونه انقلابی در گرافیک به پا کنه ... در این هم شکی نیست که سونی در قرار دادن اجباری بلوری در PS3 هدفی جز بردن جنگ فرمت ها نداشته ..
حالا کدوم یک از این حرفا بنظرت جانبدارانه میاد !!!! حالا ممکنه نتیجه گیری ها و اطلاعاتی که در بعضی قسمت ها ارائه کرده صد در صد درست نباشه اما نیوتن هم در چند فرضیه اش اشتباهاتی داشت اما دلیل نمیشه ما بیاییم کل فرضیاتش را رد کنیم .. دلیل نمیشه ما 4 تا جمله از توی یک مقاله ی 11 صفحه ای را نقل قول کنیم وبا استناد به همین 4 جمله کل مطالب گفته شده در اون مقاله را زیر سئوال ببریم ..
اگر بخواهیم کلا حساب کنیم کنسول PS3 نسبتا از کنسول Xbox 360 قویتره اما این برتری درست مثل همون مدل هاییه که در ابتدا برات مثال زدم و در همه ی زمینه ها نیست ... ;)

این آخرین پستی بود که من در این مورد دادم ... و دیگه هم در این مورد هیچوقت بحثی نمیکنم ;) ... بلخره همه شعور دارند خودشون مقاله را میخونند و قضاوت میکنند و خودشون هم نتیجه گیری میکنند ... :)

شما فقط حق دارید حرفتون رو بزنید، دلیل و مدرکی هم دارید بیارید، اینکه مورد قبول یکی هست یا نه دست شما نیست به شما هم مربوط نیست. فقط اطلاعاتتون رو منتقل کنید

موافق نیستم ...
مساله این نیست ... مساله اینه که ما تحمل شنیدن نظرات مخالفمون را نداریم ... تفاوت در نظرات یک امر بدیهیه ولی نزدیک شدن نظرات و توافق شرط لازم برای یک بحث موفق هست و اگر قرار باشه در نهایت هیچ بحثی به توافق نرسه پس اصلا چرا بحثی صورت بگیره ... هر کسی میاد نظر خودشا میگه و بر اون پافشاری میکنه ;)
اما چیزی که ما در فرهنگمون نداریم تحمل عقاید و نظرات مخالف هست که با شنیدنش زود بر آشفته میشیم و طرف مقابل را متهم میکنیم و چه بسا توهین

ما علمی داریم به اسم کامپیوتر (انواع و اقسام شاخه هاش) که توی داهات ما به عنوان یکی از علوم به حساب میارنش.
صحبت در مورد رزولوشن بازی ربطی به علم کامپیوتر نداره ...
فکر نمی کنم مبحث تخصصی داشته باشه

وقتی میگه xenos توانایی انجام 96 میلیارد shops در ثانیه رو داره و از این نظر از rsx قویتره معنیش اینه که بزرگترین دروغ تاریخ رو داره میگه. جالبه که این بابا دلش بیشر از خود مایکروسافت واسه مایکروسافت میسوزه چون توی خود سایت رسمی Xbox زده 48 میلیارد shops در ثانیه:
http://www.xbox.com/en-AU/support/xb...ox360specs.htm
تازه مقایسه ای که کرده از پایه ایراد داره. در واقع بگذار درستش رو من بهت بگم. 48 شیدر یونیتی که 360 داره به صورت سه گروه 16 تایی دسته بندی شدن در نتیجه مواقعی که لازم باشه 16 شیدر یونیت اختصاص پیدا می کنند به انجام دادن vertex shader ops پس عملا 32 یونیت میمونه برای pixel shader ops که فقط میتونند 32 میلیارد shops در ثانیه انجام بدن و از اونجایی که این بابا در مقایسه اش فقط pixel shader ops رو برای rsx حساب کرده (24 پیکسل شیدر یونیت) پس درستش اینه که بگیم توی حالت ماکزیمم 360 میتونه 48 میلیارد pixel shader ops در ثانیه انجام بده
بهتره یادت نره که این عملیات به خاطر ساختار یکپارچه ای که GPU کنسول Xbox 360 داره به صورت موازی انجام میشه ... پس کلا پایه و اساس محاسبش با اون چیزی که شما توضیح دادی کاملا متفاوته ...!!!

حالا جالبه در خود مقاله این صحبت هایی که شما میکنی کاملا توضیح داده شده ...

What I found interesting was Microsoft said the 360’s GPU could perform 48 billion shader operations per second back in 2005. However Bob Feldstein, VP of engineering for ATI, made it very clear that the 360’s GPU can perform 2 of those shaders per cycle so the 360’s GPU is actually capable of 96 billion shader operations per second.

اینم توضیحانی که Ati ارائه کرده

"On chip, the shaders are organized in three SIMD engines with 16 processors per unit, for a total of 48 shaders. Each of these shaders is comprised of four ALUs that can execute a single operation per cycle, so that each shader unit can execute four floating-point ops per cycle."

قضاوت بر عهده ی خوانندگان ... ;)

فکر کنم یک فرهنگ لغات لازم داشته باشم من، چون تا حالا نمیدونستم چیزی که به چشم دیده شده رو بهش میگن فرضیات.
چندین بازی 360 رزولوشنشون کمتر از 720p بوده و این موضوع هم اثبات شده، حالا اگه به این میگن فرضیات که من حتما باید فرهنگ لغات بگیرم.
میدونی چرا میگم فرضیات...
چون در آینده اگر یک بازی 720p برای Xbox 360 اومد تمام استدلال هات در این مورد رد میشه ... برای همینه که میگم به این جور استدلال کردن ها اعتقادی ندارم ...

وقتی میگه blue dragon بازیش 40-50 ساعته اما حجم زیادی نداره در حالیکه بازی روی 3 تا DVD داره میاد معنیش اینه که طرف اصلا نمیفهمه داره چی میگه (کاری ندارم که اون 3 تا DVD همش پر شده از FMV مثل همه RPG های ژاپنی. موضوع اینه که حرف طرف درست نیست و اطلاعاتش تماما غلطه) بگذریم از اینکه طرف حجم بازی رو داره با زمان بازی می سنجه (که اگه اینجوری بود آبلیویون باید بیشترین حجم رو تو بازیهای 360 میداشت که البته نداره)

من گمان کنم شما در همه ی موارد همین گونه نتیجه گیری کردید .. این اصلا اون چیزی نیست که قصد داشته بگه شما اشتباه متوجه شدید ...

Maybe Blu Ray will lead to longer games? Blue Dragon for the 360 has over 40 hours worth of gameplay and Elder Scrolls Oblivion has over 120 hours worth of gameplay. Then compression needs to be taken into consideration which has come a very long way and it’d be wise not to underestimate the real-time decompression abilities of these new consoles. Blu-Ray doesn’t necessarily mean developers will have no need to compress their game data because compression can help improve load times. Now am I saying that Blu-Ray is worthless? Of course not!

هر کسی که یکم انصاف داشته باشه میفهمه که منظور نویسنده این چیزی که شما گفتی نبوده بلکه میخواسته بگه آیا بلوری منجر به بازی های با زمان بیشتر می شود ؟؟؟ آیا با وجود بازی هایی نظیر Blue Dragon و Oblivion با اون مقدار ساعت گیم پلی و گرافیک ، خود به خود بلوری بی ارزش نمیشه ؟؟؟؟
در ضمن اینم گفته که بلوری خود به خود سبب کاهش فشرده سازی در بازی ها نخواهد شد چون برای کاهش زمان لود بازی ها فشرده سازی اجتباب ناپذیره ...!!!

پس مطالبی کاملا صحیح بیان کرده ;)

آخرین ویرایش:
کسی نگفته آمار و ارقام محاسباتی RSX از Xenon کمتر هست بلکه می گن که کارت xenon دارای تکنولوژی بهينه تر و برتری هست از اونجا که RSX که روی ps3 هست همون geforce7800 هست با کمی تغييرات (اين رو حتی خود nvidia هم گفته) ولی xenon دارای تکنولوژی های جديدی از کارت های نسل آينده DX10 هست که باعث می شه کارايی بهتری داشته داشته.
از جمله اونها shader ها هستند که در کارت xenon به صورت unified انجام می شه و برخلاف RSX جدا نيستند.
اگر يک بازی به vertex processing بالا احتياج داشته باشه به طور اتوماتيک از واحدهای پردازش بيشتری برای اين کار استفاده می شه و برای pixel processing بالا نيز بر عکس هست ولی در RSX شما مثلا به 8 واحد پردازشگر vertex محدود هستيد. که اين خصوصيت کارت های DX10 نيز هست.

من برنامه نويسی می کنم ، می تونيد موتوری که در حال ساخت هست رو در امضام هم ببينيد و در مورد قدرت اين کنسول ها تحقيق کردم و می دونم که اون مقاله اشتباه نگفته

پردازنده CELL اگر بتونند از قدرتش استفاده کنند می تونه در ضمينه انيميشن، فيزيک و موارد اينجوری پوز پردازنده xbox360 رو به خاطر SPU هاش بزنده و Xbox360 هم در ضمينه AI و gameplay می تونه پوز ps3 رو بزنه.

در ضمن توی این مقاله همه جا گفته سونی خالی بسته و cell چیز خفنی نیست اما پردازنده 360 خیلی خوب
خوب اين که معلوم چيز خفنی نيست چون سونی الکی گندش کرده ، کسی نمی گه پردازنده بدی هست ولی چيز خفنی نيست دقيقا.
شما صرفا داری بصورت fanboy ای قضاوت می کنه و جبهه گيری کردی بر هر واقعيتی که کسی بيان می کنه.
هر کی که نظر کارشناسی روی اين کنسول ها می ده شما می گی پول گرفته يا گرايش به اون کسی داره که داره تعريفش رو می کنه ؟؟؟ منطق ات اينجوريه ؟

جان کارمک گفته PS3 قویتره (اما 360 آسونتره بازی ساختن براش)
جان کارمک نگفته ps3 قويتره بلکه در مورد CELL گفته که کمی قويتر هست (يک بار ديگه مصاحبه quakecon رو بخون) بعدا هم در يک مصاحبه ديگه که ويديو اش رو هم دارم بد جوری ps3 رو کوبونده بود که طرفدارهای سونی گفتند که کارمک مشکوک می زنه و پول گرفته و اين حرفها، که اون کارشناس هم در مورد cell همچين حرفی رو هم زده ، من هم می گم که در کد های انيميشن ، particle و فيزيک می تونه قويتر باشه . و برعکس توی AI هست در مورد xbox360.
ولی xbox360 رو برای بازی سازی انتخاب کرده که به نظرش مجموعا بهتر هست. وگرنه کارمک اينقدر اوسکول نيست که صرفا به خاطر آسونی يک چيزی رو انتخاب کنه !!!
همونطور که کارشناس اون مقاله هم مثالی زده بود که فرض کن دو تا ماشين داری يکی با موتور قويتر ولی اون يکی موتور کمی ضعيفتری داره ولی ترمز و فرمان بهتری داره و رانندگی باهاش رديف تر هست ، کدوم برنده می شن ؟؟؟ می تونی همينجوری بگی ؟
همونطور که ps2 دارای پردازنده قويتری نسبت به Xbox1 بود از نظر توان محاسباتی ولی بازی های Xbox1 دارای گرافيک و جزئيات بهتری بودند.

موافق نیستم ...
مساله این نیست ... مساله اینه که ما تحمل شنیدن نظرات مخالفمون را نداریم ... تفاوت در نظرات یک امر بدیهیه ولی نزدیک شدن نظرات و توافق شرط لازم برای یک بحث موفق هست و اگر قرار باشه در نهایت هیچ بحثی به توافق نرسه پس اصلا چرا بحثی صورت بگیره ... هر کسی میاد نظر خودشا میگه و بر اون پافشاری میکنه
خيلی خوبه که يک طرفدار منطقی ps3 اينجا پيدا شد که می تونيم با هم بحث کنيم.

در جای دیگری گفته دیسک خوان بلوری بخاطر محدودیت های کنسول PS3 بخصوص در بخش حافظه نمیتونه انقلابی در گرافیک به پا کنه ... در این هم شکی نیست که سونی در قرار دادن اجباری بلوری در PS3 هدفی جز بردن جنگ فرمت ها نداشته ..
اين مورد هم درسته ، محدوديت حافظه اين کنسول اجازه به کار بردن بافت های حجم بالا و صداهای خفن رو در يک مرحله نمی ده که بخواد تغييرات خفن ببينيد .
حجم ديسک ها رو محدوديت حافظه سخت افزار هميشه محدود کرده ، هميشه با بالا رفتن حجم حافظه و پردازش هست که ناخودآگاه حجم ديسک ها و نرم افزار ها هم بالا می ره و گرنه در يک حدی ثابت می مونه

عماد نمی دونم در مورد نگهداری تعمیرات و تروتکنولوژی اطلاعاتی داری و یا نه ... معمولا در این شاخه ی علمی دو یا چند مدل ساختاری برای پایه ریزی و اعمال بر روی یک سیستم مورد مقایسه قرار می گیرند ... معمولا کسی که این مقایسه ها و تجزیه تحلیل ها را انجام میده فاکتور ها ی مختلفی را در هر مدل با مدل دیگه مورد ارزیابی قرار میده و مقایسه می کنه تا به بهترین نتیجه و بهترین مدل برسه ... پس مقایسه کردن و انتخاب بهترین در هر زمینه ای یک امر رایج هست و اگر انتخاب نقاط قوت بر اساس دلایل مستدلی باشه جانبداری نیست
اما معمولا هیچوقت تمام فاکتور های یک مدل بر مدل دیگه کاملا برتری ندارند و یک مدل میتونه از لحاظ فاکتوری بهتر باشه اما از لحاظ فاکتور دیگری نه..
این موضوع به نوعی در مورد کنسول ها هم صدق میکنه ... مثلا در مقاله گفته شده که پردازنده ی Cell کنسول PS3 در حالت کلی از پردازنده ی کنسول Xbox 360 ّبهتره و عملکرد بهتری ارائه میده ... گفته برنامه نویسی برای Cell بخاطر نوع ساختارش سخت تر هست این مطلب را که بار ها توسط شخصیت های مختلف شنیدیم ( البته این مشکل بمرور در آینده بر طرف خواهد شد ) ... و یا گفته شده GPU کنسول Xbox 360 از لحاظ ساختاری و معماری پیچیده تر و بهتر از PS3 هست ... دیگه بخاطر معماری سایه زنی واحد Xenos هم که شده و تعداد سایه زنی های واحدی که داره جای تردیدی در این حرف نیست... در جای دیگری گفته دیسک خوان بلوری بخاطر محدودیت های کنسول PS3 بخصوص در بخش حافظه نمیتونه انقلابی در گرافیک به پا کنه ... در این هم شکی نیست که سونی در قرار دادن اجباری بلوری در PS3 هدفی جز بردن جنگ فرمت ها نداشته ..
حالا کدوم یک از این حرفا بنظرت جانبدارانه میاد !!!! حالا ممکنه نتیجه گیری ها و اطلاعاتی که در بعضی قسمت ها ارائه کرده صد در صد درست نباشه اما نیوتن هم در چند فرضیه اش اشتباهاتی داشت اما دلیل نمیشه ما بیاییم کل فرضیاتش را رد کنیم .. دلیل نمیشه ما 4 تا جمله از توی یک مقاله ی 11 صفحه ای را نقل قول کنیم وبا استناد به همین 4 جمله کل مطالب گفته شده در اون مقاله را زیر سئوال ببریم ..
اگر بخواهیم کلا حساب کنیم کنسول PS3 نسبتا از کنسول Xbox 360 قویتره اما این برتری درست مثل همون مدل هاییه که در ابتدا برات مثال زدم و در همه ی زمینه ها نیست ... ;)

این آخرین پستی بود که من در این مورد دادم ... و دیگه هم در این مورد هیچوقت بحثی نمیکنم ;) ... بلخره همه شعور دارند خودشون مقاله را میخونند و قضاوت میکنند و خودشون هم نتیجه گیری میکنند ... :)

اولا که من گفتم مقاله از نظر تکنیکی ارزشی نداره، اینکه گفته سونی به این دلیل فلان کارو کرده یا بلوری فلانه و این حرفها هیچ کدوم صحبت فنی نیست.
ضمنا کل مقاله 8 صفحه است. صفحه های 1 و 10 و 11 که چیزی نداره.
و در نهایت اینکه کلا مگه در مورد چه چیزهایی صحبت کرده که حالا اگه 5-6 تا موردش رو هم اشتباه کرده باشه نباید مقاله رو زیر سؤال برد؟
در مورد CPU ها نوشته که مطالبش نادرسته
در مورد GPU ها نوشته که بازم نادرسته
در مورد سرعت خوندن اطلاعات توسط BD Rom نوشته که بازم اشتباهه
در مورد AA و 1080p و ... نوشته که بازم اشتباهه
پس دیگه چی میمونه؟

موافق نیستم ...
مساله این نیست ... مساله اینه که ما تحمل شنیدن نظرات مخالفمون را نداریم ... تفاوت در نظرات یک امر بدیهیه ولی نزدیک شدن نظرات و توافق شرط لازم برای یک بحث موفق هست و اگر قرار باشه در نهایت هیچ بحثی به توافق نرسه پس اصلا چرا بحثی صورت بگیره ... هر کسی میاد نظر خودشا میگه و بر اون پافشاری میکنه ;)
اما چیزی که ما در فرهنگمون نداریم تحمل عقاید و نظرات مخالف هست که با شنیدنش زود بر آشفته میشیم و طرف مقابل را متهم میکنیم و چه بسا توهین

متاسفانه موضوع اینه که بعضیا:
1. حرف کسی رو دوست ندارن قبول کنن چون ممکنه احساس بدی بهشون دست بده
2. بدون داشتن اطلاعات دوست دارن توی هر زمینه ای اظهار نظر کنن

بهتره یادت نره که این عملیات به خاطر ساختار یکپارچه ای که GPU کنسول Xbox 360 داره به صورت موازی انجام میشه ... پس کلا پایه و اساس محاسبش با اون چیزی که شما توضیح دادی کاملا متفاوته ...!!!
میشه لطف کنی و در مورد چیزی که اطلاعات نداری بحث نکنی؟ چون اینجوری واقعا آزار دهنده است که من هی یه حرفی رو بزنم اما هیچ فایده ای نداشته باشه. حداقل لطف کن یکبار درست بخون صحبت منو، سعی میکنم خیلی ساده توضیح بدم.
توی خود مقاله محاسبه کرده و 74.8 میلیارد shader ops رو برای rsx به دست آورده. چیزی که باید اینجا بهش دقت کنی اینه که ایشون توی محاسباتش فقط 24 پیکسل شیدر یونیت رو در نظر گرفته و در واقع میزان pixel shader ops در ثانیه رو به دست آورده (rsx علاوه بر 24 تا پیکسل پایپلاین، 8 تا ورتکس پایپلاین هم داره که اونها توی هر سایکل می تونن 2 تا ops انجام بدن)
حالا در مورد xenos اولا میزان درستش همون 48 میلیارد shader ops هست که هم مربوط به pixel shader ops میشه و هم vertex shader ops (هر زمان هر کدومش که لازم باشه، این اون ساختار جدیده یعنی پیکسل پایپلاین ها و ورتکس پایپلاینها مجزا نیستن و تعدادشون هم ثابت نیست و بر اساس نیازه)
حالا یه موضوع دیگه اینکه کل پایپلاین ها به صورت 3 تا گروه 16 تایی دسته بندی شدن (48 تا مجموعا) که تمام پایپلاین های هر گروه فقط میتونن به pixel shader ops یا vertex shader ops اختصاص داده بشن. یعنی زمانی که شما نیازی به vertex shader نداری همه 48 پایپلاین عملیات pixel shader انجام میدن و زمانی که نیاز داشته باشی 16 تاشون vertex shader ops رو انجام میدن و 32 تای باقی مونده pixel shader ops رو انجام میدن. یعنی نمیشه مثلا یک دونه شیدر پایپلاین رو اختصاص داد به vertex shader ops و بقیه 47 تا رو اختصاص داد به pixel shader ops
فکر میکنم خیلی ساده باشه ابن موضوع درکش.
پس در بعضی اوقات ما 48 میلیارد pixel shader ops در ثانیه توانایی داریم با xenos و در بعضی اوقات فقط 32 میلیارد !! در حالیکه با rsx ما توانایی انجام 74.8 میلیارد pixel shader ops بر ثانیه همواره به صورت ثابت در اختیار داریم.
حالا از اونجایی که خیلی علاقه داری بگی اون 96 میلیاردی که توی مقاله داده درسته و این بابا بهتر از خود مایکروسافت در مورد محصولش میدونه، من فرض میکنم که این عدد هم درست باشه، بهتره ببینیم نتیجه چی میشه:
ما با 48 شیدر یونیت قدرت محاسباتی 96 میلیارد shader ops در ثانیه داریم (بر فرض که این عدد درست باشه) خوب حالا ما همونجوری که گفتم خیلی از اوقات نیاز به انجام vertex shader ops هم داریم که این موضوع باعث میشه 16 تا از اون 48 تا شیدر یونیت (یعنی یک سومش) به این کار اختصاص پیدا کنن، پس یعنی عملا 64 میلیارد pixel shader ops توانایی محاسباتی داره توی اکثر مواقع که میبینی حتی با فرض درست بودن حرف این کارشناس محترم :cheesygri بازم وضعیت rsx بهتره.
دیگه نیازی هم نیست اینو بگم که در حال حاضر اون چیزی که مهم ترین فاکتوره pixel shader ops هست و معمولا vertex shader ops محدودیت زا و مشکل زا نیستن (همون 8 تا ورتکس شیدر یونیت توی rsx برای محاسبات عملیات vertex shader کافیه).
البته بازم میگم همه اینها حتی با فرض درست بودن ادعاهای این مقاله بود. اما حالا پایین تر توضیح میدم که چرا درست نیست این ادعا
حالا جالبه در خود مقاله این صحبت هایی که شما میکنی کاملا توضیح داده شده ...

What I found interesting was Microsoft said the 360’s GPU could perform 48 billion shader operations per second back in 2005. However Bob Feldstein, VP of engineering for ATI, made it very clear that the 360’s GPU can perform 2 of those shaders per cycle so the 360’s GPU is actually capable of 96 billion shader operations per second.

اینم توضیحانی که Ati ارائه کرده

"On chip, the shaders are organized in three SIMD engines with 16 processors per unit, for a total of 48 shaders. Each of these shaders is comprised of four ALUs that can execute a single operation per cycle, so that each shader unit can execute four floating-point ops per cycle."

قضاوت بر عهده ی خوانندگان ... ;)
اولا بگذار من منبعی که این جمله ازش اومده رو بهت بدم بری ببینی:
http://techreport.com/etc/2005q2/xbox360-gpu/index.x?pg=1
همون اولین پاراگراف زیر دیاگرام، اما چند تا نکته:
1. من مشخصات فنی رسمی 360 رو که توی سایت خود کنسول هست (و آپدیت شده و به روزه یعنی برای اواخر سال 2006 و بعد از اومدن کنسول) به مقاله ای که مال اواسط سال 2005 هست ترجیح میدم، شماها رو نمیدونم.
2. اگه دیده باشی اون پاراگراف توی quotation mark قرار داده نشده در حالیکه مطمئن باش اگه این حرفها دقیقا عین جملات bob feldstein بود حتما توی quotation mark قرار داده میشد (چند خط پایین ترش رو نگاه کن، حتی یک کلمه و یک عدد رو هم توی quotation mark قرار داده یعنی "beyond 3.0." این موضوع به شدت رعایت میشه خارج از ایران و اگه حرف عینا نقل قول بشه حتما توی quotation mark قرار میگیره) من نمیگم که سایت techreport عمدا اومده دستکاری کرده صحبت bob رو اما همیشه امکان اشتباه فهمیدن، اشتباه نقل کردن و ... وجود داره مگر اینکه عینا جمله طرف نقل بشه (معمولا اگه بخواهند از صحت یا سقم چیزی مطلع بشن میگن ما دوست داریم دقیقا quote رو از طرف ببینیم)
بهرحال حتی اگه واقعا همچین حرفی زده شده باشه و چنین معنی ای داشته باشه هم باز مشخصاتی که الان به عنوان مشخصات رسمی وجود داره خیلی معتبر تر از حرفهایی که یک سال و نیم پیش یک نفر زده هست (من میتونم حتی نقل قولهایی رو برات پیدا کنم که توش گفته شده باشه 360 فقط 256 مگابایت رم داره اما خوب مال 2 سال پیشه و بعدا عوض شد، یا همین تغییر کلاک رم ps3 که تا همین چند ماه پیش 700 مگاهرتز بود اما الان ظاهرا مشخص شده که درنهایت تغییر کرده و 650 مگاهرتز شده)

میدونی چرا میگم فرضیات...
چون در آینده اگر یک بازی 720p برای Xbox 360 اومد تمام استدلال هات در این مورد رد میشه ... برای همینه که میگم به این جور استدلال کردن ها اعتقادی ندارم ...

فکر نمیکنم چیزی که من گفتم درکش انقدر مشکل باشه.
توی این مقاله گفته:
Thanks to the efficiency of the 360 GPU’s unified shader architecture and this 10MB of EDRAM the GPU is able to achieve 4XFSAA at no performance cost.
وقتی میگه بدون داشتن هزینه یعنی اگه بازی با 4xAA اجرا بشه هیچ تفاوتی از نظر performance ایجاد نمیشه با حالتی که بازی بدون AA اجرا بشه. منم مطمئنم که در آینده بازی 720p با 4xAA برای 360 ساخته خواهد شد (مگه من گفتم ساخته نمیشه؟) اما این موضوع at no performance cost نیست چون اگه بود خوب توی همین یکسال همه بازیها به جای اینکه 720p و بدون AA (یا 2xAA) اجرا بشن به صورت 720p و 4xAA ساخته و عرضه میشدن وقتی هیچ فرقی نمیکنه و فریم ریت رو پایین نمیاره. پس مسلمه که اینجوری نیست.
بگذار برات محاسبه کنم:
برای frame buffer به صورت 720p , 4xAA به این مقدار حافظه نیاز داریم:
1280.720.4.4.2=29491200 byte
یعنی 28 مگابایت (تازه به صورت FP10 که اگه FP16 باشه خیلی بیشتر میشه) یعنی توی xenos که فقط 10 مگابایت edram داره و باید عملیات مربوط به frame buffer رو انجام بده باید از tiling استفاده بشه، اونم 3 تا tile که استفاده از tiling هم processing time رو افزایش میده و در واقع باعث hit توی performance میشه. پس به هیچ عنوان at no performance cost نیست. در مورد 1080p که دیگه این موضوع خیلی دردسر ساز میشه و حتی بدون AA هم 16 مگابایت حافظه لازمه (اگه FP16 باشه که 24 مگابایت) که باید از tiling استفاده بشه.
استفاده از edram یکسری مزیتهایی برای 360 به همراه داشته اما یک سری معایب هم داره. با استفاده از edram میشه fillrate خیلی زیادی داشت که توی استفاده از پارتیکلهای ساده هم خیلی مفیده اما معایبش توی رزولوشن هست و استفاده از AA منتهی توی این مقاله به طور مغرضانه فقط مزیتها گفته شده و از معایب چیزی نگفته.
یقینا اگر 360 به این شکلی که این مقاله داره میگه میتونست به راحتی رزولوشن 1080p رو به صورت native ساپورت کنه (نمیگم نمیشه اما خیلی سخت تر از PS3 هستش، بر خلاف این چیزی که این مقاله میگه) همون 1.5 - 2 سال پیش که سونی انقدر روی 1080p مانور میداد و جنگ تبلیغاتی راه انداخته بود مایکروسافت هم خیلی ساده میگفت کنسول ما هم چنین قابلیتی رو به راحتی داره. تا همین چند ماه پیش مایکروسافت خودش بارها و بارها میگفت 1080p اصلا توی این نسل قابل دستیابی نیست (چون کنسول جوری طراحی شده که توی رزولوشن 720p کار کنه برای همین هم کنسول فقط 10 مگابایت edram داره که البته بیشتر از این هم نمیتونست داشته باشه چون تعداد ترانزیستور هاش به شدت زیاد میشد و دیگه هزار و یک مشکل دیگه به وجود میاورد)

من گمان کنم شما در همه ی موارد همین گونه نتیجه گیری کردید .. این اصلا اون چیزی نیست که قصد داشته بگه شما اشتباه متوجه شدید ...

Maybe Blu Ray will lead to longer games? Blue Dragon for the 360 has over 40 hours worth of gameplay and Elder Scrolls Oblivion has over 120 hours worth of gameplay. Then compression needs to be taken into consideration which has come a very long way and it’d be wise not to underestimate the real-time decompression abilities of these new consoles. Blu-Ray doesn’t necessarily mean developers will have no need to compress their game data because compression can help improve load times. Now am I saying that Blu-Ray is worthless? Of course not!

هر کسی که یکم انصاف داشته باشه میفهمه که منظور نویسنده این چیزی که شما گفتی نبوده بلکه میخواسته بگه آیا بلوری منجر به بازی های با زمان بیشتر می شود ؟؟؟ آیا با وجود بازی هایی نظیر Blue Dragon و Oblivion با اون مقدار ساعت گیم پلی و گرافیک ، خود به خود بلوری بی ارزش نمیشه ؟؟؟؟
در ضمن اینم گفته که بلوری خود به خود سبب کاهش فشرده سازی در بازی ها نخواهد شد چون برای کاهش زمان لود بازی ها فشرده سازی اجتباب ناپذیره ...!!!

پس مطالبی کاملا صحیح بیان کرده ;)

من دقیقا میدونم چی گفته و من چی نتیجه گیری کردم، ایشون blue dragon رو مثال زده به خیال اینکه این بازی هم مثل oblivion حجم کمی داره تا نشون بده که نیازی به blue ray نیستو بازیها میتونن روی یک dvd عرضه بشن وگرنه اگه بنابر این باشه که بازی روی 3 تا DVD بیاد که دیگه خوب معلومه که نیازی به بلوری نیست (نیاز به بلوری بخاطر حجم بالاییه که داره نه چیز دیگه) اگر اینجوریه پس توی نسل قبل هم نیازی به DVD نبود و بازیها میتونستن روی 10 تا cd بیان مثلا.
بهرحال مثال blue dragon رو من کاری ندارم اصلا اما:
1. تا اونجایی که من میدونم اکثر بازیسازها از کمبود فضای DVD شکایت کردن (برخلاف اون چیزی که توی این مقاله گفته، طبق معمول)
2. بازی dark messiah بالای 10 گیگ حجم داره، بازی flight simulator X خود مایکروسافت بیشتر از 14 گیگ حجم داره. تازه هنوز اول راهیم و در آینده از اینجور بازیها زیاد میبینیم.
ضمنا یک چیزی رو هم قبل از اینکه بگی نمیدونم تکنیک های فشرده سازی بهتر میشن و این حرفها بگم. اولا همیشه این تکنیک ها بهتر شدن و میشن اما ما فقط شاهد افزایش حجم بازیها بودیم. ثانیا هر چقدر compression سنگین تر و پیشرفته تر باشه decompression کردن اطلاعات قدرت محاسباتی بیشتری نیاز داره و اینجاست که اینکار ممکنه خیلی از قدرت محاسباتی cpu رو تلف کنه.

آخرین نکته هم اینکه تمام پستت فقط و فقط دوباره بازگو کردن همون مقاله بود. از اونجایی که خودم اون مقاله رو خوندم و کاملا هم فهمیدم چی گفته، اگه خودت حرف یا توضیحی در این مورد نداری لطف کن و الکی جواب نده !

نوشته شده توسط sepul:
blah blah blah
فکر می کنم تو بهتره به همون انجینت برسی چون حتی نمیدونی داری راجع به چی حرف میزنی. اون xenon نیست بلکه xenos هستش. بعدشم جالبه که اینجا چپ و راست همه همه چیزو تایید میکنن. همین مونده بود که یه آدم آماتور (تازه اگه بشه گفت) که 2 ترم رفته کلاس بیاد و بگه من فلانم و این مقاله درسته (وقتی که بیشتر از 20 نفر از آدمهایی که خودشون دارن روی این کنسولها بازی میسازن گفتن که این مقاله یک مشت اراجیفه)
cell هم هر چیزی که هست از پردازنده 360 خیلی قویتره پس این مقاله مشکل داره (نمیشه بگه سل خفن نیست اما پردازنده 360 خیلی خوبه چون اگه xenon خیلی خوب باشه cell خیلی خفنه) ضمنا در این مورد هم امیدوارم IBM , Toshiba , Sony حرفهای تو رو نبینن چون اونجوری یه دفعه متوجه میشن چند سال r&d و کلی هزینه همش دود شده رفته هوا.
اینم هر کسی که سواد انگلیسی داره بخونه و ببینه که معنیش چی میشه:
John Carmack: PS3 is probably marginally more powerful, in terms of raw flops and graphic operations, but that's not really the best way to look at things. When you look at these development cycles that stretch over years and years, being 20% easier to develop on is much more important than being 20% more powerful.?

http://www.majornelson.com/archive/2005/10/18/id-software-comments-on-the-xbox-360.aspx
در ضمن مشخصه که صرفا در مورد پردازنده اصلی حرف نمیزنه بلکه قدرت گرافیکی رو هم میگه.
اینم یک مصاحبه دیگه که جدیدتره:
http://popcultureshock.com/features.php?id=1248

JC: They are both powerful systems that are going to make excellent game platforms, but I have a bit of a preference for the 360s symmetric CPU architecture and excellent development tools. The PS3 will have a bit more peak power, but it will be easier to exploit the available power on the 360.

اظهار نظرهای کارشناسانه ات هم به درد خودت میخوره. در ضمن فنبوی بودن از سر رو روی تو میباره که اگه یه نفر بگه به به 360 چه خوشگله 20 بار ازش تشکر میکنی.
خیلی ساده است میشه پستهای قبلی رو دید و فهمید که کی فنبویه، من توی همین سایت 100 تا خبر در مورد 360 گذاشتم که همشون هم خوب بودن براش از جمله همین دو تا خبر آخر که در مورد فروش gears of war بود و اومدن اون 2 تا بازی برای 360 که حتی عکسی گذاشته بودم برای Jumo in کردن koei. اگرم خبر بدی بوده تا لازم نبوده نگفتم ازجمله همین بازیهای activison که توی رزولوشنی پایین تر از 720p اجرا میشن (با اینکه میدیدم فنبوی ها اینجا همش میگفتن پس چرا نسخه PS3 افت فریم داره اما مال 360 نداره اما واقعا دیگه حوصله بحث با 4 تا فنبوی رو ندارم) تا زمانی که بحثش شد با فرزاد و من هم این موضوع رو گفتم.
بهرحال از این به بعد اصلا و ابدا با فنبوی های معلوم الحال بحث نمیکنم (مخصوصا اونهایی که 2 زار سواد ندارن و میان در زمینه های مختلف اظهار فضل میکنن)
اگرم با فرزاد بحث میکردم یا میکنم دلیلش اینه که میدونم حداقل فنبوی مثل شماها نیست.
الانم کاری که دوست دارم بکنم اینه که اون لینکی که اشکان زحمت کشید و داد رو پیدا کنم و چند تایی از این فنبوی ها رو ignore کنم تا دیگه پستهای خنده دارشون رو نبینم.

آخرین ویرایش:
سلام

Maybe Blu Ray will lead to longer games? Blue Dragon for the 360 has over 40 hours worth of gameplay and Elder Scrolls Oblivion has over 120 hours worth of gameplay. Then compression needs to be taken into consideration which has come a very long way and it’d be wise not to underestimate the real-time decompression abilities of these new consoles. Blu-Ray doesn’t necessarily mean developers will have no need to compress their game data because compression can help improve load times. Now am I saying that Blu-Ray is worthless? Of course not!​

ببخشید پابرهنه میام وسط بحثتون
ولی فقط می خوام بگم که جوابم به سوال "" آیا با وجود بازی هایی نظیر Blue Dragon و Oblivion با اون مقدار ساعت گیم پلی و گرافیک ، خود به خود بلوری بی ارزش نمیشه ؟؟؟؟ ""، نه هستش.
حالا دلیل

اصولاً کاری که یک کامپیوتر انجام میده تبدیل داده ها بهم و تفسیر و مقایسه ی اونا، اون طوری که ما دستورشو بهش میدیم، هستش و در این مسیر مجبوره که برخلاف قوانین طبیعت از روش رقمی (Digital) بجای روش قیاسی (Analogue) استفاده کنه.
تا اینجا رو همه می دونیم و درش شکی نیستش
ولی
هر گاه بخواهیم بیشتر به واقعیات نزدیک بشیم نیاز به حجم بالاتری از اطلاعات داریم
یادمون باشه که در دنیای واقعی یک سیستم قیاسی - رقمی 4 کدی (همون ژن ها و اسیدهای نوکلئیک) دارن صفات رو برای هر جانداری تعریف می کنن و خوب ما هم برای نزدیک شدن به واقعیت باید سعی کنیم بیشتر و بیشتر به اینا نزدیک بشیم

علاوه بر اون کمپرس کردن اطلاعات کاری نیست که برای افزایش سرعت پردازش انجام بشه بلکه برای رفع یسری از محدودیت ها بنا میشه

ببینید
الان گفته میشه توی Crysis (نمی دونم املاش رو درسته نوشته ام یا نه) قراره جزئیات بیشتری نمایش داده بشه، و ما از همین الان داریم خودمونو براش خفه می کنیم ...
نیاز چند سال قبل ما این بود که وقتی مثلاً به یک فرد شلیک می کنیم، ببینیم که زخمی شده و ازش خون میادش (دیگه تعریف از این ساده تر ممکن نیست)
ولی الان ترجیح میدیم که وقتی گلوله رو شلیک می کنیم، بتونیم مثلاً زخم های متفاوتی ایجاد کنیم و در آینده ی نه چندان دور دوست داریم که دل رو روده ی طرف مقابل رو هم ببینیم که داره رو زمین پخش میشه (اونم بادقت کامل و مثلاً همیشه با شلیک به سمت چپ سینه ی یک نفر باعث مرگش نشیم و ...) ...

Doom 1 رو مقایسه کنید با این GOW که الان ملت براش غش و ضعف میرن
تفاوت احساس میشه
حالا جالبه که می تونست اون زمان مثلاً Doom 1 دارای Game Play طولانی تری از GOW باشه !!! (مثال)
یادمه همون دوران من یه H.D.D با حجم 1.7 گیگابایت (کوانتوم) داشتم. با خودم می نشستم و حساب می کردم که با چند تا فلاپی 1.44 می تونم پرش کنم و آیا اینکه میشه اصلاً این چاه ویل رو با فلاپی پر کرد یا نه ؟؟؟ جوابمو، خودم امروز میدم که بله با 2 تا نصفی CD بجای فلاپی ...

خوب
بنابراین میشه گفت که برای پردازش یکسری Object ما نیاز به داده داریم. و داده ها حجمشون خیلی بالاست وقتی بخوان زیاد و طبیعی باشن (مثلاً همین SC:DA رو نگاه کنین. تمام گارادهاش توی مرحله ی شانگهای (تا اونجایی که من تا الان رفتم) قیافه شون مثل هم بودش. در حالی که می شد برای اینا چندین نوع صورت متفاوت طراحی کرد تا یکم واقعی تر باشه و خوب البته این یکی از چیزایی هستش که در آینده ی نزدیک بهش خواهیم رسید؛ ولی در نهایت برای اینکه بتونیم بجای یک چهره، چند تا رو جایگزین کنیم علاوه بر موتور قوی تر نیاز به فضای بیشتر هم داریم).

نهایتاً اینکه BR شاید الان خیلی چشم گیر نباشه، ولی شاید بتونه که در آینده یک سکوی پرتاب برا PS3 باشه (شایدم نباشه، نمیشه تفسیر قطعی کرد)

بهر حال روزی لازم می شد که ما بسوی لوح هایی بریم که حجم های بالاتری رو در خودشون حمل می کنن، چه بهتر که بجای فردا، امروز بریم سراغشون ... که خوب SONY ترجیح داد این کار رو امروز انجام بده ... (تا در آینده شما رو احتمالاً مجبور به تعویض DVD نکنه کاری که مایکروسافت به زودی انجامش خواهد داد)

موافق نیستم ...
مساله این نیست ... مساله اینه که ما تحمل شنیدن نظرات مخالفمون را نداریم ... تفاوت در نظرات یک امر بدیهیه ولی نزدیک شدن نظرات و توافق شرط لازم برای یک بحث موفق هست و اگر قرار باشه در نهایت هیچ بحثی به توافق نرسه پس اصلا چرا بحثی صورت بگیره ... هر کسی میاد نظر خودشا میگه و بر اون پافشاری میکنه
این تعریف شما از بحث موفق کاملاً تعریف ساده و پیش پا افتاده ای هست، از نظر من بحثی در این سطح وقتی موفق هست که خواننده ها بیشترین استفاده رو ازش ببرنند، بحث ها بخاطر چی از تلویزیون پخش میشن؟ بخاطر چی تو تاپیک عمومی مطرح میشن؟ چرا خصوصی نیستن؟ چون موضوع اصلی این نیست که نظر بحث کننده ها تغییر کنه یا نزدیک هم بشه، موضوع باز کردن قضیه برای بیننده ها، خواننده ها و کلاً مخاطبین هست. موضوع اینه که 2 طرف دیدگاه هاشون رو مطرح کنن، دلایلشون رو بیارن ( و در مورد این تاپیک اینه که انتخاب کنسول رو برای خواننده ها ساده تر کنند ). نتیجه گیری نهایی بعهده خود خواننده هست.

شما دو نفر تازه کار نیستید که بیاید بحث کنید تا بفهمید کدوم کنسول بهتره، انتخاب شما قطعاً مشخصه و قرار نیست تغییر کنه، هدف اطلاع رسانی به بقیست ...

مثلاً دو نفر حرفه ای رو میارن که یک فیلم رو نقد و بررسی کنند ولی میبینی که هر کدوم برداشت متفاوتی از فیلم دارند که گاهاً عقیده طرف مقابل رو هم نقض میکنه اما کی میتونه بگه کدوم درست میگن؟ هیچ کس. خود مخاطبین برداشت نهایی رو میکنن و شما نمیتونی در پایان بحث بگی خب پس ما به توافق رسیدیم و جمع بندی ما شد این 1 حرف. اصلاً حرف 2 طرف از دو جنس مختلف هست که با هم قابل جمع نیستن ... برای هر کدوم فاکتورهای مختلفی تعیین کننده بوده.

در نتیجه شما نباید فکر کنی که چون هیچ کدومتون عقیده اون یکی رو قبول نمیکنید پس بحث بی نتیجست، اگه قرار بود به این سادگی بحث به نتیجه برسه و خاتمه پیدا کنه که تکلیف همه مشخص بود. حرف هایی که لابلای بحث زده میشه و اطلاعاتی که مطرح میشه مهم هست و تأثیر گذار روی انتخاب خواننده ها. و همونطور که گفتم برداشت بعهده خودشون هست.

حرفم فقط سر بحث موفق بود، وگرنه با بقیه صحبت هات موافقم.

در کل به نظر من این بحث ها در صورتیکه که به بیراهه نکشه و جنبه کل کل و به رخ کشیدن اطلاعات و تحقیر دیگران رو پیدا نکنه هیچ مشکلی نداره بلکه مفید هم هست.

به نظر من خیلی تاثیری نداره اگه این بحثا ادامه پیدا کنه. اما به نظر من هم 360 بهتره. البته از لحاظ سخت افزاری نمیگما! کلا. دلایل هم واضحه. فکر نکنم که اختلاف سخت افزاری ps3 با 360 بیشتر از xbox با ps2 باشه. پس خیلی مهم نیست. مهم بازیها هستند دیگه! من فکر کنم به ازای هر بازی بزرگ روی PS3 چند بازی بزرگ روی 360 هست. تازه مشکل بزرگ بازیهای نقش آفرینی هست که برای من خیلی مهمند. البته rpg ژاپنی نمیگما. rpg غربی رو میگم که فکر نکنم به غیر از oblivion ( که برای 360 هم هست ) بازی دیگه ای روی PS3 باشه. یکی از دلایل دیگه کهPS3 نمیخرم اینه که بالاخره 40 در صد هم که شده احتمال شکست بلوری وجود داره. بعد اگه شکست خورد پول بیرون ریختیم. چون یکی از دلایل گرون شدن PS3 بلوری بوده دیگه. بعد مسئله کپی هست. میدونم بالاخره کپی خور میشه ولی بازهاش رو چیکار میشه کرد؟ منظورم اینه که که الان به خاطر قیمت نسبتا بالای DVD9 بازیهای 360 حدود 10 هزار تومن هستند. خوب دیسکهای بلو ری گرون تر هستند دیگه. دلیل بعدی اینکه من مطمعنم حتی اگه 360 خیلی کم هم فروش کنه مایکروسافت حمایتش رو میکنه و از لحاظ بازی کم نمیاره. پس در نتیجه انتخاب من 360 هست و در همین آذر ماه ایشالا یکی میخرم. البته وی که به محض ورود به ایران یکی در خونه من هست. ولی فکر نکنم که تا آخر 85 ایران بیاد.

خودم Stupid Invaders رو روی Dream Cast بازی کردم و فکر کنم دو تا CD هم بود ولی تا جایی که یادمه تا یه جای خاصی از بازی که میرفتی بعدش CD دوم رو میزاشتی و دیگه به جای اول برنمیگشتی ! حالا خودت فکر کن داری یه بازی RPG بزرگ بازی میکنی.الآن توی شهر A هستی.توی شهر B یه مغازه داره و میخوای بری مسواک بخری ! بین دو شهر A , B هم باید DVD رو عوض کنی.از شهر A میری توی شهر B . باید از جای راحتت روی تخت خواب ! بلند شی و DVD دوم رو بزاری. بعدش میخوای یه ماموریت که 3 ساعت قبل انجامش ندادی رو انجام بدی و باید برگردی شهر A . دوباره باید DVD اول رو بزاری توی کنسول. اون ماموریت رو که انجام دادی طبیعتآ ماموریت جدید توی شهر جدید یعنی B اتفاق میافته و برای بار سوم باید DVD رو عوض کنی. خب آدم کف میکنه دیگه !! :biggrin1:
یه مثال دیگه که 100 بار تا حالا گفتم : Gran Turismo 4 توی PS2 حجمش چقدر بود ؟ هر چی بود باید توی DVD 9 ریخته میشد و دیگه این رو همه میدونن و تبلیغ سونی هم نبوده که الکی حجم رو بالا ببرن. حالا همین GT4 آگه بخواد با همون تعداد ماشین و منطقه ولی با گرافیک 50 % بیشتر برای PS3 ساخته بشه نیاز به حجم بیشتر از 9 گیگابایت داره. به هیچ وجه هم نمیشه توی 2 تا DVD جاش داد. مثلآ من ماشین Audi TT میخوام بخرم و این ماشین توی DVD اول هست. وقتی این ماشین رو خریدم میخوام یکی از مسیرهای بازی رو برم که اون مسیره توی DVD دوم هست.دوباره قضیه تعویض دو باره و سه باره و n باره DVD شروع میشه ! :biggrin1:
جای خیلی دوری نمیریم. همین PS کلی بازی داشت که رو چند CD عرضه شده بودند. اصلا این اواخر بازی ای که تک CD بود انگار که یه چیزی کم داشت. بازی rpg هم که زیاد بود. نمونه خیلی زیاد فروان بارزش هم FF7 . اگه اشتباه نکنم 4 CD بود. دو شماره ی بعدی این بازی هم همین وضعیت رو داشتند. راستی مگه Xenosaga رو 2 تا DVD نبود؟ بازی ریسینگ هم همون GT . بازم اگه اشتباه نکنم شماره ی دوم 2 CD بود. من کلی هم باهاش حال کردم. مشکل خاصی نداشت. درایور2 هم همین طور بود. کلا خواستم بگم خیلی مشکلی نیست.

خیلی ساده است میشه پستهای قبلی رو دید و فهمید که کی فنبویه، من توی همین سایت 100 تا خبر در مورد 360 گذاشتم که همشون هم خوب بودن براش از جمله همین دو تا خبر آخر که در مورد فروش gears of war بود و اومدن اون 2 تا بازی برای 360 که حتی عکسی گذاشته بودم برای Jumo in کردن koei. اگرم خبر بدی بوده تا لازم نبوده نگفتم ازجمله همین بازیهای activison که توی رزولوشنی پایین تر از 720p اجرا میشن (با اینکه میدیدم فنبوی ها اینجا همش میگفتن پس چرا نسخه PS3 افت فریم داره اما مال 360 نداره اما واقعا دیگه حوصله بحث با 4 تا فنبوی رو ندارم) تا زمانی که بحثش شد با فرزاد و من هم این موضوع رو گفتم.
البته شما فنبوی نیستید. ولی خوب نمیدونم عادت دارید یا تنفر نسبت به تمام اخبار یا تحلیلهای خوب برای 360 واکنش نشون میدید. البته در اکثر اوقات درست بوده ولی پیش اومده که بیخودی به 360 یا بازیهاش بد بین باشید.

حالا اگه مثل بعضي ها قرار باشه به اعداد و ارقام اهميتي نداد با اين فرض خيلي ساده ميشه نتيجه گرفت xenos خيلي قويتر از rsx است .

بنابه دلايل : 1- 512 مگابايت حافظه در مقابل 256 مگابايت 2- 48 پايپ لاين كه خيلي بيشتر از rsx است . 3- شادرهاي مشترك . 4- 10 مگابايت حافظه درون ساخت . 5- معماري كاملا جديد كه حتي در اخرين سري كارت گرافيكهاي ati مورد استفاده قرار ميگيره .

اگه با اين وضعيت بخواد xenos ضعيفتر باشه ديگه نميدونم چي بگم .

به نظر من خیلی تاثیری نداره اگه این بحثا ادامه پیدا کنه. اما به نظر من هم 360 بهتره. البته از لحاظ سخت افزاری نمیگما! کلا. دلایل هم واضحه. فکر نکنم که اختلاف سخت افزاری ps3 با 360 بیشتر از xbox با ps2 باشه. پس خیلی مهم نیست. مهم بازیها هستند دیگه! من فکر کنم به ازای هر بازی بزرگ روی PS3 چند بازی بزرگ روی 360 هست. تازه مشکل بزرگ بازیهای نقش آفرینی هست که برای من خیلی مهمند. البته rpg ژاپنی نمیگما. rpg غربی رو میگم که فکر نکنم به غیر از oblivion ( که برای 360 هم هست ) بازی دیگه ای روی PS3 باشه. یکی از دلایل دیگه کهPS3 نمیخرم اینه که بالاخره 40 در صد هم که شده احتمال شکست بلوری وجود داره. بعد اگه شکست خورد پول بیرون ریختیم. چون یکی از دلایل گرون شدن PS3 بلوری بوده دیگه. بعد مسئله کپی هست. میدونم بالاخره کپی خور میشه ولی بازهاش رو چیکار میشه کرد؟ منظورم اینه که که الان به خاطر قیمت نسبتا بالای DVD9 بازیهای 360 حدود 10 هزار تومن هستند. خوب دیسکهای بلو ری گرون تر هستند دیگه. دلیل بعدی اینکه من مطمعنم حتی اگه 360 خیلی کم هم فروش کنه مایکروسافت حمایتش رو میکنه و از لحاظ بازی کم نمیاره. پس در نتیجه انتخاب من 360 هست و در همین آذر ماه ایشالا یکی میخرم. البته وی که به محض ورود به ایران یکی در خونه من هست. ولی فکر نکنم که تا آخر 85 ایران بیاد.
خوب منم باهات موافقم، 360 هم کنسول خیلی خیلی خوبیه. بیشتر از 1000 بار هم به 1000 نفر مختلف گفتم که اگه میخواهند halo 3, blue dragon, gears of war, mass effect, two human, ... بازی کنن باید 360 بخرن و مطمئن هم باشن که مایکروسافت از کنسولش حمایت میکنه و حالا حالا ها برای این کنسول بازی میاد (درست یادمه همین حرف رو به فردی به اسم امیر زدم البته نه اینجا بلکه توی وبلاگ حمید)
هر کسی باید کنسولی رو بخره که ازش لذت میبره. اینم همین جا بگم که من هر سه تا کنسول رو میخرم اما آخرین کنسولی که میخرم PS3 خواهد بود و اون دو تا کنسول دیگه تو اولویت هستن.
جای خیلی دوری نمیریم. همین PS کلی بازی داشت که رو چند CD عرضه شده بودند. اصلا این اواخر بازی ای که تک CD بود انگار که یه چیزی کم داشت. بازی rpg هم که زیاد بود. نمونه خیلی زیاد فروان بارزش هم FF7 . اگه اشتباه نکنم 4 CD بود. دو شماره ی بعدی این بازی هم همین وضعیت رو داشتند. راستی مگه Xenosaga رو 2 تا DVD نبود؟ بازی ریسینگ هم همون GT . بازم اگه اشتباه نکنم شماره ی دوم 2 CD بود. من کلی هم باهاش حال کردم. مشکل خاصی نداشت. درایور2 هم همین طور بود. کلا خواستم بگم خیلی مشکلی نیست.
البته FF7 سه تا سی دی بود. موضوع این نیست که میشه روی چند تا DVD زد (که مسلما میشه) موضوع اینه که به حجمی بیشتر از حجم DVD نیاز هست (بر خلاف اون چیزی که گفته میشه) وگرنه ما که به عوض کردن دیسک عادت داریم و فکر هم نمیکنم مشکلی از این نظر پیش بیاد یا کسی از بازی لذت نبره برای اینکه باید مثلا توی بازی 3-4 بار دیسکو عوض کنه.
البته شما فنبوی نیستید. ولی خوب نمیدونم عادت دارید یا تنفر نسبت به تمام اخبار یا تحلیلهای خوب برای 360 واکنش نشون میدید. البته در اکثر اوقات درست بوده ولی پیش اومده که بیخودی به 360 یا بازیهاش بد بین باشید.
میدونی جدیدا طرفدارهای مایکروسافت به حدی دارن حرفهای خنده دار میزنن که نمیشه جوابشون رو نداد (البته به این بحث با فرزاد کاری ندارما چون اون که طرفدار 360 یا PS3 به اون معنی فنبوی بودن نیست و من دیدم از هر دو طرف خبر میگذاره. دارم به صوزت کلی حرف میزنم)
الان دقیقا همون موقعیتی پیش اومده که 5-6 سال پیش من با طرفدارهای سونی داشتم، جالب اینجاست که اونها هم تا همین یکی دو سال پیش نمیخواستند قبول کنن PS2 کنسول ضعیفتریه و حرفهایی میزدن که واقعا خنده دار بود. اون موقع که من با اونها بحث میکردم و واقعیت رو میگفتم اونها بهم میگفتن تو از سونی خوشت نمیاد و طرفدار مایکروسافت و نینتندو هستی، حالا هم اینا میگن که من فنبوی سونی هستم، چرا؟ چون دارم میگم PS3 قویتره (حرفی که همه developer ها دارن میزنن من که اصلا دیگه صفرم در مقابل اونها)
موضوعی که وجود داره اینه که این سایت در حال حاضر 80 درصد یوزر های فعالش طرفدار متعصب مایکروسافتن (یا اگه طرفدارهای سونی هم به همون اندازه باشن، به اندازه اونها حرف خنده دار نمیزنن) من از فنبوی بودن و چشم رو روی حقایق بستن بدم میاد، حالا میخواهد طرف cloud strife یا siamakcgm (یکی از یوزر های همین جا) باشه و در مورد PS3 و قدرت فوقالعاده اش حرف بزنه:
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=99201&postcount=79
یا اینکه 20 تا xbot ای که توی این سایت هستن و مرتب دارن از PS3 بدگویی الکی میکنن.

بهرحال بازهم گذشت زمان همه چیزو مشخص میکنه همونجوری که تا حالا مشخص کرده.

آخرین نکته هم اینکه تمام پستت فقط و فقط دوباره بازگو کردن همون مقاله بود. از اونجایی که خودم اون مقاله رو خوندم و کاملا هم فهمیدم چی گفته، اگه خودت حرف یا توضیحی در این مورد نداری لطف کن و الکی جواب نده !
شرمنده ... من فقط در مورد اون مقاله بحث می کنم ...

میشه لطف کنی و در مورد چیزی که اطلاعات نداری بحث نکنی؟ چون اینجوری واقعا آزار دهنده است که من هی یه حرفی رو بزنم اما هیچ فایده ای نداشته باشه. حداقل لطف کن یکبار درست بخون صحبت منو، سعی میکنم خیلی ساده توضیح بدم.
اون مطالبی که گفتی را من خیلی خوب متوجه شدم اما مثل اینکه شما درست نگرفتی ... جالبه که چقدر هم راحت متهم به بی اطلاعی میشم ... وقتی شما نمیگیری تغصیر من چیه

من گفتم سایه زنی یکپارچه بصورت موازی اجرا میشه ... یعنی شما نباید و نمیتونی راندمان یک معماری سایه زنی مجزا را که بصورت سری اجرا میشه را مستقیما با یک معماری سایه زنی یکپارچه که بصورت موازی اجرا میشه مقایسه کنی ... کاری که خیلی ساده داری انجام میدی و اصلا در نظر نمی گیری ...بزار برات توضیح بدم ...

Xenos حدود 48 واحد سایه زنی واحد داره که هم میتونه راسی باشه و هم پیکسلی در مقابل RTS که 24 واحد سایه زنی پیکسلی داره و 8 واحد سایه زنی راسی البته بصورت معماری مجزا

خب حتما فکر کردی که تفاوت این دو معماری فقط در مجزا و واحد بودنشونه ... نخیر اینطور نیست .... یک بازی را در نظر بگیر که دارای هر دو پروسه ی سایه زنی راسی و پیکسلی هست ... در ساختار مجزا اول یک دستوربه واحد سایه زنی راسی ارسال میشه و اون عملیات اجرا میشه و پس از انجام این عملیات نوبت به واحد سایه زنی پیکسلی میرسه و همین پروسه ادامه پیدا میکنه ( البته به نسسبت تعداد عملیات سایه زنی راسی در مقابل پیکسلی ) که یعنی تاخیر پشت تاخیر ... این خودش کلی راندمان و کارایی را میاره پایین .... اما در معماری یکپارچه هر دو سایه زنی راسی و پیکسلی در آن واحد بطور مشترک احرا میشند و هیج تاخیری در اجرای دستور ها وجود نداره ... این یعنی خودش کلی افزایش راندمان و کارایی ...

پس مقایسه کردن رو در رو و مستقیم تعداد واحد های سایه زنی این دو معماری و مقایسه ی کارائیش از روی این اعداد از بزرگترین اشتباهیه که کسی میتونه تو زندگیش انجام بده

حالا این هیچی فرض کن یک بازی 80 درصد پردازش سایه زنی راسی داره 20 درصد پردازش سایه زنی پیکسلی ... خب خودت حساب کن تو این وضعیت کدوم معماری بهتر جواب میده ... حالا در نظر بگیر 100 درصد پردازش مربوط به سایه زنی راسی و سا صددرصد مربوط به سایه زنی پیکسلی باشه ... در این یکی هم مطمعنا Xenos وضعیت بهتری داره ... پس انعطاف پذیری در شرایط پردازشی مختلف و نسبت مختلف سایه زنی های راسی و پیکسلی یکی دیگر از برتری های چشم گیر این معماری هست ...

این اماری که شما ارائه دادی فقط وقتی صحیحه که هیچ تفاوتی در راندمان دو معماری وجود نداشته باشه که اصلا اینطور نیست ...

ولی فقط می خوام بگم که جوابم به سوال "" آیا با وجود بازی هایی نظیر Blue Dragon و Oblivion با اون مقدار ساعت گیم پلی و گرافیک ، خود به خود بلوری بی ارزش نمیشه ؟؟؟؟ ""، نه هستش.
حالا دلیل
من در ان مورد حق را به شما میدم اما همیشه در نظر داشته باشد بازی حجیم تر به معنای بازی بهتر نیست ...همون Crysis فقط 6.5 گیگابایت جا میگیره ....
اما کلا این بحث دیگریه که جاش اینجا نیست ;)

اما بحث من چیز دیگریه ... همانطور که قبلا گفتم اصلا فلسفه ی وجودی بلوری در PS3 گرافیک و جزییات بالاتر نیست و هیچوقت نبوده ... ;)

مطمعن باش با محدودیتی که در مقدار حافظه ی PS3 وجود داره شما هیچ وقت نمی تونی شاهد تفاوت فاحشی در گرافیک و جزییات و Object های بازی های بلوری نسبت به دی وی دی باشبد ...
غیر از اضافه کردن دیالوگ ها و صدا های بیشتر ، فیلم های بیشتر و با کیفیت تر و احتمالا مراحل طولانی تر ... ;)
این صحبت من صرفا در مورد کنسول ها بود
و این قضیه در مورد PC کاملا فرق میکنه چون سخت افزار PC با محدودیتی روبه رو نیست ;)

آخرین ویرایش:
توي ps1 از cd استفاده ميشد 6-5 سال بعد که عمرش تموم شد ps2 اومد که سخت افزارش خيلي بهتر از ps1 بود
در ps2 از dvd استفاده شد که حجمش 7-6 برابر cd بود
حالا که 7-6 سال از عرضه ps2 ميگذره اکثر بازيهاش روي يک dvd هست و بازي روي دوتا dvd براش خيلي کمه
ولي در هر صورت به dvd خيلي نياز بود(شايد در شروع نيازي به dvd نبود ولي براي کنسولي مثل ps2 که ميخواست 7-6 سال عمر کند خيلي مهم بود
برميگرديم به حالا به ps3 هم کاري نداريم
xbox360 از ps2 خيلي قويتره و ميخواد 6-5 سال هم عمر کنه و از dvd دو لايه استفاده ميکنه که حجمش نسبت به dvd5
که در ps2 استفاده ميشه حتي دوبرابر هم نيست حالا ميخواد در آينده چيکار کنه معلوم نيست:confused:
ولي در ps3 از blu-ray استفاده ميشه که در حال حاضر در استفاده از آن نيازي ديده نميشه و فقط همه اين کار sony رو از ديد اين ميبينن که
ميخواد فرمتشو زورکي هم که شده جا بندازه:evil:
شايد اين نظر هم تا حدودي درست باشه ولي در کل اين عمل رو بايد از ديد آينده نگري sony ديد:biggrin1:
ولي اينجا يک مشکلي وجود داره و اون هم اينه که اگه blu-ray از پس HD-DVD برنياد اونموقع بايد چيکار کنيم:(
sony هم هيچ تضميني به ما نميده که blu-ray برنده بشه:((
اونوقت چه جوري بايد 600-500 دلار پول کنسولي رو بديم که موفقيتش معلوم نيست:confused:

جدا حوصله ابراز فضل رو ندارم :biggrin1: ولي تا جايي كه مي دونم و مي بينم:
1. RSX در انجام عمليات مربوط به Pixel Shader قوي تر از Xenos عمل ميكنه و در حال حاضر بيشتر بازيها از Pixel Shader استفاده مي كنند تا Vertex Sahder. البته قدرت Xenos در Vertex Shader مي تونه Devهاي 360 رو به استفاده بيشتر از اين قابليت سوق بده. درسته؟
2. Cell از هسته 360 (Xenon) قوي تر ولي برنامه نويسي براش مشكل تر. اما مطمئنا در دو سه سال آينده بازيهايي از طرف خود سوني منتشر خواهند شد كه از تمامي قدرت اين پردازنده استفاده كنن. حالا هر چقدر هم مشكل باشه.
3. بي خيال شين تو رو خدا. يا حداقل اگر بحث مي كنيد با ادب و شعور و ... هم ديگه كاري نداشته باشيد. به زبون ساده تر تيكه نندازيد.

برای frame buffer به صورت 720p , 4xAA به این مقدار حافظه نیاز داریم:
1280.720.4.4.2=29491200 byte
یعنی 28 مگابایت (تازه به صورت FP10 که اگه FP16 باشه خیلی بیشتر میشه)
چرا در 4.4.2 هم ضرب شده؟ (اين سه تا عدد هر كدوم به چه معنيه؟)
FP10 و FP16 يعني چي؟

Xenos حدود 48 واحد سایه زنی واحد داره که هم میتونه راسی باشه و هم پیکسلی در مقابل RSX که 24 واحد سایه زنی راسی داره و 8 واحد سایه زنی پیکسلی البته بصورت معماری مجزا.
یک بازی را در نظر بگیر که دارای هر دو پروسه ی سایه زنی راسی و پیکسلی هست ... در ساختار مجزا اول یک دستوربه واحد سایه زنی راسی ارسال میشه و اون عملیات اجرا میشه و پس از انجام این عملیات نوبت به واحد سایه زنی پیکسلی میرسه و همین پروسه ادامه پیدا میکنه.
فكر مي كنم هر دو اين عمليات به طور همزمان انجام مي گيرند. درسته؟

آخرین ویرایش:
سلام

من در ان مورد حق را به شما میدم اما همیشه در نظر داشته باشد بازی حجیم تر به معنای بازی بهتر نیست ...همون Crysis فقط 6.5 گیگابایت جا میگیره ....
اما کلا این بحث دیگریه که جاش اینجا نیست

اما بحث من چیز دیگریه ... همانطور که قبلا گفتم اصلا فلسفه ی وجودی بلوری در PS3 گرافیک و جزییات بالاتر نیست و هیچوقت نبوده ...

مطمعن باش با محدودیتی که در مقدار حافظه ی PS3 وجود داره شما هیچ وقت نمی تونی شاهد تفاوت فاحشی در گرافیک و جزییات و Object های بازی های بلوری نسبت به دی وی دی باشبد ...
غیر از اضافه کردن دیالوگ ها و صدا های بیشتر ، فیلم های بیشتر و با کیفیت تر و احتمالا مراحل طولانی تر ...
این صحبت من صرفا در مورد کنسول ها بود
و این قضیه در مورد PC کاملا فرق میکنه چون سخت افزار PC با محدودیتی روبه رو نیست

باهات موافقم
افزایش حجم باعث بهبود گرافیک نمیشه، بلکه باعث افزایش جزئیات میشه (با توجه به این نکته که ما به گرافیک به تنهایی نمی گیم جزئیات)
در ضمن هر چی حجمش زیاد بود خوب نیست که ...

ولی حرفم چیز دیگه اییه
برای انتقال اطلاعات ما نیاز به فضا داریم
حالا هر چی این فضای ما بیشتر باشه که ما مجبور به 1: فشرده کردن اونا و 2: چند قسمتی کردن اونا (منظورم چند تا دیسک هستش) نشیم خوب مسلماً بهتره. و این کاریه که Sony انجامش داده (یا حداقل پایه گذارش بوده) . اگر Microsoft هم می تونست از BR استفاده کنه خیلی بهتر میشد.
بهر حال ما اینو قبول داریم که تکنولوژی این پردازنده هایی که هر دو کنسول دارن ازشون سود می برن بالاست و کار باهاشون طول میکشه تا دست موتورنویسا بیادش. بنابراین در آینده می تونیم بگیم که می تونن موتور هایی ساخته بشن که از همین پردازنده های (معمولی در اون زمان) کارهای عظیم تری رو بکشن (مثالش PS2 که هنوز هم عمرش به پایان نرسیده).
همچنین باید بگم که تاریخ مصرف X360 بدلیل پیچیدگی کمترش زودتر از PS3 فرا خواهد رسید. Cell خیلی چیزا داره که زمان میبره تا دست سازنده ها و موتور نویسا بیادش ...

برای همین هستش که من می گم که فضا یه بعد خیلی مهمه و در آینده ی نه چندان دور خواهیم دید که همین فضا بحای پر شدن با اراجیف (مثل الان) با اطلاعات کاربردی پر خواهد شد.

از سمت دیگه این فضا فقط برا گرافیک که استفاده نمی شه
چون گرافیک این کنسولها در همین حدیه که دیده میشه، حالا یه مقداری بالاتر ...
بنابراین باید دید در عرصه ی فیزیک و ... چه بالایی می تونن سر این سیستم بیارن (البته اینم باید تا حدودایی محدود باشه چون فیزیک بشدت به پردازنده مربوطه و مسلماً همین که توی PC بدلیل قابلیت ارتقای هر روزه و بسته نبودن دست سازنده ها توی اجبار به کنار اومدن با یک سخت افزار خاص و دمده (در آینده مسلماً)، پیشرفت های بزرگی رو شاهد خواهیم بود که احتمالاً این کنسولها ازش عقب بمونن و این باعث کاهش بیشتر در نیمه عمر مصرفی این کنسول ها بشه، چون همین الانشم از نظر فقط گرافیکی بخوایم بگیم، ورود نسل جدید پروسسورهای گرافیکی همراه با DX10 خودش می تونه خیلی به روند افت همین کنسول ها کمک کنه، چون این کنسول ها در میشه گفت روزهای پایانی عمر DX9 و همراه با اون ارائه شدن که PS3 از این روند می تونه بیشتر صدمه بخوره چون X360 الان یک ساله تمامه که اومده و محصولاتشم توی خط افتادن ولی PS3 با اون لانچ نه چندان جالبش محصولاتی رو هم در راه داره که همزمان با اونا می خواد محصولات وابسته به DX10 در PC بیاد که خوب این خودش کلی مشکله)

نهایتاً
اینکه منم موافقم با این اصل که پر کردن حدود 20 گیگابایت فضا کمی مشکله، ولی دور از تصور هم نیست و در آینده می تونه کاربردی باشه
این خودش یه برتری برا SONY به حساب میاد ...
از طرف دیگه سونی با این کارش با یه تیر چند تا نشون زد :
1: یکمی حال MS رو گرفت
2: نسل جدید لوح های فشرده رو به جهان انفورماتیک معرفی کرد که سود هنگفتی رو به جیبش واریز می کنه
3: دور اندیشی کرد که احتمالاً این می تونه در آینده براش تو کنسول کاربردی باشه
و ...

بهر حال همه ی اینا یه طرف
چیزی که برا من سواله اینه که:
نمی دونم چطوری PS3 می خواد ضعف عظیمی (میشه گفت یه جورایی حماقت عظیمی) مثل نبود Vibration در کنترولر رو جبران کنه ؟؟؟ نمی دونم اینام تنشون به NOKIA خورده بوده (ماجرای N90)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or