Mafia_For_Ever
کاربر سایت
اينجور که من خبر دارم حدود 22 تا 23 گيگ اين بازي حجم گرفته
فیلم های روی HDDVD (و BluRay ) هم با رزولوشن 1080p هستند...اینکه اصلا ربطی به hd drive نداره البته این جمله ای که گزاشتی تا متن چی باشه...
ولی 1080p واسه بازی ها هست![]()
آخ قربون آدم چیز فهم ...آقای علی امینی!
حرف های بسیار خوب و درست و منطقی ای در مورد بلو ری و آشنایی بازیسازان با سل زدی دستت درد نکنه (با وجود اینکه من طرفدار پلی استیشن هستم ولی دیدم راست میگی )
پورنا جان از شما یک سئوال دارمیه جوری حرف زده بودی انگار امتیاز های گیم اسپات رو خدا نازل میکنه!
امتیاز های گیم اسپات رو ملاک و محور خیلی از حرفات قرار داده بودی....
قبلا هم چند بار در مورد امتیاز های گیم اسپات بحث شده بود.....
حالا نه تنها گیم اسپات .... بلکه هر سایت دیگه ای که به بازی ها امتیاز میده.....
قربون شکلت . بی انصاف نباش . برو امتیاز ها PDZ و COD2 و PGR3 و Kameo رو یه نگاه هی بکن . مقایسه کن . بعد بکوبن تو سر 360 .ولی یادمه اون موقع که X360 لانچ شد و وقتی با کنسول های قبلی مقایسه شد نتیجه ش این شد که همچین لانچ خفنی نداشته،

چاکریم!آخ قربون آدم چیز فهم ...
وحید هستمپورنا جان از شما یک سئوال دارم
می خوام بدونم امتیازی که سایت ها به بازی های مورد علاقه شما می دن رو علاقه شما نسبت به اون بازی تاثیر میزاره ؟
خود من اگر امتیاز Gears of War هم میشود اصلا بارم فرقی نمیکرد . چرا . چون از خوشم امده بود . و این مسئله در مورد خیلی از بازی های دیگه صدق میکنه .
همون طور که در E3 06 دیدی Tekken 6 داره یک فاجعه میشه مثل Mobile suit ...... و حتی اگر هم بشه و امتیاز داغونی هم بیاره ولی باز هم برای من Tekken هست . این موضوع شدیدا داره درباره MGS 4 هم به واقعیت نزدیکه . { خود کوجیما گفته تا 2008 کار داره بازی } درسته جفت بازی ها هنوز در حال ساخته ولی منظورم چیز دگه ای هست { امید وارم درست و واضح توضیح داده باشم }
یک مثال ساده بزنم . من بازی Genji رو از شماره یک بازی دوست دارم و روزی که PS3 بخرم 100% Genji : DOS رو هم خواهم خرید .حالا میخواد امتیاز 9.8 گرفته باشه یا 6.1 . خلاصه من که اخلاقم این طوری هست .
به امتیاز سایت معتبری مثل GS هم رجوع میکنم اهمیت میدم ولی در مواردی که از ان کاملا بی اطلاع باشم .
خوب کاملا مشخصه!خب Ressistance Fall Of Man اگه بگیم از نظر گرافیکی از COD3 چیزی کم داره واقعا بهش ظلم کردیم ... من Call Of Duty 3 بازی نکردم ولی مطمینم محیطهای بازش دیگه بازتر و وسیع تر از Reistance نیست .. حالا من اینو میخوام بپرسم چرا این بازی با 60 فریم ثابت اجرا شد ولی COD3 افت فریم داشت ؟؟؟ پس اگه بگید قضیه ، قضیه رم هستش کاملا اشتباهه ....
امین نمیدونم توی کدوم تاپیک ؛ ولی این قضیه زیر سوال رفته و نمی تونی بطور کامل بهش اطمینان داشته باشیهادی تا اونجایی که میدونم گیم اسپات امتیاز دهیش بر اساس پلتفرم هست یعنی با بازیهای اون پلتفرم مقایسه میشه مثلا شاید یه بازی تو 360 امتیاز 8 بگیره ولی تو wii امتیاز 9 بگیره در حالی که کوچیکترین فرقی بینشون نباشه ولی خب چون نسبت به قدرت wii اون بازی خیلی خوب بوده امتیاز بالاتری گرفته!
(یه نگاه یه امتیاز هایی که بازی های Wii توی گرافیک گرفتن بکن!)همیشه نشون دادن مدرک و منبع بهترین کار ممکن هست. مگه نه ؟ خب من هم یه مدرک خیلی بزرگ رو میتونم به شما و بقیه کسانی که میگن Call Of Duty 3 توی PS3 افت فریم داشته نشون بدم :بازي COD3 نسخه PS3 از GS امتياز 8.2 کسب کرده !!! در صورتي که نسخه 360 شامل امتياز 8.8 از اين سايت شد !! و همونطور که ديديد مهمترين اختلاف اين دو نسخه هم در بخش گرافيک اين بازي در ورژن PS3 هست که 1 امتياز از نسخه 360 پايينتره !
ايرادي که GS از اين نسخه گرفته در بخش گرافيک هست که گفته شده مشکل فريم داره ! و مثل نسخه 360 نيست که با 60 فريم ثابت در کل بازي اجرا بشه !(نسخه wii که اصلا قابل بحث نيست!)
کسي علت اين مشکل بزرگ رو ميدونه واسه ما هم توضيح بده که چرا PS3 با وجودي اينکه از Cell هم استفاده ميکنه بايد روز لانچش اين مشکلات در بازيهاش ديده بشه ؟؟؟!!!(نسبت به ورژن 360 برتري که نداشته هيچ,مشکلاتي از ثابت نموندن فريم هم داشته ! خيلي جالبه نه؟!من فکر ميکنم دليلش شايد بخاطر اون اختلاف رمي که با 360 داره باشه !
چيه ؟ ميگيد سازنده ها با سخت افزار PS3 آشنايي ندارن ؟ ......
و اما در مورد Resistance . این بازی قرار بود گرافیک خیلی خوبی داشته باشه و در زمینه گرافیک هم امتیاز 9 رو از Game Spot گرفت. من الآن میتونم به هرچی اعتقاد دارم قسم بخورم که سال قبل طرفدارهای XBOX 360 جوری از گرافیک و خصوصیات PGR3 حرف میزدن که آدم فکر میکرد چه بازی انقلابی و عجیبی رو تحویل میگیره.دقیقآ یادمه که خیلی خیلی بیشتر از بزرگ کردن Resistance بازی PGR3 بزرگ شده بود.یادمه بحثهای خیلی زیادی بین بچه ها پیش اومده بود و همه انتظار یه امتیاز واقعآ بالا و بی نظیر مخصوصآ توی قسمت گرافیک رو در بازی PGR3 داشتن. میگفتن نمیدونم این بازی افکت فلان داره و تماشاچی های کنار زمین فلان هستن و ... این بازی عرضه شد و از Game Spot گرافیک 9 گرفت.در مجموع هم امتیاز 8.8 گرفت که فقط و فقط 0.2 با امتیاز Resistance تفاوت داشت.پس دیگه انقدر این بازی رو سوال پیچ نکنین.مورد بعدي هم اينه که Resistance هم از GS امتياز 8.6 گرفته ! و الان ديگه موقش رسيده که من به بعضي از دوستان بگم خوب پيش بيني نکردن !:biggrin1:
خيلي هاتون ميگفتين اين بازي امتيازش بالاي 9.0 هست ! و خيلي روي اين بازي حساب کرده بوديد و همچنين خيلي هاتون ميگفتين که اين بازي جزء بزرگترين بازيهاي PS3 در موقع لانچ هست ! البته ناگفته نماند نمره 8.6 امتياز بدي نيست ولي بايد بريم ببينيم توي بخش هاي مختلف بازي چيکار کردن...!
همينطور که ديديد در بخش گرافيک امتياز خوبي گرفته و در بخش گيم پلي هم تا حدودي ميشه گفت خوبه...ولي در بخش صدا...اينجا ديگه بايد طرفداراي PS3 جوابگو باشن که چرا 8 گرفته ؟!؟!؟!
شماها مگه نميگفتين که يکي از اهداف سوني براي استفاده از بلوري ,صداهاي رويايي هست که نصف حجم ديسک هاي بلوري رو پر ميکنه ؟؟؟ که البته در اين مورد بازي Resistance رو هم مثال زده بوديد که نميدونم صداها و افکت هاي صوتي پيشرفته اي در اين بازي وجود داره که اينقدر حجم بالايي از بلوري رو پر کرده ! (اينجور که من خبر دارم حدود 22 تا 23 گيگ اين بازي حجم گرفته !!!)
اونوقت ميشه بگيد چرا اين بازي در بخش صدا 8 گرفته ؟؟؟!!!
چيز بخصوصي به غير از يه گرافيک خوب در اين بازي ديده نميشه پس چرا اينقدر اين بازي حجم گرفته ؟؟؟![]()
خب اینجا خیلی راحت خودتون , مچ خودتون رو گرفتین ! من نمیدونم GOW چقدر حجم داره ولی اون طور که شما گفتین 8 گیگابایت حجم داره.یعنی فقط و فقط 1 گیگابایت تا پر شدن کامل DVD 9 میمونه.نکته جالب و غم انگیز قضیه اینجاست که GOW فقط یک سال بعد از عرضه XBOX 360 منتشر شده و اون طوری که خودم و خیلی های دیگه بازی کردن میدونن بازی ای هست تقریبآ کوتاه که تموم کردنش زیاد طول نمیکشه. از طرفی همه میدونن که 4 یا 5 سال بعد از عرضه یه کنسول قدرت واقعی کنسول مشخص شده و بازیهایی با گرافیکهای خیلی بهتر از GOW هم برای XBOX 360 در راه هستن ولی فقط 1 گیگابایت بیشتر میتونن فضا بگیرن. بیابید پرتغال فروش را !!! :cheesygriحالا جالب اينجاست که يک بازي مثل Gears Of War مياد روي 360 با حجم تقريبي 8 گيگ,بعد هم در بخش گرافيک و هم در بخش صدا ميگيره 10 !
به هیچ وجه نباید بازی Mobile Suit که 99% صاحبان PS2 حداقل غیر از کشور ژاپن حتی 5 بار هم اسمش رو نشنیده بودن رو با Tekken که یکی از علامتها و مشخصه های کنسولهای سونی هست مقایسه کرد.اون دمویی هم که توی E3-2006 منتشر شد خود Namco بعدش گفت ما مجبور بودیم در مدت خیلی کوتاهی حتمآ یه دمو برای سونی تهیه کنیم و برای همین این دمو این شکلی بود. اصلآ از قیافه دمو هم معلوم بود که یه کار چند روزه و ناقص هست که نمونه کاملی از کار اصلی نیست.همون طور که در E3 06 دیدی Tekken 6 داره یک فاجعه میشه مثل Mobile suit
عماد,بازم مثل همیشه اومدی یه چیزی گفتی رفتی !ولی یادمه اون موقع که X360 لانچ شد و وقتی با کنسول های قبلی مقایسه شد نتیجه ش این شد که همچین لانچ خفنی نداشته،یه سری زیادی از طرفدارای X360 اومدن و گفتن که جوجه رو اخر پاییز میشمرن و با روز اول نمیشه قضاوت کرد و قدرت کنسولو نمیشناسن و اینا!
به هر حال،جالبه...![]()
سلام.همیشه نشون دادن مدرک و منبع بهترین کار ممکن هست. مگه نه ؟ خب من هم یه مدرک خیلی بزرگ رو میتونم به شما و بقیه کسانی که میگن Call Of Duty 3 توی PS3 افت فریم داشته نشون بدم :
پارسال همین موقع ها بود که بازی ای منتشر شد از طرف کسی که همه طرفدارهای XBOX 360 با دلیل یا بدون دلیل اون رو یکی بزرگترین بازی سازهای جهان میدونن که البته در این موضوع شکی نیست.بازی Quake 4 پارسال برای PC , XBOX 360 منتشر شد.
نسخه PC :
گرافیک : 10
صدا : 8
امتیاز کل : 8
نسخه XBOX 360 :
گرافیک : 6
صدا : 7
امتیاز کل : 6.6
بعضی از ایرادهای نسخه XBOX 360 :
Frame rate gets downright atrocious in spots; voices are often muffled and difficult to make out
میشه بگی این دو بازی چه ربطی به هم داشتن ؟؟؟؟؟؟و اما در مورد Resistance . این بازی قرار بود گرافیک خیلی خوبی داشته باشه و در زمینه گرافیک هم امتیاز 9 رو از Game Spot گرفت. من الآن میتونم به هرچی اعتقاد دارم قسم بخورم که سال قبل طرفدارهای XBOX 360 جوری از گرافیک و خصوصیات PGR3 حرف میزدن که آدم فکر میکرد چه بازی انقلابی و عجیبی رو تحویل میگیره.دقیقآ یادمه که خیلی خیلی بیشتر از بزرگ کردن Resistance بازی PGR3 بزرگ شده بود.یادمه بحثهای خیلی زیادی بین بچه ها پیش اومده بود و همه انتظار یه امتیاز واقعآ بالا و بی نظیر مخصوصآ توی قسمت گرافیک رو در بازی PGR3 داشتن. میگفتن نمیدونم این بازی افکت فلان داره و تماشاچی های کنار زمین فلان هستن و ... این بازی عرضه شد و از Game Spot گرافیک 9 گرفت.در مجموع هم امتیاز 8.8 گرفت که فقط و فقط 0.2 با امتیاز Resistance تفاوت داشت.پس دیگه انقدر این بازی رو سوال پیچ نکنین.

در این مورد باید بگم که,همونقدر که سونی بازی Resistance رو با یه مشت آت آشغال پر کردهخب اینجا خیلی راحت خودتون , مچ خودتون رو گرفتین ! من نمیدونم GOW چقدر حجم داره ولی اون طور که شما گفتین 8 گیگابایت حجم داره.یعنی فقط و فقط 1 گیگابایت تا پر شدن کامل DVD 9 میمونه.نکته جالب و غم انگیز قضیه اینجاست که GOW فقط یک سال بعد از عرضه XBOX 360 منتشر شده و اون طوری که خودم و خیلی های دیگه بازی کردن میدونن بازی ای هست تقریبآ کوتاه که تموم کردنش زیاد طول نمیکشه. از طرفی همه میدونن که 4 یا 5 سال بعد از عرضه یه کنسول قدرت واقعی کنسول مشخص شده و بازیهایی با گرافیکهای خیلی بهتر از GOW هم برای XBOX 360 در راه هستن ولی فقط 1 گیگابایت بیشتر میتونن فضا بگیرن. بیابید پرتغال فروش را !!! :cheesygri
که حجمش شده 22 گیگ ! احتمال اینکه مایکروسافت در مورد Gears Of War هم همین کارو کرده باشه خیلی زیاده.
خب اینجا خیلی راحت خودتون , مچ خودتون رو گرفتین ! من نمیدونم GOW چقدر حجم داره ولی اون طور که شما گفتین 8 گیگابایت حجم داره.یعنی فقط و فقط 1 گیگابایت تا پر شدن کامل DVD 9 میمونه.نکته جالب و غم انگیز قضیه اینجاست که GOW فقط یک سال بعد از عرضه XBOX 360 منتشر شده و اون طوری که خودم و خیلی های دیگه بازی کردن میدونن بازی ای هست تقریبآ کوتاه که تموم کردنش زیاد طول نمیکشه. از طرفی همه میدونن که 4 یا 5 سال بعد از عرضه یه کنسول قدرت واقعی کنسول مشخص شده و بازیهایی با گرافیکهای خیلی بهتر از GOW هم برای XBOX 360 در راه هستن ولی فقط 1 گیگابایت بیشتر میتونن فضا بگیرن. بیابید پرتغال فروش را !!!
من فکر نمیکنم تا حالا بازی در سبک Racing بوده باشه که امتیازش بالای 9.0 شده باشه !
پس هر چقدر هم که یک بازی Racing بزرگ باشه امتیازش بالای 9.0 نمیره.